Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkon herstellen en/of vergroten:

Balkon herstellen en/of vergroten

Ik heb een appartement op de eerste etage met een bestaand balkon van 0,95 x 3,85 meter dat ik graag wil laten opknappen en vergroten. Mijn onderburen hebben al reeds een uitbouw (3 x 3,85 meter) en op de uitbouw wil ik mijn balkon uitbreiden. De dragende constructie van het bestaande balkon begint door te roesten en dient vervangen/opgeknapt te worden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon herstellen en/of vergroten uit heel Nederland:

Betonrot balkon herstellen

Er zijn scheuren in het balkon (niets afgebrokkeld). Er komen druipers onder het balkon op 2 plaatsen. Het balkon is 7 m breed.

Coating van balkonvloer herstellen

Het betreft een balkon van een jaren dertig woning. Deze heb ik vier jaar geleden gekocht. Daarvoor is de betonvloer opgeknapt en met een coating behandeld. Deze coating begon na een jaar al los te laten. De uitvoerende aannemer heeft dat toen weer hersteld. Maar de problemen bleven terug komen. Mijn vraag aan jullie is wat de beste oplossing zou zijn om het balkon netjes af te werken. Welk type vloer moet geschilderd / vernist worden? Betonvloer 1.20x5.5 meter lang.

Herstellen randen van balkon

Wij hebben een huis gekocht uit de jaren 60. Het balkon begint bij de randen poreus te worden. Materiaal is van trespa. Ben in bezit van foto's. Ik zoek deskundig advies over de mogelijkheden om dit te verhelpen.

Balkon reparatie

Graag zie ik uw offerte zo spoedig mogelijk tegemoet en maak een afspraak met u op locatie. Advies Gevels en balkons : Voorafgaand aan het heiwerk dienen de erkers aan de voorzijde en de achtergevel van de buren op de eerste verdieping gestut te worden. Na het funderingsherstel dienen :) De erkers een nieuwe ondersteuning te krijgen, bij voorkeur door middel van kolommen op de hoeken van de pui, ook dient het metselwerk hersteld te worden. 2) Metselwerk voorgevel mandelige muur herstellen door nieuw metselwerk vertand aan te brengen. 3) Achtergevel van de buren vanaf de eerste verdieping geheel opnieuw op te metselen. 4) Nieuwe stalen liggers voor de balkons. 5) 2 Nieuwe stalen liggers voor onderpand.

Betonschade (betonrot) oplossen

Aan de balkonrand brokkelen delen van het beton af. Ook in de betonlaag van het balkon zitten scheuren/oneffenheden. Ik wil de rand herstellen plus eventueel een nieuwe deklaag leggen voor mijn balkon.

Betonrot bij balkon herstellen

Ik ben op zoek naar een aannemer die de betonnen draagconstructie van mijn balkon kan herstellen. Het balkon is 6,5 bij 2 meter. Er is vermoedelijk sprake van betonrot. Gemakkelijk toegankelijk via onderliggend souterrain.

Betonnen balkon controleren

Graag laat ik mijn balkon checken en herstellen. Er lijkt wat roest te zien van de dragers als gevolg van waterdoorlating. Het balkon verder ziet er prima uit. Kunnen wij een afspraak maken om het balkon te laten controleren?

Balkonrot herstellen

Herstellen van balkonrot zowel aan de bovenzijde als op de balkonvloer. Afmeting balkon 2.5 x 1.20 meter.

Balkon herstellen

Balkon uit 1937 dient grondig gerenoveerd te worden. Het H-profiel in de buitenwand is aan het corroderen en is ontzet, het beton van het balkon is aangetast en er dient een goede hemelwaterafvoer in het balkon te worden gemaakt. Het balkon is 5-6 bij 1 meter.

Balkonrot herstellen

Stukjes beton van het balkon breken af.

Partners

Partners van Casius