Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoofddorp of directe omgeving.

1752 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoofddorp:

Uitbouw met afwerking

Wij willen achter een uitbouw realiseren met openslaande deuren en veel ramen. Oppervlakte circa 2,50 meter bij 5,50 meter. Graag een totale offerte van een uitbouw ook afwerking. En CV verlegging.

Sloop- en verbouwwerk in de woning

Ik wil de schoorsteen in zijn geheel verwijderen over 3 verdiepingen. Ook de schoorsteen op het dak dient te worden verwijderd en het dak gedicht. Daarnaast dient de draagbalkconstructie op zolder aangepast te worden, zodat er een doorgang mogelijk is, de constructie belemmert nu deels de doorgang. De CV installatie willen wij graag laten verplaatsen van de keuken op de begane grond naar de zolder. Op zolder is er koud water, afvoer en elektra aanwezig. Er al wel een doorgang gemaakt moeten worden voor de afvoer va de cv. Er is een container voor het puin aanwezig dus dit hoeft niet afgevoerd te worden.

Uitbouw aan de achterkant plaatsen

Wij zou graag een uitbouw willen laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. De uitbouw zal 2,50 × 5,60 meter gaan worden met openslaande deuren en ramenpartijen daarnaast. De uitbouw mag behangklaar opgeleverd worden en er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Fundering en betonnen vloer maken voor een uitbouw

Afmetingen circa 5.40 bij 3 meter.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur met waterleiding en electra van ongeveer 6,3 m2. Puin ook opruimen. Eventueel ook plaatsen van een balk. Halverwege februari van start met het project.

Ingang woonhuis verplaatsen vanwege aanbouw

Tussen de schuur en onze woning willen wij graag een uitbouw van 3.50 meter lang en 2.50 meter breed laten plaatsen. In deze uitbouw zal dan de voordeur voor de woning gaan komen. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de gevel open gebroken. Ook het kozijn van de woning zal verplaatst moeten worden. Verder mag de uitbouw casco en vergunningsvrij opgeleverd worden.

Zolder verbouwen

De zolder van 65 m2 is nu 1 grote ruimte. Hier wil ik graag een slaapkamer van 5 bij 3 meter realiseren met een vliering van 4 meter lang en 2.50 meter breed. Er zal een gips wand met kozijn en deur geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. Daarnaast wil ik graag een badkamer van 3 bij 3 meter laten installeren. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en de leidingen dienen te worden doorgetrokken vanuit de CV. Deze is ook op zolder. In de badkamer dient er een douche, toilet en wastafel geplaatst te worden. Verder dient er een kastenwand van 7 meter in het knieschot gemaakt te worden en de voorzolder mag verder blijven zoals het nu is.

Uitbouw aan het woonhuis plaatsen

Wij willen de woonkamer graag verlengen met een uitbouw van 2.50 bij 6 meter. Het kozijn met loopdeur in de huidige achtergevel willen wij graag gebruiken bij de uitbouw. De elektra en de vloerverwarming dient te worden doorgetrokken. Verder moeten de wanden en het plafond worden gestuukt en een vloer gelegd.

Adding a third floor

I need a quote for building a third floor on top of my house. I want a flat roof. The surface area is around 40-50 m2. I want electricity in that third floor. It should be wood work.

Keuken slopen en nieuwe keuken voorbereiden

Wij hebben onlangs een keuken besteld en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons de keukenvoorbereiding kan doen. Geplande plaatsingsdatum van de keuken is 15/16 januari 2018. Uitvoering van de voorbereiding bij voorkeur in de 1e week van januari. De werkzaamheden zijn : - Verwijderen oude keuken - herstellen wanden - verleggen technische aansluitingen - aanleggen gasleiding (waarschijnlijk vanaf meterkast) - verwijderen bestaande schuine koof - nieuwe muurdoorvoer voor de afzuigkap - aanhelen parketvloer

Interne verbouwing en opbouw op een bungalow

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht uit bouwjaar 2009 en verwachten daarvan medio december de sleutel te krijgen. We hebben verbouwingsplannen en zoeken een aannemer die daarmee vanaf de overdracht direct aan de slag zou kunnen. We willen intern enkele muren verplaatsen. Verder willen we een opbouw op de bungalow met enkele kamers en een badkamer. We willen een afspraak maken om onze plannen te bespreken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Uitbouw aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 31 januari de sleutel. We willen de woonkamer aan de tuinzijde 250 cm diep en 588 cm breed laten uitbouwen. De buren rechts hebben al een uitbouw van 120 cm diep. We willen de buitenzijde afgewerkt met Trespa beplating conform de huidige afwerking van het huis. De bestaande kozijnen en deuren van de achtergevel willen we in de uitbouw laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Bedrijven die direct na de overdracht tijd hebben voor deze klus genieten onze voorkeur.

Prefab kelder en uitbouw begane grond

Voor ons nieuwe, nog te bouwen huis, in Tudorpark Hoofddorp, lijkt het mij heel mooi om een kelder te laten bouwen. Helaas is dit geen optie om vanuit de bouw mee te nemen. Ik zou graag een richtprijs willen weten voor een Prefab kelder van 4,8 m breed * 5 m lang en minimaal 2,4 m sta hoogte onder onze tuin gekoppeld aan ons huis. Ik wil de toegang tot de kelder realiseren door een uitbouw van 1 m tot 1,5 m aan het huis te plaatsen. Volgens het bestemmingsplan mogen wij uitbouwen en ondergronds tot 3 meter. Als er nog meer informatie voor een richtprijs nodig is, hoor ik dat graag.

Fundering maken voor aanbouw nieuwe garage

We willen de fundering laten doen om er een nieuwe garage op te kunnen bouwen van ongeveer 3,5 bij 6 meter. De grond is veen grond (Leidscheveen). Ontvangen graag een grove indicatie van kosten.

Uitbouw en aanbouw bouwen

Aan de achterzijde willen we graag een uitbouw van 2 bij 5 meter. En aan de voorkant een uitbouw van 1. 50 bij 3 meter.

Rond gat in gevel maken

Het maken van een rond gat in de buitenmuur van ongeveer 250 mm diameter, ten behoeve van het Brink Air 70 ventilatiesysteem.

Deel van een draagmuur verwijderen

We willen een opening laten realiseren in een dragende muur in zijgevel van onze woning. De opening moet ong. 4,5 m x 2,40 hoog.

Muurdoorbraak maken in woning

We willen een opening laten realiseren in een dragende muur in zijgevel van onze woning. De opening moet ongeveer 4,5 meter x 2,40 hoog. De muur is in totaal ongeveer 11 meter lang. De vakman dient het puin dan af te voeren.

Binnenwanden verplaatsen en openslaande deuren realiseren

Eind dec ontvangen wij de sleutel van onze woning in Hoofddorp. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 erg klein. Wij zouden deze wand willen verplaatsen zodat er meer gelijkheid in de kamers komt. Het gaat om houtskelet bouw. Beneden is er een toog naar de keuken en deze moet verwijderd worden en netjes worden afgewerkt. Bij de achterdeur zouden wij openslaande deuren willen in het midden en aan de zijkanten een raam. Wat zouden de kosten ervan zijn? Ik voeg een foto toe van de achterkant waar we de openslaande deuren zouden willen, ik heb helaas geen foto van de slaapkamer waar de muur verplaatst moet worden.

Verdieping op plat dak bouwen

We willen graag extra verdieping op ons platte dak van ongeveer 6 bij 5 meter. Er zal een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden en de elektra en cv doorgetrokken. Verder mag deze wind en waterdicht worden opgeleverd. De opbouw krijgt aan 1 zijde een raampartij die open kan en aan de andere zijde een deur. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw op woning

Willen graag een opbouw op de woning, plat dak, woning beton 1983. Ongeveer 35 vierkante meter. En aan een zijde openslaande deuren, glas. Graag contact via mail, ivm onregelmatige diensten.

Uitbouw bouwen en afwerken

Maten 5,20 meter bij 3 meter. Inclusief Spachtelputz, elektra aansluiting en isolatie. Inclusief Nieuwe schuifpui en op de bovenkant optioneel 2 extra ramen

Muren laten slopen

Ik wil graag 2 muren laten slopen. Eigenlijk een deel van de muren. De muren zijn 4 x 2,5 meter, in het verlengde van elkaar. De hoogte die eruit moet is 2 meter. En niet de gehele lengte. Ik weet niet of het dragende muren zijn.

Woning van voren uitbouwen

Uitbouw uit te voeren aan de voorkant. De entree pui wordt verplaatst en de voorgevel (begane grond) moet één geheel gaan vormen met de bestaande schuur. Na de uitbouw moet de binnenkant ook nog afgewerkt/afgetimmerd worden (wanden, plafond, elektra, stucwerk).

Betonrot aan balkon herstellen

Het kleine balkon aan de achterzijde van de woning vertoond op 2 plekken betonrot. Een hoekje waar het bewapende bewapening aan het roesten is en plekje op de voorzijde.