Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op een plat dak:

Opbouw op een plat dak

Wij willen een opbouw realiseren deze is bedoeld als een extra verdieping op een bestaande woning de maten moeten gelijk zijn aan de buren. Plus minus 4. 10 bij 6. 10 zie bijlage oppervlakte van de buren .
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op een plat dak uit heel Nederland:

Een dakopbouw realiseren op een garage of bestaande uitbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Ik heb de keuze om een opbouw te realiseren op een (vrijstaande) garage of op de reeds bestaande uitbouw tegen de woning aan. De opbouw moet casco worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw op de garage zou ongeveer 6 bij 3 meter groot worden. De opbouw tegen de woning zou 4 bij 4 meter groot worden. Waar de opbouw het best tot zijn recht komt bespreek ik graag met de vakman. De opbouw moet waarschijnlijk een hout constructie en een plat dak hebben.

Opbouw op plat dak

Wij willen een dakopbouw van 8 meter diep en 4 meter breed. Er is al 1 zijmuur van de dakopbouw van de buren en een dakkapel aan de voorzijde. Verder moet er een trap komen naar de eerste etage en en de elektra en verwarming doorgetrokken, Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dak opbouw op plat dak

Ik wil graag een complete, houten dak opbouw (plat dak) breedt 7. 5 meter lengte totaal 12 meter waarvan 2 meter balkon. Graag met elektra en afwerking aan de binnenkant. Ik ontvang graag een offerte.

Garage opbouwen

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op mijn garage kan realiseren. Momenteel is het een garage met een puntdak. De opbouw moet 3 bij 7 meter groot worden. De opbouw moet casco opgeleverd worden. Daarnaast moet er een trap vanuit de garage naar de opbouw komen. Ook zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw en moet het een opbouw met plat dak worden.

Opbouw op plat dak

Ik heb een woning met een gedeeltelijk plat dak in de omgeving (zelfde type huizen) hebben ze hier een dakopbouw. In het betonnen dak is als voorbereiding tijdens de bouw gedaan voor een eventuele trap naar de zolder. De afmetingen zijn 5,5 bij 7, en ik wil de binnenkant zelf afwerken. Er mag wel elektra in komen. Ik ontvang graag een offerte.

Casco opbouw plat dak

Ik ben op zoek naar een aannemer die een opbouw kan plaatsen op een plat dak. Afmeting (BxL) 550 x 900 cm. Ik zou graag in contact komen voor meer informatie. Van de week heeft een buurman laten weten dat ook zij serieus een overweging aan het maken zijn voor een opbouw. De mogelijkheid bestaat dus dat een gecombineerde uitvoer mogelijk is. De bedoeling is om de opbouw dit jaar nog te realiseren.

Casco dakopbouw 2e verdieping

Graag had ik een offerte voor het maken en leveren van een casco dakopbouw op mijn woning. Het dak is nu plat en met bitumen bekleed. Het moet ongeveer 5.5 meter breed worden, 6 meter lang en hoog ongeveer 2.2 meter. Er is in het dak al een uitsparing voor de trap gemaakt, deze dient alleen geopend te worden. De opbouw mag casco worden opgeleverd en er is nog geen vergunning aanwezig.

Opbouw op uitbouw achterzijde huis

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw boven de eerste verdieping kan realiseren. Het gaat om een opbouw wat op de plaats van ons huidige dakterras moet komen. De opbouw dient 3 bij 4 meter groot te worden en casco te worden opgeleverd. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben met een plat EPDM dak. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Dakopbouw plat dak

Graag zou ik ene opbouw op het platte dak willen laten plaatsen van ongeveer 35 m2. Er zal een vaste trap moeten komen en de ruimte hoeft niet te worden ingedeeld. Wel wil ik elektra en verwarming laten doortrekken en optioneel de kosten ontvangen voor het stucwerk. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw plat dak

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op mijn woning kan realiseren. De opbouw moet 6,5 bij 4 meter groot worden. De opbouw moet een eenvoudige constructie hebben en casco opgeleverd worden. Het huidige dak van de woning is van beton.