Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heemstede of directe omgeving.

603 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heemstede:

Heipalen slaan voor een overkapping

Het betreft een mogelijke fundering voor een te plaatsen overkapping van hout op 4 palen. Wel een zware uitvoering. Voor de reeds geplaatste uitbouw waren palen met een lengte van 6 meter noodzakelijk. Ik wil graag laten onderzoeken of er een fundering nodig is voor de overkapping. Als dit zo blijkt te zijn wil ik hooguit in het najaar hiermee beginnen.

Balken vervangen in verband met bruinrot in koopwoning

We hebben een huis gekocht en uit een inspectie is gebleken dat er bruinrot in de balken zit, en dat die vervangen moeten worden. Het gaat over een total oppervlakte (het deel dat vervangen dient te worden) van circa 50 vierkante meter. Helaas kan de specialist die we hadden gevonden het werk niet tijdig uitvoeren. We krijgen de sleutels 28 juni en zouden graag de werk laten voeren in de eerste 2 weken van juli. Dit in verband met andere klussen die pas kunnen beginnen als de nieuwe vloer er in zit. Uit de inspectie is geconstateerd: - Ventilatie in de kruipruimte beperkt waardoor de fundatie vochtig is; - Balkkoppen in de muur aangetast door bruinrotschimmel (balklaag zeer licht uitgevoerd); - Bouw en sloopafval in de kruipruimte aanwezig waar schimmels in kunnen ontwikkelen; - Op diverse plaatsen is het houtwerk te vochtig waardoor schimmels kunnen ontwikkelen (boven de 20%); - Klein deel van de fundatie geïnjecteerd tegen optrekkend vocht; Werkzaamheden: Alle balkkoppen moeten vervangen worden. Dit is niet mogelijk vanuit de kruipruimte dus zal de vloer er geheel uit moeten. - De kruipruimte moet worden opgeschoond om nieuwe aantasting te voorkomen. - Fundatie alsmede de grondslag moet behandeld worden met een schimmeldodende vloeistof. - Nieuwe balklaag met onderslag balk aanbrengen (zwaardere balken als bestaand), hierdoor moeten de muurinkassingen vergroot worden. Multiplex beplating aanbrengen over de balklaag. - Bodemisolatie aanbrengen om het vochtgehalte in de kruipruimte te reguleren. Graag ontvangen we offertes voor deze werkzaamheden (om uit te voeren in juli).

Badkamer en 2 toiletten plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zouden wij graag een ruwe prijs willen om te bepalen wat de totale kosten zouden worden voor het plaatsen van een badkamer en 2 aparte toiletruimtes. In het toilet verwachten wij 1 wand totaal betegeld 2. 6m hoog en de rest +-150 cm hoog met hierboven stucwerk. Verder in de toiletten een hangtoilet en wastafeltje. Maten 1450 bij 1100 en 1350 bij 900. Badkamer: compleet betegeld 2. 6m hoog met verlaagd plafond incl spots. 30 bij 60 op de wanden. 60x60 op de vloer. Plaatsen bad en douche op aangegeven plaats, met een wand hiertussen van 210 hoog. Wand 120cm diep en 15cm breed. Wasmeubel van 180 cm met spiegelkast.

Uitbouw + opbouw

Uitbouw: L2000 x B4850 x H2800 plafondhoogte. Houtskelet binnenkant Complete oplevering ; In overleg Geen vergunning nodig

Fundering voor de uitbouw plaatsen

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 4 x 8 meter. Hiervoor dient de vakman een fundering te maken inclusief betonnen vloer met bewapening. De woning heeft een fundatie op staal echter hebben wij nog geen constructie tekening voor de uitbouw. Deze zal wellicht ook op staal moeten of onderheid. Graag u advies hier over.

Vier funderingspalen slaan

Ik woon in Heemstede en wil mijn garage vergroten. Voor het maken van nieuwe fundering wil ik graag 4 funderingspalen laten slaan of boren. De palen die nu onder de garage zitten zijn volgens tekening 2 meter lang maar bij het maken van mijn aanbouw aan het huis gingen ze circa 3,5 meter de grond in, vandaar dat ik nu voor de prijsvorming uitga van 4 meter. Er is een achterom van een meter breed. Eventueel kan dit nog breder.

Funderingsherstel uitvoeren

Huis uit 1925 is verzakt aan één kant, met name 1 hoek. Wij willen dit stabiliseren. Daarom zoeken wij een vakman die een funderingsherstel kan uitvoeren. bouwtekeningen zijn aanwezig (fundering op staal).

Draagmuur verwijderen en afwerken

Graag zou ik de dragende muur die nu tussen de keuken en de woonkamer zit willen verwijderen. De muur is ongeveer 3.20 meter lang. Puin dient afgevoerd worden en ik wil dat het ook weer netjes afgewerkt wordt.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij denken erover een uitbouw te realiseren aan de achterkant van de woning die we net hebben aangekocht. De gewenste maat betreft 6.26 meter breed bij 5 meter diep. In de achtergevel willen wij openslaande deuren of een schuifpui laten plaatsen en in het platte dak een lichtkoepel. De elektra en de verwarming willen wij laten doortrekken en de verder afwerking verzorgen wij zelf. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden. Ik heb een foto bijgevoegd waarop te zien is dat de buren de aanbouw al hebben gerealiseerd.

Achterkant woning uitbouwen

Uitbouw 7 x 4 volledige achterkant van het huis. Jaren 30 huis. Eén zijde zal strak tegen uitbouw van blinde muur buren. Achterzijde zoveel glas als mogelijk.

Kelder bouwen

We wonen in een rijtjeshuis. De breedte van het huis en van de tuin is 6 meter. De tuin is zo’n 25 meter diep. Vanaf het huis loopt de tuin na ongeveer 8 meter ongeveer 1,20 meter naar beneden. We willen graag een casco kelder realiseren, met aan de tuinkant 2 grote ramen aan de bovenkant van de achterwand. De ruimte zal maximaal 6 bij 8 meter worden. We zijn op zoek naar een betaalbare oplossing. Dat betekent dat als de breedte iets minder moet, zodat een goedkopere technisch gebruikt kan worden, dat voor ons de moeite waard is. Bovenop de kelder zal een uitbouw komen. Daardoor zal het trappengat binnen de uitbouw vallen. We begrijpen dat naast onze wensen ook de bodemgesteldheid en de gemiddelde grondwaterstand van invloed is op de prijs. Deze informatie heb ik echter niet. Achter de woning is een brandgang van maximaal 1.50 meter breed. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Zolder verbouwen

Voor onze woning willen we de zolder toegang en zolder zelf laten aanpassen. Aan de dak kanten van de zolder willen we schuifdeuren voor het opslaan onze spullen, uit het zicht. Daarnaast willen we de toegang zolder trap verbeteren waarbij er het een en ander aangepast en opgevangen dient te worden. Ik stel voor om langs te komen zodat jullie een goed idee krijgen van de opdracht en een offerte kunnen opstellen.

Reparatie van betonrot aan lateien

Reparatie van enkele plekken betonrot. Een latei is er slechter aan toe. Bijna de gehele onderkant is afgebrokkeld

Schoorsteen binnen verwijderen

Inzake het verwijderen van de schoorsteen binnen vanaf de eerste verdieping naar de nok. Op het dak is de schoorsteen reeds weg. Kunt u aangeven wanneer u dat zou kunnen doen, hoe u dat kunt doen en een prijsopgave geven? De schoorsteen bestaat uit twee delen en moet alleen vanaf de eerste verdieping weggehaald worden. Het gaat om een lengte van 5 meter die uit twee delen bestaat. De vakman mag het puin afvoeren.

Betonvloer en buitenmuren slopen

Nazicht oude rolluiken herstel ervan . Houten rolluik gaat niet meer naar beneden en naar boven

Asbest plafondplaten verwijderen

20 m2 asbesthoudende plafondplaten verwijderen. Er is al een inventarisatie gedaan. Het is niet-hechtgebonden, 30/35% asbesthoudend, De platen zijn gespijkerd. Zouden ze graag begin januari laten verwijderen.

Verwijderen van asbest

Er zit asbest in het huis dat ik heb aangekocht en ik wil graag een offerte om dat te laten verwijderen. Er is een asbestinventarisatierapport gemaakt. Risicoklasse 2-A. Er zijn twee plekken met asbest: plafond garage (19 m2 platen) en in de kruipruimte (0.5 m2 losse plaat) onder het huis. Het zand rondom de plaat moet ook schoongemaakt worden. In totaal gaat het rapport uit van 22 m2. Wat kost het verwijderen en afvoeren van deze delen? En er moet een verklaring afgegeven worden dat het schoon is. Uitvoering in januari.

Asbest dak verwijderd

Asbest dak verwijderen en afvoeren. Het dak heeft een oppervlakte van circa 75 vierkante meter.

Mogelijke draagmuur slopen

Slopen van muurtje, langs ingang keuken

Rookkanaal op zolder plus schoorsteen verwijderen

Slopen van de 2 rookkanalen op de zolderverdieping die samenkomen in een schoorsteen op het dak. Schoorsteen ook verwijderen.

Frezen voor elektra

In onze nieuwe woning moeten 4 stopcontacten worden verlegd, dus er moeten 4 sleuven van een meter worden gefreesd in beton. We hebben bij een elektricien te horen gekregen dat frezen in beton met water moet en dit schade aanricht aan de vloer. Is het mogelijk een dergelijke opdracht uit te voeren zonder water of zonder dat de vloer beschadigd?

Schuurtje vervangen

Tussen 2 stenen muren staat een schuur dus voor en achterkant met deur en plat dak. Lijkt gefundeerd. Voordeur is nog goed maar dak en achterkant zijn verrot. Graag een offerte voor herbouw schuur met behoud van voordeur.

Opening in de buitengevel vergroten

Het vergoten van de opening van de buitengevel met ongeveer 70 cm aan beiden zijde van reeds bestaande opening en 10 cm over breedte van ongeveer 3 meter. Het betreft hier prefab betonnen binnenmuur en gemetselde buitenmuur waarbij latei geplaatst moet worden ter ondersteuning.

Dakopbouw realiseren

Ik zou graag mijn zolderverdieping willen vergroten door er een opbouw te plaatsen. De oppervlakte van de verdieping zal ongeveer 25 m2 groot gaan worden. Beide buren hebben dit al laten uitvoeren en deze muren kunnen wellicht gebruikt worden. Er zal verder een vaste trap geplaatst moeten worden, nu een vlizo trap, 2 kantelramen, een wasmachineaansluiting en simpel afgewerkt. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter is mijn woning de enige zonder opbouw.

Renovation of an apartment

I'm buying this apartment and would like renovations to start oct 3. - Tapijt verwijderen van twee trappen (tussen 12 en 16 treden), vervolgens schuren en in wit verven, - Resterende muur tussen woonkamer en het eetgedeelte verwijderen (van en suite), - Opening tussen woonkamer en keuken vergroten. Ik weet nog niet precies tot hoever het mogelijk is, - Kunstgras aanleggen op balkon (ongeveer 1 bij 5 meter), - Daarnaast heb ik wat kleine puntjes uit een bouwkundig rapport wat gedaan moet worden (kan ik u geven). Zou er iemand langs kunnen komen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken? Volgende week 14 augustus kijken zou sowieso mogelijk zijn in de ochtend, omdat er dan al aan afspraak staat met de verkopende partij.