Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoofddorp of directe omgeving.

1728 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoofddorp:

Keuken slopen en nieuwe keuken voorbereiden

Wij hebben onlangs een keuken besteld en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons de keukenvoorbereiding kan doen. Geplande plaatsingsdatum van de keuken is 15/16 januari 2018. Uitvoering van de voorbereiding bij voorkeur in de 1e week van januari. De werkzaamheden zijn : - Verwijderen oude keuken - herstellen wanden - verleggen technische aansluitingen - aanleggen gasleiding (waarschijnlijk vanaf meterkast) - verwijderen bestaande schuine koof - nieuwe muurdoorvoer voor de afzuigkap - aanhelen parketvloer

Interne verbouwing en opbouw op een bungalow

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht uit bouwjaar 2009 en verwachten daarvan medio december de sleutel te krijgen. We hebben verbouwingsplannen en zoeken een aannemer die daarmee vanaf de overdracht direct aan de slag zou kunnen. We willen intern enkele muren verplaatsen. Verder willen we een opbouw op de bungalow met enkele kamers en een badkamer. We willen een afspraak maken om onze plannen te bespreken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Uitbouw aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 31 januari de sleutel. We willen de woonkamer aan de tuinzijde 250 cm diep en 588 cm breed laten uitbouwen. De buren rechts hebben al een uitbouw van 120 cm diep. We willen de buitenzijde afgewerkt met Trespa beplating conform de huidige afwerking van het huis. De bestaande kozijnen en deuren van de achtergevel willen we in de uitbouw laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Bedrijven die direct na de overdracht tijd hebben voor deze klus genieten onze voorkeur.

Prefab kelder en uitbouw begane grond

Voor ons nieuwe, nog te bouwen huis, in Tudorpark Hoofddorp, lijkt het mij heel mooi om een kelder te laten bouwen. Helaas is dit geen optie om vanuit de bouw mee te nemen. Ik zou graag een richtprijs willen weten voor een Prefab kelder van 4,8 m breed * 5 m lang en minimaal 2,4 m sta hoogte onder onze tuin gekoppeld aan ons huis. Ik wil de toegang tot de kelder realiseren door een uitbouw van 1 m tot 1,5 m aan het huis te plaatsen. Volgens het bestemmingsplan mogen wij uitbouwen en ondergronds tot 3 meter. Als er nog meer informatie voor een richtprijs nodig is, hoor ik dat graag.

Fundering maken voor aanbouw nieuwe garage

We willen de fundering laten doen om er een nieuwe garage op te kunnen bouwen van ongeveer 3,5 bij 6 meter. De grond is veen grond (Leidscheveen). Ontvangen graag een grove indicatie van kosten.

Uitbouw en aanbouw bouwen

Aan de achterzijde willen we graag een uitbouw van 2 bij 5 meter. En aan de voorkant een uitbouw van 1. 50 bij 3 meter.

Rond gat in gevel maken

Het maken van een rond gat in de buitenmuur van ongeveer 250 mm diameter, ten behoeve van het Brink Air 70 ventilatiesysteem.

Deel van een draagmuur verwijderen

We willen een opening laten realiseren in een dragende muur in zijgevel van onze woning. De opening moet ong. 4,5 m x 2,40 hoog.

Muurdoorbraak maken in woning

We willen een opening laten realiseren in een dragende muur in zijgevel van onze woning. De opening moet ongeveer 4,5 meter x 2,40 hoog. De muur is in totaal ongeveer 11 meter lang. De vakman dient het puin dan af te voeren.

Binnenwanden verplaatsen en openslaande deuren realiseren

Eind dec ontvangen wij de sleutel van onze woning in Hoofddorp. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 erg klein. Wij zouden deze wand willen verplaatsen zodat er meer gelijkheid in de kamers komt. Het gaat om houtskelet bouw. Beneden is er een toog naar de keuken en deze moet verwijderd worden en netjes worden afgewerkt. Bij de achterdeur zouden wij openslaande deuren willen in het midden en aan de zijkanten een raam. Wat zouden de kosten ervan zijn? Ik voeg een foto toe van de achterkant waar we de openslaande deuren zouden willen, ik heb helaas geen foto van de slaapkamer waar de muur verplaatst moet worden.

Verdieping op plat dak bouwen

We willen graag extra verdieping op ons platte dak van ongeveer 6 bij 5 meter. Er zal een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden en de elektra en cv doorgetrokken. Verder mag deze wind en waterdicht worden opgeleverd. De opbouw krijgt aan 1 zijde een raampartij die open kan en aan de andere zijde een deur. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw op woning

Willen graag een opbouw op de woning, plat dak, woning beton 1983. Ongeveer 35 vierkante meter. En aan een zijde openslaande deuren, glas. Graag contact via mail, ivm onregelmatige diensten.

Uitbouw bouwen en afwerken

Maten 5,20 meter bij 3 meter. Inclusief Spachtelputz, elektra aansluiting en isolatie. Inclusief Nieuwe schuifpui en op de bovenkant optioneel 2 extra ramen

Muren laten slopen

Ik wil graag 2 muren laten slopen. Eigenlijk een deel van de muren. De muren zijn 4 x 2,5 meter, in het verlengde van elkaar. De hoogte die eruit moet is 2 meter. En niet de gehele lengte. Ik weet niet of het dragende muren zijn.

Woning van voren uitbouwen

Uitbouw uit te voeren aan de voorkant. De entree pui wordt verplaatst en de voorgevel (begane grond) moet één geheel gaan vormen met de bestaande schuur. Na de uitbouw moet de binnenkant ook nog afgewerkt/afgetimmerd worden (wanden, plafond, elektra, stucwerk).

Betonrot aan balkon herstellen

Het kleine balkon aan de achterzijde van de woning vertoond op 2 plekken betonrot. Een hoekje waar het bewapende bewapening aan het roesten is en plekje op de voorzijde.

Verwijderen van vloer op begane grond

Op de begane grond wil ik graag de vloer laten verwijderen. In de bijkeuken, gang en toilet van totaal 12 m2 gaat het om een zandcementvloer. In de woonkamer van 50 m2 ligt er op de gelaagde vloer een plavuizen vloer, daarboven op een zandcementvloer met vloerverwarming en daar bovenop een grind epoxy vloer. Al deze vloeren dienen te worden verwijderd en een zandcement vloer met vloerverwarming geplaatst. Het puin dient te worden afgevoerd.

Aanbouw aan zijkant woning

Graag een offerte voor een uitbouw van circa 2,75 x 8 meter aan de zijkant van de woning in zelfde stijl als de woning. Een omgevingsvergunning is niet nodig. De uitbouw is onderdeel van verbouwing begane grond: nieuwe vloer, vloerverwarming, nieuwe keuken, het slopen van de gashaard et cetera. Er zijn foto's beschikbaar en in overleg met de huidige bewoners is er een bezichtiging mogelijk. We krijgen waarschijnlijk half november de sleutel van de woning.

Asbestplaat op balk verwijderen

We hebben een kleine asbestplaat op een houten balk die tijdens de bouw 30 jaar geleden us geplaatst bij de oude ketel en die willen we graag laten verwijderen, het gaat om een plaat van maximaal 1 vierkante meter (ik denk zelfs iets kleiner). We zijn benieuwd naar de kosten zijn. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Van achteren uitbouwen

Wij willen onze nieuwe woning uitbouwen. Woning is 6.6 meter breed. De achtergevel openen en ondersteunen. Fundering maken. De aanbouw in L-vorm dient 6.6 x 5 meter + een stuk van 2.7 x 4 meter te worden. Dat laatste stuk (bijkeuken) gaat slaapkamer worden. Binnenkort gaan de tekeningen gemaakt worden.

Casco dakopbouw plaatsen

Graag wil ik informeren over de mogelijkheden voor het plaatsen van een casco dakopbouw op een plat dak. De opbouw zal ongeveer 25 m2 groot worden en mag wind en waterdicht opgeleverd worden. De vaste trap naar boven dient wel geplaatst te worden. Er zijn meerdere woningen in de straat die deze opbouw al hebben., vergunning aanvragen is nog niet bekend. De tekening hiervan zijn in mijn bezit.

Betonvloer voor een loods storten

Voor ons bedrijfspand in Hoofddorp moeten we de vloer van de loods opnieuw funderen en een nieuwe vloer storten. Het gaat hier om een loods van 600 m2 waar nu asfalt in ligt en wat eerst leeg gegraven moet worden. De nieuwe vloer moet een belasting kunnen hebben van 2.500 kg m2.

Heipalen, fundering en betonnen vloer maken voor een uitbouw

Voor de verbouwing van een huis onder eigen beheer zijn wij op zoek naar aannemers voor verschillende fases. Vergunningen en dergelijke zijn allemaal goedgekeurd en aanwezig. het gaat om heipalen, fundering en een betonnen vloer maken. Bijgevoegde tekeningen hebben alle informatie.

Serre uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een volledig geïsoleerde serre aan de achterzijde van de woning van 5 x 3 meter. De rechterzijkant willen wij graag dichtgemetseld hebben en aan de linkerkant moet deze dichtgemaakt worden met glas. Verder willen wij een glazen dak en glazen schuifpui het liefst over de hele breedte. Om de serre aan de woning aan te sluiten zullen er wat houten schroten weg gehaald moeten worden, ongeveer 3 m2, en dichtgemetseld worden.

Fundering voor een aanbouw laten maken

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een fundering kan plaatsen. Het gaat om een aanbouw aan ons huis. De aanbouw is ongeveer 16 meter bij 7 meter, met een hoek eruit. De totale oppervlakte is ongeveer 106 m2. Het gewicht van de houten aanbouw, zonder keuken en meubels, is slechts 7350 kg. Op de sondering is te zien dat we -4 NAP liggen en dat de eerste zandplaat rond de -14 NAP ligt. Er zijn dus palen van zo'n 10 meter nodig. Omdat er op 5 m afstand een waterleiding van 60 cm loopt voor de hele wijk moet er trillingsvrij, of trillingsarm, gewerkt worden. Op de vloer komt uiteindelijk vloerverwarming met dus een afdeklaag van cement/beton. We horen graag de meest goedkope optie om de gehele fundering te realiseren, dus niet alleen palen. Hopelijk kunt u snel een prijsopgave maken. Mochten we bij jullie willen afnemen, wanneer zouden jullie de fundering dan kunnen plaatsen?