Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hilversum of directe omgeving.

1538 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, dakopbouw op het platte dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor restauratie, verbouwing of renovatie in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hilversum:

Laminaat vervangen en plafonds schilderen

45 m² laminaat leggen inclusief ondervloer en plinten. Oude vloerbedekking verwijderen en afvoeren. Daarnaast ook 2 plafonds schilderen, eenmaal met de afmeting 7 x 3.5 meter en de andere kamer van 5 x 5 meter. Alle materialen voor de vakman.

Raamkozijn in de badkamer plaatsen

Wij willen graag een raam laten plaatsen in de buitenmuur in de badkamer. Wij willen ons laten adviseren over de beste mogelijkheden m.b.t. afmetingen en isolatie en dergelijke. Materialen mogen meegenomen worden door de vakman.

Woonhuis renoveren

I bought a house and would like to renovate. Please give and state your offers based on price per hour (and estimated total hours) or total price for the work. Please also state whether it’s including the materials or not, and what kind of materials. Thank you. The required works are: 1. Replace a piece of sewage leaking pipe in the basement. 2. Bath room: (1,89m x 0,9m): remove old douche, sink and tiles. Place new tiles (water-proof layer first), electricity for new power sockets, floor heating tubing, douche, sink and cabinet. 3. Kitchen (2 meter x 2,7 meter): remove old kitchen. Place a L-shape setup with hood, induction stove, oven, sink, dishwasher, cabinets, and add a new group of electricity in kitchen. No floor. 4. Toilet (0,9 meter x 1,2 meter): remove old tiles, small sink and lavatory. Place new sink and lavatory. No floor. 5. Add an electricity wire on celling for a celling light in living room. 6. Central heating: Remove heating radiators. Place the manifold (2 floors) for floor heating and connection to boiler. (I will place heating tubing and laminaat floor myself) 7. Remove tiles on the floor (30 m2).

Fundering maken voor houten schuur

Wij willen een fundering voor een schuur van 3 bij 5 meter.

Uitbouw

Wij willen graag een uitbouw van 2,5 x 6 meter. Er hoeft niet geheid te worden. De bestaande kunststof tuindeur(3,5m) wordet hergebruikt. Er komt een raam van kunststofkozijn bij van 1,5m breed bij. Onze linker buren hebben een uitbouw ook van 2,5m. Waarvan hun buitenmuur onze binnenmuur wordt. Hun dak is van glas en loopt schuin naar beneden en heeft natuurlijk wat aanpassingen nodig. Verder willen we een draagmuur weggeaald hebben van 3,5 meter lang. Die moet ook met een stalenbalk opgevangen moeten worden. Buitekant uitbouw metselwerk. Graag een casco prijs indicatie. Lokatie: hilversum

Dakopbouw maken

Wij willen een dakopbouw/extra verdieping ipv onze lage nok. Oppervlakte is max. 5,75x4,25. Incl. Buiten afgewerkt en binnen evt. Afwerken, dit ligt aan de prijs. Kunt u een prijsindicatie geven? Het gaat om het huis waar de fiets in de tuin staat. Bij voorbaat dank.

Vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis (12x8) met garage. Totaal van ongeveer 250m2

Uitbouw maken aan de woning

Wij willen een uitbouw maken van 5 meter diep en op 10 meter breed aan de achterzijde van mijn woning. De vakman dient ook de vergunning aan te vragen hiervoor. De uitbouw dient te worden gemaakt met houtskeletbouw en een ijzeren constructie. Ik wil glas aan de zijkanten laten plaatsen en de wanden dienen te worden gestuukt. De elektra en het water dient te worden doorgetrokken. De uitbouw krijgt een plat dak met een lichtkoepel erin.

Verdieping op woning maken

Wij willen graag een extra verdieping op onze woning. Deze heeft een plat betonnen dak. Graag een gat zagen voor de trap omhoog. het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter, hoogte in overleg. Vergunning moet nog aangevraagd worden maar een buurhuis heeft ook een opbouw. Voor en achter willen we graag kozijnen plaatsen, dit ook in overleg.

Achterkamer en keuken uitbouwen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de volgende verbouwing, inclusief hoe lang de verbouwing ongeveer zou gaan duren: - Uitbouw keuken tot aan schuur, ca. 2,7 meter - Uitbouw achterkamer tot iets voor de schuur t.b.v. achterdeur of eventueel helemaal recht, ca. 2,5 meter - Nieuwe keuken,inclusief planken in de hoek van apparatuurwand - Verplaatsen en vergroten toilet - Lichtstraat - Openslaande deuren + 2 extra ramen boven radiatoren naar de openslaande deuren. Eventueel nog glas in lood raampjes die open kunnen boven de openslaande deuren - Overstek inclusief spotjes - Electriciteit buiten - Behoud buitenkraantje - Plat dak met licht dakleer, grint en tegelpad voor glazenwasser - Voegwerk achtergevel en stenen zoveel mogelijk in dezelfde stijl als de huidige - Stucen gehele beneden verdieping - Nieuwe plafonds beneden verdieping (incl. Lijsten/plinten) - Nieuwe houten vloer - Schuurdeur verplaatsen naar achterkant - Schilderwerk beneden, hout en wanden/plafonds De verbouwing moet in mei gaan plaatsvinden. Ik heb een aantal (eigen gemaakte) tekeningen, maar dat bestandstype kan ik helaas niet bijvoegen.

Schuur met overkapping laten plaatsen

We willen graag een schuurtje met een doorlopend plat of licht hellend dak, het dak wordt ongeveer 5.40 x 3.50 meter, het schuurtje ongeveer 3.70 x 2.00 meter, er komt een soort van veranda omheen/onder. We willen dit graag van sandwichpanelen gebouwd hebben op een betonen fundering.

Zolderrenovatie / zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen, ik wil een nieuwe badkamer plaatsen en een dakkapel plaatsen voor extra ruimte. Ik wil eerst dat mijn zolder wordt gestript. De zolder moet ook geïsoleerd worden. De zolder is circa 40 m2 de verdere details van de verbouwing heb ik opgesteld in een verbouwingsplan. De plek waar de badkamer komt is precies boven de badkamer een verdieping eronder zodat de waterleiding via het plafond naar boven getrokken kan worden. Verder moet er ook betegeld worden. De tegels wil ik zelf uitkiezen.

Draagmuur en schouw slopen

Voor onze woning uit 1935 willen we graag de muur tussen de woonkamer en de keuken weg hebben. Deze is ongeveer 3 x 2.50 meter en zit voor een stukje een balk in om het balkon mee omhoog te houden. Daarnaast hebben we ook een schouw (2,5 breed) die verwijderd moet worden en mogelijk deel van de pijp. Per 23 januari hebben we de sleutel en kan er met de sloop begonnen worden.

Sparing zagen of boren in een kalkzandsteenwand

In een droge kruipruimte, met zandbodem, een doorgang maken in de tussenwand bestaande uit 2 lagen kalk/zandsteen blokken met de afmeting 33 x 23 x 21 cm gemetseld op een stamp betonnen poer. De kruipruimte is 70 of 80 cm hoog. De doorgang van de opening moet 39 x 50 cm worden tussen de liggers en binnen de welving van de boven gelegen vloer zagen of boren.

Aanbouw realiseren

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een aanbouw realiseren van 7 bij 3.50 meter. Hier wil ik een bijkeuken en slaapkamer realiseren. Dit zal een houtskeletbouw moeten worden. In de slaapkamer komt een schuifpui en bij de bijkeuken een entreedeur. De wanden en plafonds moeten worden gestuukt en voor de vloer willen wij vloerverwarming die door gelegd moeten worden met daarop een beton vloer.Hier mogen plavuizen op geplaatst worden. De elektra moeten worden doorgetrokken. De gevelbekleding willen wij van red ceder. De bouwvergunning is verleend.

Schoorsteen op zolder stutten

Wij willen de schoorsteen op zolder laten stutten met een goede balk. Zodat de schoorsteen op het dak blijft staan. Indien mogelijk rest van de schoorsteen verwijderen en puin afvoeren. Dit alles kan per direct gebeuren

Woning of tuin (deels) onderkelderen

We willen graag ons huis onderkoeldere en/of gedeelte van de tuin er bij. Vanuit de woonkamer zal er in de parketvloer een sparing gemaakt moeten worden en een trap naar de kelder gemaakt moeten worden.

Schoorsteen op zolder stutten

Ik heb een schoorsteen op zolder die wij weg willen breken. Maar hiervoor moet hij eerst gestut worden. Graag met een goede constructie zodat de schoorsteen op het dak niet naar beneden komt. Wij breken daarna zelf de schoorsteen af en voeren het puin af.

Opbouw realiseren en verbouwen

Wij willen een opbouw van ongeveer 8 x 4 meter realiseren. Geïsoleerd en in principe geen sanitair, maar wel een aansluiting voor een waterkraan.

Aanbouw realiseren

Graag zou ik een grotere doorgang en aanbouw gerealiseerd zien aan mijn huis. De afmeting ongeveer 2,5 x 2,5 meter. De uitbouw zal een verlengde van de keuken gaan worden en de wanden en de plafond dienen te worden gestuukt. In de achtergevel zal er een deur en raamkozijn geplaatst moeten worden en aan de linkerzijde een raamkozijn. Tevens dient er een fundering te worden geplaatst en is de uitbouw vergunningsvrij.

Voorzetwanden op een zolderkamer plaatsen

We hebben een midden woning. Op de zolder is er 1 grote slaapkamer. Deze grenst aan beide kanten aan de woning van 2 verschillende buren. Deze 2 muren zijn van steen. We willen voor elke muur een voorzet wand maken met het oog op reduceren van (toekomstige) geluidsoverlast.

Zolder isoleren en dakkapel plaatsen

Betreft een tussenwoning uit 1930 aan de achterzijde. Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van 2.40 meter en de zolder laten isoleren, 42 m2, en deze ook laten afwerken met gipsplaten. We willen de klus graag realiseren door een en dezelfde aannemer.

Kelder onder woning laten bouwen

We hebben het plan om een kelder onder onze jaren '50 woning te laten maken. We hebben echter geen idee van de kosten die bij een dergelijk project komen kijken. Het huis is een jaren '50 woning, met naar ik vermoed een fundering van baksteen. Grondwater is redelijk diep in de regio. De afmetingen zijn ongeveer 6 meter bij 8 meter bij 2.5 meter.

Woning aan een kant uitbouwen

Graag ontvang ik een indicatie voor een uitbouw van 2 bij 2.50 meter en van 2 bi 3.50 meter. De uitbouw zal 2.50 meter hoog worden en gebruikt als de keuken. Er mogen 3 muren opgetrokken worden en een plat dak geplaatst. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor de keukenvoorbereidingen en de afwerking.

Betonvloer en asbest plafond verwijderen

Graag komen wij zo snel mogelijk met jullie in contact over het verwijderen van een betonnen vloer en asbestplaten in het plafond (220 m2).