Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bungalow slopen:

Bungalow slopen

Wij willen een bungalow laten slopen om op dit perceel een nieuw huis te kunnen bouwen. De bungalow is ongeveer 270 m2 en het gebruikoppervlak is 72 m2. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bungalow slopen uit heel Nederland:

Schoorsteendeel slopen

Ik wil de schoorsteen die boven het platte dak van onze bungalow (alleen begane grond) uitsteekt laten verwijderen, waarbij nog ca. 3 steenlagen boven de rand moeten blijven zitten. Het deel dat weg moet is 3 meter. Afwerken ga ik zelf doen. De schoorsteen steekt aan de zijkant van het huis ca. 30 cm uit en loopt door tot de fundering. Aan die zijde is ook een carport met glazen dak om de schoorsteen geplaatst. Ter bescherming van evt. Vallende stenen tijdens de werkzaamheden, moeten afdoende maatregelen genomen worden om schade aan dak en carport door vallend steen te voorkomen. Op het dak ligt EPDM direct op isolatie platen gelijmd. De aannemer moet verzekert zijn voor evt. Schade die door de sloopwerkzaamheden ontstaan, en aangesloten zijn bij VERAS. Voor een betere voorstelling voeg ik drie foto’s toe. Foto 1 is een stukje van de originele bouwtekening (1970). Hierop is te zien dat de schoorsteen geheel gemetseld is, en dat er dus waarschijnlijk ook geen asbest zit, althans geen ronde asbest pijp. Foto 2 is gemaakt vanaf het dak, de schoorsteen steekt 3 meter boven het dak uit. Foto 3, hier is aan de oostkant te zien dat de schoorsteen doorloopt tot aan de grond (fundering denk ik) U ziet dat er een carport is, die om de schoorsteen is gemaakt, en u ziet ook de dakrand.

Badkamer en 4 tussenmuren slopen in een bungalow

Wij zijn sinds kort eigenaar van een vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1957. Het pand staat nog leeg en we zijn momenteel verbouwingsplannen aan het voorbereiden. We willen graag een kostenraming ontvangen voor het verwijderen van 4 gemetselde tussenmuren van 350 cm breed en de gehele badkamer op de begane grond. Het zijn geen draagmuren. Er staan foto's van het huis op Funda. Wij willen hiermee graag over enkele weken gaan starten en ontvangen graag uw aanbieding. Bij een interessant aanbod kunnen wij wat langer wachten met het inplannen van de klus, afhankelijk van de ruimte in uw agenda.

Draagmuur verwijderen

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3 meter tussen de keuken en de eetkamer. Daarbij loop een stalen draagbalk over een 0.5 rest muur die daarbij nog ondersteuning moet krijgen van een balk. De verbouwing moet geschieden op de begane grond op een 8 tot 10 cm ongewapende betonnen vloer in een bungalow met plat houten dak constructie uit de jaren '60.

Sloop bungalow en betonnen schutting

We denken erover na om een kavel in Oegstgeest te kopen. Daar staat nu nog een bungalow op, welke we willen slopen om daarna nieuw te bouwen. Het gaat om gemetselde muren en een bituum plat dak. De woonoppervlakte is 185 m2. Wat zijn de kosten van het slopen van de bungalow en afvoeren van puin? Is de grond daarna meteen bouwrijp? Ik hoor graag van u.

Sloopwerkzaamheden

(opdracht is in de buurt van Haarlem Zuid). 1. Het slopen van een deel van een draagmuur tussen woonkamer en keuken, sparing met balk inzetten. Breedte sparing 1.90 m, breedte muur 3.23 m. Bouwplannen van fundering enz op aanvraag voor het berekenen van staalbalk. 2. Slopen van keuken 2.29 x 3.23 m -- deze ligt tegen de muur die gesloopt wordt. Kan het muursloopwerk daarna door jullie netjes afgewerkt worden --- dingens als stucwerk bekleding van balk, muur, houten sier om doorgebroken muur? Zoniet, wie zou u aanraden hiervoor? 3. Slopen van schoorsteen. Boven dak en binnenshuis. Netjes aanhelen daarna -- nogmaals, door u, of anders wie raadt u aan hiervoor? Het betreft een bungalow met platte dak, zie foto's: schoorsteen-buiten. Jpg schoorsteen-binnen1. Jpg en schoorsteen-binnen2. Jpg 4. Badkamer slopen. Betreft wastafel, douche, badkuip, betegeling, geen toilet (toilet zit in een aparte ruimte). Badkamer is ongever 5 vierkante meter in oppervlakte. Kunt u de vloer egaliseren en stuccen daarna of raadt u iemand anders hiervoor?

Bestaand woonhuis slopen

Wij willen een semi-bungalow met een verdieping laten slopen en het puin laten afvoeren. De woning heeft een woonoppervlakte van 176 m2 en heeft gemetselde muren, een pannendak en veel houtwerk. Er is geen asbest in de woning aanwezig. De ruimte om het huis heen is vrij. We zien graag een offerte tegemoet.

Slopen recreatiebungalow

Er is een bod gedaan op een kavel met een bungalow. Met het oog op nieuwbouw zou ik graag een indicatie willen ontvang voor het slopen van de simpele bungalow. Het betreft een gemetselde bungalow met een pannendak waar de woonoppervlakte 63 m2 is. Ook de fundering dient te worden verwijderd.

Sloopwerk in de woning

Slopen van 2 draagmuren van 3 meter lang en plaatsen profielbalk, hoogte 2.70 meter. Tussen woonkamer en keuken en woonkamer werkkamer Het plaatsen van een profielbalk bij tuindeurkozijn van 3 meter, (is nu ondersteund met een paal in het midden). Slopen keuken van 3 x 3 meter. Plavuizen vloer slopen van ongeveer 80 m2. Slopen van badkamer en toilet 15 m2. Bungalow van 30 jaar oud.

Bungalow slopen

Wij willen een bungalow uit bouwjaar 1962 laten slopen inclusief de fundering, zodat er een nieuwe woning gebouwd kan worden. De inhoud van de woning is 300 m³, het woonoppervlak 100 m². Er is een aangebouwde garage. De woning is rondom vrij bereikbaar. Er staat een beschrijving met foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte

Huis met garage compleet verwijderen

Het betreft het slopen en verwijderen van een met spouw gemetselde semi bungalow met een pannendak. De buitenmaten zijn 12 bij 8 meter. Het huis heeft geen asbest. De garage is enkelsteens met plat dak. De afmeting hiervan is 3 bij 7 meter. De woning is rondom toegankelijk.

Partners

Partners van Casius