Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor woonserre aanbouwen:

Woonserre aanbouwen

Wij willen een huis kopen. En we willen daar dan een woonserre aanbouwen. En we willen weten wat zoiets kost. Zodat we het bij de prijs van het huis mee kunnen rekenen. De serre moet tussen 2 muren komen waarvan 1 al bestaand is. En de breedte is 5,70 en de diepte is 1,75 en de hoogte ongeveer 2,80.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonserre aanbouwen uit heel Nederland:

Woonserre aanbouwen

Wij willen een uitbouw, een geïsoleerde Woonserre aan de achterzijde van onze woning, ter verlenging van de woonkamer. 5 meter breed, 2,5 meter diep. Glazen dak, dichte zijwanden en schuifpui. Betreft onze nieuwe woning in Sassenheim, de sleutel krijgen we in november. Liefst beginnen we dan direct met de verbouwing.

Woonserre achter aanbouwen

Aan de achterzijde dient er een uitbouw van 6 x 4 meter geplaatst te worden met een glazen dak en een vouwdeur en achterdeur in de nieuwe wand. De achtergevel moet met een I profiel gestud worden over de hele breedte.

Woonserre aanbouwen

We willen een serre aanbouwen of een aanbouw gemetseld met een lichtbak met openslaande deuren van hout en houten kozijnen beide 3 bij 3 meter. Er moet geheid worden, waarschijnlijk 2 palen. Er moet een fundering worden gelegd. Het raamkozijn en de buitenmuur moeten verwijdert worden. Deze moet uiteraard goed gedragen worden. We willen veel licht en afhankelijk van de kosten kiezen we voor het een of voor het ander. Het zal verder een ruwe oplevering zijn want het elektra, de vloer en het stucwerk zal in 1 x worden verricht. Mocht het nodig zijn om tekeningen op te maken dan willen we dit ook aan u uitbesteden. We hebben wel een plan.