Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Landsmeer of directe omgeving.

140 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Landsmeer:

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Het gaat om het zoveel mogelijk verwijderen van een (dragende) boog, om een ruime keuken te kunnen plaatsen. Wij zouden dan een steunpilaar over willen houden, of indien mogelijk alles weg met een stalen draagconstructie als vervanging. De boog is ongeveer 2.5 meter lang met een doorgang van 1 meter. De hoogte is ongeveer 2.50 m. Oude materiaal kunnen wij zelf afvoeren. Wij zouden graag willen weten welke opties er zijn, en het geschatte prijsverschil daartussen. Dus graag 2 offertes, 1 voor de steunpilaar en 1 voor de stalen draagconstructie.

Doortrekken gevel

Aan de achterzijde van de woning zouden we graag de gevel doortrekken van de begane grond naar de eerste verdieping waar nu een schuindak loopt. De gevel breedte is 5 m 10. De verdiepingen zijn 2 m 70. De diepte van de gevel tot aan schuine dak op hoogste punt is 5 m 40. Voorkeur gaat uit naar complete afwerking, zonder elektra, wel stucwerk. De binnenkant moet hout zijn en de buitenkant van baksteen. Er is een vergunning nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Kelderbouw

We willen een kelder (prefab) maken op de tuinzijde onder een nieuw te bouwen aanbouw. De beoogde maten zijn 424 x 360 x 278 cm buitenmaat. We zijn geïnteresseerd in een offerte met de totale kosten incl. graaf- en grondwerkzaamheden. Er hoeft geen elektra in en geen stucwerk gedaan te worden, er moet wel een fundering in komen. Ik heb een vergunning nodig en die wil ik zelf, of via de aannemer aanvragen.

Uitbouw achterzijde inclusief fundering

Ik wil graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde van mijn woning van 4.80 bij 2.5. Het liefst laat ik 2 palen slaan en daarboven een fundering gieten. Het liefst een goedkope optie qua sekelet werk en het kan casco afgeleverd worden. Graag ontvang ik een offerte mbt de fundering. Afgraven kan ik zelf doen. Alvast dank

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een complete aluminium of kunststof uitbouw serre van 4,5 bij 2 meter. Er moet gestuct worden, er moet elektra aangelegd worden en er moet een fundering in komen. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Uitbouw achterzijde

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning kan realiseren. De gewenste afmeting bedraagt 6 bij 5,50 meter. Gewenste uitvoering is gemetseld, waarvoor het funderingwerk nog uitgevoerd dient te worden.

Uitbouw achterzijde

Ik overweeg een woning te kopen, maar deze heeft wel renovatie nodig. Ik wil graag weten of dit in mijn budget zou passen, voordat ik een bod doe. Ik zou een complete uitbouw willen maken in de huidige keuken van 2,60 diep bij 3,50 meter breed. De huidige keuken moet daarmee de woonkamer worden. Een nieuwe keuken zou dan voor in het huis moeten komen.

Loze schoorstenen verwijderen

Op het dak zitten vier schoorstenen, waaronder een gemetselde. die steekt 70 cm boven de daknok uit en gaat door tot onder het dak, ongeveer zelfde afstand. onder dak is die gemetseld. de andere is van metaal en steekt ook door dak heen en is ook loos. De overige twee zijn meer luchtpijpen, die geen nut meer hebben.het betreft een schuin dak meter pannen.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 3,5 bij 3,75 meter. Met openslaande deuren en een extra kozijn op een blinde muur. Ik wil een gemetselde uitbouw. Er is al geheid en er is al een betonnen terras buiten op de plek van de uitbouw. Eventueel afwerken. Ik wil openslaande deuren.

Balkons renoveren

Gaarne ontvang ik een offerte voor het renoveren van 2 balkons naast elkaar. Balkons hebben beginnende betonrot en wat scheurtjes aan de onderkant. Metaal ligt op sommige plekken bloot. Klus moet klaar zijn voor september/oktober. VvE klus.

Uitbouw met lessenaarsdak bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de woonkamer, tuinzijde, 2 meter diep, 5 meter breed. Pui, schuifdeuren, Antraciet, Staal? Lessenaar,

Uitbouw met lichtstraat maken

Aan de achterzijde willen wij graag een uitbouw van 5 bij 5 meter laten plaatsen. Er is op dit moment een deel uitgebouwd waar de keuken zit, maar zal moeten worden aangepast. De oude keuken verwijderen wij zelf, de ruimte moet wel gelijk getrokken worden met het nieuwe gedeelte. In de achtergevel zal er een schuifpui geplaatst moeten worden en in het dak een lichtstraat. De wanden en plafond moet gestuukt en de elektra en verwarming doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Niet dragende tussenmuur slopen

Het betreft een muur slopen op zolder. Deze is er 4 jaar geleden geplaatst daar we van 1 kamer 2 kamers lieten maken. Nu moet de muur weer uit. Het is geen draagmuur, er zit wel elektra in. De muur is 3 meter lang, 2,60 meter hoog en ongeveer 10 cm dik. Kan dit voor kerst?

Dakopbouw op een dakterras bouwen

We willen een dakopbouw op het dakterras van 5 x 3 meter. Er zijn er al veel in de buurt met zo'n dakopbouw, wij wonen in een hoekhuis, dus is net iets andere situatie. Aan een zijkant staat er een laag muurtje, dan over de breedte is er een laag muurtje. De buurman heeft zijn dakterras al dicht, dus daar staat al een hoge muur aan die zijde. Graag offerte voor casco afwerking. Kozijnen/ramen over de hele breedte, liefst 4 ramen. (Kunststof). Tekeningen en vergunning zal geen probleem zijn en zorgt de klant zelf voor.

Draagmuur slopen en H-balken aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte betreft het verwijderen weghalen 2 draagmuren. De muren zijn 6.90 meter lang bij 2.60 meter hoog en 5.50 meter lang en 2.60 meter hoog. Hierna dienen er H balken geplaatst te worden. De constructie berekeningen zijn aanwezig en het puin zullen wij zelf verwijderen.

Sloopwerk binnenshuis

Het betreft een woning met een woonoppervlakte van 128 m2. Hier dient de badkamer en keuken te worden verwijderd. In de slaapkamer en op zolder zitten er schrootjes tegen de wanden en is het plafond verlaagd. Daarnaast ligt er overal laminaat wat ook verwijderd moet worden. Al het puin zal door de vakman worden afgevoerd.

Schouw in woonkamer verwijderen

We willen de schouw in de woonkamer verwijderen en de muur waar nu steenstrips op zit laten stuken. De schouw is ongeveer 50 cm diep, 1 meter breed en 2.40 meter hoog. Het gedeelte dat gestuukt moet worden is 2 meter breed en 2.40 meter hoog.

Lekkende serre repareren

We hebben een aangebouwde glazen serre van 4.50 x 3.00 meter die al aanwezig was toen wij het huis kochten 12 jaar geleden. Sinds een paar jaar hebben we last van lekkage in de serre op steeds verschillende plekken. Verschillende mensen hebben hier al naar gekeken en het helaas niet op kunnen lossen. We zoeken iemand die het probleem kan opsporen en kan repareren voor ons. De afvoer van het afval moet worden overlegd met de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Opbouw op uitbouw maken

Wij willen graag samen met onze buren een opbouw op onze uitbouw. Ons dak loopt vanaf de eerste verdieping schuin, maar dit willen we recht omhoog trekken vanaf de uitbouw. In de bijgevoegde afbeelding staat met de rode lijn de bestaande situatie (ongeveer) aangegeven. Ook staat bij het vooraanzicht het huis van de buren er op. Graag ontvangen wij vrijblijvend een (globale) offerte, graag er daarbij vanuit gaande dat wij een aparte offerte willen ontvangen van de buren, maar dat dit wel gezamenlijk opgepakt zou worden. Graag contact zo veel mogelijk via de mail doen i.v.m. mijn werk.

Uitbouw plaatsen op korte termijn

Wij zouden graag op aanzienlijk korte termijn een uitbouw willen laten plaatsen. Dit zou eind juli moeten plaats vinden. We hebben reeds een gedetailleerde offerte van een prefab-uitbouw liggen, maar willen graag nog wat vergelijking. - Het gaat om een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep. - Kozijn met 4 delige schuifpui, waarvan de 2 middelste delen beweegbaar, kunststof antraciet - Lichtstraat - Overstek met inbouwspots, antraciet - Buitenkraan + hemelwaterafvoer - Aftimmering/afwerking binnenkant Hopelijk kunt u mij zo spoedig mogelijk een offerte doen toekomen. Kunt u daar ook bij vermelden op welke termijn u de uitbouw zou kunnen plaatsen?

Asbest golfplaten verwijderen

Ongeveer 75 m² asbest golfplaten moeten worden verwijderd en vervangen worden door nieuwe golfplaten. Er is een rapport van een laboratorium wat voor soort asbest het is enzovoorts.

Fundering voor tuinmuur storten

Het betreft het heien en storten van een fundering voor later een enkelsteens tuinmuur over lengte 20 meter met 11 poeren van 32 cm. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het opmetselen van de tuinmuur. Deze zal ongeveer 2 meter hoog moeten gaan worden.

Asbest verwijderen

We hebben een schuur met asbest golfplaten van 5 bij 14 meter. Er is destijds een stukje opgestuurd naar een laboratorium, dat gaf aan dat het asbest is. Maar geen hoog percentage. Kunt u optioneel in uw offerte aangeven wat het kost om nieuwe golfplaten aan te brengen. De schuur is goed bereikbaar. Het terrein is via een eigen brug te bereiken.

Woning uitbouwen door pui te verplaatsen

We willen in onze nieuwe woning de achtergevel een meter verder de tuin in laten plaatsen zodat hij gelijk loopt met de eerste verdieping. De breedte van de achtergevel is 4.82 meter. Ik ga er vanuit dat er een fundering aangebracht moet worden. De nieuwe achtergevel opmetselen en laten aansluiten op de bovenverdieping. Ramen en deur overzetten naar de nieuwe achtergevel. De oude gevel doorbreken en ondersteunen. Tevens de binnenzijde afwerken. Kunt u ons een richtprijs geven zodat we dit in onze hypotheekaanvraag kunnen meenemen?

Uitbouw met 1 of 2 verdiepingen aanbouwen

We hebben een rijtjes woning zonder achterom, we wonen aan water. We willen graag een uitbouw van minimaal 2,5 bij 5 meter. We overwegen door te trekken naar 1e verdieping. Op de eerste verdieping is er een schuin dak met een dakkapel. Een deel van het dak en de dakkapel moeten verwijderd worden. De fundering moet gemaakt worden, wat misschien lastig is omdat er geen achterom is. Een gemetselde aanbouw met veel glas want het is aan de Noordzijde van het huis. Ook op de mogelijke opbouw van de aanbouw willen we veel glas voor lichtinval. Op de begane grond en de eerste verdieping moeten doorbraken in de gevel gemaakt worden en deze ondersteund worden. Ik heb een voorbeeld, bij buren is dit al gedaan. Graag maak ik een afspraak met u om dit verder te bespreken.