Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Naarden of directe omgeving.

366 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, uitbouw achterzijde, casco uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Naarden:

Prefab nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer die op mijn tussenwoning een prefab kunststof nokverhoging kan realiseren van ongeveer 6 meter breed. De nokverhoging moet 3 draaikiepramen hebben. De woning is goed bereikbaar. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Nokverhogende dakkapel en uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van 3,2 bij 1,8 bij 2,9 meter. De uitbouw moet een plat dak krijgen. Ook wil ik een nokverhoging hebben voor het dakkapel. Deze zal 5,5 meter breed worden en 3,50 meter hoog. Ik wil zoveel mogelijk kunststof voor het nokverhogende dakkapel en de uitbouw gemetseld. De afwerking inclusief water en elektra mag ook in de offerte gezet worden, de deuren in overleg.

Deels uitgraven kelder

In onze kelder bevindt zich een stuk kruipruimte langs de rand van ca. 2x20m langs de fundering (op zand) en deze rand wil ik graag laten weghalen zodat deze ruimte volledig kan worden gebruikt. Als u wilt kan in enkele foto's sturen van de situatie. Is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek zodat ik een vrijblijvend advies en offerte kan ontvangen?

Gemetselde uitbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw aan de achterzijde van een woning kan realiseren. Afmeting bedraagt 6,21 meter lang bij 1,5 à 2,5 meter breed. De uitbouw dient stuccklaar gemetseld opgeleverd te worden. Ook dient de aanwezige fundering ten behoeve van deze uitbouw uitgebreid te worden.

Uitbouw achterzijde rijtjeswoning

Wij willen een uitbouw realiseren van 5,80 (het huis is iets minder dan 6 meter breed) bij 4 meter. Deze kan casco worden opgeleverd. Ik wil het zo snel mogelijk dus prefab zou het beste uitkomen als dit op korte termijn kan.

Oude dakkapel vervangen

Wij hebben momenteel een dakkapel die verouderd is. Onze dakkapel zit aan de buren vast. De linker drie ramen zijn van ons, de rechter 2 ramen van de buren. De buren doen waarschijnlijk niet mee, dus de nieuwe dakkapel moet los van de buren komen. De oude dakkapel van de buren moet dichtgemaakt worden. Ons dak is niet heel stijl, dus wij twijfelen of je onder de schuine balk van het dak kunt doorlopen. De dakkapel mag ongeveer over de hele dakbreedte gemaakt worden (grofweg 5 meter) inclusief rolluik en mogelijk airco ingebouwd. Is dit iets wat jullie kunnen maken? We horen graag jullie advies.

Uitbouw met openslaande deuren

Wij willen aan de achterzijde een uitbouw van 5 meter breed en 2.5 meter lang met openslaande deuren. De uitbouw is vrijstaand en moet geheid worden. We willen een fundering van beton. De aanbouw mag casco en vergunningsvrij geplaatst worden. Ik heb de sleutel vanaf 25 november.

Tweezijdige nokverhoging maken

Wij willen graag een tweezijdige nokverhoging om de zolder bruikbaar te maken. De zolder is ongeveer 5 meter breed en de hoogte nu is 1.50 meter. Deze willen wij verhogen naar 2.50 meter, mocht hoger kunnen dan graag. Er is een vaste trap aanwezig. De afwerking aan de binnenzijde willen wij separaat laten vermelden op de offerte. Er zal nog een vergunning aangevraagd moeten worden. Echter mag dit geen probleem opleveren daar er al meerdere verhogingen in de straat aanwezig zijn.

Uitbouw achter de woning plaatsen

Graag even contact opnemen. Gaat om een uitbouw aan de achterzijde 3 x 2,5 meter. Geen vergunning voor nodig. Ook goed toegankelijk voor de vakman. Kozijnen in overleg.

Nieuwbouw

Nieuwbouwhuis bouwen van ongeveer 200 m2. Niet te duur omdat we veel voor de grond betalen en ook nog het bestaande huis gaan verwijderen. Het nieuwe huis moet op een andere plek op het perceel komen te staan. (opnieuw fundering dus).

Uitbouw woonkamer

Wij willen graag een uitbouw van onze woonkamer realiseren. De woonkamer is 6.62 meter lang en wij willen graag 1.5 meter uitbouwen. Wij zoeken iemand die dit compleet kan doen inclusief voorwerk tot aan mooi afronden. Materialen in overleg.

Nokverhoging

Graag zou ik een afspraak willen maken voor een offerte van een Nok verhoging van onze woning. We zijn ons hiertoe aan het oriënteren over de kosten en mogelijkheden. Het betreft een hoekwoning met een oppervlakte van 110 m2. De nokverhoging (graag met ramen) zou moeten lopen over de gehele lengte van de zolder. De zolder momenteel is 1.50 meter hoog in de nok en de vloer moet waarschijnlijk verzwaard.

Etage op een woning bouwen

Ik wil vanaf de tweede verdieping muren opmetselen met een hoogte van ongeveer 120 cm. De opbouw moet 6 bij 6 meter worden ongeveer. Er moet 1 groot kozijn met dubbelglas achter geplaatst worden van ongeveer 4 meter en 2 kleine ramen aan de voorzijde. Ook zijn er nieuwe draagbalken van dakbeschot met isolatie nodig. De helling van het dak is ongeveer 45 graden. De dakpannen mogen worden hergebruikt. De goten en afvoeren aanpassen en dakdoorvoer maken voor een dubbelwandige kachelpijp.

Uitbouw aan de woonkamer realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. De maten van de uitbouw is 6.62 meter x 1.50 meter. De kozijnen en schuifdeur willen wij graag van aluminium hebben. Ook willen wij graag dat er 2 dakramen komen in de uitbouw. Wat zou het kosten als wij de afwerking van het plafond, verwarming en vloer door jullie laten doen? Ons budget is maximaal €15.000. Is het mogelijk hiervoor deze uitbouw te realiseren?

Schoorsteen verwijderen

Graag willen wij vragen wat de kosten zouden bedragen voor het verwijderen van de oude schoorsteen aan de achterzijde van ons huis. De gemetselde schoorsteen is rond 2.50 meter hoog en ongeveer 80 cm breed. De schoorsteen wordt op dit moment niet gebruik maar geeft wel een lekkage. Hij mag worden verwijderd, het puin afgevoerd en het dak gedicht.

Schoorsteen verwijderen

Graag willen wij vragen wat de kosten zouden bedragen voor het verwijderen van de oude schoorsteen aan de achterzijde van ons huis. De gemetselde schoorsteen is rond 2.50 meter hoog en ongeveer 80 cm breed. De schoorsteen wordt op dit moment niet gebruik maar geeft wel een lekkage. Hij mag worden verwijderd, het puin afgevoerd en het dak gedicht.

Kantoor in oude staat herstellen

Hi, Wil graag asap een afspraak voor een offerte in oude staat kantoor brengen. (staan wat wandjes en keukens die eruit gesloopt moeten worden) is dat mogelijk? En ook de uitvoering moet op korte termijn. Graag hoor ik.

Woonproblemen oplossen met extra kelderruimte

Graag willen wij meer kelder ruimte onder ons huis ter behoeve van een volwaardige wijnkelder, maar ook wasmachine, droger en voorraad ruimte en wellicht ook ter behoeve van fietsen. Kortom wat kan er in een twee onder een kap van ruim 100 jaar uit met beperkte buitenruimte. De ruimte moet dieper worden. De ruimte is nu 2.50 bij 1.50 meter en deze moet ongeveer 5 bij 5 meter worden en 2 meter diep.

Garage opknappen

Bestaande vrijstaande stenen garage (ongeveer 6 x 3 meter) opknappen ofwel voor de helft verwijderen. Grote scheur in betonnen zijmuur die moet worden gedicht, voorkant van garage is deels verzakt. Bij de helft weghalen zijn scheur en verzakking ook meteen weg. Betonnen vloer. Weghalen van onder andere houten kasten die er nu in zitten. Houten buitenlijsten moeten ook gedeeltelijk worden gerepareerd/vervangen en geschilderd. Van binnen beetje netter afwerken (onder andere leidingen elektra) dan nu het geval is.

Overkapping plaatsen

Ik wil graag een overkapping laten plaatsen van 3 x 5 meter. Bestaande schutting moet hiervoor verwijderd worden. De overkapping komt op 4 palen te staan (betonnen poeren). Betreft een houten overkapping. Leverancier zegt 2 dagen werk.

Draagmuur slopen en stalen balk plaatsen

Ik heb een muur die verwijderd moet worden en waar een stalen balk geplaatst moet worden. Het gaat om een muur van 2.90 meter lengte en circa 2.50 meter hoog. Er zitten stopcontacten op deze muur. Kan u voor mij een offerte maken voor het verwijderen van de muur en plaatsen balk die in het plafond geplaatst moet woreden, afvoeren puin en materiaal. Ik heb een constructie berekening. Qua timing zou het erg fijn zijn als het bunnen nu en 4 weken kan gebeuren. Afwerking verzorgen we zelf.

Betonnen garagevloer aanbrengen

Het storten en egaliseren van een betonnen vloer in een garage van 18 m2. De ondergrond bestaat uit zand/aarde, dus naar schatting zal er tenminste 3 mm gestort moeten worden. Dit uiteraard afhankelijk van het advies.

Bijkeuken uitbouwen

Graag ontvang ik een indicatie prijs voor een uitbouw aan onze woning. Op het moment hebben wij een bijkeuken van 1,73 x 1,82 meter. De totale breedte van onze woning is 5,50 meter. Graag ontvang ik een indicatie prijs voor het verlengen de bestaande bijkeuken over de breedte of het vervangen van de bijkeuken voor een compleet nieuwe aanbouw van 2 meter lang en 5,50 breed. Ook indien mogelijk een richtprijs voor een uitbouw van de BG en 1e verdieping, BG is 2,68 Hoog en 1e verdieping 2,31 meter hoog. De uitbouw timmeren we zelf af en dient casco te worden opgeleverd dit geld ook voor het electra werk en waterleidingen.

Plafonds, vloeren en wanden vernieuwen of opknappen

Mijn zolderkamer is 4 x 6,25 meter. De kamer is goed bereikbaar. Er is een houten wand op 1,50 meter van de korte kant door de kamer geplaatst als afscheiding van een bergruimte die moet worden opgeknapt met nieuwe wanden en een nieuwe deur. In de hoek van de grote kamer die er over is, 4 x 4,75 meter, zit een wastafel, warm en koud water, die ik wil vernieuwen. Alle muren zijn behangen. Het plafond is zachtboard en moet vervangen worden. Ik wil een nieuw plafond geplaatst over de kamer 4 x 4,75 met een plafondlamp, er is daar stroom. Boven het plafond moet isolatie komen. Ik wil alle muren van de kamer 4 x 4,75 gestuukt, een wand is een grote ingebouwde boekenkast, er zijn 2 ramen in de korte en in de lange zijde van de kamer. Ik wil de kleine ruimte 4 x 1,50 meter, waarin een raam zit en een deur naar platte dak, ook een nieuwe plafond met isolatie en de muren netjes afgewerkt hebben en ook licht in het plafond. Tot slot wil ik een nieuwe houten of laminaten vloer in beide vertrekken.

Muur weg laten halen

Tussen mijn woonkamer en keuken staat een muur die ik wil laten weghalen. Het is oorspronkelijk geen draagmuur, maar er rust een schoorsteen op, waardoor deze misschien wel wat draagt. De muur is ongeveer 3,5 meter lang met hieraan nog een hoekje van ongeveer 1,5 meter. Een constructeur is nodig. Ik wil denk ik voor de zekerheid een stalen ligger laten plaatsen, en deze moet aan de zijde van de gevel in de gevel worden geplaatst. De afwerking zal ik verder zelf verzorgen.