Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Muiden of directe omgeving.

53 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Muiden:

Nieuwbouw badkamers en toiletten

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een aannemer die 2 badkamers en 3 toiletten kan installeren. Eventueel zijn de werkzaamheden ook uit te breiden met andere klussen die in de woning gedaan moeten worden. Ik zou graag willen dat een vakman contact met mij opneemt in verband met de werkzaamheden.

Houten afdak aan schuur bouwen

Realiseren van een afdak 500 x 200 cm: underlayment dakbeschot, dakbedekking, 4 palen, regengoot en pijp.

Dakterras dichtmaken en afwerken

Wij willen graag van ons dakterras van 4.95 x 2.77 meter een extra slaapkamer maken. Het gaat om verwijderen van de bestaande schuifpui naar het dakterras, het dichtmaken van het terras en afwerking van binnen. Kozijnen, plafond, buitenmuren en vloer, elektra en verwarming. De bestaande zijmuren zijn poreus. Aan de achterkant van de woning mag vergunningsvrij worden verbouwd.

Aanbouw aan een nieuwbouwhuis bouwen

Het betreft een aanbouw aan ons nog te bouwen nieuwbouwhuis in Muiden. Het huis heeft plaatwerk en een houten gevelbekleding (Cape Cod materiaal). Dit systeem wordt gemonteerd op een geventileerde, geïsoleerde achterconstructie en spouwmuur. Hardhouten kozijnen en aluminium dakbedekking. De totale grootte van de aanbouw is 7 meter lang en 5 meter breed. Het idee voor de uitbouw is dat het aan 1 lange kant van 7 meter zo'n 5 meter glaswerk heeft, en aan de andere lange kant van 7 meter grote glazen schuifdeuren naar de tuin heeft. De aansluiting met het huis is aan de breedte kant van 5 meter. Dit werk zal pas plaats vinden 2e helft 2018. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden.

Betonnen banken verwijderen

ik wil graag een offerte voor het verwijderen van 8 betonnen banken in Muiden. De banken zijn ongeveer 50 cm breed en 40 cm hoog, ze zitten waarschijnlijk 10 tot 20 cm in de grond. De banken zitten in een bestrating. Het betreft 3 banken van 4 meter, 2 banken van 3 meter en 3 banken van 2 meter.

Vervangen pui eerste verdieping met 2 deuren naar balkon

Ik ben benieuwd wat de kosten zijn van het vervangen van een achterpui op de eerste etage. Voor gaat het om twee ramen op de 1e etage. Achter om de hele pui van hout met ramen en 2 balkon deuren op de 1e etage breedte van 4.80 meter. Het mag een globale schatting zijn, dit omdat het om een huis gaat wat we willen kopen.

Haardplateau slopen en haard en muren stucen

Wij willen het plateau bij onze open haard veranderen. Een deel moet weg en het andere deel moet behouden blijven. Het plateau is van gegoten beton. Die moet deels verwijderd worden en de haard en muren weer afgewerkt met stucwerk. Kunt u de gehele klus doen? Ik zoek een bedrijf bij voorkeur de hele klus doet maar in ieder geval het sloopwerk kan doen.

Waterschade in de serre verhelpen

Door gesprongen hoofdwaterleiding van Waternet moeten de balkjes, ondervloerplaten, vochtwerendefolie, laminaat en plakband vervangen worden. Het oppervlakte van de vloer is 6 meter lang en 2.20 meter breed.

Verbouwing en uitbouw

Verbouwing en uitbouw van een tussenwoning in Muiden. Nieuw dak moet geplaatst worden, gehele nieuwe constructie. Tevens nieuwe vloer begane grond en verdiepingsvloer aanleggen. Soort vloer in overleg met de aannemer. Uitbouw aan de woning van ongeveer 6 bij 3 meter. Gemetselde uitbouw met plat dak en openslaande deuren. Er moeten ook heipalen geplaatst worden. Uitbouw kan casco worden opgeleverd. De verbouwing dient ook casco te worden uitgevoerd. Gedetailleerde tekening aanwezig.

1,5 m diepe aanbouw, 5m breed. ...

1,5 m diepe aanbouw, 5m breed. openslaande deuren. zijkanten van baksteen, voor en bovenkant glas, houten kozijnen. convectorput verplaatsen.

dragende muur tussen keuken en woonkamer ...

dragende muur tussen keuken en woonkamer verwijderen. ong 3 m breed. verwarming tegen de muur moet verwijderd worden

In zolderkamer moet een tussenwand komen ...

In zolderkamer moet een tussenwand komen (= 2 kamers) 1 tussenwand gesloopt. electra aanpassen, 2 deuren plaatsen, wanden stuccen! wand en deur plaatsen t.b.v. ruimte verwarmingketel. Slaapkamer tussenverdieping plafond isoleren en stuccen. kast bouwen, electra aanpassen. Badkamer: bad slopen, douche maken, plaats maken v.wasmachine/droger. tegelwerk, loodgieterij

project betreft een onderkeldering van ...

project betreft een onderkeldering van een woonhuis in Muiden (NH). Te realiseren extra oppervlakte ca. 35m2. Specifieke kennis van het bouwen van kelders is strikt noodzakelijk, anders heeft reageren geen zin! Diverse woonhuizen in de directe omgeving en van hetzelfde type hebben reeds een kelder dus voorbeelden zijn aanwezig. Tevens zijn een architect bij het project betrokken en wordt de constructie doorgerekend. Eventuele aanbieders dienen uitgebreide ervaring te hebben.

Dragende muur op 1e verdieping ...

Dragende muur op 1e verdieping verwijderen. Muur van in het werk gestort gewapend beton. Aanbrengen van dragende balk en een stalen kolom ivm knikgevaar. Stemepelen noodzakelijk. Afwerking en puinafvoer doen we zelf.

Wij willen op zolder een dakkapel laten ...

Wij willen op zolder een dakkapel laten plaatsen met een breedte van 3 meter.

Het betreft een kerk die verbouwd moet ...

Het betreft een kerk die verbouwd moet worden tot woonhuis. Beschermd stadsaanzicht. Tevens begeleiding bij gemeente en welstand ivm woonbestemming procedure 19 en aanvraag bouwvergunning.

Ik wil graag een offerte ontvangen ...

Ik wil graag een offerte ontvangen inzake het verplaatsen van een toilet van de bijkeuken naar de hal aan de voorzijde van de woning. De kans bestaat dat het nieuwe toilet een nieuwe rioolaansluiting nodig heeft. Verder dient de bestaande open haard van vorm te wijzigen (niet van plaats).

Wij hebben schetstekeningen van een ...

Wij hebben schetstekeningen van een architect voor de herbouw van een oude molen (onderste deel) in de achtertuin en de koppeling aan het bestaande huis. De gemeente heeft principe toestemming verleend. Indien een aannemer geinteresseerd is, zijn de tekeningen in een eerste gesprek beschikbaar voor een begroting, waarna selectie plaatsvindt. Naast kosten zijn ook kwaliteit, creativiteit en contact belangrijke criteria.

Er moet een verdieping komen op de ...

Er moet een verdieping komen op de bestaande keuken. We weten nog niet of het een schuin dak of een plat dak moet worden. Verder moet het oversteken. De keuken is smaller dan het huis zelf. De opbouw moet gelijk zijn aan de breedte van het huis. (opbouw ongeveer 1.5 meter breder dan keuken)