Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoofddorp of directe omgeving.

1833 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw Almere realiseren, tussenwoning bouwen, privé sauna laten bouwen, bouwen twee onder een kap woning, nieuw klein huis bouwen, huis laten bouwen, renovatie van appartementen, nieuw te bouwen woning laten bouwen, kantoor met garage, berging en carport bouwen, vrijstaande woning nieuw laten bouwen, huis op een kavel laten bouwen, prefab woning laten bouwen, gehele verbouwing van een boerderij, boerderij renoveren, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoofddorp:

Dakopbouw

Voor een klant van mij een casco opbouw op plat dak maten 5. 70 m x 9. 50 meter. Moet tegen een al bestaande opbouw aangebouwd worden van deze bewoner goedkeuring om de zijde te gebruiken.

Opbouw voor extra slaapkamer

Wij willen graag 1 extra slaapkamer. Momenteel hebben wij een 2 laags woning, zie google maps

Woonhuis volledig verbouwen

Zonder splitsen dakkapel, douche verplaatsen slaapkamers opknappen hal en gang opknappen vloer eruit woonkamer nieuwe vv aanleggen nieuwe keuken plaatsen en verplaatsen deurpost

Houten verdieping op de woning plaatsen

Wij willen graag een extra verdieping op de woning laten bouwen, voorzien van elektra en wateraansluiting. De woning is 9 meter lang. De breedte is nog onbekend.

Uitbouw en dakopbouw met de buren laten bouwen

I want to expand my living room with foundation and flat roof, including electricity and possibly laying laminate. Dimensions are estimated to be 5 x 2,5 meters. I also want a sliding door.

Extra verdieping op de 2-laags woning bouwen

Wij hebben een 2 laags woning en willen graag een tweede verdieping met extra slaapkamer

Dakopbouw maken middels baksteengevel verhogen

We willen een dakopbouw op de woning, zijn reeds met architect tekeningen en constructie gemaakt, bouwvergunningaanvraag ingediend- bijna afgerond. Desgevraagd kan ik u de vergunningaanvraag toezenden voor meer informatie.

Boeidelen vervangen, vochtdoorslag serre verhelpen

1. Boeidelen: Verwijderen bestaande verrotte boeldelen. Plaatsen nieuwe Trespa boeidelen rood (7.20 meter). Aanbrengen nieuwe aluminium daktrim en dakrand. 2. Vochtdoorslag serre: Schoonspuiten gevel, impregneren gevel (10 m2). Graag via mail benaderen, spreekt Engels.

1e verdieping recht optrekken

Wij willen graag een schuin dak recht op laten trekken, inclusief het afwerken aan de binnenkant. Het huis is van 1995, de buren hebben het reeds gedaan en wij willen het in dezelfde stijl. Ik heb een aantal foto's toegevoegd.

Uitbouw en opbouw realiseren

Wij willen graan een uitbouw van 6 x 2 meter en/of opbouw, plat dak, ongeveer 8 x 6 meter.

Building an extension next to the livingroom

I would like to get an offer price for the extension of the living room of the house. In the attached file you can see the dimensions of the house. The extention needs to be 3 metres by 5,13 metres. I want the professional to do everything inside as well, so stukadoor and more. I want the extention to be made from bricks.

Dakopbouw en uitbouw aan achterzijde realiseren

I'm looking for a company who can do 6.25 X 2.50 meter uitbouw on the backside with sliding door, floor heating. And a dakopbouw on the first floor. Ik zou graag aan de achterzijde van de woning een uitbouw willen plaatsen van 3.25 bij 2.50 meter. In de achtergevel zal er een schuifpui moeten komen en vloerverwarming aangebracht. De wanden en het plafond wil ik graag laten stuken. Daarnaast wil ik graag op de 1ste verdieping de gevel recht laten maken. Het schuine dak van de woning begint al op de eerst etage. Door hier een deel van 2.50 meter tegen aan te plaatsen zal deze ruimt een stuk groter worden. De breed zal ongeveer 4 meter zijn met 2 raamkozijnen. De binnenzijde zal gestuukt moeten worden. Er is een vergunning aangevraagd.

Aanbouw van een erker

Kleine uitbouw onder overkapping. 1.2 x 3 meter. Uitgevoerd tot 1 meter hoog in hout rest glas/kozijn. Vergunning al binnen. Zoekende naar een complete offerte met manuren, materialen en voorwerk.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen

Schuurdeur met kozijn verplaatsen naar andere zijde van de muur en dichtmetselen van de oude kozijnruimte. Wat zijn de kosten hiervoor?

Nokverhoging met dakkapellen

Wij willen een nokverhoging van de zolder, met daarbij een dakkapel aan de voor- en achterzijde. De zolder heeft een puntdak, waarbij het midden ongeveer 2 meter hoog is. De nok is iets naar achter getrokken. De buren hebben al een nokverhoging en wij willen graag onze nok gelijk trekken. Dat betekent dat de nok in het midden van de woning gaat komen en deze zal 50 cm hoger worden. Hier door kan het dak ook schuin weg lopen over het platte dak van de eerste verdieping. Aan beide zijde van het dak zou ik dan dakkapellen willen laten plaatsen van 5 meter breed. Er is naar zolder al een vaste trap aanwezig. De afwerking aan de binnen zijde zal ik zelf verzorgen en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Schuin dak recht op laten trekken

Het huis aan de tuinkant recht optrekken (heeft nu een schuin dak). Het huis is 5. 10 m lang en de verdieping is ongeveer 2. 50 m hoog. Hoeveel zijn wij ongeveer kwijt in totaal?

Achterzijde uitbouwen

Wij willen aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren van 3.75 meter breed en 3 meter meter diep. Er zal een schuifpui geplaatst moeten worden en de elektra en verwarming doorgetrokken. Tegen de woning aan staat een schuur die wij graag bij de uitbouw willen betrekken. Kan de buitenmuur van de schuur voor de uitbouw gebruikt worden? Tevens willen wij weten wat de kosten zijn voor het stuken van de wanden en het plafond. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Woning aan achterzijde uitbouwen

Uitbouw aan achterzijde van 6 meter breed en 2 tot 2.50 meter diep

Uitbouw maken in de achtertuin

Uitbouw van 2.5 x 5 m in de achtertuin. Ben op zoek naar een complete offerte met materialen, uren en voorwerk.

Opbouw op plat dak

Wij willen een opbouw op het gehele huis. Het oppervlak is circa 45 vierkante meter. Op de tekening staat ook een aanbouw, deze gaat nu niet gelijk geplaatst worden. U mag daar natuurlijk wel een offerte voor opstellen, als de prijs scherp genoeg is wie weet. Ik kan het bestand niet meesturen en stuur deze apart via de mail. Vergunningen hebben we al in bezit. We zoeken iemand die in juni kan starten. Mocht dit niet kunnen dan moeten we even overleggen.

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 5.40 x 2.50 meter. Het dak van de uitbouw 1 meter dicht en 1,5 meter glas schuin aflopend. De voorzijde, aan beide kanten 20/30 cm steen. Aan 1 zijde staat al een stenenmuur van uitbouw buren. Verder kunststof glazen pui, schuifdeuren. Wit aan de binnenkant. Grijs aan de buitenkant. Stroom punt aan beide zijde op het muurtje. Buitenkraan verleggen. Vloerverwarming graag apart op de offerte vermelden. In de verdere woning is geen vloerverwarming aanwezig. Twee x twee stopcontacten in de uitbouw binnen. En 2 lichtpunten in plafond. Graag zien we een offerte tegemoet.

Dakopbouw op de koopwoning bouwen

Ik zou graag een offerte aanvraag bij u doen het gaat hierbij vooral om een richt prijs. Eerst zal ik de situatie even schetsen. Wij hebben een huis gekocht aan de in hoofddorp op 1 mei 2018 zullen wij de sleutel van dit huis ontvangen. Dan willen wij hier graag een dakopbouw maken. Op dit moment zit er een vlizozolder op met een vlizo trap. De buurman die het huis naast ons heeft gekocht op nummer 4 heeft al een vergunning voor zijn opbouw en is zo vrij geweest ons de tekeningen door te sturen. 1. Hij heeft al een vaste trap die moet er bij ons nog komen. 2. Wij willen graag aan beide kanten een kunststof dakkapel van 4 meter breed. Wat moet er gebeuren aan de woning 1. Vergunning aanvraag regelen. 2. Huidige gevel optrekken. 3. Vlizovloer verstevigen met zwaarder balken, maakte ik op uit tekeningen buurman 4. Vaste trap maken vlizotrapgat dicht maken. 5. Prefab dak plaatsen met de dakkapellen. 6. Isoleren. Het gaat hierbij dus om een casco dakopbouw plus isolatie.

Uitbreiding van de woning met een dakopbouw

Wij willen onze bestaande midden opbouw aan de voorzijde woning uitbreiden. De afmeting zal 5.40 x 3.59 meter moeten worden. Deze ruimte zal gaan fungeren als slaapkamer waarbij er 2 raamkozijnen geplaatst moeten worden. De elektra en verwarming willen wij laten doortrekken en eventueel het water ook. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden, echter zij bij de buren deze opbouwen al gerealiseerd dus dat zou geen probleem mogen opleveren.

Extra verdieping bouwen

Ik wil graag een extra verdieping op een plat dak, zodat we minimaal 2 extra kamers hebben. De oppervlakte zal ongeveer 5 bij 7 meter worden en er moet een vaste trap naar boven worden geplaatst. De elektra en verwarming wil ik graag laten doortrekken. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een tussenwand met deurkozijnen. De vergunning moet nog aangevraagd worden.

Vloertegels uit de woonkamer verwijderen

Vloertegels verwijderen van woonkamer met vloerverwarming in totaal 74 m2