Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw / uitbouw vanuit zadeldak:

Opbouw / uitbouw vanuit zadeldak

Opbouw / uitbouw vanuit zadeldak met dakkapel op plat dak 12 m2. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, en het moet een houten opbouw worden. Ik heb nog geen vergunning.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw / uitbouw vanuit zadeldak uit heel Nederland:

Uitbouw + dakopbouw

Wij willen graag achter aan aanbouw van 3 bij 5 meter. De eerste verdieping willen we uitbreiden met een dakopbouw. Ik heb de tekeningen van de architect toegevoegd. Graag alle deuren en kozijnen van hout. Voor opbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een houten constructie. De uitbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een metsel constructie. Vergunning is al aangevraagd.

Uitbouw achterzijde woning, met opbouw

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning, van ongeveer 6x2.5. Op die aanbouw willen we 1 slaapkamer doortrekken, met schuin dak, dat vanaf zolder kan doorlopen.

Een woning uit- en opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en uitbouw kan realiseren. De opbouw moet 450 bij 650 cm groot worden. De uitbouw moet 100 bij 300 cm groot worden. Voor zowel de uit- als opbouw geldt: casco opleveren en hardhouten kozijnen met hr+ glas. Daarnaast is het huidige dak van de woning van beton en gaat de opbouw om een toekomstig 2e verdieping.

Fundering aanbouw hsb

Ik ben opzoek naar iemand die de fundering voor een uitbouw kan maken. De uitbouw word 5200 x 4000 cm op kleigrond. Ik bouw zelf de opbouw hsb en kunststof gevelbekleding graag een offerte voor geïsoleerde fundering en vloer en palen. Er is geen achterom. Ik heb geen tekeningen. Van horen zeggen in de buurt hebben zij de palen 4 meter diep, maar bij mij is er nog niemand langs geweest om dit de bekijken.

Opbouw aan de zijkant van de woning

Wij willen een opbouw maken op een bestand uitbouw aan zijkant van de woning zodat we de slaapkamer op 1e verdieping groter kunnen maken. Het gaat om 6 tot 8 x 2 m. We willen de opbouw op de aanbouw van ons hebben en graag in dezelfde stijl als het huis. Geen houten skelet. met de bouw van de uitbouw is er rekening gehouden met de dakconstructie, zodat er een opbouw gemaakt kan worden, er moet wel een zwevende vloer gemaakt worden ,et tussen isolatie. Er is een vergunning nodig. Oplevering is afhankelijk van de prijs.

Opbouw achterzijde woning

Graag laat ik een opbouw op bestaande uitbouw van 3 x 12 meter realiseren. Het liefst van hout. Binnenzijde wordt zelf afgewerkt. Vergunning is denk ik nodig, deze vraag ik zelf aan.

Uitbouw achterzijde en opbouw

Wij zouden graag een aanbouw aan de achterzijde en een opbouw laten plaatsen. De maten van de uitbouw worden 2,5 meter bij 4,90 meter. En de opbouw word 4,90 meter breed en 3,60 meter diep. Beide projecten moeten compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en heipalen. De uitbouw moet gemetseld zijn, en de opbouw van hout. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc.

Ik ben bezig met de koop van een woning die volledig verbouwd moet worden: - Uitbouw: ongeveer 2 m diep bij 7/ 8 m, - Opbouw, - Keuken renoveren, - Badkamer renoveren, - Vloeren leggen, - Ect. Graag zou ik iemand langs willen hebben, zodat wij de verbouwing kunnen door bespreken. Het huis is in totaal 82 m2. ZIk heb een bod gedaan.

Complete uitbouw achterzijde

Wij willen later dit een complete uitbouw aan de achterkant van 5 m breed en 3 m diep. Voorkeur voor een prefab variant, inclusief een fundering (heipalen), maar ik laat mij graag adviseren. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer. Bij de juiste klik met een aannemer is er ook een optionele opbouw te bespreken.

Opbouw op bestaande uitbouw

Wij willen een opbouw realiseren van c.a. 571 cm breed en 3 meter diep op een bestaande uitbouw. Huis is uit 2013, uitbouw ook. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een stenen buitenkant. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius