Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkon herstellen en/of vergroten:

Balkon herstellen en/of vergroten

Ik heb een appartement op de eerste etage met een bestaand balkon van 0,95 x 3,85 meter dat ik graag wil laten opknappen en vergroten. Mijn onderburen hebben al reeds een uitbouw (3 x 3,85 meter) en op de uitbouw wil ik mijn balkon uitbreiden. De dragende constructie van het bestaande balkon begint door te roesten en dient vervangen/opgeknapt te worden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon herstellen en/of vergroten uit heel Nederland:

Balkonvloer herstellen

Ons balkon vertoont plekken met betonrot. Dit willen wij graag laten repareren. Daarnaast willen wij het balkon laten afwerken met een goede coating. Een balkon is 6 m2 en het gaat om totaal 2 balkons.

Waterschade plafond herstellen

Het stucwerk op het plafond heeft schade opgelopen door een lekkage via het balkon. Het gaat om een lengte van ongeveer 1,5 meter bij 30 cm.

Betonrot aan balkon herstellen

Wij hebben aan de rand van ons grote dak veel betonrot zitten. Er worden nieuwe dak trimmen en een afvoer geplaatst maar eerst moet dit opgelost worden. Op 1 plek (rondom de afvoer) valt het beton naar beneden en ligt de bewapening (geroest) vrij. Op 1 andere plek hebben vorige bewoners met kit de gaten dichtgemaakt en overgeschilderd. Dit is nu dicht maar wij vermoeden dat wanneer de dak trimmen er af gaan hier ook het nodige los komt. Totale na te kijken lengte is 6,40 meter. Ook op ons dakterras zitten stukken (klein van circa 50 cm) waar de bewapening open ligt. Hoofd dak is bereikbaar vanaf het dakterras met een kleine trap. De rand van het dakterras is via een steiger in de voortuin bereikbaar. Vrijblijvende opname op locatie voor een offerte is mogelijk.

Betonwerk op het balkon herstellen

Het balkon van mijn woning (oud pand) moet deels gerestaureerd worden. Één van de staanders is deels afgebroken. Echter is dit net een deel dat middels een vormpje gegoten is. Dit kan eventueel lastig zijn. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping.

Scheur in beton van balkon herstellen

Ik (en mijn bovenbuurvrouw) hebben scheuren in het beton van onze balkons. De balkons zijn 160 x 35 cm en de scheur van mijn balkon loopt diagonaal en is ongeveer 42 cm. Graag ontvang ik van u een offerte.

Betonrot aan balkon herstellen

Ik zoek een vakbedrijf voor het herstellen van betonrot aan de onderzijde van mijn balkon. Het balkon is 6 meter breed en 1.50 meter diep. Het balkon bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de tuin op de begane grond of het balkon zelf.

Zestig balkons herstellen

Graag wil ik een afspraak maken met u over 60 balkons die hersteld moeten worden. De papieren heb ik van Sikkens binnen en wil er met u graag over uitweiden wat eventueel de kosten zijn. Graag hoor ik van u. Elk balkon is ongeveer 2 m2. Het gaat om de onderkant en bovenkant, dus 4 m2 per balkon.

Betonrot en voegwerk herstellen

Wij wonen in Utrecht in een jaren '50 woning waar het balkon betonrot heeft en de omliggende muren (enkelsteens) direct bloot staan aan de elementen. Het balkon is 6 m2.

Balkon betegelen

Gedetailleerde omschrijving: ik heb een balkon met tegels die erg los zitten en sommige er al af gevallen.. zo'n beetje 3 m2 dit wil ik eraf hebben en opnieuw betegeld... en wat verf erom heen opnieuw en wat gaten herstellen.. ik heb de tegels al.. graag hoor ik een prijs incl het andere materiaal wat ik nog nodig heb. Lijm legalisatie verf en herstel spul... en graag hoor ik hoe snel dit gedaan kan worden en hoe lang het duurt.. mvgr

Aangetast balkon met betonrot herstellen

Het balkon lijkt aangetast. Er is lekkage en dat komt naar binnen. Het balkon is 3-5 m2.

Partners

Partners van Casius