Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw en serre aanbouw:

Dakopbouw en serre aanbouw

Ik wil graag een dakopbouw en een serre realiseren. De te realiseren dakopbouw wordt 6 x 9 meter (buitenmaat). Het diept als extra verdieping en moet worden opgebouwd op een plat dak. Ik neem aan dat het dak sterk genoeg is, in de hele straat zijn er meerder dakopbouwen. De vergunning regel ik zelf. Ik wil graag een complete oplevering, inclusief elektra. Tekeningen worden al gemaakt. Aan de voorkant komen 3 raamkozijnen met in het midden een dubbelen openslaande deur naar binnen toe. Aan de achterkant wil ik een gestucte gevel met 3 raamkozijnen. De constructie wil ik graag het goedkoopst. De serre wil ik 2,5 x 6 meter (buitenmaat). Van vloer tot plafond komen kozijnen en en dubbele deur. Vergunning is niet nodig. Elektra wil ik graag hebben. De constructie ook graag de goedkoopste optie. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies over. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw en serre aanbouw uit heel Nederland:

Tuinkamer achterzijde en dakopbouw

Wij zijn de middelste woning van 3. De buitenste twee woningen hebben al een dakopbouw. Hierdoor staan er al twee wanden en de twee schoorstenen zijn ook al opgebouwd. We ontvangen graag een offerte voor een casco opbouw van 9 bij 6 m, met vloer (is nu een vlizozolder met geen loopvloer (vermoed ik) en sterk genoeg om over te kruipen) en een vaste trap, en waterleidingen naar boven aanleggen. De constructie graag van hout. Wij zouden graag de gasketel op de begane grond willen vervangen van het gas af en naar boven, dus hiervoor een alternatief, eventueel zonnepanelen. Verder een serre/tuinkamer aan de achterzijde van 4 bij 6 meter, met complete glaswand achter en glazen dak. Graag bij beiden de leidingen doortrekken. Eventueel dan nog het vernieuwen van de keuken. Dat zou gaan om het plaatsen nieuwe keuken in zelfde opstelling als wij nu hebben. Leidingen hoeven niet verlegd te worden. graag ook de mogelijkheid voor inductie. Wij doen momenteel een aanvraag voor krachtstroom, maar ik weet niet of dit hetzelfde is als perilex. Vergunning moet voor de dakopbouw aangevraagd worden, dit kan ik zelf doen, maar hiervoor heb ik tekeningen nodig, maar dezer kan ik eventueel van de buren gebruiken. De offerte is voorlopig bedoeld om een keuze te maken in de financiering.

Een dakopbouw realiseren en een serre verzetten

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en een uitbouw kan realiseren. De opbouw moet 400 bij 440 cm groot worden en moet geplaatst worden boven de begane grond. In de opbouw moeten 2 slaapkamers komen. Ook moet er een bestaande serre verzet worden. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden en de exacte opdracht met een aannemer.

Woning uitbouwen en verbouwen

Ik zoek een aannemer die een gehele woning kan renoveren en uitbouwen. Het gaat om het inpandig renoveren van de gehele woning. De woning heeft een woonoppervlakte van 140 m2. Daarnaast dient er een dakopbouw gerealiseerd te worden van ongeveer 50 m2. Ook moet er aan de achterzijde van de woning een serre worden geplaatst van 20 m2. En als laatst dient er in de achtertuin een guesthouse van 35 m2 gebouwd te worden. Alles moet woonklaar en luxe opgeleverd worden. Het gaat om een tussenwoning.

Dakopbouw vergroten of vernieuwen

Wij hebben een woning uit 1928 waar in 1980 een halve dakopbouw (in hout) is geplaatst. Wij willen een volledige dakopbouw door de huidige uit te breiden of geheel te vervangen. Bijgevoegd foto van de huidige plattegronden. Daarnaast willen we een achter uitbouw/serre van 2 meter over de breedte van het huis. Het huis staat op staal/zandgrond. Wij willen dat dit inclusief isolatie wordt afgewerkt en eventueel ook volledig afwerken. De cv ketel moet wel in een keer overgezet worden.

Opbouw voor slaapkamer maken en serre

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1956 en willen die graag laten vergroten. We willen aan de voorzijde een erker laten maken van 100 x 300 cm. Dat kan vergunningsvrij. Aan de achterzijde willen wij graag op de uitgebouwde keuken een dakopbouw laten maken van ongeveer 350 x 410 cm en zo een extra slaapkamer creëren. We hebben een schets van de gewenste situatie. Voor de opbouw is een vergunning nodig, die hebben wij nog niet aangevraagd. We gaan graag in gesprek met een aannemer om de verbouwing door te spreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. We willen daarin de optie voor zowel casco oplevering als volledig afgewerkt. Het is onze wens dat hiermee rond 1 september gestart kan worden.

Recreatiewoning vergroten

Ik overweeg een stenen recreatiewoning te kopen en dan meteen een vergunning aan te vragen voor een dakopbouw en/of een serre. Voordat ik het huisje koop, zou ik graag willen weten waar ik aan moet denken wat betreft de kosten. Het huisje is ongeveer 63 m² groot. Er zit nu nog een huurder in, de verbouwing zou daarom pas 12 maanden na de aankoop kunnen plaatsvinden.

Uitbouw, dakkapel en dakopbouw bouwen

Wij hebben de wens om onze geschakelde twee-onder-een-kapwoning op diverse punten te laten verbouwen. Het gaat om: 1. Een aanbouw of serre aan de woonkamer (ongeveer 3 meter diep en 5,2 meter breed) tot aan de dakrand van 2,50 meter hoog. De zijkanten willen we van steen, en aan de tuinkant openslaande deuren. 2. Een kunststof dakkapel van ongeveer 4 meter breed aan de voorkant van de woning. 3. Een dakopbouw op het platte dak van de 1e etage aan de achterzijde van de woning. Het betreft een uitbouw van 3 meter over de hele breedte van de woning waar nu een kamer zit; indien mogelijk steekt de uitbouw een meter buiten de dakrand, afhankelijk van wat vergunningtechnisch mag. 4. Alle houten kozijnen, deuren en ramen vervangen door kunststof in een zelfde variant. We gaan graag in gesprek met aannemers die de totale klus kunnen uitvoeren en tijd hebben om dit zo mogelijk vóór augustus af te ronden.

Verplaatsen keuken naar serre. waarbij ...

Verplaatsen keuken naar serre. waarbij oude plek keuken netjes afgewerkt moet worden. Nieuwe keuken in serre met kastenwand en kookeiland en aanrecht voor bestaande ramen langs. Kabels en leidingen moeten verlegd worden en koken op gas heeft voorkeur. Ventilatie in serre aangepast aan nieuwe functie en tegelijk dakopbouw veranderen waarbij isolatie aan buitenzijde komt. Graag gespecificeerde offerte.

We willen een dakopbouw op de 2e ...

We willen een dakopbouw op de 2e verdieping, dit is een uitbereiding van de huidige opbouw. De helft van het dak is nu een dak terras en we willen ongeveer de helft van dit dak bij de woning betrekken. (dit is bij een groot aantal huizen in de straat reeds gebreurd). Op de begane grond willen we een uitbouw realiseren die een meter naar de zijkant en 2,5 - 3 meter naar achter gaat. Hiervoor zal heiwerk nodig zijn. Deze uitbouw moet verder openslaande deuren hebben. Vervolgens moet de woonkamer voorzien worden van nieuw stucwerk zodat er een mooie overgang is van de woonkamer naar de aanbouw. Het liefst hebben we een lux-light lichtstraat of een serre dak op de aanbouw.

extra etage, dakopbouw. aanbouw serre ...

extra etage, dakopbouw. aanbouw serre met keuken, uitbouw erker, aanbouw carport,renovatie/uitbreiding badkamer, vervanging radiatoren