Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor etage op een rijtjeshuis bouwen:

Etage op een rijtjeshuis bouwen

Wij willen een etage op ons huidige woning bouwen. Deze zal dienen als apart woongedeelte. De etage mag casco opgeleverd worden. Ik wil een prijsopgave van hoeveel dit in totaal zou kosten afhankelijk van de type uitbouw. Ik wil dat de zijkanten van steen zijn, er moet een betonnen vloer gegoten worden en ook wil ik water en elektra hebben. Het oppervlak is ongeveer 45 m2.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor etage op een rijtjeshuis bouwen uit heel Nederland:

Opbouw op dakterras

Wij hebben een rijtjeshuis met plat dak. De bovenste etage is een halve etage. De voorkant is een dakterras. Wij willen hier graag een kamer hebben in plaats van een terras. De afmeting is ongeveer 5*3 meter. Er moet 1 raam in komen (vrij groot).

Warmtepompsysteem installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een gestript rijtjeshuis met plat dak. Woonkamer en keuken op 1e etage. We willen 73 m2 gaan verwarmen met vloerverwarming (woonkamer/keuken, douche en tuinkamer).

Dubbel glas HR ++ in kozijnen plaatsen

De ramen bevinden zich op de begane grond en de eerste etage in een rijtjeshuis. Afmetingen van de zeven ramen zijn ongeveer: 1. 0. 6 m x 0. 45 m 2. 1. 5 m x 0. 70 m 3. 0. 9 m x 1. 2 m 4. 0. 9 m x 0. 3 m 5. 0. 6 m x 0. 4 m 6. 0. 2 m x 0. 8 m 7. 1. 4 m x 0. 45 m

Onderhoud aan een dakpannen dak

Het gaat om een onderhoudsklus. Vandaag is er iemand langs geweest om de dakgoten te reinigen en die zag dat er dakpannen niet helemaal recht lagen, er wat mos op groeide en dat de nokvorst los zat en dat er een beetje schimmel onder de nokpannen zat, hout is niet aangetast. Hij tilde het zo op en liet me een witte schimmelige onderkant van een nokpan zien. Ik ben benieuwd hoe erg dit is en hoe duur het ongeveer is om de pannen goed te leggen, vast te zetten, te reinigen en te impregneren. Hij heeft zelf ook wat aangeboden natuurlijk, maar ik zou graag vergelijken. Het betreft een rijtjeshuis van ongeveer 5,4 meter breed en 7,5 meter diep met normale schuine daken aan beide kanten, het dak begint precies waar de eerste etage eindigt.

Dakgoot van kunststof monteren

Een aantal van onze borders van onze dakgoot zijn 'verrot', misschien lekt de goot. Graag horen we wat het zou kosten om het te laten vervangen door kunststof. Het gaat om 1 rijtjeshuis achterkant ter hoogte van de eerste etage. De dakgoot is ongeveer 6 meter lang.

Houtkachel plaatsen

Er is een schoorsteen aanwezig en een meter van de schoorsteen afzonderlijk een rookafvoer van 100 mm. Het betreft een rijtjeshuis van 120 m2, drie etages en een schuin dak van 45 graden weerszijden. Vanaf de begane grond is de schoorsteen en rookafvoer verwijderd/dichtgemetseld vanaf het plafond. Het liefst wordt de afvoer verwerkt in de schoorsteenmantel zodat de 150 mm pijp op de eerste etage niet zichtbaar is maar verwerkt in de schoorsteen. Op de twee etages boven de woonkamer is het kanaal gewoon nog open. De kachel koop ik zelf. Het huis is uit 1960.

Netwerkkabels door laten trekken

Vanaf de Ziggo aansluiting wil ik de internet/tv kabel loodrecht omhoog laten doortrekken naar de 1e verdieping in een jaren 20 rijtjeshuis. Vervolgens wil ik op de 1e etage 2 aansluitingen laten maken voor tv/internet. Ik heb het liefst de kabel ingefreest in de muur. Eventueel ook in deze offerte aanvraag de kosten meenemen voor het laten doortrekken van de internet kabel naar het tuinhuisje op ca 6,5 meter afstand, maar dat zou ik graag apart geoffreerd zien.

Haard plaatsen

Haard plaatsen. Er zit een schoorsteen in het huis, deze is dicht gemaakt toen de haard door de vorige bewoners is verwijderd. Wij willen er graag weer gebruik van maken. Er moet een rookkanaal aangelegd worden van de begane grond naar etage 1 en van etage 1 naar etage 2. Op etage 2 bevindt zich de schoorsteen, de status hiervan weet ik niet. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen. Het gaat om een rijtjeshuis van 8 meter hoog met betonnen vloeren.

Dubbelglas ruiten laten vervangen

3 ruiten moeten vervangen worden, dit is nu ook dubbelglas en er zit een lek in. 2 ruiten zijn 87 cm bij 96,5 cm, de andere ruit is 87 cm bij 215,5 cm. Het moet gewoon dubbelglas zijn, inclusief het verwijderen en plaatsen. Wij hebben een rijtjeshuis met 4 verdiepingen, deze moeten op de 4e etage geplaatst worden.

Koopwoning verbouwen

Wij staan op ht punt een bieding te gaan uitbrengen op een koophuis (rijtjeshuis) in Heiloo. Wanneer we eruit komen met de verkopers hebben wij een aantal klussen die we willen laten uitvoeren: -Drie slaapkamers zachtboard plafonds vervangen door gips en pleisteren -enkel glas op de eerste etage vervangen door dubbel glas aldan niet met nieuwe kozijnen -het verplaatsen van de ingang van de woonkamer (was voorheen al deur, is nu kast, huidige deur dichtmaken en pleisteren -gehele benedenverdieping eikenhouten mozaiekparketvloer schuren en white washen -plaatsen/maken van een poort/hek van ong 3 meter in de achtertuin