Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw op koopwoning bouwen:

Dakopbouw op koopwoning bouwen

Wij willen een huis kopen waar we erg geïnteresseerd in zijn, echter is het voor ons qua ruimte nu nog niet gunstig, waardoor we een dakopbouw willen laten plaatsen. Qua materialen graag advies van de vakman (en zo goedkoop mogelijk). Meerdere buren hebben al een dakopbouw. Vergunning regelt klant zelf en zal geen probleem zijn! Kunt u n.a.v. de bijlages een richtprijs geven wat het ons ongeveer gaat kosten?
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw op koopwoning bouwen uit heel Nederland:

Dakopbouw op de koopwoning bouwen

Ik zou graag een offerte aanvraag bij u doen het gaat hierbij vooral om een richt prijs. Eerst zal ik de situatie even schetsen. Wij hebben een huis gekocht aan de in hoofddorp op 1 mei 2018 zullen wij de sleutel van dit huis ontvangen. Dan willen wij hier graag een dakopbouw maken. Op dit moment zit er een vlizozolder op met een vlizo trap. De buurman die het huis naast ons heeft gekocht op nummer 4 heeft al een vergunning voor zijn opbouw en is zo vrij geweest ons de tekeningen door te sturen. 1. Hij heeft al een vaste trap die moet er bij ons nog komen. 2. Wij willen graag aan beide kanten een kunststof dakkapel van 4 meter breed. Wat moet er gebeuren aan de woning 1. Vergunning aanvraag regelen. 2. Huidige gevel optrekken. 3. Vlizovloer verstevigen met zwaarder balken, maakte ik op uit tekeningen buurman 4. Vaste trap maken vlizotrapgat dicht maken. 5. Prefab dak plaatsen met de dakkapellen. 6. Isoleren. Het gaat hierbij dus om een casco dakopbouw plus isolatie.

Dakopbouw bouwen op een koopwoning

Binnenkort zullen wij eigenaar zijn van een woning in Haarlem. Wij zouden een dakopbouw (van hout?) willen realiseren op deze woning, ter vergroting van het woonoppervlakte. (5.05 breed x 8.69 lang). Van de gemeente hebben we begrepen dat dit moet gebeuren in de trend van al aanwezige dakopbouwen. Kunt u op basis hiervan aangeven of dit voor u mogelijk is om te realiseren en wat de kosten zijn? Een tekening en vergunning is nog niet aanwezig.