Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Huizen of directe omgeving.

985 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Huizen:

Convectorput dempen

Ik wil graag de convectorput in woonkamer dempen en gereed maken, zodat vloerverwarming er op aangesloten kan worden.

Fundering + vloer

Fundering op staal voor vrijstaand bijgebouw met de maten 8*5 fundering voet 40 cm breed en 70 cm hoog tevens een vloer op zand van 150mm. Direct afgewerkt als basisvloer. Tevens een gemetselde rand van 4/5 stenen hoog met een strekkende lengte van ongeveer 20 meter. Uitvoering vanaf eind januari 2019. Wij zijn flexibel.

Sleepdakkapel maken

Wij willen graag een sleepdakkapel van hout van maximaal 3 meter breed laten maken. De afwerking is in overleg.

Stenen uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een stenen uitbouw voor de keuken. Graag casco opgeleverd. Wij willen dan wel weten wat wij er dan nog zelf aan moeten doen. De maatvoering is: Diep: 2.00 meter Breed: 2.30 meter Hoog: 3.00 meter Aan de kopse kant (breedte) graag een vast raam. Aan de andere zijde combinatie raam/deur. Wij laten ons graag adviseren in de maatvoering met betrekking tot de ramen en deuren.

Schouw uit de woonkamer verwijderen

In onze woonkamer staat een schouw van staal. Die zouden we graag willen laten verwijderen. De schouw is bevestigd aan de muur met aan de onderkant een betegeld plateau. De bestaande schoorsteen kan intact blijven. De opening, die na het verwijderen van de schouw in het plafond zal ontstaan, willen we laten dichtmaken en zo nodig stucen.

Uitbouw achter de woning plaatsen

2,5 x 6 meter houten schuifpui (midden sluiting) met links en rechts een vast raam. Verder vloerverwarming over hele beneden verdieping (ongeveer 34 m2). Glad stuken van de woonkamer en plafond. Geen vergunning nodig. Graag houten kozijnen erin ook. Er is een voetpad achterom maar dit komt uit op een park.

Uitbouw achter de woning plaatsen

Wij zijn voornemens een uitbouw aan de achterzijde van de woning te laten realiseren van circa 5 meter breed en 2,5 meter diep en zijn daarvoor op zoek naar een realistische kostenopgave.

Convectorput verwijderen

Voor het leggen van een nieuwe pvc vloer & vloerverwarming willen we de bestaande convectorput dichtmaken. Huidige convectorput - metalen convectorput die in de betonvloer hangt. - kruipruimte onder de convectorput Voorgestelde manier dichtmaken; svp specificeren in offerte - Radiator en convector put zijn verwijderd voor dichtmaken (geen onderdeel van opdracht) - Een bekisting d.m.v. steunen strak onder de bestaande vloer (vanuit kruipruimte) - Wapening (betonijzerstaven) aanbrengen in de randen van de convectorput - Beton storten tot 6 cm onder rand bestaande vloer - cement dek / afwerkvloer storten Indien andere methode voorgesteld wordt graag specificeren Aanvang werkzaamheden: z.s.m. voor 11 juni.

Beton reparatie balkon en balustrade

Op meerdere plekken is het beton open en komt de wapening tevoorschijn. Ook de bovenzijde van het balkon heft 2 open plekken.

Praktijkruimte bouwen

Naast onze woning (hoekwoning) willen wij graag een vrijstaande praktijkruimte (4 x 6 meter) neerzetten. Daarvoor zijn we ons aan het oriënteren en willen graag inzicht krijgen in de kosten. Bijgaand het ontwerp. Uitgangspunten; Inclusief fundatie en plaatsing, inclusief elektra groep (geen gas/water/riolering), buitenzijde hout betimmering, binnenzijde afgewerkt wit.

Woonkamer uitbouwen

Ik wil een huis uitbouw in de diept dat ik meer woonkamer eventuele ook in z’n geheel uitbouwen zie foto totaal uitbouw in de diep 4 max

Muurdoorbraak tussen woonkamer en keuken maken

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor onze woning waar wij graag de keuken willen openbreken met onze woonkamer. De ruimtes zijn verbonden door middel van een draag muur en zal opgevangen moeten worden met een stalen constructie. De open te breken muur is circa 3 meter. De stalen constructie dient tussen de houten draagbalken geplaatst te worden. Uitvoering op zeer kort termijn. Het puin mag eventueel afgevoerd worden maar kunnen wij zelf ook.

Dakopbouw op een woonhuis bouwen

Aanvraag offerte voor een dakopbouw op een bestaand betonnen dak met isolatie 10x5 meter. Inclusief opgang (trap)

Dakopbouw boven op een plat dak bouwen

Wij willen een opbouw realiseren over de gehele oppervlakte van het platte dak en daarmee 2 extra slaapkamers realiseren. De oppervlakte van de opbouw zou neerkomen op 33 m2 en dient schuine delen en een plat dak te krijgen. De ruimte dient een tussenwand met deurkozijnen te krijgen en elektra en verwarming doorgetrokken. Verder moeten er kunststof kozijnen geplaatst worden. De verder afwerking doen wij zelf. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter zal dit geen probleem moeten geven daar er meerdere opbouwen in de wijk aanwezig zijn.

Eenzijdige nokverhoging aan de achterkant maken

Wij willen graag een eenzijdige nokverhoging aan de achterzijde van 4 meter breed

Uitbouw aan de achterzijde aan laten bouwen

We willen aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw van 8.60 x 2.50 meter laten plaatsen. Er zal geheid worden en de uitbouw krijgt een plat dak. Het zal een verlengde van de keuken en woonkamer gaan worden en hiervoor moeten er keukenvoorbereidingen getroffen worden. Verder dient de elektra te worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. Optioneel zou ik de kosten willen weten voor het sauzen hiervan. Graag zouden wij ook de mogelijkheden willen weten van vloerverwarming en komt er een kunststof schuifpui. De uitbouw mag vergunningsvrij worden geplaatst.

Open haard en schouw laten slopen

Ik wil voor de begane grond de open haard/schouw verwijderd hebben. Voor de verdiepingen en het dak wil ik alles nog wel houden. Misschien komt er binnenkort namelijk weer een open haard.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben onlangs een huis gekocht waarin op de benedenverdieping (ongeveer 55 m2) plavuizen liggen. Onder 40 m2 ligt vloerverwarming en deze moet blijven liggen. De plavuizen liggen denk ik in het cement, maar dit weet ik niet zeker. Ik heb wel wat foto's. De woning is goed bereikbaar en heeft een eigen oprit waar een container kan staan. Als de plavuizen verwijderd zijn dan moet de vloer nog gelegaliseerd worden aangezien er daarna een lamellen houten vloer op komt. Graag hoor ik wat de kosten voor het verwijderen van de plavuizen zijn en per wanneer dit gedaan zou kunnen worden.

Betonvloer schuur slopen

Ik ben bezig met het slopen van mijn betonnen vloer van de berging. Het is alleen een lastige klus dus wil hierbij een prijs aanvragen. Het gaat om ongeveer 6m2 met een vorstrand. Afvoeren kan ik zelf. Alleen is mijn vraag op welk termijn het gesloopt kan worden ivm plaatsen nieuwe veranda/berging volgende week woensdag? Ik hoor graag van u, alvast bedankt

Betonplaat verwijderen uit de achtertuin

In achtertuin ligt een betonplaat van 8.5 x 3 meter. De tuin loopt in een puntje met een poortdeur van 1 meter. De plaat dient te worden verwijderd en afgevoerd.

Gat boren

Opboren van onder naar boven van een nisbus gat van 110mm naar circa 160mm met diepte van 17 cm . Ruimte onder schouw circa 87cm zie foto

Muur verwijderen

Wij willen een muur verwijderen maar weten niet of het een draagmuur is. Wat zijn de kosten van beoordeling van de muur en als het een draagmuur betreft, wat zijn de kosten van het verwijderen daarvan. De lengte van de te verwijderen muur is 2 à 2,5 meter. De verdiepingsvloer erboven is van beton. In januari krijgen we de sleutel van de woning. Dan moet het zo spoedig mogelijk uitgevoerd worden. Op de tekeningen is niet te zien of het een draagmuur is. Makelaar en huidige bewoners spreken elkaar tegen hierover.

Sparing voor kruipluik zagen

Graag zou ik een kruipluik laten zagen uit een betonnen vloer. Hoe wordt dit afgewerkt, hoe groot wordt dat gat en komt daar een deksel / luik bij? Ook willen wij op een plek in de garage en in de keuken een gat laten boren met een doorsnee van 6 centimeter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Draagmuren slopen

Graag een indicatie van de mogelijkheden en kosten voor het verwijderen van de dragende muren van de garage op de begane grond.

Nokverhoging aan 1 kant plaatsen

Wil graag een nokverhoging aan 1 kant van 4 meter breed. Wij zitten er aan te denken om een huis te kopen en zijn nu bezig met een kostenplaatje te creëren. Er zijn dus ook nog geen vergunningen of iets dergelijks aanwezig. Afbeelding bijgevoegd van woning.