Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tuinkamer laten plaatsen:

Tuinkamer laten plaatsen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een serre? Het materiaal heb ik zelf al. Zie omschrijving. 1 kant tegen de garage aan met de schuurdeur, andere kant een houten wand erin plaatsen met misschien steigerhout? Inclusief aansluiting op de afvoer en het aansluiten van licht. Kan u een indicatie geven? Omschrijving: 1x gesloten aluminium veranda overkapping, formaat ca. 6045 mm breed x 3000 mm diep. De voorzijde is gesloten middels een glazen schuifwand, inbouwhoogte circa 210 cm (incl. Railsysteem), bestaande uit 6x glaspaneel, breedte per paneel ca 98 cm, 10mm gehard veiligheidsglas incl. 3 sporen railsysteem. Framekleur: WIT RAL9001 Overkapping v.v. : Ronde goot, muurprofiel, 3x aluminium staander vierkant 65x65x2400mm, 7x liggers 45x80 mm, 6x 16mm opaal polycarbonaat dakplaat, schroeven en bit. Ledverlichting set bestaande uit: 6x dimbare ledlamp, kleur warm, inbouwmaat ca. 27m, afstandsbediening. LET OP: Zijkanten niet gesloten. Ik heb een achterom dus de tuin is goed toegankelijk. Het heeft niet veel haast.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinkamer laten plaatsen uit heel Nederland:

Schoorsteenpijp voor houtkachel plaatsen in tuinkamer

Het gaat om de schoorsteenpijp van circa 3 meter, die door een dakpannen dak moet. Het gaat om snel dekkers dakpannen. De dakpannen liggen op een houten plaat, dus er moet isolatie tussen pijp en hout. Graag verneem ik een indicatie was de schoorsteenpijp inclusief doorvoer door het dak moet gaan kosten.

Hele grote verbouwing in de woning

Garage-tuinkamer garagedeur eruit, kunststof pui erin, achter kunststof pui en tuindeur. Garage vloerverwarming leggen, nieuwe vloer, muren stucen, badkamer en keuken plaatsen, (nieuwe muren plaatsen voor badkamer en afscheiding slaap/woonkamer). 1e etage, muur verplaatsen, nieuwe keuken, nieuwe radiator, toilet vernieuwen, achterpui overnieuw met openslaande deuren. Balkon maken met trap de tuin in. Muren en plafond stucen. Bovenste etage, nieuwe radiatoren, nieuwe badkamer, muren en plafond stucen, kast maken om CV (deze hangt nu in het trapgat).

Fundering voor tuinkamer

Wij willen een tuinkamer op kleigrond laten plaatsen. Daarvoor hebben we een fundering nodig die 750 kg per staander en 390 kg per strekkende meter onder de glazen schuifdeuren moet kunnen dragen. We krijgen 3 staanders en 11 meter schuifdeuren. Tuinkamer wordt 3,5 bij 7 meter. Aan welke kosten moeten we denken?

Houtkachel plaatsen

In tuinkamer tegen bestaande muur, hoogte 250 cm, breedte 80 cm en dikte 1 1/2 steens. De kachel heeft een bovenaansluiting van 15 cm, maar wij willen via een verloopstuk graag zwarte pijp van 12 cm toepassen. Op een hoogte van ongeveer 230 cm moet de pijp via een haakse bocht door de muur naar buiten. De muur is van kalkzandsteen.

Tuinkamer of serre plaatsen aan achterkant woning

Wij willen een serre/ tuinkamer tegen het huis laten plaatsen. Lengte langs het huis is 6 meter x 3 meter diepte tuin. We zijn op zoek naar de goedkoopste oplossing. Prefab, hout, aluminium, geen steen.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik zou graag een taatsdeur willen van de hal naar de woonkamer en tevens een dubbele (evt met zijpaneel) van de woonkamer naar de tuinkamer. De afmetingen voor de deur van de hal naar de woonkamer zijn 260 cm hoogte bij 90 cm breedte, de afmetingen voor de scheiding van de woonkamer naar de tuinkamer 300 cm breedte bij 260 cm hoogte. Aluminium met slank profiel (met glas).

Fundering maken en Verasol tuinkamer plaatsen

Wij willen een 5 x 9 meter fundering plaatsen met daarop een 5 x 3 meter Verasol glasdeuren tuinkamer. Tevens een 5 x 3 meter laminaat vloer in de tuinkamer en een kunststof 5 x 6 meter terras. Graag een mooie prijs

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras aanleggen in de achtertuin. Ongeveer 45 meter, tegels van 120 x 60 cm, keramisch grijs. De tuin moet worden opgehoogd voor de plaatsing van een tuinkamer. Met 6 m2 straatzand. De huidige bestrating moet eventueel weggehaald worden. Het ontwerp blijft bijna gelijk, de huidige perken worden iets kleiner. Eén amandelboom moet worden weggehaald. De box van 9 m2 moet worden opgehoogd. Mijn tegels kunnen daarvoor worden gebruikt. De achtertuin is alleen te bereiken door smalle steeg, dus alles moet worden afgevoerd met kruiwagens of er moet een kraan komen om een container over het huis te hevelen. Wellicht ook een watergoot en de tuinkamer plaatsen. De tuinkamer mag 2.5 bij 6 meter worden, van metaal en glas met een deur. De tuin moet na het plaatsen van de tuinkamer weer schuin aflopen naar het eind van de tuin zodat het water in de tuin wordt afgevoerd.

Extra groep en geaard stopcontact plaatsen

Er dient een geaard opbouw stopcontact met 4 aansluitingen gemaakt te worden. De belasting zal ongeveer 3500 watt zijn in een nog te plaatsen tuinkamer. Dit zal in deze zomer gaan gebeuren. Verder is er een extra groep in de meterkast gewenst. De afstand is circa 10 meter. Graag ontvang ik een vrijblijvende totale offerte inclusief keuring.

Extra groep aanleggen in meterkast en opbouw geaard stopcontact plaatsen

In onze tuinkamer (buiten dus) willen we in juli 2017 een geaard opbouw stopcontact (4 aansluitpunten) laten plaatsen . Ivm electrische verwarming/grillplaat moet dit stopcontact ca 3500 Watt belastbaar zijn. Er is naw een extra groep nodig in de meterkast. Liefst draden trekken via de kruipruimte (ca 11 meter) . Graag all-in offerte inclusief erkende eindkeuring.

Partners

Partners van Casius