Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hilversum of directe omgeving.

1482 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen, uitbouw met kelder bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hilversum:

Sparing zagen of boren in een kalkzandsteenwand

In een droge kruipruimte, met zandbodem, een doorgang maken in de tussenwand bestaande uit 2 lagen kalk/zandsteen blokken met de afmeting 33 x 23 x 21 cm gemetseld op een stamp betonnen poer. De kruipruimte is 70 of 80 cm hoog. De doorgang van de opening moet 39 x 50 cm worden tussen de liggers en binnen de welving van de boven gelegen vloer zagen of boren.

Aanbouw realiseren

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een aanbouw realiseren van 7 bij 3.50 meter. Hier wil ik een bijkeuken en slaapkamer realiseren. Dit zal een houtskeletbouw moeten worden. In de slaapkamer komt een schuifpui en bij de bijkeuken een entreedeur. De wanden en plafonds moeten worden gestuukt en voor de vloer willen wij vloerverwarming die door gelegd moeten worden met daarop een beton vloer.Hier mogen plavuizen op geplaatst worden. De elektra moeten worden doorgetrokken. De gevelbekleding willen wij van red ceder. De bouwvergunning is verleend.

Schoorsteen op zolder stutten

Wij willen de schoorsteen op zolder laten stutten met een goede balk. Zodat de schoorsteen op het dak blijft staan. Indien mogelijk rest van de schoorsteen verwijderen en puin afvoeren. Dit alles kan per direct gebeuren

Woning of tuin (deels) onderkelderen

We willen graag ons huis onderkoeldere en/of gedeelte van de tuin er bij. Vanuit de woonkamer zal er in de parketvloer een sparing gemaakt moeten worden en een trap naar de kelder gemaakt moeten worden.

Schoorsteen op zolder stutten

Ik heb een schoorsteen op zolder die wij weg willen breken. Maar hiervoor moet hij eerst gestut worden. Graag met een goede constructie zodat de schoorsteen op het dak niet naar beneden komt. Wij breken daarna zelf de schoorsteen af en voeren het puin af.

Opbouw realiseren en verbouwen

Wij willen een opbouw van ongeveer 8 x 4 meter realiseren. Geïsoleerd en in principe geen sanitair, maar wel een aansluiting voor een waterkraan.

Aanbouw realiseren

Graag zou ik een grotere doorgang en aanbouw gerealiseerd zien aan mijn huis. De afmeting ongeveer 2,5 x 2,5 meter. De uitbouw zal een verlengde van de keuken gaan worden en de wanden en de plafond dienen te worden gestuukt. In de achtergevel zal er een deur en raamkozijn geplaatst moeten worden en aan de linkerzijde een raamkozijn. Tevens dient er een fundering te worden geplaatst en is de uitbouw vergunningsvrij.

Voorzetwanden op een zolderkamer plaatsen

We hebben een midden woning. Op de zolder is er 1 grote slaapkamer. Deze grenst aan beide kanten aan de woning van 2 verschillende buren. Deze 2 muren zijn van steen. We willen voor elke muur een voorzet wand maken met het oog op reduceren van (toekomstige) geluidsoverlast.

Zolder isoleren en dakkapel plaatsen

Betreft een tussenwoning uit 1930 aan de achterzijde. Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van 2.40 meter en de zolder laten isoleren, 42 m2, en deze ook laten afwerken met gipsplaten. We willen de klus graag realiseren door een en dezelfde aannemer.

Kelder onder woning laten bouwen

We hebben het plan om een kelder onder onze jaren '50 woning te laten maken. We hebben echter geen idee van de kosten die bij een dergelijk project komen kijken. Het huis is een jaren '50 woning, met naar ik vermoed een fundering van baksteen. Grondwater is redelijk diep in de regio. De afmetingen zijn ongeveer 6 meter bij 8 meter bij 2.5 meter.

Woning aan een kant uitbouwen

Graag ontvang ik een indicatie voor een uitbouw van 2 bij 2.50 meter en van 2 bi 3.50 meter. De uitbouw zal 2.50 meter hoog worden en gebruikt als de keuken. Er mogen 3 muren opgetrokken worden en een plat dak geplaatst. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor de keukenvoorbereidingen en de afwerking.

Betonvloer en asbest plafond verwijderen

Graag komen wij zo snel mogelijk met jullie in contact over het verwijderen van een betonnen vloer en asbestplaten in het plafond (220 m2).

Nokverhoging aan de achterzijde

Wij zoeken een aannemer die een offerte kan maken voor een nokverhoging aan onze achterzijde.

Asbest en beton slopen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons kan helpen bij verschillende sloopwerkzaamheden in ons huis en souterrain. In het souterrain zit een systeemplafond dat hangt aan asbestplaten, zie asbestinventarisatierapport. Het gaat om zo'n 220 m2. Verder is de vloer, deels beton, zeer ongelijk met de rest en moet ook verwijderd worden. Een deel zal ook dieper uitgegraven moeten worden. De muren zijn allemaal betimmerd en ook dit moet er allemaal uit, maar ik weet niet in hoeverre jullie dat ook zouden kunnen doen. Het zou fijn zijn als jullie ook alles kunnen afvoeren. Een zeer grote klus dus. Ik wacht jullie reactie af. PS: Rapport uploaden werkt niet. Dus stuur mij nog even een mail.

Enkelsteens garage bouwen

Ik wil graag een enkelsteens garage laten bouwen. De maten zijn ongeveer 3.50 meter bij 4 meter. De garage krijgt een plat dak geen cv en wel elektra. Daarnaast zal er 1 loopdeur en een raamkozijn geplaatst moeten worden. Graag ontvang een indicatieve offerte.

Bungalow slopen

Wij willen een bungalow laten slopen om op dit perceel een nieuw huis te kunnen bouwen. De bungalow is ongeveer 270 m2 en het gebruikoppervlak is 72 m2. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Slopen van garage en later woonhuis

Joost, Ik heb vorige week een email gestuurd met een offerteaanvraag voor de sloop van een garage van ongeveer 36m2 met een plafond dat asbest bevat. Het asbest rapport was te groot voor de website, vandaar de email. Wil je mij berichten of je daar een offerte voor wil maken? Volgend jaar moet het hele huis plat.

Fundering leggen voor houten schuur

Wij willen een houten tuinhuis van vijf bij drie meter. Graag willen wij weten wat het kost om een stevige fundering hiervoor te laten leggen. Eventueel willen we ook weten wat het kost om het tuinhuis in elkaar te laten zetten.

Kelder achter het huis plaatsen

We willen ons huis uitbreiden met een uitbouw aan de achterkant van ons huis, ongeveer 11 bij 4 meter. Dit voeren wij in eigen beheer uit. Daaronder willen we een kelder. Die willen we laten plaatsen. Wij hebben hier nog geen vergunning voor aangevraagd. Voordat we dat doen willen we eerst een beeld krijgen van de kosten. Ons huis is niet onderheid maar staat op poeren.

Uitbouw aan de achterzijde

Aan de achterzijde van de woning wil ik een uitbouw realiseren. De uitbouw zal 2.80 bij 6.63 meter worden en 2.66 meter hoog. De ruimte zal een verlengde worden van de woonkamer en keuken. In de achtergevel dienen en 2 openslaande deuren en een loopdeur te komen, de wanden en plafonds gestuukt en vloerverwarming aangelegd.

Behangen, schilderen en laminaat leggen

Mijn vriend en ik hebben net een nieuw appartement gehuurd. Door tijdgebrek willen wij graag alles laten doen. Het gaat dan om ongeveer 60 m2 laminaat, 110 m2 behang (waarvan 8 m2 met print), 70 m2 plafond witten (iets minder) en eventueel deuren en kozijnen wit verven (8 deuren en zo'n 30 m2 raam). We hebben alle materialen (verf en vloer) in bezit. Nu waren we benieuwd hoeveel dat zou gaan kosten. Zouden de kosten eventueel per klus opgedeeld kunnen worden?

Draagmuur naar de aanbouw slopen

Het betreft het slopen van de draagmuur om een doorgang te creëren tussen de kamer en de suite. De muur is ongeveer 3 meter breed en 2 meter hoog en daarna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Aanbouw achter de woning bouwen

Een aanbouw met 1e verdieping aan de achterkant van de woning. Fundering maken. Ongeveer 5 x circa 2.40 meter aanbouw. Het is om 2.10 meter binnenmaat erbij te krijgen voor uitbreiding van de keuken. Liefst gemetseld maar ik hoog graag wat er nog meer mogelijk is met de opbouw op de aanbouw. Inclusief 3 kozijnen met beglazing en deur of een optie tot schuifpui. Eventueel willen we een dakkapel in plaats van de opbouw op de aanbouw.

Keukenuitbouw maken

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 255 x 265 cm aan onze woning. We willen dit in de maand mei 2018 laten uitvoeren en zijn nu op zoek naar partijen om het idee mee uit te werken en een begroting te laten opstellen. We hebben een ontwerp bijgevoegd. We maken graag een afspraak om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Waterschade herstellen

Laten uitvoeren: Plafond Schilderen, laminaat vervangen muur schilderen