Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tuimeldakraam:

Tuimeldakraam

Vervangen uitzet dakraam voor een kunststof tuimel dakraam. Huidig raam 55x66 Gewenst een 55x78 Velux kunststof.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuimeldakraam uit heel Nederland:

2x Kunststof tuimeldakraam

Dag, graag ontvang ik een offerte voor 2 x kunststof tuimel dakraam voor de voorzijde van mijn huis. 1 kleine (enkel voor daglicht) en een wat grotere voor boven mijn bed. 1 klein raam van ongeveer 30 bij 30 en 1 van ongeveer een meter bij 70 cm. Het mag enkelglas zijn.

Monteren dakraam

Wij hebben het dakraam van de buurvrouw overgenomen. Het is een tuimeldakraam en komt op een schuin dak. Links naast het gat in het is onze woning. Geeft misschien een idee hoe het dak is.

dakraam laten plaatsen zolder

Wij willen een Velux kunststof tuimeldakraam MK04 (78 x 98 cm) laten plaatsen op zolder. Er zit op dit moment wel een raam maar die is kleiner dan de nieuwe die wij willen.

Tuimeldakraam realiseren op nieuwbouw dak

Ik wil een standaard tuimeldakraam op een schuin dak plaatsen. Standaard afmeting van +- 100 x 110 cm. Het merk maakt mij niets uit.

Plaatsen tuimeldakraam

Ik zoek een kozijnenspecialist die mij kan helpen. Ik zou graag op zolder een dakraam willen. Ik heb horizontale gordingen met een tussenruimte van 124 cm. Daartussen zou ik graag een dakraam willen ik zelf dacht aan 114/118 als dat past. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden aangezien ik daar bezig ben en zelf nog moet isoleren. Ik heb dakpannen als dak.

Kleinste tuimel dakraam plaatsen in badkamer

In de badkamer wil ik graag kunststof Velux tuimeldakraam met melkglas en ventilatierooster laten plaatsen. Het zal gaan om de CK GGL 50 bij 70 cm groot.

Tuimeldakraam vervangen en aftimmeren

We hebben een slecht zolderdakraampje en dat moet vervangen worden. Het raampje is ongeveer 50 bij 70 cm groter. Het nieuwe raam mag gelijk blijven in afmeting of iets groter. Het aftimmeren dient ook door de vakman te worden gedaan.

Nieuw dakraam

Ons huidig tuimeldakraam van 67 x 77 is afgebroken en moet vervangen worden. Nu is dit geen standaard maat. Wat zijn de kosten als we een houten dakraam inclusief verduisterende gordijnen willen plaatsen van 78 * 98 dubbel glas HR? Schilderen en afvoer materiaal doen we zelf, dakpannen aanpassen graag door de vakman.

Velux dakraam plaatsen

Ik wil graag een Velux tuimeldakraam sk06 wit afgelakt laten plaatsen. Het gaat om een eengezinswoning met schuin dak en voorzien van zwarte dakpannen. Woning is vorige week opgeleverd en heeft al een dakraam van Velux en we willen graag aan de andere kant van de dak zelfde raam erbij hebben. Het dakraam is ongeveer 114 bij 118 cm.

Dakraam en scheidingswand plaatsen

Tuimeldakraam plaatsen schuine wand Graag ook offerte om houtenwand met deur te plaatsen op zolder en aftimmering wasmachine...