Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoofddorp of directe omgeving.

1891 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, uitbouw achterzijde, uitbouw achterzijde op plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoofddorp:

Opbouw realiseren

Wij willen een opbouw realiseren van de woning. De woning ongeveer 10 x 5. 50 meter. Graag uitgevoerd aan de buitenzijde met Trespa en Kunstof kozijnen. De binnenkant uitgevoerd met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er is een vergunning nodig en daar ben ik nog mee bezig. Het moet compleet opgeleverd worden. Graag een offerte.

Afbouw casco dakopbouw

Wij zouden graag onze casco opgeleverde dakopbouw (2e etage) laten afbouwen. Hier zijn een aantal klussen die we door een vakman willen laten doen, -Loodgieterswerk in 5 cm zandcementvloer, water aan-/afvoer tbv badkamer en aparte toilet. Cv, water aanvoer warm/koud goed bereikbaar via begane grond via verticale schacht in toiletruimte. Water afvoer aansluiting aanwezig in dakopbouw. -op de 5 cm zandcementvloer aanleggen vloerverwarming en vloer storten, 8 a 9 cm hoogte. In afstemming met plan binnenwanden. -plaatsen binnenwanden In overleg zijn er mogelijk meer zaken die aangepakt kunnen worden, we willen graag een ruwe oplevering, behangklaar en plafond gestuct.

Dakkapel met enkele draaikiepramen realiseren

Ik wil een dakkapel met 2 a 3 draaikiepramen laten realiseren, van ongeveer 4,3 meter breed en 1,5 meter hoog.

Het optrekken van een voorgevel

Ik zoek een aannemer/gevelspecialist die de voorgevel van onze woning kan aanpassen. De achtergevel heeft nu op de 1e verdieping een dakkapel (plus deel schuin dak) tot aan de nok op de 2e verdieping. Deze voorgevel willen we graag recht opgetrokken hebben tot aan de 2e verdieping. Het betreft een hoekwoning. Ik laat me graag informeren door de vakman over de verschillende methodes.

Uitbouw voorkant (erker)

We willen uitbouw aan de voorkant zoals de buren dit ook hebben. Afmeting is 2,75 meter breed x 1,5 meter.

Opbouw boven op de zitkamer

Ik ben op zoek naar iemand die een complete opbouw voor mij kan plaatsen. Er is een vergunning voor nodig en die wil ik dan graag via de aannemer aanvragen. Verder moet er elektra in komen, moet er gestuct worden en moeten er leidingen aangelegd worden. De maten zijn 8×4m. Ik hoor graag van u.

Uitbouwen van de zolder

Ik zoek een aannemer/architect die mij kan helpen bij het uitbouwen van mijn woning. Het gaat om het uitbouwen van de zolder. Momenteel zit hier een schuin dak op wat loopt tot halverwege de 1e verdieping. De woning is 5 bij 9 meter lang. We willen meer ruimte op zolder creëren. Het gaat om een hoekwoning.

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil medio juni een uitbouw aan de achterzijde van het huis van 7 x 2 meter. Graag willen we weten wat de mogelijkheden, wel of niet afgewerkt en uiteraard de prijs. Mogelijk zijn er al 2 palen geslagen met de bouw (2002) en de buren aan de rechterkant hebben ook al een uitbouw. Vergunning niet nodig. Ik sta open voor de prefab methode. Ik wens graag offerte voor een casco oplevering als compleet.

Raise 1 additional Roof

Ik zou graag een dakopbouw willen laten plaatsen op mijn rijtjeswoning. De opbouw zal 8.40 bij 5.17 meter moeten worden. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst worden en de opbouw dient in 3 slaapkamers en ene badkamer te worden ingedeeld. De ruimtes dienen volledig afgewerkt te worden en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw achterzijde en voorzijde eengezinswoning

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ''richtprijs'' willen ontvangen voor een uitbouw achterzijde en voorzijde van eengezinswoning In Hoofdorp. Uitbouw achter afmeting 4 meter bij 6 meter en aan de voorzijde 2,5 bij 6 meter. Ik denk dat er aan de achterkant vd de woning 3 of 4 palen nodig zijn en aan de voorkant 2 palen. diep denk 4 a 5 meter. ( kan de funderingsbalk en broodjesvloer ook worden meegenomen in de offerte of ? Ik hoor graag of er een offerte opgesteld kan worden aan de hand van deze omschrijving zo niet graag mij even contacten aub.

Deur afhangen

Graag wil ik een deur verdekt laten ophangen. De deur is 88 bij 211,5. Kozijn en deur zijn al aanwezig maar ik heb geen frees om de verdekte scharnieren in te frezen.

Enkel stenen muur afbreken en schanskorven muur bouwen

Tussen ons huis en de schuur staat momenteel een gemetselde enkelsteens muur. Deze willen wij graag laten afbreken om er een schanskorven muur voor in de plaats te laten zetten. Deze moet 10,16 meter lang en 1,95 meter hoog worden. Mogelijk met gewone stenen en gasstellen zodat er een ledverlichtingsslang doorheen gedaan kan worden en wie weet ook nog met fonteintje. Hoor graag uw mogelijkheden en prijsindicatie.

Schuindak rechtop trekken (uitbouw eerste etage)

Wij willen op de eerste etage de slaapkamer uitbreiden met een stenen uitbouw/opbouw (rechtop trekken van het schuinedak). Zie als voorbeeld de links boven op de foto in de bijlage. Wanneer deze uitbouw af is willen we van deze kamer , 2 kamers van maken. Dus een tussenmuur met 2 aparte ingangen.

Casco uitbouw achterkant woning

Wij willen een uitbouw aan de achterkant woning. Binnenkant willen we zelf afwerken. Afmetingen 5. 60m x 4m. De binnenkant moet houtskelet worden en de buitenkant metselwerk. Er moet wel elektra in, en er moet nog een paalfundering in. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Opbouw boven op de zitkamer

Ik zoek een aannemer die een opbouw kan realiseren boven mijn schuur, waar al een verdieping op is gemaakt. Het moet gaan dienen als slaapkamer. Het liefst een opbouw gemaakt van een houten constructie. Verder moet er veel besproken worden met de aannemer, ook qua vergunning etc.

Kelder onder woning

Wij willen een kelder onder onze gehele woning. Ons huis is gebouwd in 1992. Het oppervlak van de begane grond is ongeveer 9x 7 = 63m2 We willen de kelder gaan gebruiken als extra woonruimte/slaapkamers en badkamer met toilet. Ons huis is aan de voorkant goed te bereiken.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning zou ik graag een casco aanbouw willen laten plaatsen van 1.50 meter diep en 5.20 meter breed. In de achtergevel willen wij graag 2 openslaande deuren met zijlichten, kunststof mat zwart. Er zal een fundering op palen geplaatst moeten worden en er is geen vergunning nodig.

Moderne villa onderkelderen

Ik ga een huis bouwen en ik wil er graag een kelder onder laten bouwen. De woning zelf zal 300 m2 worden. En de kelder wordt 350 m2. Verder moet er nog elektra in en wil ik dat de binnenkant afgewerkt wordt. Er is vast meer informatie nodig, maar dat zou ik dan graag met de aannemer willen overleggen. Kelder 350 m2 Woning 300 m2

Renovation of the house

1) Full bathroom upgrade - tub, shower, toilet, washbasin, tiles, lighting. The bathroom is 5 m2. 1 wall is missing, need to build it so the bathroom becomes 50 cm larger. 2) smooth walls and repaint. 140 square meter 3) Lay floor laminates + under floor. Electric floor heating only for 1 room. 4) Ground floor toilet re-tiling. 5) repaint stairs - 32 steps 6) replace all radiators in the house 7) replace kitchen ventilation and stove.

Dakopbouw plat dak

Wij zijn bezig met het aankopen van de woning waarbij wij een dakopbouw willen laten plaatsen op een plat dak. De maten zijn 7,60 meter diep bij 5,70 meter breed, huidige buiten maten eerste verdieping, en het bouwjaarhuis is 2007 met betonnen verdiepingsvloeren. Ook in de vloer opbouw zal vloerverwarming moeten kunnen. Graag een offerte voor afgewerkte opbouw inclusief afwerking binnen en het creëren van 3 kamers. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw aan de achterkant

Ik wil aan de achterkant van mijn huis een uitbouw realiseren van 5.5 x 2.5 meter. Geen vergunning voor nodig. Er dient wel geheid te worden. Bij voorkeur geen prefab. Ontvang graag een prijsindicatie van zowel casco als complete oplevering.

Opbouw achtergevel

Wij hebben een bod gedaan op een woning die wij aan de achterzijde willen uitbouwen. De woning heeft een schuin dak, maar door de achtergevel recht op te trekken creëren wij meer inhoud voor de slaapkamers. De woning heeft een afmeting van 5.740 meter breed. Kunt u een indicatie geven voor deze werkzaamheden inclusief het afwerken van de ruimte?

Uitbouw achterzijde

Ik heb een uitbouw in gedachten van 3 meter diep bij 4 meter breed. Wij wonen in Hoofddorp dus grond is volgens mij klei dus wellicht palen nodig. Ik heb interesse voor houtskelet (sip) bouw pakketten. Dus gewicht op fundering wordt 'gering'. In de achtergevel wil ik graag openslaande deuren laten plaatsen en verder mag deze casco worden opgeleverd. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Verbouwing na aankoop huis

Uitbouw aan de achterzijde (6,02 meter breed en 2 meter diep). Doel is om de woonkamer te verruimen en de keuken 2 meter door te schuiven naar achteren. Verder willen wij de badkamer in de woning verplaatsen naar een kamer van 2.29 meter breed bij 3.30 meter lengte. Wij willen graag een dubbele wasbak, toilet (hangend), ruime douche (liefst inloop) en een bad. Tot slot zouden wij het toilet beneden willen laten renoveren, met een nieuwe wc + kraantje. Wij zijn benieuwd wat ongeveer de kosten zullen worden voor deze renovaties.

Grote verbouwing

Wij willen graag een gemetselde uitbouw plus dakterras, dakkapel (voorzijde) en een nieuwe keuken, deze zomer. De uitbouw moet 2,5 bij 6-7 meter worden. Ik wil de oude kozijnen niet opnieuw gebruiken. Ik wil openslaande deuren. De afwerking moet door de vakman gedaan worden inclusief elektra. Het dakkapel moet van kunststof zijn net als het dakkapel aan de achterzijde van de woning. Waar de ingang is wil ik een wandje in de keuken verplaatsen zodat de keuken groter wordt. Het is geen draagmuur.