Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heiloo of directe omgeving.

416 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning maken, zelfbouwkavel woning bebouwen, kelder & zijkant uitbouw bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, kelder onder huis bouwen, aanbouw en opbouw eerste verdieping, totale verbouwing, kelder onder voortuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, kelder uitgraven en plaatsen, kelder onder bestaande woning laten maken, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde woning, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heiloo:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw laten plaatsen. De afmetingen zullen circa 5 meter diep en 3.89 meter breed moeten zijn. De uitbouw moet als huiskamer verlenging bestemd zijn. De uitbouw moet worden geplaatst tegen een bestaande uitbouw (zie foto). Ik heb alleen maar 2 muren nodig, dus prefab zal denk ik niet lukken. Ik krijg over 4 maanden de sleutel. De vakman kan helpen met een gedeelte van de afwerking. Het dak willen wij een lichtstraat in.

Fundering voor buitenberging maken

Wij willen een dubbelwandige (geïsoleerde) houten berging van 3x4 meter laten bouwen. Deze komt tegen het huis aan. De bodemsoort is zand (strandwal). Graag hoor ik van u wat de kosten voor de fundering zullen zijn. Groet,

Asbest verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die het asbest in mijn CV-kast kan verwijderen. Het gaat hierbij om asbest verdeeld over een oppervlakte van ongeveer 4,5 m2 en bevind zich op de begane grond.

Betontrap laten storten

In onze bedrijfswoning willen we graag een betontrap (recht) laten storten als verbinding tussen 1e en 2e verdieping. Hiervoor moet ook een trapgat gemaakt worden in de vloer. De hoogte tussen de verdiepingen is ongeveer 2.50 meter. De 1e verdieping is betonvloer, 2e verdieping van hout.

Nok eenzijdig verhogen en dak renoveren

Ik wil graag een prijsopgave met keuze mogelijkheden als startpunt voor verder uitwerken voor: - eenzijdige nokverhoging achterzijde. Oplevering casco wind en waterdicht - volledige isolatie van het dak buitenzijde - nieuwe dakpannen, uitgaande van gebakken, circa 70 m2 en noklengte 6 meter - zonnepanelen maximaal 12 voorzijde geïntegreerd met dakpannen - zolderramen voorzijde vervallen ivm zonnepanelen - zolderramen achterzijde uitgevoerd als velux 'dakkapel' hoeft geen velux te zijn - voorstel afwerking achterzijde

Balkon renoveren

Beton balkon,zijkanten met betonrot, bovenlaag heeft schuren. En we zouden het balkon graag gecoat willen met een goede beschermlaag (verf/latex?)

Dakopbouw

Dakopbouw op woning Oppervlakte woning 100 m2.

Uitbouw bij tussenwoning

Willen toch een uitbouw. Wonen hier 1. 5 jaar en hebben allemaal nieuwe kozijnen. Openslaande deuren etc willen we dus wel kunnen plaatsen opnieuw. Gaat om 2 meter eraan en 3 meter breed nog. Beide weerszijde staat stenen schuur dus daartussen moet het plaatsvinden.

Uitbouw en nokverhoging laten plaatsen

We willen een huis kopen, maar er moet verbouwd worden. We willen naar achteren uitbouwen en omhoog. Naar achteren willen we een uitbouw van ongeveer 5,70 x 4,4 hieronder een kelder en hierop de eerste verdieping verlengen. Teven is een trap naar de kelder. De nok verhoging hebben we ongeveer 1 meter in gedachte. Links achter is er nu een erker en op de eerste verdieping een dakkapel die weer weg kan. Kunt een prijs indicatie geven van kaal opgeleverd? Kunt u ook aangeven wat het verschil is als we de kelder niet nemen.

Uitbouw plaatsen aan achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw laten plaatsen. De afmetingen zullen circa 5 meter diep en 3.89 meter breed moeten zijn. De uitbouw moet als huiskamer verlenging bestemd zijn. De uitbouw moet worden geplaatst tegen een bestaande uitbouw (zie foto). Ik heb alleen maar 2 muren nodig, dus prefab zal denk ik niet lukken. Ik krijg over 4 maanden de sleutel. De vakman kan helpen met een gedeelte van de afwerking. Het dak willen wij een lichtstraat in.

Woonkamer uitbreiden met aanbouw

Uitbreiding woonkamer d.m.v. een serre uitbouw. Ongeveer 1,20 bij 3 meter. Waarschijnlijk dient er ook een fundatie gemaakt worden.

Kelder in de voortuin aanbrengen

Indien mogelijk zou ik een kelder willen hebben onder het pad langs mijn huis en een deel van de voortuin. Het pad is ongeveer 12 meter lang en 3 meter breed. De laatste 5 meter lopen langs de tuin en daar kan de kelder dus wat breder zijn. Het pad loopt wel langs de erfgrens. Ik weet niet of daar aparte regels gelden. Kunt u mij informeren over mogelijkheden en een kostenschatting geven? De kelder zou bereikbaar moeten worden gemaakt vanuit de garage die aan het einde van het pad staat. Er is enkel electra nodig in de kelder.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Doorgang in draagmuur maken

Ik wil graag een grote doorgang in een draagmuur maken. De doorgang moet ongeveer 1,5 meter breed worden. Ik wil er namelijk een halve open keuken van maken. Het puin kan eventueel zelf ook afgevoerd worden.

Asbestcement golfplaten en tempexisolatie verwijderen

Ik zou graag een prijs indexatie willen hebben voor het verwijderen van asbestcement golfplaten van circa 700 m2 dit zijn ongeveer 4 schuren.

Geheel huis laten slopen

Wij willen graag een geheel huis laten afbreken. Ik wil hier de kosten van weten. Het huis is nog niet gekocht. Ik kan zelf ook containers huren voor het afvoeren van het puin dus dat hoeft niet gedaan te worden.

Opbouw op aanbouw maken

Op de bestaande aanbouw van de woning een opbouw laten maken van ongeveer 3 bij 3 meter. Doel van de opbouw: badkamer die grenst aan de slaapkamer en vanuit daar betreden kan worden. De opbouw voorzien van dakpannen dak met 2 Velux ramen. Het raam van de slaapkamer kan op kop zijn kant worden hergebruikt. De CV bevind zich in de aanbouw beneden vlak onder de opbouw. Er dient een aansluiting gemaakt te worden voor wc, bad, wastafel, inloopdouche en wc. Verder wil ik graag de mogelijkheid weten om de lichtkoepel in het platte dak van nu te vervangen door een doorzichtig vloerpaneel van mat glas. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Lood om schoorsteen vervangen

Wij laten graag het lood bij onze schoorsteen vervangen, en mogelijk ook bij een 2e schoorsteen. Het betreft een woning met een zadeldak. De schoorsteenveger heeft gezien dat het lood versleten is en we hebben ook enige lekkage gehad. We ontvangen graag uw offerte.

Schade door schimmel en vocht herstellen

Van de vloer (± 5.5 m2) de schimmel verwijderen. Nieuwe plinten aanbrengen ± 6 meter. Het geheel opnieuw behangen ± 19 m2. Het plafons opnieuw schilderen ± 8 m2. De offerte zal ik eerst naar de verzekeraar sturen.

Dubbelzijdig nokverhoging op een woning plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning met 2 woonlagen en daarboven een zadeldak met dakpannen. We willen op het dak graag een 2-zijdige nokverhoging laten bouwen. De totale breedte van de woning is 5.98 meter, de opbouw moet ongeveer 5 meter breed worden. We willen de opbouw casco laten opleveren. Daarin willen we houten kozijnen en ramen. De zijkanten willen wij van onderhoudsvrij materiaal. We willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Draagmuur door H-profiel vervangen

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het slopen van een draagmuur en het plaatsen van een h-profiel. De oppervlakte is ongeveer 8 m2 en het puin zullen wij zelf afvoeren. Het betreft een halfsteens muur en de afwerking wordt zelf geregeld.

Tegelvloer en gashaard verwijderen

Wij willen graag de tegelvloer (circa 95 m2) in ons huis laten verwijderen. De vloer bestaat nu uit twee lagen tegels. We willen alleen de bovenste laten verwijderen aangezien we de vloerverwarming willen behouden die onder de onderste laag zit. Daarna egaliseren van de vloer. Inclusief het afvoeren van materialen. Daarnaast moet er een bestaande gashaard en voorzetwand van rookkanaal tot aan het plafond verwijderd worden.

Dakopbouw en uitbouw laten bouwen

We willen een huis kopen, maar we hebben meer ruimte nodig. Dan gaat het om een uitbouw aan de woonkamer en een dakopbouw (of nokverhoging). Op zolder willen we 2 slaapkamers en badkamer realiseren. De zolder is 5.20 x 7.50 meter. En aan de woonkamer een uitbouw van circa 3.50 x 3 meter, tot aan de bijkeuken. Kunnen jullie een richtprijs geven?

Asbestverwijdering na asbestinventarisatie

Ik heb een half vrijstaand huis van ongeveer 15 x 15 x 15 meter. Daaraan is bij de bouw van het huis op de drie zijkanten een, met schroeven bevestigde, eternit-lijst aangebracht met een gemiddelde hoogte van 80 centimeter. Er is geen asbestsaneringsrapport aanwezig. Ik wil alleen weten met wat voor kosten ik straks rekening moet houden.

Plafond verlagen en afwerken met lijst en spotjes

Het plafond van de nieuwbouwwoning met 4 cm verlagen. Raggels en gipsplaten tegen de betonplaten maken en afwerken met glad stucwerk. Eventueel 23 spotjes in het plafond aanbrengen. De spotjes schaf ik zelf aan. De randen afwerken met Amsterdamse lijst. Langs de ramen, ongeveer 18 meter, een gordijnkoof van ongeveer 15 cm aanbrengen. Dit in een kamer met open keuken van 72 m2 en een gang van 11 m2. De oplevering is vierde kwartaal 2017.