Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Muiderberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Muiderberg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Muiderberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Muiderberg of directe omgeving.

69 klanten uit Muiderberg bevelen een bij Casius in Muiderberg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Muiderberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, een uitbouw maken achter een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Muiderberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Muiderberg:

Een garage realiseren onder een woning

Ik zoek een aannemer die onder mijn woning een garage kan realiseren. De garage moet ongeveer 3 bij 6 meter groot zijn een een doorloophoogte hebben van 260 cm. Ons huis is op het zand gebouwd en ligt 150 cm boven de weg-niveau. We willen de oprit niet 150 cm omhoog maar nu 150 cm omlaag de garage in.

Kelder onder terras bouwen

Aan de achterkant van ons huis, onder het terras zouden we misschien een kelder willen bouwen. Wat zou dat kosten? Een oppervlakte van 3 x 4 meter.

Balkon ombouwen tot kamer

Aan de voorzijde van de woning hebben wij een balkon van ongeveer 8 m2 die wij graag willen gaan gebruiken als kamer. Er zal 1 zijkant gemetseld moeten worden en aan de voorzijde willen wij graag een kunststof kozijn laten plaatsen. Het glas in de oude gevel dient te worden verwijderd en hier willen wij een wand laten plaatsen. De balkondeur zal een entree worden voor de nieuwe kamer. De ruimte dient te worden afgewerkt en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw zijkant woning

Wij willen een uitbouw van 10 X 6 meter Daarvoor is dus een fundering nodig

Kelder in de voortuin

Prefab kelder in voortuin plaatsen van 3 x 5 meter.

Betonvloer op heiwerk en borstwering maken

Wij willen een blokhut van 6 x 3 meter achter in de tuin op een betonvloer zetten die onderheid is. Het heiapparaat moet door een deur van 85 centimeter kunnen en uit ervaring weten wij dat de lengte van de heipalen 9 meter moet zijn. Wij willen daarom een offerte voor het heiwerk en de betonvloer. Wij plaatsen vervolgens zelf de blokhut.

Balkon renoveren

Ons balkon moet gerenoveerd worden. Er zit een betonnen vloer in, maar het balkon zelf is breder en dieper. Hij is al eerder opgeknapt met een stalen constructie. Er moet een afvoer gemaakt worden en wil een balkon van hardhout of glas, afhankelijk van de kosten. Het balkon is ongeveer 2.75 bij 1.50 meter.

Uitbouw aan de voorzijde van het huis bouwen

Uitbouw van om en nabij 5 x 3 meter met veel ramen en moderne look. Met houtbewerking. Huidige gevel doorbreken en constructie maken. Voordeur verplaatsen, licht, gas en elektra aanbrengen als voorbereiding op nieuw keuken (optioneel uitbouw onder kelderen) en meenemen vervangen van de huidige totale beneden verdiepingsvloer. Ter plaatse komen zien door aannemer.

Kelder deels onder woning bouwen

Voor drie slaapkamers willen we een kelder bouwen, deels onder de tuin, deels onder ons huis (op staal, niet geheid). De plek waar de kelder moet komen is goed bereikbaar. Er staat een niet gefundeerde uitbouw aan het huis waar de kelder voor langs gaat. Het gaat om een kelder van ca 8x10m. Grondwaterpeil hier is -3m. Momenteel hebben we een concreet idee, de tekening kan ik u per mail toesturen. Maar nu zoeken we naar een indicatie van de kosten om te kijken of het plan ook haalbaar is. Gezien het project zoeken we een aannemer die ervaring heeft met het bouwen van een kelder deels onder een woning.

Uitbouw met serre laten plaatsen

We willen graag over de 6 meter breedte van het huis drie meter uitbouwen. Daarin een serre. De achterpui met groot kozijn dient weggehaald te worden. Fundering is aanwezig. Graag even komen kijken en advies en offerte geven.

Woning volledig laten renoveren

Zojuist woning aangekocht (bouwjaar 1945-1955), nu tijd voor ingrijpende renovatie. Beschikbaar budget is 120.000 euro. Welke aannemer maakt hiervoor een tophuis van deze woning? Werkzaamheden uit te voeren in mei. 1 mei is de overdracht. Royale middenwoning 120 m2, bestaande uit: Parterre: entree, hal, woonkamer, keuken. 1e etage: 3 slaapkamers, badkamer. Zolderverdieping: twee zolderkamers. Gaat onder meer om badkamer aanleggen op nieuwe plek, uitbouw plaatsen, keuken vernieuwen, nieuwe vloeren, elektra, wanden, plafond, loodgieterij, stukwerk, schilderwerk, timmerwerk etc. Interne verbouwing - buitenzijde in orde.

Nokverhoging / -verlenging aan woning

Offerte voor een nokverlenging/verhoging aan achterzijde woonhuis. Breedte 5.5 meter met dakgraden: 45. De voorkant van het dak moet verlengd worden. Met een knik. Daarna omlaag naar het bestaande dak aan de andere zijde. Tekening zelf gemaakt en vergunningaanvraag loopt. Ik wil graag eerst een indicatie van kosten.

Aanbouw maken

Hoekwoning, eengezinswoning, waarvan de vloer geïsoleerd moet worden. Aan de voorkant een aanbouw van ongeveer 9 m2 met keuken. De woonkamer is ongeveer 50 m2. Open haard. Achterkant nieuwe schuifpui. Balkon moet vernieuwd worden. Zolder geïsoleerd en dakkapel over de hele lengte.

Verbouwing garage tot keuken

Verbouwing garage tot keuken. Leidingen water en afvoer op juiste plaats brengen, vloer met marmeren tegels en vloerverwarming, wand stuken, garagedeur vervangen door venster, kunststof kozijn. Ongeveer 4x5m.

In het pand waar we zitten doet de ...

In het pand waar we zitten doet de verwarming het niet in de vergaderzaal en de keuken. Dit zijn twee afzonderlijke ruimtes. Verwarming rest van het pand doet het wel. Daarbij is een deur half uit het kozijn gevallen. Hier dient met de juiste kennis denk ik alleen iets te worden vastgedraaid.

Algehele verbouwing van een tussenwonig ...

Algehele verbouwing van een tussenwonig uit 1955. Het gaat om jaren 70 stijl inrichting dat in de huidige staat moet worden gebracht. Helemaal van binnenkant gestript worden. Nieuwe leidingen, nieuwe electra, nieuwe vloer, nieuwe keuken,niewe badkamer, plafonfds wanden etc. Ook uitbouw realiseren.

2x dakkapellen plaatsen, ...

2x dakkapellen plaatsen, vervanging/vernieuwing van badkamer en toilet, nieuwe deurkozijnen eventueel de keuken aanpassen. Tevens woonkamer plafond stucken.

Goten vernieuwen. Boeiboord vernieuwen. ...

Goten vernieuwen. Boeiboord vernieuwen. Dorpels kozijnen vervangen. Houten schroten vervangen. Schilderen buiten.

Betreft aanbouw aan bestaande huis ...

Betreft aanbouw aan bestaande huis alleen casco, architect tekeningen klaar. Werkzaamheden bestaan uit fundering (geen palen) 4,5 x 7,5 waarna 3 dubbele muren met 1 x 2 ramen, 1 x blind en 1 x dubbele openslaande deuren. Vervolgens verdiepingsvloer middels balken en schuin pannendak met aan 1 kant 2 x velux en andere kant kapel. Het geheel dient wind en waterdicht opgeleverd te worden en volledig geïsoleerd. Afwerking en doorbreken muren wordt in eigen beheer uitgevoerd. Verder Kozijnen in hardhout en dubbelglas, steen in zelfde soort als bestaande pand en muur straatkant in knipvoeg.

betreft een huis uit 1904 waar we graag ...

betreft een huis uit 1904 waar we graag een serre e/o studeerkamer aan willen bouwen aan achter en zijkant. aan de zijkant bevind zich een groot raam, aan de achterzijde (o.a.) openslaande deuren. Willen veel glas en een strak ontwerp dat toch past bij het huis. Moet een ontwerp voor komen, en alle voorkomende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

wij willen graag een achteraanbouw een ...

wij willen graag een achteraanbouw een soort van serre en aan de zijkant van het huis een aanbouw, dus eerst sloopwerk en dan opbouw, tevens een nieuwe keuken en een badkamer, dit doen wi j samen met de buren die ook een acheraanbouw willen. bouw graag in oktober, bouwplannen liggen bij de gemeente, dank en groet

Plaatsen van een serre aan de achterkant ...

Plaatsen van een serre aan de achterkant rijwoning b 6.3m, d +/- 3m h 2.7m. Zijkanten serre van steen. Fundering moet op palen. Bovenkant serre van glas. Openslaande deuren. Doortrekken electricitiet. Evenueel zonwering.

nieuwe badkamer maken op 2e verdieping. ...

nieuwe badkamer maken op 2e verdieping. Muur tussen slaapkamer en (nieuwe) badkamer verplaatsen. Leidingen leggen naar begane grond. Vloer, tegelwerk + sanitair plaatsen.

Wij willen de huidige benedenverdieping ...

Wij willen de huidige benedenverdieping uitbreiden, 5,40m bij 3,50m. Hiervoor zal een fundering gelegd moeten worden. De huidige buitenwand zal moeten worden weggenomen. Binnen de uitbreidng zal electra moeten worden aangelegd evenals verwarming. Uiteindelijk een nieuwe buitenwand inclusief beglazing en openslaande deuren.

Plan is om plafond door te trekken en ...

Plan is om plafond door te trekken en hoek van tuin bij het huis te betrekken om vervolgens een dakkapel te plaatsen. Hierdoor zal er ongeveer 12 m2 beneden oppervlak ontstaan en boven ongeveer 30 m2 .