Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw plat dak :

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag de eerste verdieping uitbouwen met 2.50 meter lang en 4.90 meter breed. Boven op de 1ste verdieping met uitbouw willen wij een opbouw laten plaatsen van 60 m2. De ruimtes zullen worden ingedeeld als slaapkamer en een kleine badkamer zal er komen. De constructieberekening, tekeningen en bouwvergunning zijn aanwezig. Graag ontvangen wij een offerte inclusief afbouw en een offerte exclusief afbouw. Het zal dan gaan om het doortrekken van de elektra, verwarming en waterleiding en het stucen va de wanden en plafond.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw plat dak uit heel Nederland:

Dak opbouw voor een plat dak

Wij willen een offerte voor een dakopbouw ivm aangevraagde vergunning afmeting om de nabij 8 x 5 meter Wij hebben vergunning aangevraagd en is net gepubliceerd. Wij zouden de eerste zijn in ons blok als dit doorgang zou vinden. Het moet prefab zijn, er er moet elektra in komen. Ik ontvang graag een offerte met de kosten voor als het compleet opgeleverd word en de kosten voor casco.

Uitbouw achterzijde woning plat dak

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet een hout skelet hebben en dient ongeveer 6 bij 3,5 meter groot te worden en moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Vanuit de opbouw moet het mogelijk zijn om naar het bovenliggende terras te gaan. Daarnaast zijn er al ontwerpen aanwezig die door een architect gemaakt zijn.

Dakopbouw plaatsen op plat dak

Graag zouden wij een dakopbouw willen laten plaatsen, zo een als op de foto. De afmeting zou ongeveer 8 x 5 x 2,20 m en heeft rechte muren. Een zijmuur van de buren kunnen we gebruiken. We willen het er een beetje zo uit laten zien als op de foto. Afwerking is mogelijk in overleg. Verscheidene buren hebben zo een dakopbouw laten plaatsen, de een als geheel en de ander opgebouwd. Wij begrepen dat dit in kosten kan verschillen, zouden wij hier advies over kunnen krijgen? De hoogte van het huis is ongeveer 8 meter. We hebben een plat dak en een kraan zou op een groot grasveld geplaatst kunnen worden.

Dakopbouw

Volledige dakopbouw op een plat dak. Afmeting is inwendig 975 x 469mm. Houten skelet / Prefab heeft hiervoor de voorkeur. Grind en 1 schoorsteen verwijderen. Bitumen en hout verwijderen. Nieuwe houten vloer. Vaste trap. Wind en waterdicht opleveren. Eventueel met isolatie en afwerking binnen. 2 meter recht omhoog en dan nog 1,6 m naar een puntdak. Eventueel met vliering in de nok van ongeveer 1 m hoog. In overleg met vakman casco of compleet, hangt van de water/wind dichtheid af.

Dakopbouw/uitbouw op plat dak

Ik wil een uitbouw/aanbouw realiseren op een plat dak aan de bergingen. Deze uitbouw wordt samen met de bergingen een zelfstandige woning. De aanbouw is ongeveer 7.5 x 3 mtr. Tekening is bijgevoegd. Ik heb de vergunning al aangevraagd. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra (geen gas) en stucwerk gedaan worden. Graag een offerte hiervoor.

Dakopbouw op garage

We willen graag een dakopbouw op onze garage (plat dak) gaan realiseren. De gewenste afmeting is ongeveer 6 * 3 meter. Onze tekenaar heeft volgende week een voorlopig ontwerp gereed. Naast de uitbouw moet de wc worden verplaatst en een doorgang door de muur op de 1e verdieping worden geplaatst. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra en een bakstenen buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en deze ga ik nog aanvragen. Voorkeur voor plaatsing is november 2019. Zijn jullie in de gelegenheid een offerte op te stellen en de plaatsing in november te doen? Ik hoor het graag.

Dakopbouw plat dak

Wij zouden graag een dakopbouw op ons platte dak willen. 5 m x 10 m. Dus oppervlakte is 40 m2. De portiekwoning is op de 3 de etage. Het is een woning uit de jaren 30. Er zijn wel wat eisen van de gemeente zoals de voorkant moeten de stenen opgemetseld worden. En de dakopbouw moet een x aantal cm uit de voor en achter blijven. Vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer. wij zouden graag offerte willen hebben voor het casco te bouwen en een offerte om de dakopbouw helemaal te laten doen door jullie. Wij horen graag van u.

Opbouw plat dak

Wij zouden graag contact willen voor meer informatie over de mogelijkheden voor een dakopbouw van ongeveer 30 tot 35 vierkante meter op een plat dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte met hoeveel het casco en compleet zou kosten.

Platdak opbouw

Ik wil graag een dakopbouw op een plat dak op de uitbouw van de begaande grond. betreft een nieuwbouw woning. maten van de uitbouw zijn, 5,55 meter bij 2,4 meter. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is, maar als dit nodig is dan ga ik het aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met een stenen buitenkant en elektra. Er hoeft niet gestuct te worden. Graag een offerte hiervoor.

Opbouw plat dak

Ik zou graag de mogelijkheden voor een dakopbouw willen bespreken. In de opbouw komt de keuken, woonkamer en dakterras. Opbouw is ongeveer 5 x 6 meter exclusief terras. Voor moet schuin omhoog gebouwd worden en stukje van de gevel ivm de zon. Achter willen we graag over de volledige breedte glas met antraciet/zwart kunststof kozijnen. De vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de vakman.