Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoorn of directe omgeving.

646 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, dakopbouw op het platte dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoorn:

Uitbouw serre achterzijde

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning. De breedte is 6 meter en de diepte 2,5 meter. De serre mag geheel in glas uitgevoerd met een schuifpui. Maar ik zou ook graag willen weten wat de prijs wordt indien er een plat dak met een lichtstraat in komt en de zijkanten gemetseld zijn. De afwerking graag geïsoleerd met radiator of vloerverwarming (afhankelijk van de prijs).

Dakopbouw op koopwoning bouwen

Wij willen een huis kopen waar we erg geïnteresseerd in zijn, echter is het voor ons qua ruimte nu nog niet gunstig, waardoor we een dakopbouw willen laten plaatsen. Qua materialen graag advies van de vakman (en zo goedkoop mogelijk). Meerdere buren hebben al een dakopbouw. Vergunning regelt klant zelf en zal geen probleem zijn! Kunt u n.a.v. de bijlages een richtprijs geven wat het ons ongeveer gaat kosten?

Uitbouw op de 1e etage laten maken

Opbouw op de 1e etage om de slaapkamer te vergroten. Dit is mogelijk op het platte dak van de keuken. De gevel van de slaapkamer gaat over een breedte van 5 meter en 2.5 meter diep. Oplevering van de opbouw graag casco.

Dragende muur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil graag een dragende muur op de begane grond laten verwijderen, 4,40 m breed en 2,35 m hoog. Deze muur is dragend en de 1e verdiepingsvloer zal ondersteund moeten worden door een stalen constructie. Het gaat om een stenen muur tussen de keuken en slaapkamer/kantoor. Graag kom ik in contact met een aannemer die deze klus kan uitvoeren, ook zal er een constructieve berekening gemaakt moeten worden. Voor meer informatie ben ik telefonisch of via de mail beschikbaar. Optioneel is nog het afvoeren van de draagmuur, dit ligt aan de meerprijs. Graag de werkzaamheden voor mei uitgevoerd.

Keuken- en woonkamermuur slopen

Ik wil graag de dragende muur tussen de keuken en woonkamer zelf verwijderen. De woning zelf is uit 1965. Echter zal er door de vakman een stalen U constructie geplaatst moeten worden. Naast het zelf verwijderen van de muur zal ik deze ook zelf afwerken en het puin zelf afvoeren. De muur is 3.60 meter lang en 2.50 meter hoog.

Draagmuur slopen

Het slopen van een, waarschijnlijk, gemetselde draagmuur over een breedte van 4 meter en 2.50 meter hoog. Het gaat om een muur op de begane grond, de 1e verdiepingsvloer bestaat uit houten draagbalken en zal ondersteund moeten worden. Het betreft een woning uit bouwjaar 1975. Het gaat om de muur tussen de slaapkamer en keuken. Daarnaast dient de gehele begane grond gestuukt te worden, dit is ongeveer 200 m2. Voor het afvoeren van het puin ontvang ik graag separaat een prijs.

Uitbouw aan de voorzijde bouwen

Wij willen een uitbouw (erker) aan de voorzijde van onze woning van 5 x 2 meter. Hier is nog geen vergunning voor aangevraagd aangezien de gemeente Hoorn hier een ontwerp van wil ontvangen. Het lijkt mij handig als de aannemer meedenkt over wat er qua straatbeeld goed past. Mijn idee is de erker van steen, met een plat dak, enkel 4 ramen aan de kopse kant en twee aan de zijkant. Starten met de bouw ergens in maart/ april.

Woonserre aanbouwen

Wij willen een huis kopen. En we willen daar dan een woonserre aanbouwen. En we willen weten wat zoiets kost. Zodat we het bij de prijs van het huis mee kunnen rekenen. De serre moet tussen 2 muren komen waarvan 1 al bestaand is. En de breedte is 5,70 en de diepte is 1,75 en de hoogte ongeveer 2,80.

Voorzijde van woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw (erker) aan de voorzijde van onze woning, gebouwd in 2013, over de totale breedte. De voorkeur gaat uit naar 5.20 x 2 meter. Wij hebben nog geen vergunning hiervoor aangevraagd, zouden eerst een tekening willen zien die wij de gemeente kunnen aanbieden.

Fundering storten

Graag laat ik een houten garage plaatsen van 5.55 bij 3.70 meter. Hiervoor heb ik een vergunning bij de gemeente aangevraagd. De vakman dient voor de garage een fundering te storten. Het betreft een tuin van een hoekwoning die goed bereikbaar is.

Schuur inclusief fundering slopen

Het betreft het verwijderen van een vrijstaande schuur. De afmeting is ongeveer 2.25 bij 3.25 meter inclusief betonnen fundering. Het dak bestaat uit bitumen golfplaten zonder asbest en de wanden zijn gemetseld. Het puin dient door de vakman te worden verwijderd.

Dakpanelen met asbest verwijderen

Het betreft de dakpanelen. Gehecht asbest, niet beschadigd of verweerd. 28 m2 met matige toegang. Klasse 2 risico. De panelen zijn rondom het huis aanwezig.

Asbest inventariseren en verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor inventarisatie en asbestsanering. Het betreft een plafond in een garage met een afmeting van 6.5 bij 2.5 meter. Het is onbekend wat voor een soort asbest het is. Het is blauw en daaroverheen is het geschilderd, op een klein stukje na. Na het saneren ga ik van deze ruimte een praktijkruimte maken. Er is haast bij. Ik hoor graag zo snel mogelijk van u! Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Uitbouw met serre aanbouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de zijkant van de woning met daaraan, aan de achterzijde een serre. Dit moet met een schuifpui. Ik weet niet wat voor type aanbouw ik precies zou willen en laat me graag adviseren. Ik wil nog geen water of elektra leidingen naar de serre toe getrokken hebben, maar misschien verandert dat nog. De aanbouw moet een plat dak krijgen.

Verwijderen en afvoeren asbest golfplaten carport

Het betreft het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten op een carport. De oppervlakte is ongeveer 6 bij 3 meter groot. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Betonvloer voor een blokhut storten

Wij willen voor ons houten tuinhuis een betonnen vloer laten storten van 8 x 4 meter. De ondergrond is nu deels gras en deels aarde. De tuin is via de garage te bereiken, er is namelijk geen achterom. Er zit een deur in van 75 cm breed.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij zitten in het aankooptraject van een tussenwoning en verwachten dat de overdracht eind november of begin december zal plaatsvinden. Wij willen daar in de woonkamer een draagmuur van ongeveer 5,5 m² laten verwijderen. We ontvangen graag uw offerte voor: -een constructieberekening -de vergunningsaanvraag -verwijderen van de muur -plaatsen van een steunbalk -maken van een stuukklare koof om die steunbalk Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk van u een offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Asbest golfplaten verwijderen

Schuur van 10 X 14 meter schuin dak. Goed te bereiken. Met bijgebouw 5 X 10 meter. Tevens golfplaten.

Gat boren voor afzuigkap

Een gat boren van 150 mm in een stenen buitenmuur. Binnenzijde is van gipsplaat.

Deursparing maken

Wij zijn van plan om een doorgang vanaf onze woonkamer naar de garage te maken. Hiervoor dient er een sparing gemaakt te worden voor een deur met de afmetingen 211,5 x 93 cm, exclusief kozijn. In de woonkamer ligt een houten vloer welke behouden moet blijven, de betonmuur is gewapend en aan de garagekant is nog een bakstenen muur aanwezig. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het zaagwerk. Tevens zouden wij graag een offerte (of richtprijs) willen ontvangen voor de werkzaamheden inclusief verwijderen en afvoeren van de muurdelen.

Glazen dak op uitbouw maken

Wij willen onze huidige uitbouw/serre voorzien van een glazen dak voor meer licht inval. Afmeting serre over de grond zijn 2,30 x 3,50 m

Schroefpalen boren en beton storten

Ik wil in de kruipruimte van mijn garage (bij twee onder 1 kap woning) een vijverfilter plaatsen . De ruimte voor de filter is ca. 1 m bij 3 m . Hiervoor wordt eerst een gat in garagevloer gezaagd (door ander speciaal bedrijf). Vervolgens moet er een vloer (beton of stoeptegels) komen wat die filter, van ca 2000 kg, kan dragen. Het idee is met schroefpalen te zorgen dat deze vloer niet kan verzakken. De vloer komt op (vochtige) kleigrond. Ik zou graag willen weten wat voor palen hier geschikt voor zijn, wat het plaatsen zou kosten en ook wat het zou gaan kosten om het beton te storten.

Fundering maken en betonvloer storten voor een tuinhuis

Ik heb een betonnen fundering en vloer nodig voor een nieuwe houten tuinhuis afmeting 601 x 319 cm. De benodigde funderingsmaat is 581 x 292 cm. Er zitten 3 heipalen in de kleigrond vanuit de bouw. (rekening gehouden met standaard schuurmaat 4 x 2 meter) vloerhoogte mag 20 cm boven maaiveld komen met 1 afgeschuinde kant van 1 meter breed ( steeg gericht) dit i.v. m inrit fietsen en brommers. De fundering. Vloer is gesitueerd einde tuin/ erf uitkomende op een gezamenlijke steeg van ongeveer 1 meter breed maar die is een eind van de straat af. Het best gaat het om voor het huis de wagen voor het beton te zetten en een slang door het huis te leggen, dan is het circa 15 meter. Op dit moment liggen er stoeptegels op kleigrond.

Garage aanbouwen

Ik heb zo'n 3 meter grond naast mijn woning en zou hier graag een geïsoleerde garage van 3 × 6 meter aan willen bouwen. Het liefst met een schuin dak tegen het huis op, zodat er een vliering gemaakt kan worden. Verders wil ik er graag 230 Volt aansluitingen willen en een kleine radiator om de vorst tegen te houden. De vergunning is nog niet aangevraagd. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken met de vakman.

Keuken stucen inclusief bijkomend werk

24 juli krijgen wij een nieuwe keuken. Ter voorbereiding heb ik de wanden bekleed met muliplex. Nu moet er nog een klein hoekje van Ytong-blokken of iets dergelijks aangebouwd worden en daarna alles gestuct. Hoekje is circa 0.60 x 0.70 x 1.20 m. Totale oppervlakte stucwerk circa 12 m2. Werk moet dus vóór 24 juli klaar zijn.