Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen:

Nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen

Wij willen graag eens vrijblijvend informatie over de prijs om een huis met garage te laten bouwen. De totale oppervlakte van de kavel is 350 m2. Op deze kavel mogen wij maximaal een huis laten bouwen van 9 bij 9 en 9 meter hoog daarnaast is nog ruimte van het bouwen van een garage. Graag hoor ik van u wat ongeveer de kosten zijn inclusief het tekenen voor het bouwen van dit project.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen uit heel Nederland:

Huis sleutelklaar laten bouwen

We zijn van plan om een kavel te kopen en daar een huis op te laten bouwen. Momenteel zitten we in een loting voor deze kavel en eind februari weten we de uitslag. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuwbouwwoning met een minimale afmeting van 160 m2, met een richtbedrag tussen de € 200.000 en € 220.000. Belangrijk element is dat er een garage/ werkruimte aan de woning vast zit met een aparte toilet-unit en dat er 4 slaapkamers in de woning zitten. We denken zelf aan termen als robuust, duurzaam en niet te veel onderhoudt met een puntdak. We horen graag wat mogelijkheden zijn van een sleutelklare oplevering en of er bijvoorbeeld na de bouwvak al gestart kan worden?

Kelder in de tuin laten bouwen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben een bouwkavel gekocht en hierop wordt momenteel onze woning gebouwd. Die zal naar verwachting in september worden opgeleverd. Omdat ik de kavel zo goed mogelijk wil benutten, overweeg ik om in de tuin een kelder te laten plaatsen van tenminste 16 m² voor de berging van een motor en fietsen. Op het dak van die kelder komt een terras en later een klein tuinhuisje. De kavel grenst aan het duingebied met een waterwingebied. Ik wil hierover graag in gesprek met bedrijven die ervaring hebben met kelderbouw op een dergelijke locatie. Ook moet worden bekeken wat voor vergunning hiervoor nodig is en wat de kosten zijn. Ik wil dit in de herfst van 2017 of het voorjaar van 2018 laten realiseren.

Kelder onder aanstaande nieuwbouwwoning

Ik heb een kavel gekocht, maar begin pas eind dit jaar met bouwen. Ik zou graag een kelder willen hebben voordat ik begin te bouwen.De woning is 7.50 bij 12 meter. Ik zou graag de prijs willen weten en de mogelijkheden wat betreft type kelders.

Woonhuis en schuren slopen en afvoeren, kavel bouwklaar maken

Graag willen we onze kavel bouwklaar maken, om er een nieuwbouwwoning op te plaatsen. Daarvoor moet de oude woning en bijgebouwen gesloopt en afgevoerd worden. Woning en bijgebouwen bestaan volledig uit hout en zijn niet onderheid. Naar verluid is er geen asbest aanwezig. We willen graag een indicatie van de kosten, gespecificeerd naar de diverse posten.

Drainage op een kavel aanleggen

Graag een offerte voor de aanleg van een drainage bij een nieuwbouwwoning voor de achtertuin. Oppervlakte ongeveer 150 m2.

Tuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Voor een nieuwbouwwoning, 2-onder-1-kap. Zijkant, waar de auto's staan met grind bestraten (wit gemengd, beetje dat ouderwetse boerderij grind) Bij de entree wil ik wat tegels hebben. (ongeveer 3 m2) Rondom het huis een strook van 1 meter met grind (dus voorkant en verder zijkant) Achter een terras met tegels. In de tekening van de kavel heb ik de verschillende oppervlaktes aangegeven. Ik hoop dat dit voldoende is.

Nieuwbouwwoning op een kavel bouwen

Wij hebben een kavel in optie genomen. Dus zijn we aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Het betreft een bouwrijpe grond waar wij een vrijstaande sleutelklare woning op willen laten bouwen. De woning mag niet hoger dan 10 meter worden en de goothoogte niet hoger dan 7.50 meter. Verder mag de woning niet breder zijn dan 10 meter zijn en 11 meter lang. De woning dient in een jaren '30 stijl gebouwd te worden.

Nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen

Wij hebben een kavel gekocht en willen een woning laten bouwen.

Levensloopbestendige nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een optie op een kavel en willen daarop een levensloopbestendige duurzame, strakke, woning laten bouwen. Er zal geheid moeten worden. De afmeting van de woning zal 11 bij 11 meter moeten worden. met een inpandige berging /garage, slaapkamer en badkamer op begane grond. De hal komt aan de voorzijde van het huis en op de 1e verdieping slaapkamers en vanaf de hal toegang tot een balkon. Het dak loop schuin af aan één kant.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Onze nieuw te bouwen woning willen we geheel onderkelderen. Wat kost het bouwen van een kelder van 8 bij 18 meter, buitenmaat. Wanddikte 25 centimeter. Hoogte buitenblad 300 centimeter, hoogte binnenblad 265 centimeter. Vier uitsparingen aan de korte kant van 1.20 meter breed en 80 centimeter hoog vanaf 1.80 meter vanaf de vloer. Zandgrond. Grondwater op 1.50 meter en diepte kelder 1.80 meter. De kavel is al aangekocht maar de bouwvergunning moet nog aangevraagd worden. De bouw van de woning staat gepland voor het voorjaar van 2018.