Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Laren of directe omgeving.

171 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Laren:

Plateau om openhaard verwijderen

We hebben een ander huis, bouwjaar jaren '60, gekocht in Laren Noord-Holland met een open haard erin. We willen de rand om de open haard verwijderen omdat we zo meer ruimte in de woonkamer overhouden. Het is een soort vensterbank/ombouw. De open haard willen we nog wel gebruiken en het geheel moet netjes worden afgewerkt en glad worden gestuct.

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze nieuwe twee-onder-een-kap-woning een uitbouw of een serre kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 360 cm breed en tot 400 cm diep zijn. De uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag stalen deuren terug in de uitbouw. De achtertuin is goed bereikbaar. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Houten bijgebouw bouwen

Ik wil een aanbouw van 580 bij 380 cm laten bouwen aan de achterzijde van het erf. Het moet een zadeldak krijgen die zwaar geïsoleerd moet worden. Ik wil houtskeletbouw. Ik wil volledige afwerking hebben.

Draagmuur in de garage doorbreken en balk plaatsen

De garage (plat dak) is verbonden met de keuken (uitbouw huis,plat dak). Deze muur willen we doorbreken om er 1 ruimte van te maken. De muur is 250 bij 370 cm. Er zitten waarschijnlijk elektra leidingen in. Het puin moet door de vakman worden geregeld.

Uitbouwen van een rijtjeswoning

Graag zouden wij een casco uitbouw willen laten plaatsen aan de achterzijde van onze tussenwoning. Deze ruimte zal 2.80 meter diep gaan worden en 4 meter breed. Er hoeft niet geheid te worden en een vergunning is niet nodig. De pui die nu aanwezig is willen wij graag opnieuw laten gebruiken in de nieuwe pui. Verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd.

Prefab kelder

Wij overwegen onze garage af te breken, een prefab kelder van 480 x 360 x 220 te plaatsen en dan de garage weer opnieuw op te bouwen

Uitbouw aan de zijkant van het huis bouwen

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van onze woning bouwen, met een etage er op. De tekeningen zijn inmiddels gereed. Tussen de garage en de woning willen wij graag een uitbouw realiseren van 7 meter lang en 4.50 meter breed. Op de eerste etage zal er een doorbraak gemaakt moeten worden in de gevel en water, elektra en cv doorgetrokken. De afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte. De vergunning is al goedgekeurd.

Aanbouw aan de achterzijde

Ik wil graag een aanbouw van 8 meter bij 3 meter, hout skeletbouw (Zweedse rabatdelen) met fundering en 2 x openslaande deuren. De vergunning heb ik al.

Schuren slopen

Er dienen 2 prefabschuren zonder fundering verwijderd te worden. Er is 1 schuur van 5 bi 5 meter met een schuin puntdak en een zolder. Het andere deel is 2 bij 3 meter met daar aan vast 5 bij 3 meter. Beide schuren zijn goed bereikbaar. De materialen dienen in overleg te worden afgevoerd.

Reparatie van een balkon

Het balkon van mijn woning van ongeveer 6 tot 7 m2 lijkt betonrot te hebben. Ik wil dit graag laten beoordelen, repareren en strak laten maken.

Schoorsteen slopen en dak dichten

De bestaande schoorsteen verwijderen en het dak dichten. De schoorsteen staat bovenop het dak, net onder de nok. De hoogte zal circa 7 meter zijn. Er zijn pannen beschikbaar van de andere zijde van het dak. Daar worden twee ramen geplaatst.

Kelder onder woning maken

Een kelder onder de bestaande woning maken.

Deuropening maken in binnenmuur en H-balk plaatsen

In een (dragende) binnenmuur dient een opening te komen voor een (dubbele) deur van ca. 150 cm breed en 220 cm hoog. Omdat het een draagmuur is dient er denk ik een H-Balk te worden geplaatst. Op de foto zie je ongeveer waar de opening moet komen. De donkere vierkantjes zijn balken die vanuit de kamer erachter door de muur steken. De H-balk zal daar direct onder geplaatst moeten worden. Er hoeven vooralsnog geen deuren geplaatst te worden. Er is nog geen constructie berekening gemaakt. Graag komen wij in contact met aannemers die deze klus kunnen uitvoeren. De situatie bekijken gaat op dit moment nog niet, omdat er nog geen sleutel is.

Asbest schoorsteenpijp verwijderen

Wij hebben een woning te koop zien staan en zijn daarin geïnteresseerd. We hebben begrepen dat er een schoorsteen is waar een asbesthoudende pijp in zit. We willen graag een prijsindicatie voor het verwijderen en afvoeren daarvan.

Schoorsteen slopen en dak dichten

Slopen van schoorsteen OP het dak en dichtmaken van het dak. De schoorsteen IN het huis wordt door de aannemer verwijderd (plafond zal in de tussentijd gestempeld worden) Graag hoor ik een indicatie kosten. Zie foto, het gaat om de kleine schoorsteen om midden dak - en of dit op korte termijn kan worden ingeplant.

Muur van gasbetonblok verlengen en stuken

Een bestaande muur, opgebouwd uit gasbetonblokken van 60 x 40 x 10 centimeter dient met 60 centimeter verlengd te worden, waarbij de hoogte 200 centimeter is. Daarna moet er ook aan weerszijden gestuukt worden, dat wil zeggen: 2 x 1.20 m²= 2.4 m². Uitvoering: liefst per direct.

Kelderbak plaatsen onder toekomstige aanbouw

We willen voor een klant een prijs weten van een prefab kelder van ongeveer 3 bij 6 meter. Gat graven en de kelderbak plaatsen. Al dan niet over het huis heen te tillen. Het adres waar het werk gedaan moet worden is in Laren. Daarna komt er een aanbouw op.

Voormalig bedrijfspand slopen

Ik wil graag een voormalig bedrijfspand laten slopen. Afmeting is ongeveer 11 x 13 meter met gedeeltelijk schuine kappen. Een aantal buitenmuren, grenzende aan de buren moeten blijven staan. Het is de schuur van een huis dat ik wil kopen.

Volledige woning strippen en renoveren

In het voorjaar willen wij ons gehele huis strippen en renoveren, 160 m2, het is een 2/1 kap. Graag zouden wij een afspraak maken om te zien of wij elkaar kunnen vinden

Keukenvloer vernieuwen

Ik wil graag de bestaande keukenvloer die deels op zand gestort is en deels bestaat uit oud parket op balken, vervangen door 50 cm schuimbeton met daarop krimpnet en 8 cm beton en daarop vloerverwarming. Totaal 52 m2. Het gaat om de woonkamer en de woonkeuken samen.

Overkapping voor dakterras laten maken

Ik wil graag een overkapping voor mijn dakterras aan de achterkant van de woning. De afmetingen zijn ongeveer 3 bij 4 meter. De overkapping sluit aan twee kanten aan op de gevel van de woning.

Bestaande woning laten onderkelderen

Wij zijn bezig met het aankopen van de woning. De woning vinden wij op dit moment te klein en graag willen wij weten of het te onderkelderen is. Er zou 80 m2 kelder gebouwd moeten worden en in de gangkast komt de trap naar beneden. De kelder dient afgewerkt te worden en de elektra doorgetrokken.

Aanbouw laten maken

Nieuwe aanbouw aan het huis. Er zit nu een aanbouw van 2,20 m. hoog en dat moet 50 cm. hoger worden (2,70 gelijk aan de hoogte van de woonkamer). Er zit een plat dak op en moet nu ook weer een plat dak worden. Schuifpui van hout hergebruiken of evt. openslaande deuren. Aanbouw is nu 2,20 m. diep, moet 3,50 diep worden. Tevens schuurtje achter de keuken vervangen voor een houtskeletbouw schuur. Graag advies van de vakman. Er zijn nog geen tekeningen. (is ook geen vergunning voor nodig).

Stenen garage verbouwen tot woonruimte

Ik wil graag de huidige dubbelsteens garage van 30 m2 laten verbouwen en met 16 m2 uitbouwen tot bibliotheek met een klein keukentje en toilet. Er zit nu een goed puntdak op. Indien mogelijk zou er een vliering in moeten komen met 2 slaapkamers, douche en toilet. Ik ben via mail het best bereikbaar, dan bel ik altijd terug.

Sloop en afvoeren woning mogelijk met asbest

Wij hebben een woning gekocht die wij willen laten slopen. De woning is gebouwd in 1920 en heeft ongeveer 124 m2 aan woonoppervlakte. Omdat de woning al ouder is is er een kans dat er asbest aanwezig is, dit zal dus goed onderzocht moeten worden. Ook willen wij de schuur van 33 m2 laten slopen. De woning bevat mogelijk ook elementen van waarde, waarvoor een advies wordt gevraagd.