Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zolder (ver)bouwen en indelen:

Zolder (ver)bouwen en indelen

Ik wil graag op de zolder een wand laten plaatsen, zodat ik twee kamers kan creëren. De wand wordt 6 bij 2 meter.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor zolderverbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder (ver)bouwen en indelen uit heel Nederland:

Diverse elektra werkzaamheden

Ik ben op zoek naar een elektriciën die meerdere klussen voor mij kan uitvoeren. Dit betreft: Tuin: Elektra kabel is aanwezig, en is geplaatst onder de tegels. Deze kan in de schuur aangesloten worden op bestaande elektra. Echter moet de kabel eerst nog in de schuur komen d.m.v. boren. Vervolgens wil ik in de tuin een stopcontact en een lamp aangesloten hebben. Babykamer: Verplaatsen en/of vernieuwen van 1 WCD. Een andere schakelaar moet uitgebreid worden met een een stopcontact. Deze wanden gaan hier opnieuw behangen worden dus de leidingen moeten in de muur weggewerkt worden. Computerkamer: 1 WCD vervangen, deze is verouderd. Als het mogelijk is dubbel WCD vervangen voor een type wat minder ver uitsteekt. Ook als mogelijk nog een extra WCD. Nieuwe bekabeling in deze ruimte via een kabelgoot. Hal: Vervangen schakelaar voor een nieuwer type. Mogelijk uitbreiden met stopcontact. Slaapkamer: Verlichtingsschakelaar met trekkoord. Deze werkt niet meer. Repareren of vervangen. Zolder: Spotjes worden bediend met een dimmer. Deze dimmer werkt niet meer. Licht is niet meer uit te schakelen. Repareren of vervangen. Ook worden niet alle spotjes met deze dimmer bediend. Sommige kunnen alleen via een klik aan/klik uit schakelaar. Graag zo aanpassen dat alles met dezelfde dimmer werkt. Graag zie ik iemand bij mij langskomen om de werkzaamheden door te spreken en een offerte op te maken.

Zolder met vliering laten (ver)bouwen

Ik wil een vliering in de zolder laten maken. In de onderste kamer wil ik twee kamers van maken met elektra en verwarming. Ook moeten er twee dakkapellen worden geplaatst. De zolder is 9 meter bij 0,55 meter.

Waterleiding en afvoer aanleggen voor wastafeltje op zolder

Ik wil een wastafel in de zolderkamer voor mijn dochter laten aansluiten. Warm en koud water en afvoer leidingen/pijp leggen en aansluiten. CV bevindt zich op dezelfde verdieping. Hoeft niet door vloer heen, leidingen kunnen langs schuiven/ wand die afgetimmerd is. De lengte is ongeveer 8 meter. Ik weet niet hoe ver de waterafvoer moet dalen vanaf de wastafel. De verstevigde muur voor deze wastafel moet ik nog aanleggen is nu eenvoudige scheidingswand

Vaste trap naar zolder te laten maken

OP dit moment heb ik een vlizo trap naar zolder. Graag wil ik deze laten vervangen door een vaste trap naar zolder. Voor zo ver ik kan zien is de verdiepingsvloer van hout. Het trapgat dient te worden vergroot voor de vaste trap.

Extra elektragroep aanleggen en elektra (ver)plaatsen

Een extra groep plaatsen. Stopcontacten verplaatsen. Electra aanleggen naar zolder.

Toiletten (ver)plaatsen

Ik wil het toilet beneden graag verplaatsen, staat nu nog een wasmachine in, voor deze willen we een afvoer op zolder hebben. Nieuwe toilet erin, het oude eruit, fontein plaatsen. In de badkamer wil ik ook graag het toilet vervangen. Tegelen hoeft niet. Beneden alleen de vraag óf het kan verplaatst worden.

Lekkage aan dak opsporen en herstelwerkzaamheden

In oktober 2016 is de overdracht geweest van de door ons gekochte hoekwoning uit bouwjaar 1980. Wij hebben tijdens het aankooptraject al een oude lekkageplek bij de schoorsteen op de zolder besproken, die volgens de verkopende partij uit een ver verleden stamde. Sinds begin november hebben wij een beginnende lekkage gehad, die daarna zeer fors is geworden. Bij het weghalen van een afwerking op het dakbeschot zien we dat de dakconstructie daaronder ook verrot is. Kennelijk is er al lange tijd lekkage geweest. Wij hebben nu ook aan de voorzijde van de zolder lekkage achter de schotten. We willen de oorzaak van de lekkages laten opsporen en laten verhelpen en ook de hele situatie in kaart laten brengen. Wij staan voor een juridische afwikkeling met de verkopende partij en daarin zal uw offerte/rapport voor ons een leidraad zijn. We maken graag snel een afspraak. Vooraf ontvangen we graag een prijsindicatie van uw inzet.

Muur tussen keuken en woonkamer doorbreken

Ik wil een voor het doorbreken van een dragende muur tussen de woonkamer en de keuken. De wand is 3 meter lang en 2.70 meter hoog. Boven de begane grond is nog een eerste verdieping die op deze muur steunt. De zolder steunt, zo ver ik weet, niet op die muur. Wat kost het om de muur door te breken en, indien nodig, te ondersteunen? Graag ook in uw offerte de afwerking ervan.

Behangen van de woonkamer en keuken

Behangen van een woonkamer/keuken; muren rondom trap naar 1e, overloop en naar 2e verdieping; en de zolder (een plattegrond is bijgevoegd). In totaal +/-128m2 vliesbehang (al gekocht). Grotendeels effen, maar mogelijk één wand op zolder in behang met patroon. Aandachtspunten & vragen hierbij: - De grote hoogte van trap tot nok zolder. Moet hiervoor een steiger o.i.d. geregeld worden die op de trap geplaatst kan worden? Of hebben jullie dit materiaal en wat zijn daarvan de kosten? - De opleverdatum van de woning is nog niet bekend. Wanneer ik van jullie diensten in een bepaalde week gebruik wil maken, hoe ver van te voren moet ik dit dan aangeven qua planning? Momenteel verwacht ik dat ongeveer half november de wanden behangen kunnen worden. - Hoeveel dagen verwachten jullie nodig te hebben om deze oppervlakte te behangen? (i.v.m. planning andere werkzaamheden woning) - Het betreft een nieuwbouwwoning. Moeten wanden worden voorbehandeld voordat jullie kunnen beginnen? - Raden jullie nog een bepaalde soort lijm aan? - Moet ik naast behang en lijm nog voor andere gereedschappen/materialen zorgen? (behangtafel, etc.) Graag ontvang ik een offerte voor het behangen en de eventuele bijkomende kosten.

Water- en CV-leidingen omleggen op zolder

Er liggen CV-leidingen op zolder over de vloer in het berghok. Deze liggen echter erg ver naar voren geplaatst waardoor ze middenin het berghok liggen. Graag zouden wij deze een cm of 30 naar achter geplaatst zien zodat wij meer aan ons berghok hebben. Het gaat om een stuk van 6 meter breed.