Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kortenhoef te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kortenhoef heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kortenhoef u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kortenhoef of directe omgeving.

59 klanten uit Kortenhoef bevelen een bij Casius in Kortenhoef aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kortenhoef bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Kortenhoef staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kortenhoef:

Woonhuis met scheur herstellen

Woonhuis met scheur in het midden (buiten en binnen), van onder tot boven (2 woonlagen). Huis is gaan hangen op de kelder. Dient aan weerszijde omhoog gezet te worden. Graag een prijsindicatie.

Cementdekvloer verwijderen

Cementdekvloer verwijderen op begane grond voor vloerverwarming. Oppervlakte is +/= 100 m2

Draagbalk plaatsen

De muur is al gesloopt er moet een draagbalk geplaatst worden. De overspanning is 5.30 meter.

Gipswanden aanpassen en afwerken

Ik wil graag in mijn woonark de toiletruimte weg laten halen. Het toilet moet er dus uitgehaald, en het fonteintje, en 2 betegelde gipswanden (van ongeveer 2,4 x 4,5 meter) moeten worden afgebroken en 1 (gips)wand moet worden gehalveerd tot ongeveer 1 meter hoogte. Het geheel moet ook weer netjes afgewerkt worden (gestuukt, waterleidingen afgedopt, gaten bij voormalig toilet etc dichten, enzovoorts). De woonark is van hout, op de houten vloer van het toilet liggen nu tegels, die moeten ook worden verwijderd. Deze tegelvloer is circa 1,25 m2 groot. Daarnaast heb ik in het toilet 3 spotjes welke er uit moeten/moeten worden verlegd, inclusief de lichtschakelaar, alsmede 3 stopcontacten. Zie de foto's in de bijlage.

Erker aan de voorzijde bouwen

Ik wil graag een erker laten bouwen van plus minus 4.50 meter bij 1.20 meter. Ik wil graag een erker laten bouwen aan de voorkant van de woning. Er is wel een vergunning nodig, er hoeft niet geheid te worden. Er zullen nog tekeningen gemaakt moeten worden en ik wil ook graag dat de aannemer de vergunning aanvraagt. Ik wil graag 5 ramen aan de voorzijde en 2 aan de zijkant. Ik wil graag een lage borstwering. Ik wil graag in de zijramen graag roosters. Het hoeven allemaal geen openslaande deuren te zijn.

Grote schuur met verdieping bouwen

Ik heb een 17e eeuwse woonboerderij met bijgebouwen gekocht. Ik wil daar een bestaande schuur laten vervangen door een geïsoleerde schuur in HSB. Er moet een zolder op komen met stahoogte. Het is de bedoeling dat 3/4 deel van de schuur is bestemd voor opslag en het andere deel wordt ingericht voor verblijf, compleet met alle voorzieningen daartoe. Ik nodig graag aannemers uit om mijn wensen te bespreken en een bouwtekening te maken met bijbehorende prijsopgave. Vervolgens kan ik tijdig de aanvraag voor de bouwvergunning indienen. Het is mijn wens om de bouw van de nieuwe schuur al in september of oktober te laten starten, zodat eind van dit jaar alles klaar is.

Nokverhoging achterzijde en dakkapel voorzijde laten plaatsen

Wij willen onze hoekwoning uit de jaren '60 gaan verbouwen. Wij willen graag een nokverhoging van 5 meter breed aan de achterzijde en een dakkapel van 3,6 meter breed aan de voorzijde laten plaatsen. Als materiaal willen wij een kunststof kozijn met verdiept profiel met in totaal 5 draaikiepramen en 2 ventilatieroosters kleur RAL 9010. De zijwangen willen wij in de kleur zwart. Er zijn op de aanbouw op de begane grond delen geplaatst, Zweeds rabat van Modiwood. Er zijn bouwtekeningen aanwezig, de vergunning is al rond.

Fundering met heipalen maken

Ben aan het budgetteren voor nieuwbouw met uitbouw 5.5 * 8 totaal 190 m2. Met heipalen 4 meter lang. Graag globale indicatie wat zoiets mag kosten.

Klompenhok opknappen

We hebben een huis gekocht 2 jaar terug alles is netjes behalve een deel in het klompenhok Daar hebben we de ketel maar dat zie je kunnen jullie een mooie ombouw er om maken Ps ik zit op een school daar kun je met je handen werken Insta elektro bouw voertuig techniek Ik zou graag willen helpen

Houten balkon repareren

Houten balkon repareren. Van de drie dragers is er een afgebroken, deze was helemaal verrot. Waarschijnlijk zijn ook de 2 andere balken verrot. Het balkon is ongeveer 120 cm breed en 60 cm diep. Vloer van het balkon is ook van hout. Kunt u een indicatie van kosten per telefoon of mail geven?

Buurthuis op laten knappen

Ik ontvang graag enkele offertes m.b.t. een buurthuis dat opgeknapt moet worden. Het huis is 10 bij 12 meter en 3 meter hoog. Er moet een nieuw (spaanplaat) dak op en alle muren moeten worden gestuukt en het moet van binnen leefbaar worden gemaakt. Het betreft een nieuw concept jongeren lounge dus er dient rekening gehouden te worden met sterke bouwmaterialen. Ik hoor graag van u.

van een garage moet een slaapkamer met ...

van een garage moet een slaapkamer met ramen en deuren gemaakt worden en van een hobbyruimte een inloop garderobekast. een serre van ong. 11meter bij 4 meter over de breedte van het huis.

UItbouw van ca.1.5 m. van de begane ...

UItbouw van ca.1.5 m. van de begane grond aan de tuinzijde. Aanbrengen van openslaande deuren, nieuw raam. Convectorradiator en/of vloerverwarming. Stucwerk, schilderwerk. Plat dak aanbrengen.

We willen graag de keuken verplaatsen ...

We willen graag de keuken verplaatsen naar een andere ruimte en de ruimte van de oude keuken bij de woonkamer trekken. Een aantal muren doorbreken en een moderne haard aanpassen in een haard met schouw. Ook een kleine uitbouw is een wens. Een raampartij aan de achterzijde van het huis willen we graag veranderen in openslaande deuren.

aanbouw woonkamer met creatieve ...

aanbouw woonkamer met creatieve oplossing

2 maal (met buren) complete aanbouw in ...

2 maal (met buren) complete aanbouw in achtertuin 2 meter diep over hele breedte van 5,50 meter per woning ;schuindak ( dakpannnen) met 2 dakramen, pui voornamelijk glas en openslaande deuren in het midden. er dient geheit te worden , maar heb hier eventueel al iemand voor. verder vloerverwarming nadat uitbouw is gerealiseerd. vergunning en bouwtekening reeds aanwezig; deze week constructietekening ivm heipalen. liefst nog voor bouwvak anders zo snel mogelijk na bouwvak

Uitbouw aan de achterzijde (cre-eren van ...

Uitbouw aan de achterzijde (cre-eren van een woonkeuken van ca. 20 M2) van een twee-onder-een-kap woning ter vergroting van het woonoppervlak (en verplaatsen van keuken). Door het weghalen van de half-open keuken zal er in de woonkamer enige herstelwerkzaamheden nodig zijn. Optioneel/nog nader te bepalen is het plaatsen van een dak-kapel op de zolderverdieping, het verplaatsen van een binnenmuur om de woonkamer te vergroten (en hal te verkleinen), en het vervangen van de kozijnen/ramen op de eerste verdieping aan de achterkant van de woning.

Keuken plaatsen in nieuwe uitbouw op ...

Keuken plaatsen in nieuwe uitbouw op begane grond, waardoor grotere woonkamer ontstaat. Tevens Renovatie (kleine) badkamer.

Huidige situatie. Hoekwoning met aan de ...

Huidige situatie. Hoekwoning met aan de zijkant een carport. Het plan is om onze zijkant uit te bouwen ipv de carport. De gemeente heeft richtlijnen opgesteld waar de uitbouw aan moet voldoen, hier moet een schets/plan voor komen waar de welstand zijn akkoord op geeft om daarna een bouwvergunning af te geven. Als de verbouwing wordt goedgekeurd willen we de keuken aanpassen, de toilet groter maken, een open haard toevoegen enz. Ik wil een flexibele architect die niet meteen met facturen smijt maar een degelijk advies geeft tegen een goede prijs.

ik wil een dubbele dakkapel op mijn ...

ik wil een dubbele dakkapel op mijn zolder laten plaatsen met kunststof kantelkiepramen ze moeten elk ongeveer 3,30 meter breed worden