Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor deuropening voor een binnendeur verplaatsen:

Deuropening voor een binnendeur verplaatsen

Wij willen nog een standaard deuropening in onze woonkamer. Wij maken er zelf een schuifdeur voor. Het gaat dus in feite alleen om de opening maken. De deur die nu in het midden zit, zal moeten worden verplaatst.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuropening voor een binnendeur verplaatsen uit heel Nederland:

Deuropening in buitenmuur naar berging maken

Ik wil graag een deur van mijn keuken naar mijn berging hebben. Hiervoor dient een opening in de buitenmuur gemaakt te worden. (De berging grenst namelijk aan de keuken) Vervolgens dient een kozijn inclusief binnendeur geplaatst te worden. Aangezien de berging enkelsteens is dient de te plaatsen binnendeur goed geisoleerd te zijn.

Deuropening in binnenmuur maken

Ik wil in de huiskamer een binnendeur met kozijn plaatsen naar de kelder. Het materiaal is reeds voorhanden. Ik zoek dus iemand die voor mij alleen een deuropening kan zagen/frezen in een enkelsteens binnenmuur. Graag een opening van 73 cm breedte bij 2 meter hoogte. Het is geen draagmuur. Er zitten nog wel steenstrips opgeplakt.

Binnendeur plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een houten kozijn en deur, in een gipswand tussen een slaapkamer en de garage. Het gaat om een opdekdeur, standaard maat. In de gipswand moet nog een deuropening gemaakt worden.

Deuropening aan de zijkant van de woning maken

Aan de zijkant van het huis willen wij een opening maken en een deur plaatsen. Het moet een standaard binnendeur ingang worden. Dus ongeveer 90 bij 210 cm. Eventueel kan de vakman het puin afvoeren.

Stalen maatwerk binnendeur plaatsen

Ik ben op zoek aan een op maat gemaakte stalen binnendeur, draaideur, tussen woon- en slaapkamer. Het gaat om een deuropening van 89,5 cm breed en 208 hoog Hier moeten nog deurposten in. De muur is van gips. Ik ga voor de industriële look. Ik ben benieuwd naar de offertes hiervoor.

Kozijn met deur plaatsen

We willen in de hal een binnendeur plaatsen, maar er moet een kozijn gemaakt worden en de deur moet geplaatst worden. De deuropening is ongeveer 2.50 bij 1 meter met een raam boven de deur.

Deuropening laten dichten en kleine elektraklus

Ik wil graag een kozijn met binnendeur laten verwijderen tussen mijn hal en woonkamer. Daarna moet de opening in de muur worden gedicht en de muren aan beide zijden worden gestuukt en geschilderd. Verder wil ik een kleine aanpassing laten verzorgen aan een stopcontact. Er moet een aansluiting komen voor 1 inbouw wandverlichtingspunt. Ik laat de klussen hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Latei boven de binnendeur plaatsen

De doorgang van gang naar keuken, muur boven deuropening en kozijn zelf, is verzakt, vanwege waarschijnlijk een te diepe sleuf voor oude elektrabuis. Ik wil verdere verzakking voorkomen. Ik heb de muur volledig van stucwerk vrijgemaakt waardoor werken zo makkelijk mogelijk gemaakt is en het issue volledig zichtbaar is. Het gaat om 1 doorgang van ongeveer 90 cm breed.

Deurenopeningen maken in een draagmuur

Wij willen de mogelijkheid onderzoeken in een bestaand huis (bouwjaar '70) op de verdieping een binnendeur te verplaatsen en een extra deuropening te maken. De 2 nieuwe deuropeningen komen naast elkaar in een draagmuur (voormalig buitenmuur, voor aanbouw). Daarnaast is er op de verdieping een buitenraam aan de achterkant die verplaatst moet worden, aan de voorkant eentje die vergroot moet worden.

Binnendeur afhangen

Ik zou graag een binnendeur willen laten vervangen. Mijn deuropening is echter 206 cm hoog en 88 cm breed. De deurmaten zijn echter alleen verkrijgbaar in 201,5 cm, 211,5 cm et cetera. De deur moet dus aan deze maatvoering aangepast worden. Het betreft een stompe binnendeur (jan des bouvrie) met vier ruitjes. Hoe wordt dit opgelost en wat gaat dit kosten.