Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kelder in de voortuin aanbrengen:

Kelder in de voortuin aanbrengen

Indien mogelijk zou ik een kelder willen hebben onder het pad langs mijn huis en een deel van de voortuin. Het pad is ongeveer 12 meter lang en 3 meter breed. De laatste 5 meter lopen langs de tuin en daar kan de kelder dus wat breder zijn. Het pad loopt wel langs de erfgrens. Ik weet niet of daar aparte regels gelden. Kunt u mij informeren over mogelijkheden en een kostenschatting geven? De kelder zou bereikbaar moeten worden gemaakt vanuit de garage die aan het einde van het pad staat. Er is enkel electra nodig in de kelder.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder in de voortuin aanbrengen uit heel Nederland:

Prefab kelder plaatsen

Voor het parkeren van een hobby auto willen wij dat onder de grond doen. Daartoe is een parkeerput nodig van globaal 5 meter lang 3 meter breed en 2.5 meter hoog in zand. Wij zoeken een partij die deze put kan graven en vervolgens de prefab kelder kan plaatsen. Dit moet plaatsvinden in de voortuin welk goed bereikbaar is.

Kelder in de voortuin maken

Wij zijn geïnteresseerd in een kelder, op dit moment zijn we aan het oriënteren wat mogelijk is. De kelder waar we geïnteresseerd in zijn is de 7,50 bij 4 meter. Bij ons zou het ideaal zijn als de kelder in de voortuin komt ook met een ingang naar de kelder bij de voordeur. De elektra zal doorgetrokken moeten worden en 2 ruimtes gecreëerd. Daarbij laten wij ons graag informeren of deze kelder mag en wat verder de eventuele mogelijkheden zijn.

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik krijg een nieuwe aansluiting vanuit Enexis en moet voor die tijd een aardpen laten slaan en aansluiten op de groepenkast. Dit wil ik graag laten doen. Rijtjeswoning, jaren '30. Pen kan in de voortuin en via de kelder naar de groepenkast geleid worden. De groepenkast zit bovenaan de keldertrap. De afstand voortuin groepenkast is 5 tot 6 meter.

Onderkelderen van een rijtjeswoning

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderkelderen van mijn woning. Op dit moment hebben wij een rijtjeswoning van 8. 2 meter diep en 5. 17 breed met een aanpandige schuur ca 4. 5 meter aan achterzijde. Graag zouden we in plaats van die aanpandige schuur 3 meter aanbouwen en er onder een kelder als schuur maken zodat er meer tuin ruimte ontstaat. Er zal dan een ramp moeten zijn voor fietsen vanuit de buitenzijde. Afhankelijk van de kosten zouden we ook de rest van de woning willen laten onderkelderen als hobby ruimte er kan dan onder de huidige trap een trap naar beneden gemaakt worden. Tevens kan er van de voorzijde ramen onder het maaiveld gemaakt worden in de 2. 7m diepe voortuin. Aangezien we in de Haarlemmermeer wonen hebben we een vrij hoge grondwaterpijl waar rekening mee gehouden moet worden. Ik wacht op uw antwoord en offerte.

Kelder in de tuin maken

We willen een kelder los in tuin. Het kan zowel in de voortuin (onder de oprit) als in de achtertuin. Zit hier verschil in qua kosten? De maten: L 800 x B 340 x 250 hoogte. Het mag ook iets kleiner als dit bijvoorbeeld nog net in een voordeliger prefab model past. Medio of eind september uitvoeren.

Kelder bouwen in de voortuin

Wij zijn geïnteresseerd in een halfvrijstaande woning uit bouwjaar 1906 die in ons dorp al enige tijd te koop staat. Of we daadwerkelijk een bod gaan doen hangt af van het feit of we de woning kunnen uitbreiden met een kelder in de grote voortuin. Die tuin is 20 x 8 meter en we willen daar een grote prefab kelder laten plaatsen van ongeveer 12 x 4 meter. We willen een toegang tot de kelder in de woonkamer. Bovendien willen we aan de andere zijde van de kelder een pedicure-ruimte van 4 x 2 meter gaan bouwen, die ook een toegang via de kelder heeft. Eventueel willen we er ook een badkamer in. Het is een historisch pand en ik heb bij de gemeente al begrepen dat er geen bezwaren zijn tot het bouwen van een kelder. De ondergrond is daar zandgrond. Ik ontvang hiervoor graag een globale kostenberekening.

Mantelbuis aanleggen

De waterput in onze voortuin is afgekeurd door de PWN. Nu moet de watermeter worden verplaatst van deze put naar onze kelder. Na 20 april verzorgt de PWN deze verplaatsing. Vooraf moet er een mantelbuis van ongeveer 10 meter lang vanaf het trottoir via het pad naar de kelder worden gelegd. Wij ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Watermeter en hoofdkraan verplaatsen

Watermeter + hoofdkraan bevinden zich in de voortuin in een put, wij zouden hem graag naar binnen willen verplaatsen of in de kelder of in de ruimte onder de trap. Vanaf de put naar het huis is circa 8 meter.

Kelder in de voortuin

Prefab kelder in voortuin plaatsen van 3 x 5 meter.

Kelder onder de woning en tuin bouwen

Graag zou ik een kelder laten plaatsen bij mijn woning. Hiervoor zijn 3 optie waarvoor ik graag zou willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een casco kelder. De afwerking en elektra zal ik zelf verzorgen. 1. Een kelder in de voortuin van 4 bij 5 meter 2. Een kelder in de achtertuin van 5 bij 5 meter 3. Een kelder onder de woning van 5 bij 10 meter met een trap in de trapkast naar beneden.