Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw onder architectuur eerste verdieping:

Opbouw onder architectuur eerste verdieping

Wij willen een opbouw plaatsen op een woning. Bij voorkeur in december 2018/januari 2019. De woning is gebouwd onder architectuur waardoor de opbouw aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. De huidige zonnecollectoren willen wij indien mogelijk met de bestaande verwarmingsinstallatie verwijderen en dan op de opbouw zonnepanelen laten plaatsen. Er moeten twee slaapkamers gerealiseerd worden, een wc en een badkamer. Is het mogelijk om naar aanleiding van een persoonlijk gesprek een offerte te krijgen? Dan kan ik ook plattegronden et cetera laten zien. Ik wil een houtskeletbouw of prefab, maar het liefst prefab. Afwerken mag in overleg.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw onder architectuur eerste verdieping uit heel Nederland:

Gemetselde dakopbouw met zinken dak opbouwen

Dakopbouw: een nieuwe woonlaag. Een gemetselde opbouw als extra verdieping. In de architectuur van de onderliggende gevel ofwel een zinken dak maar dan met een hellingshoek uit te voeren. De vergunning is een paar maanden terug al aangevraagd. De oplevering staat voor maart of april gepland.

Opbouw plaatsen

Plaatsen opbouw op garage en op achteraanbouw. In een L-vorm houtskelet of metaal profiel bouw. Inclusief het vergroten en renovatie badkamer, deel komt in opbouw. Hoogte opbouw 3 meter. Moet bestaan uit een voor en achtergevel van glas in lijn met huis architectuur. Op het platte dak op de aanbouw moet een balkon komen,met reling in RVS of poedercoating Zijgevel dicht met onderhoudsvrij materiaal. Zeer goede isolatie is een eis geldt voor de gehele bouw. Bouwtijd moet moet kort zijn soort prefab systeem bouw.

Het betreft een opbouw op een een woning ...

Het betreft een opbouw op een een woning met een plat dak. Daar de woning onder een bepaald architectuur gebouwd is, is er een speciaal ontwerp gemaakt die bij deze woning past. Het is een opbouw met wat rond aflopend naar achteren toe, over het gehele huis.. Het geeft de mogelijkheid voor twee grote kamers, eenkleine, en een berging Er zijn 7 bewoners die zo'n opbouw willen. De Gemeente heeft een bouwvergunning gegeven. Graag willen we het geheel afgewerkt hebben, trap naar boven, schilderwerk, ramen, stucwerk, dak goten en regenpijpen etc.