Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heiloo of directe omgeving.

396 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, moderne vrijstaande woning laten bouwen, houtbouw huis laten plaatsen, huis traditioneel bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, woning op een kavel bouwen, dakopbouw voor drie woningen, waterdichte kelder bouwen, balkonrenovatie bij een VvE, casco houtskelet aanbouw plaatsen, kelder bouwen, kelder plaatsen onder oprit of terras, houten huis bouwen, hoekwoning van een nieuwe fundering voorzien, dubbele uitbouw bij hoekhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heiloo:

Uitbouw plaatsen aan achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw laten plaatsen. De afmetingen zullen circa 5 meter diep en 3.89 meter breed moeten zijn. De uitbouw moet als huiskamer verlenging bestemd zijn. De uitbouw moet worden geplaatst tegen een bestaande uitbouw (zie foto). Ik heb alleen maar 2 muren nodig, dus prefab zal denk ik niet lukken. Ik krijg over 4 maanden de sleutel. De vakman kan helpen met een gedeelte van de afwerking. Het dak willen wij een lichtstraat in.

Woonkamer uitbreiden met aanbouw

Uitbreiding woonkamer d.m.v. een serre uitbouw. Ongeveer 1,20 bij 3 meter. Waarschijnlijk dient er ook een fundatie gemaakt worden.

Kelder in de voortuin aanbrengen

Indien mogelijk zou ik een kelder willen hebben onder het pad langs mijn huis en een deel van de voortuin. Het pad is ongeveer 12 meter lang en 3 meter breed. De laatste 5 meter lopen langs de tuin en daar kan de kelder dus wat breder zijn. Het pad loopt wel langs de erfgrens. Ik weet niet of daar aparte regels gelden. Kunt u mij informeren over mogelijkheden en een kostenschatting geven? De kelder zou bereikbaar moeten worden gemaakt vanuit de garage die aan het einde van het pad staat. Er is enkel electra nodig in de kelder.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Doorgang in draagmuur maken

Ik wil graag een grote doorgang in een draagmuur maken. De doorgang moet ongeveer 1,5 meter breed worden. Ik wil er namelijk een halve open keuken van maken. Het puin kan eventueel zelf ook afgevoerd worden.

Asbestcement golfplaten en tempexisolatie verwijderen

Ik zou graag een prijs indexatie willen hebben voor het verwijderen van asbestcement golfplaten van circa 700 m2 dit zijn ongeveer 4 schuren.

Geheel huis laten slopen

Wij willen graag een geheel huis laten afbreken. Ik wil hier de kosten van weten. Het huis is nog niet gekocht. Ik kan zelf ook containers huren voor het afvoeren van het puin dus dat hoeft niet gedaan te worden.

Opbouw op aanbouw maken

Op de bestaande aanbouw van de woning een opbouw laten maken van ongeveer 3 bij 3 meter. Doel van de opbouw: badkamer die grenst aan de slaapkamer en vanuit daar betreden kan worden. De opbouw voorzien van dakpannen dak met 2 Velux ramen. Het raam van de slaapkamer kan op kop zijn kant worden hergebruikt. De CV bevind zich in de aanbouw beneden vlak onder de opbouw. Er dient een aansluiting gemaakt te worden voor wc, bad, wastafel, inloopdouche en wc. Verder wil ik graag de mogelijkheid weten om de lichtkoepel in het platte dak van nu te vervangen door een doorzichtig vloerpaneel van mat glas. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Lood om schoorsteen vervangen

Wij laten graag het lood bij onze schoorsteen vervangen, en mogelijk ook bij een 2e schoorsteen. Het betreft een woning met een zadeldak. De schoorsteenveger heeft gezien dat het lood versleten is en we hebben ook enige lekkage gehad. We ontvangen graag uw offerte.

Schade door schimmel en vocht herstellen

Van de vloer (± 5.5 m2) de schimmel verwijderen. Nieuwe plinten aanbrengen ± 6 meter. Het geheel opnieuw behangen ± 19 m2. Het plafons opnieuw schilderen ± 8 m2. De offerte zal ik eerst naar de verzekeraar sturen.

Dubbelzijdig nokverhoging op een woning plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning met 2 woonlagen en daarboven een zadeldak met dakpannen. We willen op het dak graag een 2-zijdige nokverhoging laten bouwen. De totale breedte van de woning is 5.98 meter, de opbouw moet ongeveer 5 meter breed worden. We willen de opbouw casco laten opleveren. Daarin willen we houten kozijnen en ramen. De zijkanten willen wij van onderhoudsvrij materiaal. We willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Draagmuur door H-profiel vervangen

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het slopen van een draagmuur en het plaatsen van een h-profiel. De oppervlakte is ongeveer 8 m2 en het puin zullen wij zelf afvoeren. Het betreft een halfsteens muur en de afwerking wordt zelf geregeld.

Tegelvloer en gashaard verwijderen

Wij willen graag de tegelvloer (circa 95 m2) in ons huis laten verwijderen. De vloer bestaat nu uit twee lagen tegels. We willen alleen de bovenste laten verwijderen aangezien we de vloerverwarming willen behouden die onder de onderste laag zit. Daarna egaliseren van de vloer. Inclusief het afvoeren van materialen. Daarnaast moet er een bestaande gashaard en voorzetwand van rookkanaal tot aan het plafond verwijderd worden.

Dakopbouw en uitbouw laten bouwen

We willen een huis kopen, maar we hebben meer ruimte nodig. Dan gaat het om een uitbouw aan de woonkamer en een dakopbouw (of nokverhoging). Op zolder willen we 2 slaapkamers en badkamer realiseren. De zolder is 5.20 x 7.50 meter. En aan de woonkamer een uitbouw van circa 3.50 x 3 meter, tot aan de bijkeuken. Kunnen jullie een richtprijs geven?

Asbestverwijdering na asbestinventarisatie

Ik heb een half vrijstaand huis van ongeveer 15 x 15 x 15 meter. Daaraan is bij de bouw van het huis op de drie zijkanten een, met schroeven bevestigde, eternit-lijst aangebracht met een gemiddelde hoogte van 80 centimeter. Er is geen asbestsaneringsrapport aanwezig. Ik wil alleen weten met wat voor kosten ik straks rekening moet houden.

Plafond verlagen en afwerken met lijst en spotjes

Het plafond van de nieuwbouwwoning met 4 cm verlagen. Raggels en gipsplaten tegen de betonplaten maken en afwerken met glad stucwerk. Eventueel 23 spotjes in het plafond aanbrengen. De spotjes schaf ik zelf aan. De randen afwerken met Amsterdamse lijst. Langs de ramen, ongeveer 18 meter, een gordijnkoof van ongeveer 15 cm aanbrengen. Dit in een kamer met open keuken van 72 m2 en een gang van 11 m2. De oplevering is vierde kwartaal 2017.

Serre aanbouwen aan de woning

Ik wil graag een serre aan laten bouwen. Er staat al een aanbouw, dit is L-Vorm, de serre zal op de L aan moeten sluiten. Ik wil graag 1 muur metselen, verder andere mogelijkheden voor afbouwen zoals kunststof, aluminium of hout met glazen dak HR++. Ik wil graag een serre van 3.50 meter 3 meter. Er zit zandgrond onder, we zitten op een duin.

Aanbouw vergroten

Graag zou ik een prijs indicatie willen ontvangen. Het betreft een woning in Heiloo. In de bijlage heb ik een aantal tekeningen en fotos toegevoegd. Graag zouden we de volgende punten willen aanpassen en aanbouwen: 1: Aanbouw volgens tekening nieuwe situatie; 2: Gelijkvloersmaken van de aanbouw en woongedeelte; 3: Gevel eruit en woning doortrekkken naar aanbouw; 4: Is het noodzakelijk om het dak van de bestaande aanbouw te verhogen betreft het gelijkvloers maken; 5: De bestaande openslaande deuren en kozijn willen we graag hergebruiken voor de nieuwe aanbouw. Graag ontvang ik een advies betreft deze aanbouw. Het gelijkvloers maken zou het mooist zijn, maar de bestaande aanbouw is natuurlijk lager, wanneer aspecten binnen onze visie niet realistisch of te kosten intensief zijn horen wij dit natuurlijk ook erg graag. Ik hoop dat u ons snel een bericht zou kunnen toesturen, de woning dient namelijk nog te worden aangekocht.

Golfplaten met asbest verwijderen

Wat kost het verwijderen van de eternieten golfplaten van het dak van een loods van ongeveer 8x20 meter groot Grootte is grosso modo. Ik wil graag een indicatie hebben. Hartelijk

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag de schoorsteen op het dak laten verwijderen. Daarnaast zal het dak gedicht moeten worden en het gedeelte van het rookkanaal op de zolder verwijderd. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zijn?

Serre of aanbouw laten maken

We zijn van plan in onze nieuwe koophuis een uitbouw dan wel een serre te realiseren. De breedte is 366 cm en de lengte 350 cm. De zijmuren zijn al aanwezig en van steen. De voorzijde dient van glas en hout te worden met openslaande deuren. De elektra dient ook door getrokken te worden. Het betreft ene 2 onder 1 kap woning.

VBI-renovatievloer installeren

Ik wil mijn bestaande houten vloer laten vervangen door een droge vbi renovatievloer dmv stalen liggers en vbi QDB (rc 5. 2) vulelementen. De offerte dient alleen voor het materiaal en installatie. De woning betreft een vrijstaande woning. De vloer opp is circa 50m². ( 9 x 4m)

Serre laten bouwen

Een serre laten bouwen.

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Ik wil in de kruipruimte van mijn woning, 41 m2 groot en 65 cm diep, schuimbeton laten storten. Al het voorwerk, verwijderen houten vloer, zullen we zelf doen. Verdere afwerking komt ook voor eigen rekening. Graag ontvang ik uw offerte, waarvoor dank.

Asbest uit schuur verwijderen

We hebben een schuur van 18 m2 ( 3 x 6 meter). De asbesthoudende dakplaten wil ik graag laten vervangen en vernieuwen.