Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor palen aanbrengen voor fundering:

Palen aanbrengen voor fundering

3 buispalen van 16 meter in de achtertuin plaatsen. Ruimte/doorgang naast het huis is 1,5 meter.
Onze klant uit Hoogwoud (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor palen aanbrengen voor fundering uit heel Nederland:

Schuttingen vervangen en bestrating aanbrengen

Ik zou graag mijn oude schutting voor en achter willen vervangen door een nieuwe schutting die netter, mooier en steviger is. Ik woon hier vanaf 2004 en de schutting bestond er al. De schutting is niet genoeg vast aangelegd met palen waardoor ik bij elke storm probleem krijg. De oude schutting afvoeren en achter omspitten en afvoeren. Bij de voortuin, naast de schutting ook verwijderen en afvoeren, aparte offerte om de tuin egaal te maken en andere bestrating waardoor makkelijker is die te onderhouden. Graag een afspraak maken op locatie om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Tuin is achter circa 6 meter breed en 8 meter lang. Voortuin circa 4 meter lang en 6 meter breed.

Palen als fundering in de grond aanbrengen

Palen in de grond als fundering voor vlonder terras achter in de tuin

Woning renoveren, uitbouwen en nieuw dak aanbrengen

Zie bijgevoegde tekeningen begane grond situatie bestaand en situatieschets nieuw. Dakopbouw: robuuste balken plafond op robuuste houten palen op fundering. Dakbedekking: dakpannen / optie riet. Isolatie: dak, vloeren en wanden. Volledig nieuwe indeling ruimten met nieuwe kozijnen, deuren, trap, elektra, CV installatie, sanitair-, wc- (2x), badkamervoorziening en optioneel lift.

Schutting, overkapping en bestrating aanbrengen

Als bijlage een tekening: de schuttingen mogen aan weerszijden 19 planks vuren panelen 180 x 180 cm met bangkirai palen. Linkerkant 8 panelen en rechterzijde 9 panelen. De overkapping mag een golfplaten dakbedekking krijgen gelijk aan de huidige schuur. Aan de voorzijde van het afdakje willen we een raster met daarin kindvriendelijke beplanting. De paarsomlijnde vakjes zijn tegels die we willen laten plaatsen. Deze hebben we al liggen. De zwart omlijnde vakjes zijn huidige bestrating, 50 x 50 cm. Ik kan u ook foto's sturen van de huidige tuin voor een beter

Heipalen aanbrengen voor de bouw van een garage

Ik wil een garage laten aanbouwen naast mijn woning. Voor de fundering van de vloer dienen er 6 heipalen te worden geplaatst. Hierop dient de fundering/vloer te worden geplaatst. Het gaat bij deze klus alleen om het slaan van de palen.

Terras onderheien en betonvloer storten

7,5 x 5 meter terras onderheien en betonvloer aanbrengen. Palen hebben goede zandplaat om op te staan bij ongeveer 12 meter. Graag een complete offerte met materialen en werkzaamheden. Locatie is goed bereikbaar, geen voorwerk nodig.

Composiet terras aanbrengen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 3,6 x 4,0 m ongeveer. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een composiet-plankenterras van ongeveer 3,6 x 4,0 meter. Het komt in de plek van een deel van het gazon, dat nu in de schaduw staat van een pergola en een moerbeiboom. Vermoedelijk moet de bovenlaag van het gazon worden verwijderd en ge-egaliseerd met zand voordat leggers geplaatst kunnen worden. Het vlonderterras moet in kleine uitsparingen rondom vijf pergola-palen gelegd worden. Iets uit het midden moet er een uitsparing komen voor de moerbeiboom.

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Herstellen van de schutting na storm

De schutting is 15 meter. De meeste palen zijn afgebroken, slechts twee niet. Als ze nog goed zijn, de houten planken opnieuw aanbrengen en enkele vervangen. Graag een offerte inclusief benodigde materialen.

Partners

Partners van Casius