Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoofddorp of directe omgeving.

1891 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, kelder onder tuin en uitbouw woonkamer, aanbouw voorkant woning, onderkelderen woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoofddorp:

Opbouw, uitbreiding vliering naar volledige verdieping

Ik wil graag het schuine dak recht maken zodat ik een extra verdieping heb. Het dak moet ongeveer 30 cm verhoogd worden aan de voorkant en naan de achterkant een muur gemaakt zodat er een plat dak op kan in plaats van een schuine. Hierdoor kan een 2e verdieping ontstaan van 5 bij maximaal 8 meter. Er moet ook een vaste trap worden gemaakt. Wat voor soort trap maakt mij niet uit, wel eentje die budget vriendelijk is. Het hoeft niet afgewerkt te worden. Een vergunning moet nog geregeld worden, graag door de vakman. Ook de tekeningen moeten gemaakt worden. Graag als het mogelijk is op de offerte een complete en een casco oplevering, met stroom en stucwerk meegenomen. De voorkant heeft kunststof panelen, dit zou doorgetrokken moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw/aanbouw achterzijde

Ik wil een aanbouw realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Maten circa 5 x 3 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering (heipalen). En het moet van steen gemaakt worden. Er is geen vergunning voor nodig.

Optopping dak

We hebben al een opbouw op onze woning en willen ons zolder dak verlengen tot de rand van de opbouw zodat het platte dak wegvalt en de zolder ruimer wordt. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en het moet van bakstenen gemaakt worden (misschien afwerken met steenstrips). Er is een vergunning voor nodig, en die wil ik graag samen met de aannemer aanvragen.

Nieuwe badkamer/wc plaatsen en andere werkzaamheden

Ik wil een nieuwe badkamer/wc plaatsen - 3 bij 2 en 1.5 bij 1 meter. Materiaal al gekocht. Er zijn nog verdere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals traprenovatie, buiten huis schilderen, woonkamer vloerverwarming en tegelen, muren afwerken

Casco dakopbouw plat dak

Een dakopbouw van 5,7 m en 7,7 met een nok hoogte van 9 m en hoogte van 6 m. Compleet of casco is in overleg. Prefab mag ook. Er moet elektra in komen, stucwerk hoeft niet. Vergunning regel ik zelf. Met zo min mogelijk ruimteverlies.

Badkamer betegelen

In verband met lekkage zijn er ongeveer 18 tegels van 35 x 35 cm van de badkamer wand/bad dat eraf gehaald en opnieuw gezet moeten worden. Hierbij gaat het om tegels (grijs/zwart) met reliëf erop. Deze moet ik zelf bestellen. De oude tegels graag laten afvoeren door de vakman.

Badkamerrenovatie

“Strippen” van oude badkamer (6 m2): Meubel, bad, toilet verwijderen, tegels verwijderen. Afvoer puin. Vloer en wanden betegelen, badkamermeubelplaatsen, toilet (iets naar voren) plaatsen: muurtje van/voor de inbouwstortbak naar voren). Neerzetten en aansluiten van nieuwe bad/douche/stoomcabine (aan te sluiten met flexibele waterleiding). Twee extra stopcontacten tbv stoomcabine. Planning: jan/feb 2020.

Aanbouw erker voorzijde

Wij willen een erker aan de voorzijde van de woning met de afmeting 3 x 1 of 3 x 1,50 meter. Het is een hoekwoning van een rijtjeshuis. De buren verderop hebben ook een erker, wij willen het ook zo hebben. We willen iemand langs hebben die daarnaar kan kijken en die ons kan adviseren. Wat voor soort fundering er nodig is, weten wij niet, net als een vergunning. Als een prefab constructie mogelijk is, zouden wij deze graag willen hebben. Aan de buitenkant zou er gemetseld moeten worden met rode bakstenen. We willen het compleet opgeleverd hebben. Elektra is waarschijnlijk niet nodig. Er zouden ook tekeningen gemaakt moeten worden. Voordat er gebouwd gaat worden, moeten er eerst tegels weggehaald worden.

Uitbouw 1e verdieping achterzijde

Wij willen informeren naar de prijzen van een (prefab) dakopbouw op de 1e verdieping (achterzijde) waarbij tevens een balkon voor de 2e wordt gerealiseerd. Wij willen het huidige schuine dak recht hebben en daarboven zou een balkon moeten komen. De afmetingen zijn 5,20 x 2 meter. Wij zouden de deur van beneden, boven willen hebben. De reling van het balkon maakt ons niet zoveel uit. Er is een vergunning nodig, maar deze zouden wij vrij makkelijk kunnen krijgen.

Dak opbouw op platdak

Wij willen een dakopbouw op ons platte dak laten plaatsen. Het moet een nokhoogte van 9m en goot hoogte van 6m hebben. En 5,50m breed en 7,70m diep. Omdat het een schuin dak moet zijn bij breedte dakkappel voor en achter. Omdat wij niet weten of het voordeliger is om het casco op te leveren of compleet ontvangen wij graag een offerte voor beide.

Lekkage serre verhelpen

Bij zware regen ontstaat er lekkage in de hoek van onze serre, constructie is van aluminium en glas. De oorzaak van de lekkage zal dus eerst bepaald moeten worden, en daarna gerepareerd.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van onze woning. De uitbouw zou 2,5 meter diep moeten worden. Graag zouden wij de uitbouw willen voorzien van harmonicadeuren en een lichtstraat. Het gaat om een tussenwoning. Ik wil ook dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Alvast bedankt voor de moeite!

Vrijblijvende offerte dakopbouw

Graag een vrijblijvende offerte voor een dakopbouw. We denken aan 12 tot 16 vierkante meter. Er is een vergunning voor nodig en het zal fijn zijn als u die voor mij aan kan vragen. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word met stucwerk, elektra en een onderhoudsvriendelijke constructie.

Plaatsen raam badkamer

Ik wil graag een raam laten plaatsen in de badkamer. Voor zo ver ik weet, is er geen opening in de betonnen muur (dit weet ik niet zeker). Normaliter hebben deze huizen wel een badkamerraam. Ik wil het raam in de lengte 60 cm en in de breedte 40 cm. Gelieve via mail contact opnemen.

Verkleinen van de badkamer

Door de verhuizing willen we de vergrootte badkamer in het nieuwe huis weer in de oorspronkelijke staat terug brengen. Het moet met 1 meter ingekort worden. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.

Bijkeuken realiseren aan achterzijde woning

Wij willen een bijkeuken aan de achterzijde van ons huis. De keuken moet ongeveer 3 bij 3.5 meter worden. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, etc. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dat wil ik graag nog met u bespreken. Kunt u langs komen? Ik hoor het graag.

Trap schuren en schilderen of bekleden met hout

Wij willen onze trap graag opknappen. Het is een houten trap. We overwegen twee opties: een is het schuren en opnieuw lakken van de trap en de ander is het laten bekleden met hout. We willen graag de goedkoopste oplossing en krijgen hier graag advies over. De trap heeft 13 treden en als je vanaf beneden kijkt heeft de trap een draai naar rechts. Graag ontvangen wij een offerte inclusief materiaalkosten.

2 Dakkapellen plaatsen op een nieuwbouwwoning

Ik zoek een dakkapelspecialist die 2 dakkapellen zou kunnen plaatsen op mijn woning. Aan de voorzijde moet een dakkapel van 340 cm HR++ geplaatst worden en aan de achterzijde een dakkapel van 300 cm breed. Beide moeten van kunststof zijn. Momenteel is het aan beide zijde nog een dicht dak.

Vlizotrap door vaste trap vervangen en aluminium schuifpuien vervangen

De vlizotrap in ons nieuwe huis moet worden vervangen door een vaste vuren trap naar zolder, afhankelijk van de plaatsingsmogelijkheid kan dat een open trap zijn op de overloop / in ruimte van de dakkapel of een dichte trap vanuit de slaapkamer (waarvoor tussenwandje verplaatst zou moeten worden). Op zolder moet een scheidingswandje komen tussen het deel dat slaapkamer wordt en het deel dat bergruimte/CV ruimte blijft. Verder willen we op de begane grond 2 aluminium schuifpuien (bouw jaar 1988) vervangen door 1x openslaande houten deuren en 1x een houten schuifpui met nieuwe kozijnen en isolatieglas. Uitvoering kan op basis van geplande overdrachtsdatum van het huis vanaf 20 augustus 2019. Afspraak voor opnemen van het werk in overleg met de verkopers.

Polycarbonaat van een serredak herstellen

Onze serre heeft hagelschade opgelopen aan alle vier de polycarbonaat dakplaten. Deze dienen vervangen te worden. Afmetingen van de platen zijn (ongeveer) als volgt: 2 platen van ongeveer 60 centimeter breed en 238 centimeter lang 2 platen van ongeveer 100 centimeter breed en 238 centimeter lang De serre is ongeveer 2 meter hoog op het laagste punt en 2,5 meter op het hoogste punt. De serre is via twee kanten makkelijk te bereiken met een ladder.

Erker voorzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning door middel van een erker. De maten zullen 3 m bij 1,5 m worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd met stucwerk en een stenen buitenkant. Graag een offerte.

Het vervangen en vergroten van een dakkapel

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel tussen de dakkapel van beide buren en daarmee mijn huidige dakkapel vervangen/renoveren. Totaal zou de dakkapel va 5,10 m worden. Verder 2x draai-kiep-ramen en ventilatieroosters bij de vaste ramen. Tevens voorzien van bitumen dak. Graag zou ik de prijs van houten of kunststof dakkapel willen weten. De huidige dakkapel is 200 cm breed en die dient verwijderd te worden. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van de woning

Opbouw realiseren

Wij willen een opbouw realiseren van de woning. De woning ongeveer 10 x 5. 50 meter. Graag uitgevoerd aan de buitenzijde met Trespa en Kunstof kozijnen. De binnenkant uitgevoerd met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er is een vergunning nodig en daar ben ik nog mee bezig. Het moet compleet opgeleverd worden. Graag een offerte.

Afbouw casco dakopbouw

Wij zouden graag onze casco opgeleverde dakopbouw (2e etage) laten afbouwen. Hier zijn een aantal klussen die we door een vakman willen laten doen, -Loodgieterswerk in 5 cm zandcementvloer, water aan-/afvoer tbv badkamer en aparte toilet. Cv, water aanvoer warm/koud goed bereikbaar via begane grond via verticale schacht in toiletruimte. Water afvoer aansluiting aanwezig in dakopbouw. -op de 5 cm zandcementvloer aanleggen vloerverwarming en vloer storten, 8 a 9 cm hoogte. In afstemming met plan binnenwanden. -plaatsen binnenwanden In overleg zijn er mogelijk meer zaken die aangepakt kunnen worden, we willen graag een ruwe oplevering, behangklaar en plafond gestuct.

Dakkapel met enkele draaikiepramen realiseren

Ik wil een dakkapel met 2 a 3 draaikiepramen laten realiseren, van ongeveer 4,3 meter breed en 1,5 meter hoog.