Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw realiseren en verbouwen:

Opbouw realiseren en verbouwen

Wij willen een opbouw van ongeveer 8 x 4 meter realiseren. Geïsoleerd en in principe geen sanitair, maar wel een aansluiting voor een waterkraan.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw realiseren en verbouwen uit heel Nederland:

Opbouw op de aanbouw realiseren

Wij zouden graag een opbouw willen op onze uitbouw van 1,2 x 5,1 meter. Om de eerste verdieping ruimer te maken. De verdieping is 2,62 meter hoog, op de opbouw willen we de eerste meter gemetseld hebben en daarop de al bestaande kozijn plaatsen en de rest afwerken met hout. Het betreft een nieuwbouw woning die pas over een jaar opgeleverd wordt.

Prefab opbouw met extra kamers realiseren

Wij willen een opbouw op onze woning realiseren van 8 bij 4.50 meter. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra en verwarming doorgetrokken. De wanden moeten behangklaar opgeleverd worden. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden echter zijn er al meerdere opbouwen in de wijk gerealiseerd.

Opbouw op woning maken

Graag wil ik een dakopbouw realiseren. Maten tussen de 20 en 30 m2. Ik zou hier graag sanitair in willen: douche, toilet en wasbak. Graag een offerte betreft de mogelijkheden en daarbij komende kosten.

Twee opbouwen realiseren in Rotterdam

Het betreft het plaatsen van opbouwen op 2 locaties in Rotterdam. Het gaat om 2 appartementen waar een opbouw op geplaatst moet worden van ongeveer 30 m2. De ruimtes worden ingedeeld als slaapkamer met een badkamer. Hier zal een douche, wastafel en toilet geplaatst moeten worden. De wanden en plafonds moeten worden gestuukt en een houten vloer gelegd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw op plat dak garage

Graag willen wij een dakopbouw van ongeveer 10 m2 op de garage realiseren. De dakopbouw kan niet aangesloten worden aan het woonhuis. De verbinding moet tot stand komen via een inpandige trap naar de garage. De opbouw dient casco opgeleverd te worden en separaat horen wij graag wat de kosten zijn voor de afwerking aan de buitenzijden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw realiseren

Wij bekijken de mogelijkheden om een extra slaapkamer te realiseren bij een te koop staande woning. Dit d.m.v. een opbouw van een verdieping. Er is op de begaande grond een aanbouw gerealiseerd, wij willen hier boven op nog een opbouw plaatsen en er één geheel van maken.

Opbouw met dakterras realiseren

Wij wonen in een bovenwoning en hebben de wens om op het platte dak een opbouw te laten maken van ongeveer 25 m² en een dakterras van ongeveer 40 m². Dit is al bij diverse woningen in de buurt gerealiseerd. Er moet ook een trap worden gemaakt en daarbij moet vermoedelijk een ingebouwde kast worden verwijderd. Wij willen hierover graag in gesprek met een aannemer en ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie. De uitvoering kan wat ons betreft in het voorjaar van 2018 worden ingepland. We gaan de bouwtekeningen van een dergelijke opbouw in de buurt even opvragen.

Opbouw realiseren aan achterzijde woning

Wij willen een opbouw aan de achterzijde van de woning realiseren, de maten zouden 3. 90 bij 5. 99 moeten zij.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik heb de volgende specificaties. • Het gaat om 2 woningen (ons huis en die van de buren). • Prefab opbouw (een per woning) met de afmeting: 8 meter lang en 5,5 meter breed en een standaard hoogte. • Bij de bouw van de woningen is er rekening gehouden met de mogelijkheid voor opbouwen, er is een zwak punt gemaakt daar waar de trap moet komen. • Materiaal: kunststof. • Kleur: grijs • Voorzijde en achterzijde voorzien van (kunststof) ramen en kozijnen • Binnenwerk: elektra, isolatie, radiatoren en binnenmuren. Er hoeft in beide opbouwen geen badkamer of iets dergelijks geplaatst te worden. • CV ketel verplaatsen? De CV ketel staat nu op de eerste verdieping. Afhankelijk van wat advies is, moet deze verplaatst worden. • Trap (dicht) • We hebben zonnepanelen en die moeten verplaatst worden op de opbouw. Realisatie maart/april 2018. We willen graag een indicatie om de hypotheek te bespreken.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. We hebben momenteel een plat dak van ongeveer 7 x 5 meter. De etage dient van steen gemaakt te worden. Er zal een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden en verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Partners

Partners van Casius