Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vier funderingspalen slaan:

Vier funderingspalen slaan

Ik woon in Heemstede en wil mijn garage vergroten. Voor het maken van nieuwe fundering wil ik graag 4 funderingspalen laten slaan of boren. De palen die nu onder de garage zitten zijn volgens tekening 2 meter lang maar bij het maken van mijn aanbouw aan het huis gingen ze circa 3,5 meter de grond in, vandaar dat ik nu voor de prijsvorming uitga van 4 meter. Er is een achterom van een meter breed. Eventueel kan dit nog breder.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vier funderingspalen slaan uit heel Nederland:

Heipalen slaan voor een uitbouw

Geachte heer / mevrouw, Ik wil een uitbouw plaatsen met mogelijk 9 houten funderingspalen. Ik weet niet of ik houten palen nodig hebt of stalen palen. Kunt u op basis van een aanname van veengrond de benodigde specificaties offreren? Alvast hartelijk dank. Vergunning nodig? Nee 5 m breed x 4 m diep uitbouw Complete oplevering? Ja, afhankelijk van of de aannemer dat allemaal gaat doen

Funderingspalen laten slaan

Ik ga mijn huis uitbouwen in Amsterdam en heb volgens constructeur 4 funderingspalen nodig.

Funderingspalen slaan

Ik wil graag 3 holle funderingspalen van diameter 3,24 meter en lengte 23 meter die volgestort moeten worden met beton. Deze moeten ook geplaatst worden.

Heipalen laten slaan

Voor een aanbouw heb ik 5 funderingspalen nodig die zo'n 15 meter diep (sondering aanwezig) geslagen moeten worden. De palen moeten uiterlijk 4 meter van de straatkant worden geslagen. Mijn tuin is niet toegankelijk vanwege een beton schutting waarvan de panelen met een breedte van 1,80 wel verwijderd kunnen worden. De vraag is dus of een traditionele installatie dit bereik heeft. Zo niet dan ontvang ik graag een prijs van stalen heipalen. Indien u een offerte voor stalen palen offreert dan graag specificeren in materiaalkosten en arbeid/komst heimachine. Ik ben bereid namelijk eventueel zelf de palen vol storten als mij dit een aanzienlijke korting kan opleveren. Bij voorkeur liever mailen ipv bellen voor nadere info ivm werk.