Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwe woning bouwen:

Nieuwe woning bouwen

Wij hebben een budget van €200000,- . Kunt u binnen dit budget een vrijstaande woning met heipalen bouwen? De woning wil ik dan het liefst sleutel of behang klaar geleverd hebben. Maar indien dit niet in het budget past kan het ook casco geleverd worden. Er moeten wel een aantal vergunningen nog aangevraagd worden. Keuken, badkamer et cetera hoeven niet geplaatst te worden. Een tuin hoeft ook niet aangelegd te worden. Voor het budget dat wij hebben wil ik het huis zo groot mogelijk gemaakt hebben.
Onze klant uit Obdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe woning bouwen uit heel Nederland:

Een gehele woning bouwen

Ik wil een drielaagse woning van 220 m2, geheel realiseren Graag offertes zowel voor casco als voor een complete afwerking .

Nieuw te bouwen garage

Ik zou graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor het laten bouwen van een garage. Wij zijn bezig met een nieuwbouw-project in Swalmen en wil daar een garage naast de woning laten plaatsen. De afmeting van de garage ± 8 meter lengte 3 meter breed en hoogte ca 2,5. Plat dak. 1 raam en 1 deur aan de achterzijde garage, 3 stroompunten, muren en vloeren afgewerkt en geïsoleerd. Er is geen fundering aanwezig.

Kelder onder het huis bouwen

Ik zou graag een offerte willen voor een kelder onder mijn huis. De woning is 5,30 meter breed en ongeveer 13 meter diep. Zou graag de trap onder de bestaande trap willen. Als u nog meer informatie nodig heeft graag mailen ivm werk ben ik telefonisch lastig bereikbaar.

Nieuwbouwwoning stuken

Graag een vrijblijvende offerte voor het gladstucen van een te bouwen nieuwbouwwoning. Deze wordt Q4 2018 opgeleverd. Reden voor de vroege offerte-aanvraag is het vroegtijdig doorgeven of we meer/minderwerk willen in de woning. wanden Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Erker aan achterzijde woning bouwen

We willen een erker tbv vergroten keuken. Maat 2000x 2000x 800

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).

Opbouw op de woning bouwen

Op het platte dak van de woning op in Den Haag moet een opbouw komen. Het enige lastige is dat de opbouw hetzelfde moet zijn als bij de andere woningen in de straat. Ze lijken een beetje op scheepscontainers met een schuine zijde aan de voorkant. Het moet een prefab opbouw worden. Water- en elektraleidingen optioneel. De binnenkant moet casco geleverd worden. Naast deze opbouw moet er ook een trap van de etage naar deze nieuwe verdieping aangelegd worden. Electra, waterleidingen en een toilet moet ook geplaatst worden. Daarnaast moet er een kleine uitbouw gemaakt worden op de eerste verdieping, aansluitend op het bestaande dakterras, met een kunststof raamkozijn.

Opbouw op een plat dak

We hebben een huis gekocht en willen deze vergroten, meer m2 woonoppervlak maken. Optie 1: een tweede verdieping bouwen op het platte dak van de woonkamer. Optie 2: een opbouw (puntdak) op de eerste verdieping. Gemetselde opbouw als dat mogelijk is. De tekeningen van de woning krijgen wij na oplevering. Kunt u eventueel ons begeleiden met de aanvraag voor de vergunning? Graag een prijsindicatie voor allebei opties.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Uitbouw van de woning aan de achterzijde. Breedte circa 5,5 meter, diepte circa 3,4 meter. Voorafgaand eerst slopen bestaand schuurtje. Elektrawerk (lichtpunt, stopcontacten (ook 1 buiten)). Eventueel (apart offreren) stuken (glad). Ik heb geen voorkeur voor prefab, metselwerk of houtskeletbouw. Ik wil daar meer informatie over van de vakman.

Garage bouwen met overkapping en bergruimte

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1958 en krijgen daarvan rond 1 december de sleutel. Ik wil daar in de tuin graag een gemetselde garage laten maken van 7 x 3 meter, met een schuur van 3 x 4 meter en een overkapping van 3 x 4 meter. Ik heb een grove situatieschets bijgevoegd. De uiteindelijke afmetingen mogen afwijken, omdat dit vrijstaand wordt gebouwd. Ik wil hiervoor graag uw globale prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius