Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heemskerk of directe omgeving.

725 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning maken, zelfbouwkavel woning bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, kelder & zijkant uitbouw bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, kelder onder voorrtuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, kelder uitgraven en plaatsen, kelder onder bestaande woning laten maken, uitbouw realiseren, uitbouw aan achterzijde van de woning, uitbouw achterzijde woning, uitbouw achterzijde bouwen+keuken+badkamer, dakopbouw garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heemskerk:

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer helemaal verbouwen. Het bad er uit. Mooie douche cabine er in. Alles op nieuw betegelen. Toilet plaatsen. En een badkamer meubel plaatsen. Nieuwe tegelvloer.

Uitbouw met vouwwanden realiseren

Ik wil een uitbouw van 5 bij 1,5 meter met vouwwanden realiseren. Ik wil een gemetselde uitbouw met plat dak dat volledig afgewerkt moet worden door de vakman. Dit moet ook van binnen afgewerkt worden.

Achtergevel uitbouwen

Het uitbouwen van een bestaande woning. Betreft een woning uit 1961, gefundeerd op staal. Aan een zijde staat al een uitbouw, lengte 3 meter, breedte 6 meter. Huidige deur kan verplaatst worden raam vervangen voor openslaande deuren.

Uitbouw realiseren aan achterzijde woning

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. We twijfelen tussen 5.80 meter breed, 2 of 3 meter diep, plat dak met een lichtstraat of koepels. Graag horen we alle opties. We willen ook een glazen pui laten plaatsen, vloerverwarming en electra punten. De oplevering mag enigszins casco in verband met verder stucwerk door de gehele woning. Over 5 weken krijgen we de sleutel, vanaf dan kan er begonnen worden met de aanleg. Graag horen we alle opties.

Woning uitbouwen over totale breedte

Uitbouw achter. Totale breedte 5.90 × 2 meter

Afdak en eventueel tuinkamer maken

Ik wil graag met de vakman de mogelijkheden doornemen voor verschillende opties in mijn tuin. Ik wil sowieso graag een afdak laten maken in mijn tuin. Wellicht dat deze iets schuin af kan lopen (dus aan de ene kant dieper dan aan de andere kant). De maten van het afdak zullen ongeveer breedte 6 meter, diepte 3.50 meter worden, materiaal aanschaf in overleg. Aan regenpijp-zijde zijkant afsluiten met spie. Ook overweeg ik om in plaats van alleen het afdak te laten maken, ook een tuinkamer te laten maken. Aan de rechter zijde van de woning staat namelijk al een muur. Ik zou graag met de vakman de mogelijkheden willen bespreken.

Wand met inbouw schuifdeur plaatsen

We hebben een afgewerkte zolder die we willen scheiden met een wand en een inbouwschuifdeur. De wand is 3 meter breed en 2.2 meter hoog.

Nieuwe betonvloer in jaren '60 rijtjeswoning

Wij hebben nu een woning met in de woonkamer een houten ondervloer, in de gang en keuken is de ondervloer van beton. Komend jaar willen wij naar achteren gaan uitbouwen en willen misschien de houten vloer vervangen voor beton, zodat woonkamer en uitbouw één geheel vormen. De woning is ongeveer 6 meter breed en 7 meter diep, er komt 3 meter uitbouw bij. Totaal dus ongeveer 60 m2. We willen op de betonvloer vloerverwarming aan laten leggen.

Nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen

Wij willen graag eens vrijblijvend informatie over de prijs om een huis met garage te laten bouwen. De totale oppervlakte van de kavel is 350 m2. Op deze kavel mogen wij maximaal een huis laten bouwen van 9 bij 9 en 9 meter hoog daarnaast is nog ruimte van het bouwen van een garage. Graag hoor ik van u wat ongeveer de kosten zijn inclusief het tekenen voor het bouwen van dit project.

Fundering maken voor uitbouw

In verband met de aanbouw van een keuken wil ik een een fundering plaatsen aan de achterkant van de woning. De maten zijn 6.60 x 2.40 meter. En een fundering aan de zijkant van de woning van 4.5 m2.

Garage opbouwen of woning uitbouwen

Graag maak ik een afspraak betreffende een eerste interesse met betrekking tot uitbouwen. Er zijn 3 mogelijkheden die ik graag wil bespreken: - Uitbouw aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter; - Opbouw op de garage van 8 bij 3 meter; - Uitbouw en een opbouw hierop aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter. Voor alle 3 de varianten dient er een vergunning aangevraagd te worden en mag het casco opgeleverd worden. De woning betreft een 2 onder 1 kap.

Cement golfplaten van dak tuinhuis verwijderen

Het betreft het verwijderen van 6 geschroefde asbest cement golfplaten, ongeveer 0,80 x 2,5 meter per stuk + nok + 2 x regengoot. De platen zijn direct op de balken geschroefd. Het gaat om een schuin dak van circa 12 m2 met een nok op ongeveer 2,50 meter hoogte. Uitzuigen schroefgaten en afvoeren asbestmateriaal. Indien mogelijk graag ook aanvullend een optionele prijs geven voor aanbrengen nieuw zwarte golfplaten + nok. De windveren zitten er al op. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik uw offerte.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een een uitbouw realiseren van 2 meter bij 5,5 meter. Er moeten geen water en elektra leidingen getrokken worden. Het gaat alleen om de aanbouw en fundering, want de rest doe ik allemaal zelf. De zijkanten moeten wel gemetseld worden. De hele uitbouw moet gemetseld worden, zoals de gevel achter. Het gaat echt om de fundering en de buitenkant want de rest kan ik allemaal zelf.

Rookkanaal en golfplaten van schuur verwijderen

Rookkanaal: loopt vanaf de begane grond, eerste verdieping en zolder. Hoe deze is bevestigd etc heb ik geen idee van. Het huis komt uit eind jaren '20. Plaatsen jullie na het weghalen eveneens nieuwe pijpen of dergelijke? Schuur: golfplaten bevestigd. Dit gaat over ongeveer 6 m2. In beide gevallen willen we alles laten verwijderen en afvoeren.

Schuur slopen

Wij willen graag onze stenen schuur gesloopt hebben. Dit willen wij volgend jaar doen. Onze schuur is ongeveer 3 bij 2 meter en daarachter is een steeg. We delen de schuur met de buren, die hebben ook een schuur van 3 bij 2 meter deze grenst aan de onze. Wij zouden graag een offerte willen van: alleen ons deel en ook met de buren erbij.

Uitbouwen van een keuken

Wij willen onze keuken gaan verlengen, dus willen hiervoor een uitbouw maken om dit te realiseren. Wij willen het funderingswerk uit laten besteden. Dat is al volgt: -Palen slaan, -Fundering aanbrengen, -Vloer aanbrengen (balken broodjes vloer) (exclusief zandcementvloer). De gevels wordt 1 kant gemetseld buiten tot dakhoogte. De rest ongeveer 50 cm. Alle binnenwanden zijn opgetrokken uit houtskelet 120 en 90 mm dik. Met een plat dak. Afmetingen van de uitbouw zijn buitenwerks. Lengte: 1.71 meter, breedte: 2.32 meter en hoogte ongeveer: 2.7 meter. Hoop hierbij genoeg info gegeven te hebben.

Fundering maken voor tuinhuisje

Wij willen een tuinhuisje plaatsen in de achtertuin maar er moet eerst een fundering worden gemaakt/gestort, het huisje is 4 meter breed en 3 meter diep. Graag ontvang ik een offerte per email. Met vriendelijke groeten,

Betonnen vloer uit achtertuin verwijderen

Het slopen en afvoeren van een betonvloer. Niet bewapend. Het gaat om ongeveer 40 m2 betonvloer van ongeveer 13 cm dikte. Slopen en afvoeren.

Fundering en serrevloer storten

Het betreft het maken van een fundering en het storten van een afwerkvloer voor een serre van glas. De afmeting is 6 bij 4 meter.

Fundering op kleigrond voor keukenuitbouw

De uitbouw zal 3 meter diep 2 meter breed en 2,5 meter hoog mogen

Draagmuur doorbreken

Ik wil het doorbreken van een draagmuur tussen de woonkamer en een aangebouwde kantoor laten realiseren. Er loopt een elektrische kabel door de muur die afgekoppeld wordt. We weten helaas niet of er een latei moet komen. De muur is beton. Graag willen we ook dat de puin wordt afgevoerd. Alvast bedankt voor uw aandacht. De muur is 2,60 meter hoog. De deur moet 2,10 bij 1,10 worden. Ik wil dat er twee prijzen worden berekend, een met vervoeren van het puin en een zonder.

Erker aan de woning bouwen

Ik wil een erker van 1 meter diep en 4 meter breed, met behoud van de huidige kozijnen .

Schoorsteen verwijderen op de dakopbouw

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van mijn schoorsteen, enkel het gedeelte wat op het dak zit, tot net onder de daknok, inclusief het dichtmaken van het dak. De rest kan ik zelf verwijderen. Ik heb nog enkele dakpannen liggen voor het dichtmaken van het gat, enkel de nokpannen moeten worden aangekocht. Graag hoor ik wat u hierin kan betekenen.

Afgevlinderde garagevloer maken

Wij hebben interesse in een gevlinderde garagevloer in onze garage, momenteel tegels met zand. Het gaat om 18 m2, met nog een opening voor waterafvoer en de elektra. Zou u ons een prijsindicatie kunnen doen toekomen? Bij voorbaat dank.

Draagmuren verwijderen en draagbalken plaatsen

Verwijderen van 3 (draag)muren Hiermee zou ik graag een offerte willen aanvragen. Vanaf 1 mei ben ik eigenaar van een appartement in Heemskerk. Ik zou graag alvast een offerte willen ontvangen over het verwijderen van 3 (draag)muren. Het appartement bevindt zich op de 4e (bovenste) verdieping zonder lift. Toegevoegde bijlages: Voorbeeld 1: een voorbeeld appartement waar deze muren al zijn uitgehaald. Voorbeeld 5: 3D-ontwerp hoe het ongeveer moet worden. Voorbeeld 7: op plattegrond aangegeven in het rood over welke muren het gaat. (Voor in het onderstaande verhaal heb ik de muren genummerd vanuit voorbeeld 7): De muur tussen de entree en de keuken (muur 2) moet er geheel uit. De meterkast waar deze muur aan grenst moet blijven staan. Ook de muur waar de deur in zit van de entree naar de woonkamer (muur 1) moet geheel weg. De lange muur die de entree/keuken van de woonkamer scheidt (muur 3) moet deels worden verwijderd. Van deze muur moet er een stuk overblijven om een bar van te maken (zie voorbeeld 5). In de voorbeeld 1 staat een foto van een appartement waar deze muren al zijn weggehaald en een paal wordt gebruikt om de draagbalken te ondersteunen. Of al deze 3 muren draag muren zijn weet ik niet zeker. Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen waar rekening wordt gehouden met: - Het verwijderen van 3 muren (waarvan 1 deels i.v.m. het maken van een bar indien mogelijk). - Een mooi uitziende paal aanbrengen om de steunbalken te ondersteunen. - Materiaal dat 4 verdiepingen hoog verplaatst moet worden. - Kracht berekeningen (hiervoor moeten tekeningen worden opgevraagd van gemeente Heemskerk). - Bouwvergunning aanvragen (ook aanvragen bij gemeente Heemskerk). Ik heb nog niet de sleutel van de woning, dat is over een maand of drie. PS: zijn jullie verzekerd tegen bouwschade die ontstaat tijdens verbouwingen (CAR-verzekering / bouwgarant keurmerk)?