Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nederhorst den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nederhorst den Berg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nederhorst den Berg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nederhorst den Berg of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nederhorst den Berg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nederhorst den Berg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nederhorst den Berg:

Funderingsorten inclusief vloerplaat

Ik zou graag een indicatie willen voor het storten van een vloerplaat inclusief fundering, voor de kelder en de daarboven te bouwen woning. Constructie berekening en tekeningen kunnen digitaal aangeleverd worden

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Een klant van mijn onderhoudsbedrijf heeft een woning gekocht uit bouwjaar 1970 met houten vloeren en gemetselde buitenmuren. De overdracht van de woning vindt in september plaats. Ik ga daar divers onderhoudswerk verzorgen. Deze klant wil ook een vermoedelijke draagmuur laten verwijderen tussen de woonkamer en keuken van 280 cm breed en 260 cm hoog. Het gaat om een gemetselde muur. Ik wil hier zelf graag een aannemer voor inhuren die daar ervaring mee heeft. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor het slopen van de muur, een constructieberekening en het plaatsen van een draagbalk. Er staan foto's van de woning op Funda. Bezoeken van de woning is nu nog niet mogelijk, daarom is een indicatie nu voldoende.

Buitengevel stralen, stucen en afwerken

Wij wonen in een oude woning van 1 woonlaag met een zadeldak. De gemetselde buitenmuren hebben een laag buitenstuc. In het verleden heb ik dit laten renoveren door het oude stucwerk eraf te laten stralen en er daarna nieuw stucwerk op te laten plaatsen. Helaas moet deze klus worden overgedaan. Ik wil graag bedrijven uitnodigen die ervaring hebben met het op de juiste wijze stralen van de buitenmuren. De muren moeten goed voorbereid worden voor het aanbrengen van stucwerk (Spachtelputz). Het gaat om ongeveer 80 m². Ik maak graag even een afspraak om het werk hier te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte voor het stralen, het stuken en het afwerken van de muren.

Nokverhoging op een tussenwoning plaatsen

Ik ben momenteel de aankoop aan het afronden van een tussenwoning uit bouwjaar 1962. De maat van de woning is 568 cm breed en 669 cm diep. Die woning heeft een flauwe kap op de zolderverdieping. Ik heb de wens om door middel van een nokverhoging meer ruimte te laten maken, zodat we een volwaardige slaapkamer kunnen maken op de zolder. Ik wil hier in dit stadium graag meer informatie en een richtprijs voor ontvangen. Er staan foto's van de woning op Funda.

Woningverbouwing

Graag willen we u vragen een grove kosteninschatting te maken van de bijgevoegde eisenlijst. We begrijpen dat nog niet alles duidelijk is, en naar aanleiding van uw inschatting is een vervolgafspraak op locatie zeker mogelijk. Tevens treft u een plattegrond aan, waarop de stroom, cai en netwerk punten zijn aangegeven. In de huidige situatie zitten op sommige plekken al aansluitingen die mogelijk alleen maar verplaats hoeven te worden. De keuken wordt de laatste week van augustus geïnstalleerd. Het gaat om de voorberiding van de nieuwe keuken, het leveren en plaatsen van een Qooker, het vervangen van een staand toilet voor een hangend toilet, het maken van een schuifwand voor een kast, stucwerk, elektrawerk, laminaat leggen, ophangen van 5 binnendeuren, dakraam vervangen. De woning is zo'n 120-150 m2.

Uitbouw op de eerste etage bouwen

Graag informeer ik naar de mogelijkheden voor het uitbouw van de eerste etage. Het zou gaan om een uitbouw tot de bouwgrens, de begane grond is ook uitgebouwd, van 5.50 meter breed en 3 meter diep. Daarnaast zou ik extra willen weten wat het kost om naast deze uitbouw een stuk van 1.70 bij 2.25 meter uit te bouwen. De uitbouwen dienen casco opgeleverd te worden met een vloer gelegd.

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wilde graag een offerte ontvangen voor het storten van een betonvloer van 18 m2 en ongeveer 6,5 cm dik over de vloerverwarming die reeds is aangebracht op bewapeningsnet. Vervolgens de betonnen vloer vlinderen en eventueel met beschermende eindlaag afwerken. Mocht u vragen hebben, belt u mij gerust. Vriendelijke Groeten.

Serre aanbouwen

We willen een aanbouw tegen ons huis aan. De zijmuren staan al (ene kant is muur garage, andere kant is tegen huismuur aan. De voorkant en bovenkant willen we glas in hebben. Dus een serre idee. Afmetingen ruimte betreft 320 x 135.

Diverse verbouwklussen

- schoorsteen reinigen en opnieuw voegen - Klein dakkapel met houten kozijnen, 4 raampjes vervangen (is nu houtrot en enkel glas, moet dubbel glas worden) - Raamkozijn vervangen (hout) inc. dubbel glas - 3 ramen beneden vervangen door dubbelglas - Luik maken naar de zolder - Dakrand (houten) stuk/ deel vervangen N.B.: het betreft een gemeentelijk monument, waarbij het uiterlijk zoveel mogelijk 'origineel' moet blijven ogen.

We hebben een huis op het oog dat ...

We hebben een huis op het oog dat gedateerd is qua inrichting, maw bruin/groene kleurstelling badkamer/keuken, schrootjes, vloerbedekking, verrookte wanden. In principe lijkt het me dat de indeling goed is, maar wil graag alles kaal hebben om opnieuw te verven, houtwerk, badkamer, keuken en glad gestucte muren en plafonds door het hele huis. Het gaat om Reeweg 8 in Nederhorst den berg (op funda) om een idee te geven. Elektra moet ook wellicht vervangen worden naar hedendaagse maatstaven. Graag zou ik van u weten of u tijd heeft en wat u denkt wat het verbouw en verfklaar maken van een huis kost van 200m2 ( incl afvoeren ) en hoeveel tijd dat vergt. Daarbij zoek ik een stucadoor, een schilder, en installateur of een aannemer

Een nieuw te bouwen woonhuis met kelder ...

Een nieuw te bouwen woonhuis met kelder en garage onder het huis. Dan twee verdiepingen hoog met eventueel stukje opberg zolder. landelijk gelegen vrij dicht aan de vecht. Vloeropppervlak van 150 tot 170m2. Moet ook nog een grote stal bij en kapschuur. Wat kost het om te bouwen en heeft U een mooi ontwerp (misschien een bestaand zodat u weet wat het gaat kosten)? Een mooie badkamer met stoomkabine geen bad en 4 slaapkamers boven. Grote woonkeuken, openhaard, mooie dakkappellen, inpandig terras en daarboven bv een balkon. Balkon aan de ouderslaapkamer. Ook een bijkeuken en eventueel een stukje kantoor.

Vrijstaande boeren woning

Vrijstaande boeren woning

Keuken "opfrissen": -verwijderen oud ...

Keuken "opfrissen": -verwijderen oud aanrechtblad met oude gasplaat, oven en spoelbak -nieuw aanrechtblad met nieuwe gasplaat, nieuwe spoelbak en vaatwasser. -nieuwe achterwandplaten over oude tegels heen. -verwijderen van oude open keukengeijser -installatie van nieuwe gesloten geijser. "Renoveren van toilet" -Verwijderen oude hoekstortbak -Nieuwe hoekstortbak plaatsen -Verwijderen oude toiletpot -Plaatsen nieuwe toiletpot -Oude tegels op vloer ( ongeveer 1 m2) en wanden (ongeveer 3 m2) verwijderen. -Nieuwe tegels op vloer en op wanden -Verwijderen oud fonteintje met kraan -Plaatsen nieuw fonteintje met kraan

Vaste trap naar zolder i.p.v. ...

Vaste trap naar zolder i.p.v. vliezotrap. Verwijdering bad en aanleg douche en toilet in badkamer. Stucwerk en betegeling in badkamer aanbrengen. Stucwerk muur gang. Plafond bovengang na verwijdering vliezotrap. Aansluiting wasmachine en droger op zolder plaatsen. Geheel afwerken.

Er moet een serre gebouwd worden achter ...

Er moet een serre gebouwd worden achter het huis. De muren komen op de scheidingsgrens met de buren dus die moeten gemetseld worden. Het heiwerk heeft al plaatsgevonden. Er is al een vergunning en tekening. De huidige deur (nu naar buiten) moet straks naar de serre gaan en daarvoor willen we graag een iets grotere ruimte (anderhalve deur). De fundering moet nog gestort moet worden. de achterwand en het dak moeten van glas (met hout of kunstof?). De serre moet in het midden twee openslaande deuren krijgen. De serre wordt 5 meter breed en 3 meter diep. de serre mag casca gebouwd worden, dan doen we de rest zelf.