Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in IJmuiden of directe omgeving.

357 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, uitbouw achterzijde en zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in IJmuiden:

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil graag een uitbouw van 2 meter diep, 5 meter breed en 2,3 meter diep. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een paar heipalen. Ik weet nog niet van welk materiaal de uitbouw gemaakt moet worden, daar wil ik graag wat meer advies over.

Dakramen laten plaatsen

Ik wilde 3 dakramen laten plaatsen aan de voorzijde van de woning en aan de achterkant het oude dakraam laten verwijderen. Aan de achterkant graag de gaten dichten. Afvoeren oud materiaal is niet nodig.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw en nieuw metselwerk voor de volledige achtergevel. De bovenverdieping is 30 m2. We willen dat de dakopbouw casco opgeleverd word, zonder elektra en stucwerk, en dat de buitenkant van duurzaam materiaal gemaakt word. Hier is een vergunning voor nodig, en die hebben we nog niet aangevraagd. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Een dakopbouw als toekomstig 3e verdieping realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het gaat om een opbouw van ongeveer 750 bij 400 cm wat een toekomstig 3e verdieping moet worden. De opbouw moet casco worden opgeleverd en een hout skelet hebben. Daarnaast wil ik kunststof kozijnen, moet er rekening gehouden worden met het huidige houten dak van mijn woning. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.

Casco opbouw realiseren op plat dak

Wij zijn geïnteresseerd in een casco opbouw van ongeveer 7 x 5 meter. Hiermee creëren wij extra slaapkamers. Hiervoor hebben wij een aannemer nodig die alles uit handen neemt, zoals de tekeningen en vergunningen. Ik weet nog niet of we voor prefab, houten of metselconstructie gaan. Hierover laat ik mij informeren.

Serre achterzijde

We willen een casco, glazen serre met een fundering realiseren. Er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niet gestuct te worden. De maten zouden worden: 2 meter breed 2 meter diep en 3 meter hoog in wooncomfort. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is. Alvast bedankt.

Dakopbouw realiseren

Graag wil ik een offerten voor het plaatsen van een dakopbouw. Het moet 8 bij 5 meter worden, casco zonder elektra en stucwerk, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Mijn buren hebben ook een dak opbouw.

Verbouwing badkamer

Huidige badkamer vervangen (alle meubels verwijderen en afvoeren) met plaatsen nieuwe 2e toilet en toilet beneden vervangen. De badkamer is 3 bij 4 meter.

Opbouw nokverhoging

Graag zou ik een opbouw van ongeveer breed 500 x 350 cm laten realiseren. het is een hoekwoning, dus ik denk dat er een vergunning nodig is, deze graag door vakman gedelgd. Graag de opbouw van hout en steen, graag prefab. De fundering moet de opbouw kunnen houden, we staan op duingrond. Het doel van de opbouw is om meer woonruimte te creëren. Graag de oplevering compleet. Er zitten zonnepanelen op het huidige dak, deze wil ik graag op het nieuwe dak. De oude dakpannen kunnen weg, deze kan ik zelf afvoeren. De nieuwe koop ik zelf.

Erker realiseren aan de voorzijde

Wij willen een erker van 3 breed en 1,5 meter diep en de borstwering 60 cm hoog. We willen kunststof kozijnen met houtnerf. Een keralit afwerking graag en een luifel boven de deur. We zijn bezig met de vergunning aanvraag en de tekeningen worden ook gemaakt. Er is een betonnen fundering nodig. De constructie willen we van kunsstof en de boeidelen en kraaldelen van keralit. De oplevering graag compleet. Elektra en stucen is niet nodig.

Een kleine badkamer in zijn geheel renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om een verouderde badkamer van 115 bij 200 cm. Ik wil graag dat de wand- en vloertegels, radiator, wastafelmeubel en douche situatie vervangen wordt. Momenteel staat er een muurtje met douchegordijn waarin gedoucht kan worden. Hier wil ik een glasplaat laten zetten of het muurtje laten verwijderen en vervangen door een douchecabine. Ik bespreek graag met de vakman wat er exact moet gebeuren.

Dakopbouw op houtskelet realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een opbouw kan realiseren ten behoeve van extra slaapruimte. Productiewijze in overleg, onderliggende etage is houtskelet. Totaaloppervlak circa 30 m².

Nok verhoging realiseren

Ik wil een nokverhoging aan beide kanten van mijn huis. Ik ben nog in de beginnersfase dus ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is en hoe breed het moet worden etc. Het moet in ieder geval wel casco opgeleverd worden.

Een plat dak van een woning laten liften

Ik zoek een aannemer die het platte dak van mijn woning kan liften. Het dak moet ongeveer 30 cm omhoog. De woning heeft een gemetselde constructie en het dak is ongeveer 47 m2 groot. Het betreft een hoekwoning.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen in ons gekochte woning een stuk aanbouwen van 3 bij 3 meter Tegen de bestaande aanbouw aan. Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dat is nog in overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Opbouw plaatsen

Wij willen graag een opbouw met de maten 7 x 4,4 meter. Er is een vergunning voor nodig, en die ga ik nog aanvragen. Verder moet het casco opgeleverd worden, de afwerking doe ik zelf. De voorkant moet van steen zijn. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Opbouw plaatsen

Ik wil graag een complete, houten opbouw van 6,10 bij 9 meter realiseren. Het moet compleet afgewerkt worden aan de binnenkant met stucwerk, elektra, en een trap. Er liggen nu 12 zonnepanelen op mijn dak en die zouden verplaatst moeten worden naar het dak van de opbouw. Ik ontvang graag een offerte.

Casco opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. Het gaat om een toekomstig 3e verdieping. De opbouw moet ongeveer 40 m2 groot worden en casco worden opgeleverd. Het gaat om een hout constructie opbouw waar ik kunststof kozijnen in terug wil zien. Er moet een vaste trap naar de opbouw gemaakt worden. De rest bespreek ik met de aannemer. Het gaat om een hoekwoning.

Uitbouw woonkamer

Het gaat hier om een uitbouw van 5,72x3m. Het moet een casco uitbouw worden met een fundering. Er moet wel gemetseld worden en er moet nog een draagmuur verwijderd worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zullen zijn. Bij voorbaat dank.

Balkon reparatie

Het betreft een reparatie aan het balkon van 1 meter breed en 3 meter lang. Op de rand van het balkon is betonrot onder de stuc aanwezig. Er is nog geen bewapening zichtbaar.

Erker voorzijde

Erker aanbouwen aan voorzijde woning, geen vergunning en tekening aanwezig. Maten ongeveer 3. 5 meter breed en 1. 5 meter diep. Weinig breekwerk, alleen kozijn verwijderen om door te breken.

Wc verbouwen

Wij willen onze wc verbouwen. Maar er is geen bedrijf die het wil aanpakken. Alles moet vervangen worden. Toiletpot, er moeten nieuwe vloer en wandtegels in. Er moet ook een nieuwe kraan + wasbak in. De wc is ongeveer 3 bij 4 meter. Graag een offerte.

Kelderruimte uitdiepen + betonvloer

Onder ons huis is een ruimte van 5 x 5 m met droge zandgrond. Momenteel is de stahoogte ong. 1.80 m en we willen de ruimte laten uitgraven tot op een stahoogte van ong. 2.40 m. Verder willen wij een betonvloer laten storten. De woning is van 2005. Fundering of plaatsen van wanden is niet nodig. De ruimte is makkelijk bereikbaar via een luik in de wand. Kunt u een offerte maken? De planning is begin maart 2019

Renoveren badkamer, stucen plafonds, vloerverwarming leggen

Graag wil ik de prijs van deze klusjes voor ons nieuw bestaande woning. • Badkamerrenovatie met vloerverwarming + 2e toilet plaatsen •toilet (beneden) opknappen + fontein installeren •draagmuur doorbreken voor de open keuken •plafonds en muren stucwerk • vloerverwarming installeren en nieuwe vloer aanleggen in de woonkamer en keuken •L vormige keuken •kacheltje opknappen met een sierhaardtje Starten werkzaamheden vanaf 21 januari. Oplevering medio februari.

Eenzijdige nokverhoging

Ik zoek een aannemer die op mijn schuine pannendak een eenzijdige nokverhoging kan realiseren. De nok moet minimaal 1 meter omhoog en 6 meter breed zijn. Het gaat om werk aan een tussenwoning. Verdere specificaties graag in onderling overleg.