Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor geheel huis laten slopen:

Geheel huis laten slopen

Wij willen graag een geheel huis laten afbreken. Ik wil hier de kosten van weten. Het huis is nog niet gekocht. Ik kan zelf ook containers huren voor het afvoeren van het puin dus dat hoeft niet gedaan te worden.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geheel huis laten slopen uit heel Nederland:

Achterzijde woning uitbouwen

Wij overwegen een uitbouw te realiseren aan de achterzijde van ons huis van 6 x 3.50 meter Het huis staat in Almere, dus zijn palen nodig. Ik zou een geheel vrijblijvende prijsindicatie op prijs stellen

Nieuwe lichtstraat leveren en plaatsen

Wij hebben twee rechthoekige lichtstraten, dagmaten houten bak: 45 x 146 cm. Op deze houten bakken zitten gebogen plexiglas koepels. Wij willen deze plexiglas koepels graag vervangen met glazen ramen. Ook willen we het schuin naar binnenlopende houten framewerk rondom deze ramen weg hebben waardoor we een groter raam oppervlak krijgen. De uitdaging is dan natuurlijk een goede oplossing te verzinnen zodat het geheel waterdicht is. Zie bijlage voor huidige situatie. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan achter het huis worden geplaatst.

Lood vernieuwen of schoorsteen verwijderen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. De schoorsteen is in gebruik en word gedeeld met de buren. Ik wil ook graag een offerte voor het in zijn geheel verwijderen van een schoorsteen, alleen het gedeelte wat op het dak zit, en er zal een nieuwe doorvoer gemaakt moeten worden voor een afzuigkap tevens zal de vrijgekomen ruimte opnieuw bedekt moeten worden met dakpannen. Afvoer van het afval wordt door ons zelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar

Schoorstenen aftoppen

Ik wil twee schoorstenen op mijn schuine dak aftoppen (dus niet geheel verwijderen). Tevens wil ik het puin af laten voeren door de vakman. Het huis is 3 verdiepingen hoog. Ik weet niet of het met een ladder gaat lukken, er moet waarschijnlijk een steiger of lift komen. De schoorsteen is ongeveer 2 meter lang maar deze wordt niet meer gebruikt en ik wil graag dat er een stuk vanaf gaat zodat de schoorsteen niet meer zal omvallen door storm.

Geheel stucen van wanden en plafonds

Het betreft het geheel stuken van muren en plafonds van een twee onder een kap woning bouwjaar 1989. De zolderkamer is circa 40 m2 en moet begin december uit gevoerd worden. De rest van het gehele huis, circa 200 m2, mag begin 2018 uitgevoerd worden. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schoorsteendeel slopen

Ik wil de schoorsteen die boven het platte dak van onze bungalow (alleen begane grond) uitsteekt laten verwijderen, waarbij nog ca. 3 steenlagen boven de rand moeten blijven zitten. Het deel dat weg moet is 3 meter. Afwerken ga ik zelf doen. De schoorsteen steekt aan de zijkant van het huis ca. 30 cm uit en loopt door tot de fundering. Aan die zijde is ook een carport met glazen dak om de schoorsteen geplaatst. Ter bescherming van evt. Vallende stenen tijdens de werkzaamheden, moeten afdoende maatregelen genomen worden om schade aan dak en carport door vallend steen te voorkomen. Op het dak ligt EPDM direct op isolatie platen gelijmd. De aannemer moet verzekert zijn voor evt. Schade die door de sloopwerkzaamheden ontstaan, en aangesloten zijn bij VERAS. Voor een betere voorstelling voeg ik drie foto’s toe. Foto 1 is een stukje van de originele bouwtekening (1970). Hierop is te zien dat de schoorsteen geheel gemetseld is, en dat er dus waarschijnlijk ook geen asbest zit, althans geen ronde asbest pijp. Foto 2 is gemaakt vanaf het dak, de schoorsteen steekt 3 meter boven het dak uit. Foto 3, hier is aan de oostkant te zien dat de schoorsteen doorloopt tot aan de grond (fundering denk ik) U ziet dat er een carport is, die om de schoorsteen is gemaakt, en u ziet ook de dakrand.

Compleet dak vervangen

Ik wil het dak van de hoekwoning uit 1910 geheel vervangen, inclusief balkenconstructie. Het oppervlakte is ongeveer 96 m2 en het dak is een zadeldak. Ook wil ik het dak isoleren en nieuwe goten vervangen. Als dit teveel kost om te renoveren zal ik het huis niet kopen.

Nieuwbouwhuis volledig schilderen

Een geheel nieuwbouw huis (170 m2) deuren, kozijnen, alle muren en plafonds. Mogelijk twee trappen. Spuitwerk voor zover mogelijk.

Achterzijde uitbouwen

Wij willen in uitbouw realiseren bij een huis waar we in geïnteresseerd zijn. Het is een huis uit 1975, namelijk . Het gaat om een uitbouw van 4.8 meter breed en diepte kan 1,5 of 2 meter zijn dit ligt aan de kosten. Tevens de look is belangrijk graag de goedkoopste optie qua uiterlijk en de optie geheel van glas met kunststof en een schuifpui of openslaande deuren. Wij wonen hier dus niet, maar voor we het willen kopen willen we weten of we het huis kunnen betalen met een uitbouw, zonder is het geen optie voor ons.

Uitbouw aan de woonkamer bouwen

Wij willen een grotere woonkamer en hebben het idee opgevat om dit te laten uitvoeren. Ons huis is de helft van een dubbele , bouwjaar 1954. De oppervlakte van de woonkamer is 30 m2 en deze willen we uitbreiden met ongeveer 12 m2. Circa 3,5 x 3,5 meter. Dat betekent dat het kleine terrasje grenzend aan de achterkant van ons huis opgeofferd zou moeten worden om dit te bewerkstelligen. Aangezien onze tuin lager dan het huis ligt en genoeg gelegenheid biedt om van de buitenlucht en tuin te genieten is dit geen probleem. Aan de achterkant hebben we een riant uitzicht over de weilanden vandaar het idee van een schuifpui zodat we optimaal kunnen genieten van uitzicht. Aangezien het zo veel mogelijk een geheel zou moeten vormen met ons huis willen we graag een gemetselde aanbouw waarbij de kleur steen zo veel mogelijk in de buurt zo moet komen met de rest van het huis. De fundering zal ook gemaakt moeten worden. We zouden graag alles uit handen willen geven van vergunning aanvragen t /m de afwerking Vanaf de maand december zou de verbouwing kunnen plaatsvinden. Maar de vraag is of dit verstandig is vanwege de winterperiode. Vandaar dat we een ook graag de duur van de werkzaamheden willen weten. En het belangrijkste ; het kostenplaatje en garantie met het zicht op eventuele tekortkomingen. Ons budget ligt tussen de 20. 000 en 25. 000 euro: dit is voor ons het maximale dat we kunnen besteden. Mocht bovenstaande niet haalbaar zijn binnen dit budget dan graag opties die wel binnen dit budget vallen. Eventueel aanpassingen qua materiaalkeuze maar dan graag natuurlijke materialen. In het geval u geen duidelijk beeld heeft van onze wensen dan zouden we het op prijs stellen dat u de concrete situatie komt opnemen. Wij zijn iedere dag vanaf 18. 00 s avonds bereikbaar dus ,men kan telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Partners

Partners van Casius