Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor het optrekken van een voorgevel:

Het optrekken van een voorgevel

Ik zoek een aannemer/gevelspecialist die de voorgevel van onze woning kan aanpassen. De achtergevel heeft nu op de 1e verdieping een dakkapel (plus deel schuin dak) tot aan de nok op de 2e verdieping. Deze voorgevel willen we graag recht opgetrokken hebben tot aan de 2e verdieping. Het betreft een hoekwoning. Ik laat me graag informeren door de vakman over de verschillende methodes.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het optrekken van een voorgevel uit heel Nederland:

Scheuren in de gevel herstellen

Wij hebben een bouwtechnische keuring laten uitvoeren waarin het volgende geconcludeerd wordt over de voorgevel: Boven voorgevelkozijn is het metselwerk/pleisterwerk gescheurd en lijkt het metselwerk te zakken. Boven voorgevelkozijn het metselwerk verwijderen, stalen latei aanbrengen en metselwerk opnieuw optrekken en afpleisteren met kalkmortel en spuiten. De bouwtechnische keurder schatte de kosten van de reparatie op 800 euro (esthetische afwerking niet meegenomen; dit gaan de huidige bewoners betalen; mogelijk wel via dezelfde aannemer). Materiaal door vakman leveren. Pleisterwerk dus nog in overleg. In ieder geval metselwerk en latei. Graag zsm starten, maar in overleg is iets later ook geen probleem. We willen het project graag voor 15 februari af hebben.

Opbouw op plat dak

We willen boven onze keuken de gevel optrekken, tot gelijke hoogte met de nok van onze woning. Het dak loopt nu nog schuin af. Voorgevel zal ongeveer 3 meter en achter gevel ongeveer 5 meter opgetrokken moeten worden. Diepte van 7 meter. Geen vliering nodig en afwerking doen we zelf.

Balkon dichtmaken en bij de kamer betrekken

Ben op zoek naar een globale indicatie voor het betrekken van balkon bij woning (bruin huis). Mijn buren hebben hetzelfde gedaan (blauw huis). Het gaat dan om het optrekken van de voorgevel en het plaatsen van een dak. Ik zoek een prijsopgave voor het casco/constructieve gedeelte. Afwerken naderhand doe ik zelf. Zie bijlagen voor details.

Optrekken gemetselde aanbouw inclusief fundering

Voor een mogelijke woning in aankoop ben ik oriënterend aan het bekijken wat de kosten zullen zijn van een casco aanbouw. De aanbouw dient een fundering van 1 meter diep te hebben, 2 muren opbouw kalkzandsteen blokken 2.5 meter hoog en 2.5 meter breed. Voorgevel aanbouw totaal 6 meter breed waarin een schuifpui van 2.2 meter breed en 2 meter hoog. Hiervan is de buitenzijde schoonmetselwerk En een achterdeur met zijraam. Ook het beton storten van de vloer 2.5 meter bij 6 meter.

Uitbouw plaatsen in de voortuin

Wij hebben een voortuin, een patio, die wij graag bij de woning willen betrekken. Daar moet vervolgens ook de keuken komen. Fundering moet gelegd worden. Waar de aanbouw komt de huidige gevel doorbreken. Aanbouw optrekken tussen twee gevels van de patio en achter een gevel met voordeur en raam plaatsen. Zoals nu in de huidige voorgevel is. Plat dak met erin een lichtvenster maken en de binnenzijde afgewerkt tot aan het leidingwerk en stucwerk. Overige afwerking doen we zelf. Afmeting ongeveer 5 a 6 meter diep en breedte circa 5 a 6 meter.

Optrekken nieuwe gevel inclusief isoleren

Bouwjaar huis 1964: spouw 7 cm, metselwerk 73 m2 (excl. kozijnen) lxb kozijnen: 2.93 x 2.14, 1.20 x 0.38, 1.28 x 1.36, 0.35 x 0.73, 1.9 x 1.8 en 2 x 1.3. (deur 2.15 x 1). Gevel inzagen tpv grens buren (hoogte 6.1 m, achtergevel uitbouw 3 m). Verwijderen 6 rolluiken, trespa tpv dak (3x7m), pvc goot (7m) en PVC-afvoer(4,2m). Stutten overstek garage. Verwijderen gevel tot op de fundering incl. afvoer bouwpuin, verwijderen "neus" boven kozijn voorgevel (lengte 2.93m). Optrekken vanaf fundering incl. isoleren (uitzoeken optimale isolatie), geen latei boven kozijnen, werken met profielen. Dilitatievoeg tussen oud en nieuw. Herplaatsen rolluiken, trespa, goot en afvoer. Ongeveer 5500 stenen, 2 kleuren, dienen nog uitgezocht te worden.

Verbouwing voorgevel

Wij zouden graag de voorkant van onze voorgevel gedeeltelijk willen laten vervangen inclusief een kozijn met glas in lood ramen plaatsen. Gevel is verzakt. We willen de binnenmuur laten staan en de buitenmuur opnieuw optrekken. En dan tevens een nieuw houten kozijn met glas in lood ramen. Betreft een jaren 30 woning. Gaat om een stuk van ongeveer 3,5 meter met een erker. Het gaat om de kozijnen van de erker en het metselwerk bij de erker.

Renovatie Klompenhok

De entree van mijn (hoek)woning, een zgn Klompenhok, welke is opgetrokken uit hout zou ik iets vergroot willen hebben en uit steen willen laten optrekken. De voorgevel en voordeur hiervan zou in kunststof uitgevoerd moeten worden. Het formaat van het klompenhok is (ca)L200 x B300 x H250cm.

dakopbouw: nu een plat dak met aan de ...

dakopbouw: nu een plat dak met aan de voorkant een schuin dak (1 verdieping) nieuwe situatie voorgevel optrekken en daarbovenop een puntdak maken (dat wordt dan 2e verdieping) verandering/vernieuwing badkamer

Wij willen de eerste verdieping aan de ...

Wij willen de eerste verdieping aan de achterkant recht laten optrekken en vervolgens een 2e verdieping erop laten zetten. CV ketel verplaatsen van keuken naar 2e verdieping, nieuwe badkamer voorzien van bad/douche 2e toilet. Nieuwe 2e verdieping 2 slaapkamers en een was/stook kamertje. 2e verdieping voorgevel schuin met dakkapel en dakpannnen, achterzijde recht gemetseld en/of (gecombineerd) met hout. Materiaal keuze hangt uiteraard af van de offertes.