Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoofddorp of directe omgeving.

1912 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoofddorp:

badkamer compleet vernieuwen

Goedendag, mijn badkamer (afmeting 2.70*2.25m, hoogte 2.4m) wil ik graag voorzien van nieuwe tegels, wand en vloer, op de plaats van het bad een inloopdouche, wastafel op ongeveer dezelfde plek, toilet (naar zwevend) een kwart slag draaien, douche-hoek verwijderen, (design-) radiator vervangen voor elektrische (design-) radiator, aluminium plafond aanbrengen. Ook het toilet (begane grond) vervangen: tegelwerk, toilet (naar zwevend) en wasbakje. Ik zal de benodigde materiale zelf gaan regelen.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 6 x 3 meter laten plaatsen. Compleet/casco is in overleg. Elektra en stucwerk doen wij zelf. En verder willen we dat er een fundering in komt en dat de buitenkant van steen is. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw voor- en achter het huis realisren

Graag wil ik een uitbouw voor- en achter laten realiseren. Uitbouw voor: 4 m x 1.3 m. Uitbouw achter: 6.5 x 3 m. Daar is als het goed is geen vergunning voor nodig, de aanbouwen staan in het bestemmingsplan. De buitenkant graag van steen in dezelfde kleur als het huis. Ik weet niet of er een fundering nodig is, omdat de aanbouwen in het bestemmingsplan staat. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, leidingen, stucwerk etc. Optioneel wil ik vloerverwarming direct laten leggen.

Opbouw op bestaande uitbouw

Wij willen een opbouw realiseren van c.a. 571 cm breed en 3 meter diep op een bestaande uitbouw. Huis is uit 2013, uitbouw ook. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een stenen buitenkant. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw extra kamer op schuur

We hebben een nieuwe woning gekocht en willen graag een extra kamer realiseren. Waarschijnlijk van 360 cm bij 500 cm. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. We weten nog niet wat voor afwerking we aan de buitenkant willen hebben, dus we zouden graag willen weten wat de opties zijn. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Opbouw op dakterras

Wij zijn aan het bekijken met de buren om een dakopbouw prefab te laten plaatsten op ons dakterras Ongeveer 4.20 cm x 4.50 cm, met volledige afwerking, stucwerk, elektra etc. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw aan de achterzijde van mijn tussenwoning kan realiseren. De uitbouw moet 6 bij 2 meter groot worden. De uitbouw moet gemetseld zijn. Verder is de woning bereikbaar via de voordeur en de poort. Overige specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de vakman.

Een uitbouw achter een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 300/250 bij 500 cm groot worden. In de uitbouw zie ik graag veel glas, kunststof kozijnen en vloerverwarming. Daarnaast moet de uitbouw woon-klaar worden opgeleverd. Overige specifacties van de werkzaamheden bespreek ik met de aannemer.

Recht optrekken 3de verdieping

Eind januari 2020 krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. De woning is een rechthoekige woning waarbij de eerste 2 verdiepingen gelijk lopen en de 3de etage voor de helft opgetrokken is. We willen deze graag uitbouwen waardoor er ongeveer 28 m2 extra ruimte ontstaat. We krijgen eind januari de sleutel, voor die tijd zouden we eventueel een afspraak kunnen maken. Ik heb geen idee of de constructie sterk genoeg is, meerdere buren hebben het ook gedaan, dus neem aan van wel. Een vergunning is nog de vraag of deze nodig is, omdat het aan de achterkant is. Ik zou dit kunnen navragen bij de gemeente. Ik wil graag een complete oplevering, maar dat ligt nog een beetje aan de kosten. Er zou verwarming moeten komen, ramen, elektra en mogelijk ook stucwerk. Een trap is niet nodig. We willen graag een prefab of een houten constructie. Het huis zelf is niet gemetseld, maar afgewerkt met rabat delen. Graag wil ik zo spoedig mogelijk in contact komen over de mogelijkheden en de periode waarin de uitbouw zou kunnen worden uitgevoerd. Hartelijk dank.

Uitbouw achter

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde van het huis. Dit gaat om een uitbouw van 5,4 meter breed en 1,2m diep Beide buren hebben al een uitbouw, beide muren zijn vanuit de bouw verlengt. De uitbouwen zijn 1,2 rechts en 2,4 links. Wij hebben een kozijn met openslaande duren die wij mee willen nemen in de uitbouw. Ook hebben wij vloerverwarming im de woning en willen dit ook graag in de uitbouw. Verder willen wij een dubbel wandcontact doos en een kraan buiten en lichtpunt moeten verlegt worden.

Prefab opbouw plat dak

Wij willen graag een prefab opbouw op een plat dak op de gehele lengte en breedte. Plus minus 45 m2. Er is een vergunning voor nodig, deze hebben wij nog niet en ook geen tekening. Het is een hoekwoning. Anderen in de straat hebben een opbouw. Graag een casco oplevering, wel inclusief vloer instorten en ruiten. Ik vraag mij af of de elektra en het gas direct ook mee worden genomen? Het doel van de opbouw is voor de uitbreiding van woonruimte, dus meer slaapkamers en misschien extra badkamer.

Dakopbouw

Beste heer mevrouw , Ik wil graag een offerte voor het realiseren van een dakopbouw over het gehele dak. Basis moet een houten constructie worden. Voor de indeling wil ik graag 2 slaapkamer en in het midden bij de hal een badkamer type standaard uitgevoerd . Graag een dichte vuren wit gegronde trap op de bestaande met leuningen Buitengevel net als de buren met houten kozijnen en gevelbekleding keralite Schuine dak met singles en platdak met epdm Vergunningen en berekeningen graag door jullie geregeld.

Uitbouw eerste etage

We hebben beneden een uitbouw en willen graag de eerste etage uitbouwen op de uitbouw van beneden. Op het platte dak. De afmetingen van de uitbouw zouden dan ongeveer 4,80 x 2,4 meter moeten worden. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra en stucwerk. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen. Graag een offerte.

Verdieping opbouwen

Wij willen een 3de verdieping met lichtinval creëren, een opbouw dus. De afmetingen van het dak zijn ongeveer +/-51 m, de dimensies van de opbouw 11.51 bij 9.31 meter. Tevens de 2 kleine balkons bij de huidige kamer betrekken 'er dus weer een vierkant van maken'. Het geheel moet met metselskelet gebeuren en volledig compleet worden opgeleverd.

Kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren

Ik wil graag twee kelder. Een kelder in de tuin van 14 m x 11 m en een kelder onder het huis van 12 m x 7 m. Deze twee moeten verbonden worden met elkaar. In een van de twee komt een zwembad. De vergunning is al aanwezig. Ik heb nog een constructieberekening nodig. De tekeningen zijn er wel al, deze zou ik kunnen sturen. Ik wil graag elektra en vloerverwarming en ventilatie. Ik wil graag advies voor wat voor soort constructie geschikt is. Als het mogelijk is wil ik graag een offerte voor een complete oplevering en een voor een casco oplevering. En graag zou ik willen weten hoelang de bouw duurt. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen graag een dakopbouw van 5 meter breed en 2,5 meter hoog. 1 buurman heeft al een opbouw, deze muur kan gebruikt worden. De dakopbouw moet er uitzien als van de buurman. Ik heb met een toestemmingsbrief toestemming moeten geven. Verder of een vergunning nodig is weet ik niet. Ik wil een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Verwarming moet ook weer teruggeplaatst worden. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden.

Nieuwe badkamer plaatsen/monteren in nieuwbouwwoning

We hebben het materiaal voor een nieuwe badkamer besteld en willen deze graag laten maken/plaatsen/monteren. Er moet een leiding aangelegd worden, 2 marmerachtige wandplaten van 120 x 250 bevestigd worden, 2 muurtjes bij de douche, en alles betegeld en dekvloer gelegd. Vervolgens douche/bad/bad meubel/toilet/spiegelkast geïnstalleerd.

Uitbreiden bestaande opbouw

Bestaande houtskelet opbouw (casco) uitbreiden van 15 (3×5) naar 50 vierkante meter(5×10). Centraaldozen aanleggen en verwarming verleggen. Toeleveren diverse materialen voor afwerking (celbeton, gips plaat, etc).

Opbouw op plat dak

Graag een complete woonetage op een plat dak van 45 m2. Woonkamer, badkamer, keukentje slaapkamer. 5 meter breed en 8,5 diep. Complete oplevering en van welk materiaal het gemaakt moet worden is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en gestuct worden. Ik heb nog geen vergunning.

Kelder onder het huis

Wij willen een kelder onder ons huis (in de kruipruimte). Via een trap naar beneden onder de bestaande trap (nu trapkast) Er zit daar wel al een kruipluik. Maten L 5.45 x B 5.45 x H 2.50. Wij willen die ruimte als bijvoorbeeld thuisbioscoop gaan gebruiken. Een vergunning is nog nodig, wie dit aanvraagt graag in overleg. We willen een complete oplevering, de kleine dingetjes zou we zelf kunnen. We willen elektra en stucwerk. Tekeningen zijn ook nog nodig. Wat voor soort constructie nodig is, laten ons graag bij adviseren.

Dakkapellen op de zolderverdieping

Wij willen heel de zolderverdieping vergroten. De linkerkant omdat de rechterkant zonnepanelen heeft. Het moet casco opgeleverd worden (elektra in overleg) met een kunststof buitenkant. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is en ik weet ook nog niet wat de afmetingen zijn. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

renoveren badkamer

Ik zoek iemand voor het “Strippen” van oude badkamer: Meubel, bad, toilet verwijderen, tegels verwijderen. Afvoer puin. Vloer en wanden betegelen, badkamermeubelplaatsen, toilet (iets naar voren) plaatsen: muurtje van/voor de inbouwstortbak naar voren). Neerzetten en aansluiten van nieuwe bad/douche/stoomcabine (aan te sluiten met flexibele waterleiding). Twee extra stopcontacten tbv stoomcabine. 2,5 bij 3 De meubels en tegels regel ikzelf, vakman de rest .

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een kunststof/houten dak opbouw van 6,8 m x 7 m. Ik heb de vergunning al. De dak opbouw moet casco opgeleverd worden. Elektra en stucwerk kunnen wij zelf.

Opbouw, uitbreiding vliering naar volledige verdieping

Ik wil graag het schuine dak recht maken zodat ik een extra verdieping heb. Het dak moet ongeveer 30 cm verhoogd worden aan de voorkant en naan de achterkant een muur gemaakt zodat er een plat dak op kan in plaats van een schuine. Hierdoor kan een 2e verdieping ontstaan van 5 bij maximaal 8 meter. Er moet ook een vaste trap worden gemaakt. Wat voor soort trap maakt mij niet uit, wel eentje die budget vriendelijk is. Het hoeft niet afgewerkt te worden. Een vergunning moet nog geregeld worden, graag door de vakman. Ook de tekeningen moeten gemaakt worden. Graag als het mogelijk is op de offerte een complete en een casco oplevering, met stroom en stucwerk meegenomen. De voorkant heeft kunststof panelen, dit zou doorgetrokken moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw/aanbouw achterzijde

Ik wil een aanbouw realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Maten circa 5 x 3 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering (heipalen). En het moet van steen gemaakt worden. Er is geen vergunning voor nodig.