Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heemskerk of directe omgeving.

717 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heemskerk:

Het vervangen van een dakraampje

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van een dakraampje in een schuin pannendak. Dit (kunststof kozijn) raam lekt. Ik zie graag een nieuw kunststof dakraam terug in het dak. Het nieuwe raam moet groter worden dan de bestaande. Ongeveer 80 cm lang.

Serre realiseren aan achtergevel

Ik wil een serre laten aanbouwen aan de achtergevel met een licht doorlatend dak. Zijkanten van hout met deels lamellen. De maten zijn 5,5 x 3 meter. Vergunningsaanvraag moet nog gestart worden. Ik bevindt mij in de beginfase van dit project.

Aanbouw voor, zij en serre achter

Aanbouw van onze hoekwoning aan de voorkant. 1/ 1,5 diep 4 breed voor zowel voor als zijkant . Graag voor en zijkant samen uitbouwen. Achter een serre aanbouw van 1 meter bij 3 met openslaande deuren. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra en een fundering. Er hoeft niet gestuct te worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dat is nog in overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Aanbouw realiseren

Ik wil een uitbouw van 2,5 * 5,5 meter hebben. Mijn buren hebben al een aanbouw van het zelfde formaat aan beide kanten. Ik wil een gemetselde uitbouw en de afwerking moet in overleg zijn. Ik wil een plat dak. Ik wil openslaande deuren. Elektra moet geregeld worden.

Tuimeldakraam

Vervangen uitzet dakraam voor een kunststof tuimel dakraam. Huidig raam 55x66 Gewenst een 55x78 Velux kunststof.

Stenen schuur isoleren

Ik zoek een aannemer die een aangebouwde schuur kan isoleren vanuit binnen. Daarnaast dienen er leidingen et cetera geplaatst te worden ten behoeve van een keuken die in de schuur komt. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer helemaal verbouwen. Het bad er uit. Mooie douche cabine er in. Alles op nieuw betegelen. Toilet plaatsen. En een badkamer meubel plaatsen. Nieuwe tegelvloer.

Uitbouw met vouwwanden realiseren

Ik wil een uitbouw van 5 bij 1,5 meter met vouwwanden realiseren. Ik wil een gemetselde uitbouw met plat dak dat volledig afgewerkt moet worden door de vakman. Dit moet ook van binnen afgewerkt worden.

Achtergevel uitbouwen

Het uitbouwen van een bestaande woning. Betreft een woning uit 1961, gefundeerd op staal. Aan een zijde staat al een uitbouw, lengte 3 meter, breedte 6 meter. Huidige deur kan verplaatst worden raam vervangen voor openslaande deuren.

Uitbouw realiseren aan achterzijde woning

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. We twijfelen tussen 5.80 meter breed, 2 of 3 meter diep, plat dak met een lichtstraat of koepels. Graag horen we alle opties. We willen ook een glazen pui laten plaatsen, vloerverwarming en electra punten. De oplevering mag enigszins casco in verband met verder stucwerk door de gehele woning. Over 5 weken krijgen we de sleutel, vanaf dan kan er begonnen worden met de aanleg. Graag horen we alle opties.

Woning uitbouwen over totale breedte

Uitbouw achter. Totale breedte 5.90 × 2 meter

Afdak en eventueel tuinkamer maken

Ik wil graag met de vakman de mogelijkheden doornemen voor verschillende opties in mijn tuin. Ik wil sowieso graag een afdak laten maken in mijn tuin. Wellicht dat deze iets schuin af kan lopen (dus aan de ene kant dieper dan aan de andere kant). De maten van het afdak zullen ongeveer breedte 6 meter, diepte 3.50 meter worden, materiaal aanschaf in overleg. Aan regenpijp-zijde zijkant afsluiten met spie. Ook overweeg ik om in plaats van alleen het afdak te laten maken, ook een tuinkamer te laten maken. Aan de rechter zijde van de woning staat namelijk al een muur. Ik zou graag met de vakman de mogelijkheden willen bespreken.

Wand met inbouw schuifdeur plaatsen

We hebben een afgewerkte zolder die we willen scheiden met een wand en een inbouwschuifdeur. De wand is 3 meter breed en 2.2 meter hoog.

Nieuwe betonvloer in jaren '60 rijtjeswoning

Wij hebben nu een woning met in de woonkamer een houten ondervloer, in de gang en keuken is de ondervloer van beton. Komend jaar willen wij naar achteren gaan uitbouwen en willen misschien de houten vloer vervangen voor beton, zodat woonkamer en uitbouw één geheel vormen. De woning is ongeveer 6 meter breed en 7 meter diep, er komt 3 meter uitbouw bij. Totaal dus ongeveer 60 m2. We willen op de betonvloer vloerverwarming aan laten leggen.

Nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen

Wij willen graag eens vrijblijvend informatie over de prijs om een huis met garage te laten bouwen. De totale oppervlakte van de kavel is 350 m2. Op deze kavel mogen wij maximaal een huis laten bouwen van 9 bij 9 en 9 meter hoog daarnaast is nog ruimte van het bouwen van een garage. Graag hoor ik van u wat ongeveer de kosten zijn inclusief het tekenen voor het bouwen van dit project.

Fundering maken voor uitbouw

In verband met de aanbouw van een keuken wil ik een een fundering plaatsen aan de achterkant van de woning. De maten zijn 6.60 x 2.40 meter. En een fundering aan de zijkant van de woning van 4.5 m2.

Garage opbouwen of woning uitbouwen

Graag maak ik een afspraak betreffende een eerste interesse met betrekking tot uitbouwen. Er zijn 3 mogelijkheden die ik graag wil bespreken: - Uitbouw aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter; - Opbouw op de garage van 8 bij 3 meter; - Uitbouw en een opbouw hierop aan de achterzijde van de woning van 2.50 bij 5 meter. Voor alle 3 de varianten dient er een vergunning aangevraagd te worden en mag het casco opgeleverd worden. De woning betreft een 2 onder 1 kap.

Cement golfplaten van dak tuinhuis verwijderen

Het betreft het verwijderen van 6 geschroefde asbest cement golfplaten, ongeveer 0,80 x 2,5 meter per stuk + nok + 2 x regengoot. De platen zijn direct op de balken geschroefd. Het gaat om een schuin dak van circa 12 m2 met een nok op ongeveer 2,50 meter hoogte. Uitzuigen schroefgaten en afvoeren asbestmateriaal. Indien mogelijk graag ook aanvullend een optionele prijs geven voor aanbrengen nieuw zwarte golfplaten + nok. De windveren zitten er al op. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik uw offerte.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een een uitbouw realiseren van 2 meter bij 5,5 meter. Er moeten geen water en elektra leidingen getrokken worden. Het gaat alleen om de aanbouw en fundering, want de rest doe ik allemaal zelf. De zijkanten moeten wel gemetseld worden. De hele uitbouw moet gemetseld worden, zoals de gevel achter. Het gaat echt om de fundering en de buitenkant want de rest kan ik allemaal zelf.

Rookkanaal en golfplaten van schuur verwijderen

Rookkanaal: loopt vanaf de begane grond, eerste verdieping en zolder. Hoe deze is bevestigd etc heb ik geen idee van. Het huis komt uit eind jaren '20. Plaatsen jullie na het weghalen eveneens nieuwe pijpen of dergelijke? Schuur: golfplaten bevestigd. Dit gaat over ongeveer 6 m2. In beide gevallen willen we alles laten verwijderen en afvoeren.

Schuur slopen

Wij willen graag onze stenen schuur gesloopt hebben. Dit willen wij volgend jaar doen. Onze schuur is ongeveer 3 bij 2 meter en daarachter is een steeg. We delen de schuur met de buren, die hebben ook een schuur van 3 bij 2 meter deze grenst aan de onze. Wij zouden graag een offerte willen van: alleen ons deel en ook met de buren erbij.

Uitbouwen van een keuken

Wij willen onze keuken gaan verlengen, dus willen hiervoor een uitbouw maken om dit te realiseren. Wij willen het funderingswerk uit laten besteden. Dat is al volgt: -Palen slaan, -Fundering aanbrengen, -Vloer aanbrengen (balken broodjes vloer) (exclusief zandcementvloer). De gevels wordt 1 kant gemetseld buiten tot dakhoogte. De rest ongeveer 50 cm. Alle binnenwanden zijn opgetrokken uit houtskelet 120 en 90 mm dik. Met een plat dak. Afmetingen van de uitbouw zijn buitenwerks. Lengte: 1.71 meter, breedte: 2.32 meter en hoogte ongeveer: 2.7 meter. Hoop hierbij genoeg info gegeven te hebben.

Fundering maken voor tuinhuisje

Wij willen een tuinhuisje plaatsen in de achtertuin maar er moet eerst een fundering worden gemaakt/gestort, het huisje is 4 meter breed en 3 meter diep. Graag ontvang ik een offerte per email. Met vriendelijke groeten,

Betonnen vloer uit achtertuin verwijderen

Het slopen en afvoeren van een betonvloer. Niet bewapend. Het gaat om ongeveer 40 m2 betonvloer van ongeveer 13 cm dikte. Slopen en afvoeren.

Fundering en serrevloer storten

Het betreft het maken van een fundering en het storten van een afwerkvloer voor een serre van glas. De afmeting is 6 bij 4 meter.