Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in IJmuiden of directe omgeving.

349 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw, balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel, gedeeltelijk onderkelderen van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in IJmuiden:

Renoveren badkamer, stucen plafonds, vloerverwarming leggen

Graag wil ik de prijs van deze klusjes voor ons nieuw bestaande woning. • Badkamerrenovatie met vloerverwarming + 2e toilet plaatsen •toilet (beneden) opknappen + fontein installeren •draagmuur doorbreken voor de open keuken •plafonds en muren stucwerk • vloerverwarming installeren en nieuwe vloer aanleggen in de woonkamer en keuken •L vormige keuken •kacheltje opknappen met een sierhaardtje Starten werkzaamheden vanaf 21 januari. Oplevering medio februari.

Eenzijdige nokverhoging

Ik zoek een aannemer die op mijn schuine pannendak een eenzijdige nokverhoging kan realiseren. De nok moet minimaal 1 meter omhoog en 6 meter breed zijn. Het gaat om werk aan een tussenwoning. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren met een plat dak van 6 meter breed en 2 meter diep met een houten balkenvloer. De buitenzijde gemetseld, openslaande deuren en een loopdeur vanuit de keuken (muurtje van ongeveer 3 meter moet dan weg), een binnenmuur moet weggehaald worden (volle breedte achtergevel). We zitten op duingrond en er is fundering nodig, geen heipalen.

Opbouw op plat dak

Ik wil een opbouw op mijn plat dak aan de achterzijde van mijn woning van 470 bij 330 cm. Er is een vergunning aanwezig. Ik wil een prefab opbouw met steenstrips in de kleur van de stenen die er nu op zitten. De gevel moet doorgetrokken worden. De binnenkant moet verder casco blijven.

Draagmuur verwijderen

Het betreft het slopen van een draagmuur en het plaatsen van een draagbalk. Het gedeelte dat verwijderd dient te worden is 260 meter lang en 2.50 meter hoog. Tevens dient de klus in juli of augustus uitgevoerd te worden. In afwachting van uw reactie

Zolder (ver)bouwen en indelen

Ik wil graag op de zolder een wand laten plaatsen, zodat ik twee kamers kan creëren. De wand wordt 6 bij 2 meter.

Dakopbouw op garage realiseren

Wij willen graag een opbouw op ons platte garagedak (bouwtekening enige tijd geleden aangevraagd bij de gemeente, nog te ontvangen). Het betreft een ruimte van 13,5 vierkante meter. Ongeveer 4,5 meter lang en 3 meter breed. Mijn voorkeur zou uit gaan naar steen,indien mogelijk met de huidige fundering en de meerprijs (ten opzichte van prefab) binnen onze begroting past. Gewenst is: Twee ramen, waarvan een aan de voor en een aan de achterzijde. En er moet een doorgang komen naar de woning toe. Wat betekent dat de buitenmuur moet worden opengebroken en gestut. De oplevering willen we graag met behang klare wanden en voldoende stopcontacten.

Opbouw maken op schuin dak

We willen de mogelijkheden bekijken om 1 of beide zijden van de woning recht op te trekken

Opbouw op plat dak van woning

Ik heb een tussenwoning met 3 woonlagen. Graag zou ik mijn 3de woonlaag willen vergroten door middel van h het optrekken van de gevel. Hierdoor wordt er een extra ruimte van 2.50 meter diep bij 4.60 meter breed gecreëerd. De gevel dient gemetseld te worden met dezelfde baksteen als de woning, bouwjaar 1996. De uitbouw mag casco worden opgeleverd en de vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Draagmuur uit de keuken verwijderen

Slopen draagmuur Plaatsen draagbalk Hoogte 2,5 meter Breedte 2 meter Dikte 13 cm

Bestaande woning en tuin onderkelderen

Gaarne ontvang ik van u meer informatie over het onderkelderen van onze bestaande woning en achtertuin. De ruimte zal totaal 5 bij 18 meter gaan worden. Hier hebben wij al toestemming voor gekregen van de gemeente. Er zal een trap naar beneden gemaakt worden vanuit de woning. De elektra en verwarming dient te worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. De ruimte zal in 2 delen verdeeld worden, een deel van 5 bij 10 meter en een deel van 5 bij 8 meter. Hier zal een tussenmuur geplaatst moeten worden met een deur opening.

Kelder onder de bestaande woning maken

Op dit moment is er een kelder van 2 bij 2.50 meter aanwezig bij onze 2 onder 1 kap woning uit 1955. Deze kelder willen wij graag laten uitgraven tot 6 bij 5 meter. De afwerking zal ik zelf gaan uitvoeren, het gaat dus om een casco kelder. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Prefab dakopbouw op een plat dak

Ik wil een prefab dakopbouw met een vaste trap, kunststof kozijnen met minimaal HR glas, stopcontacten en lichtpunten, verwarming, plaatsen van toilet (of in ieder geval de voorbereiding daarvan) op 1e verdieping en verplaatsen van CV en wasmachineaansluiting naar dakopbouw. Eventueel wil ik het verwijderen van het restant van het rookkanaal op de eerste verdieping ook laten doen (apart op de offerte). Eerste werkdag in overleg. Geen probleem als het wat langer duurt tot er begonnen wordt, als dat een gunstig effect heeft op de offerte. Dak is zo'n 5 a 6 meter hoog en is ongeveer 6.5 x 6 meter.

Stenen dakopbouw op een plat dak bouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1917 met 2 woonlagen en een plat dak van ongeveer 8 x 9 meter. We krijgen hiervan op 21 december de sleutel. Het is onze wens om een dakopbouw te laten maken. Daarbij moet het vooraanzicht qua stijl in stenen aansluiten op de bestaande bouw. We willen er veel lichtinval in en in het dak eventueel een lichtstraat die open kan. Er moet nog wel ruimte op het platte dak overblijven voor de 12 zonnepanelen die er al liggen. We hebben al een gesprek gehad bij de gemeente over de haalbaarheid van een omgevingsvergunning. Hierop is positief gereageerd. Het is geen beeldbepalend pand of 'beschermd dorpsgezicht' maar de opbouw moet qua bouwstijl wel goed aansluiten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda. We willen een afspraak maken met een aannemer om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Betonnen vloer verwijderen

Hello, A contractor has poorly installed a concrete floor with floor heating in my house and I need to know how much it will cost to remove it. The floor area is about 35 m2. The bottom layer is sand, then concrete tile, then about 5-7cm of regular beton with the floor heating system (plastic tubes, metal frames) and 1-2 cm of egaliseren beton on top. We need all layers removed. In an ideal world the floor will also be re-installed by the contractor who takes the floor out.

Asbest verwijderen

Ik wil het verwijderen van asbest stroken tussen het verlaagd plafond realiseren: 1 ruimte, totale oppervlak van asbest is minder dan 1 m2. Op de foto bevindt het materiaal zich aan de rechterkant van de ruimte tussen muur en plafond. Meer foto's zijn beschikbaar op aanvraag.

Gaten boren en kruipluik maken

Ik wil dat er een aantal gaten worden gemaakt en een kruipluik wordt gecreëerd: 2 gaten van 20 mm 20 cm diep. 1 gat van 60 mm 20 cm diep. 1 gat van 40 mm 20 cm diep. 1 kruipluik gat van 50 cm bij 70 cm bij 20 cm diep.

Nokverhoging laten maken

Ik wil een nokverhoging realiseren voor mijn woning. Ik wil graag drie verschillende prijsopgave. Eentje van 5 bij 4 meter, een van 5 bij 5 meter en een van 5 bij 6 meter. Er moet elektra aansluiting geplaatst worden, isolatie moet gedaan worden en kozijnen en glas eventueel ook. De binnenkant en buitenkant aftimmeren en de muren om kamers te maken kan ik zelf doen maar ik zou graag weten hoeveel dat zou kosten om de afweging te maken of ik het zelf doe of door u laat doen.

Schoorsteen slopen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van de schoorsteen op het dak. Hierna dient het dak te worden gedicht. De oppervlakte is totaal 3 m2 en het pui dient te worden afgevoerd.

Betonreparatie aan betonlaag tussen woonlagen

Het beton dat tussen woonlagen zit en aangetast is; repareren en schilderen. De tussenlaag tussen woning, aan de buitenzijden. Het is gewapend beton. Aan twee kanten met drie woonlagen dus op de tweede en derde verdieping. De opdracht komt vanuit een VvE.

Opbouw op aangekochte woning

Ik heb een huis gekocht en wil daar graag een dak opbouw op hebben. Ik wil een extra verdieping creëren. Het gaat om 35 m2. Ik heb nu plat dak en wil dat strak ook weer hebben, maar aan de voorkant van het huis wil ik de muur schuin hebben, met dakpannen en een kleine dakkapel (met 1 vast raam en 1 draai-/kiepraam). Aan de zijkant van etage moeten nog minimaal 2 ramen komen. Er moet ook een trap geplaatst worden. Ik denk aan een gewone, houten trap met twee kwartslagen. Ik wil graag dat de binnenkant ook word afgewerkt, met bijvoorbeeld nette gipsplaten (behangklaar). De woning is zo goed als aangekocht, over ongeveer twee maanden kan de etage geplaatst worden.

Opbouw op het dak laten bouwen

Een opbouw boven op het puntdak, afmeting zal om en nabij 4. 50 bij 5 of 6 meter zijn

Plaatfundering voor een nieuwbouwwoning

Graag zouden wij een offerte willen voor het aanleggen van plaatfundering voor onze nieuwbouwwoning(zelfbouw). Deze is berekend door een constructeur. De afmetingen zijn 4.80 meter bij 13 meter. We zouden graag eerst een indicatie willen ontvangen waarna we in gesprek kunnen voor een gedetailleerde prijsopgave en tot het sluiten van een deal. De vergunningen zijn allemaal orde, het verbouwproject begint half mei.

Prefab geïsoleerde kelder bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een geïsoleerde prefab kelder voor onder een nog te bouwen zelfbouwwoning in IJmuiden. De woning is 6 x 11 meter en deze afmeting dient de kelder ook te gaan krijgen. Hi mag casco geplaatst worden inclusief een vaste trap naar boven.

Verhoogde nok opbouwen

Wij willen een verhoogde nok opbouw laten plaatsen. Deze zal ongeveer 4,20 meter bij 5,45 meter moeten worden. De hoogte momenteel is 190 cm. De opbouw moet worden voorzien van kunststof ramen. Ook moet er een vaste trap naar zolder geplaatst worden, momenteel is het een vlizotrap. De huidige vloer is van beton. Graag ontvangen wij zowel een casco offerte als 1 volledig afgewerkt, hierbij de te denken aan behangklaar en vloerverwarming en eventuele tussenwand om washok/gang te maken. De nokverhoging mag vergunningsvrij geplaatst worden.