Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor scheuren in binnenmuren repareren:

Scheuren in binnenmuren repareren

Ik heb vochtschade en scheuren in de binnenmuur op de 1e etage van mijn woning, die ik graag wil laten repareren. Graag vrijblijvend offertebezoek om plan te bespreken. Stuken en schuren van de muur dus en graag ook kozijnen schilderen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in binnenmuren repareren uit heel Nederland:

Stucen en reparatie binnenmuur

Graag laten we de muren van onze woonkamer en hal met trapopgang sausklaar stucen. Daarbij moeten ook een aantal scheuren, mechanische schade, worden gerepareerd in de binnenmuren. Het betreft ongeveer 180 m2.

Alle binnenmuren schilderen

Schilderen van alle binnenmuren. De afmetingen staan in de bijlage. Sauzen van scheuren tussen muur en plafond. Ik vraag u om een globale indicatie en de mogelijkheid om met u een meer gedetailleerde eindofferte op te maken. Aan de hand van van deze stappen kunnen we al of niet tot een opdracht overgaan.

Weg stuken van scheuren in binnenmuren

Na de storm is er een boom op het huis gevallen met als gevolg 2 scheurtjes. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Scheuren in binnenmuren repareren en plafond vervangen

Er zijn scheuren ontstaan in dragende binnenmuren die ik graag wil laten repareren. Gaat om vier grote scheuren in dragende binnenmuur waar ook het metselwerk moet worden aangepakt een en een aantal kleinere scheuren in het stucwerk. Verder zijn een aantal plafondplaten van dakkapel doorgezakt na lekkage die ik graag zou willen vervangen, mogelijk in combinatie met isolatie.

Binnenmuren glad pleisteren in een jaren '30 woning

Ik ben momenteel diverse wanden in mijn woning aan het voorbereiden voor de stukadoor. Het gaat om ongeveer 80 m² waar ik kleine scheuren en kieren herstel en ik zal er ook voorstrijkmiddel op aanbrengen. Ik ontvang graag uw offerte voor het afwerken van de wanden met glad en strak stucwerk. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen.

Diverse klussen in huis

Wij hebben een aantal klussen die wij graag gedaan willen hebben. Het gaat om onderstaande klussen: - 4 Velux ramen afwerken waarvan 2 die doorzakken en een ondersteunende balk moeten krijgen; - 3 Deur drempels op maat inpassen en plaatsen; - Afzuigkap installeren; - Halogeen spotjes herstellen, misschien geen dimmer maar een gewone schakelaar? - Veel spijkers die doorsteken in dakspanten in de schuur afslijpen (restant van de eerste verbouwing wat wij netjes willen hebben); - Keukenkraan en wasbak (overloop) repareren; - Scheuren in binnenmuren (stucwerk) repareren en eventueel schilderen; - 4 Deurlijsten plaatsen; - Laminaatvloer, een ondervloer en plinten leggen (ongeveer 35 m2). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Binnenmuur verwijderen

In ons oude huisje dat op veengrond staat, is een grote horizontale scheur ontstaan in een binnenwand. Ik heb oude tekeningen opgevraagd waarop de bouwaanvraag staat en hoe ze de fundering gemaakt zouden hebben. De plaats van de stenen binnenwanden op de tekening komt niet overeen met waar ze de binnenwanden geplaatst hebben en dan met name wand G en H. In deze muren zijn scheuren ontstaan en dan met name muur G tussen de keuken en slaapkamer. We hebben een keer een knal gehoord maar er niet bij stil gestaan dat dit de muur geweest is. Nu is er een grote horizontale scheur over de volledige breedte van de muur, op sommige plekken kun je er doorheen kijken naar de andere ruimte. Volgens de bouwaanvraag zouden de binnenwanden ergens anders komen of waren, zoals muur G, helemaal niet gepland. Er zou een vide komen, dus ook geen verdiepingsvloer. De mensen die er woonden hebben dus vroeger later besloten dat er wel binnenwanden geplaatst moesten worden en ook een verdiepingsvloer moest komen. De verdiepingsvloer is gemaakt op de tussenbalken K. Voor zover ik dit kan zien zitten die ongeveer 130 cm uit elkaar. Ze steunen waarschijnlijk nu ook op de binnenmuren waar ze die kruisen. Nu is de vraag: komt de scheur nu door het feit dat deze muur geplaatst is waar er geen funderingspalen zitten, is het gewicht te groot en dit in combinatie met de veengrond waar ons huis opstaat.? Aan de vloer is verder niets te zien, deze is net zo scheef als eerst. We willen deze binnenwand G wel verwijderen en dan het gedeelte met de deuren naar de hal en wand H laten staan. Zou dit kunnen.... er zou dan een steunbalk geplaatst moeten worden waar nu wand H zit. Een offerte is moeilijk uit te brengen maar het zou dan in principe gaan om het plaatsen van een steunbalk (eventueel daarbij ook slopen van de muur, afvoeren puin en de keukendeur dicht metselen). Graag ontvangen we hierover advies.

Buiten- en binnenmuren stucen

Stuken van ongeveer 100 m2 buitenmuren van beton binnen muren van Giboblokken en een gedeelte nieuwe gipsplaat. Wanden zijn nu behangen, dat verwijderen wij. Eventueel voorstrijken van nieuwe delen of alles zou ik zelf kunnen doen, graag wel aangeven als het moet. Er zal wel gaas band over wat scheuren en de hoeken moeten worden toegepast. Het is mogelijk vooraf het werk te komen bekijken. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Klussen in en rondom een vankantiebungalow

Drie jaar geleden is onze vakantiebungalow gebouwd op een recreatiepark en nu zijn er een aantal onderhoudsklussen die moeten worden gedaan. In de tuin zijn enkele tegels verzakt en dit willen we laten rechttrekken. De regenwaterafvoer moet worden aangesloten op de riolering. Er loopt een rioolbuis, maar de afvoer is er niet op aangesloten, het water loopt nu gewoon de tuin in. Er moeten enkele dode coniferen worden vernieuwd. Op die plek moet ook een goede afwatering worden gemaakt, zodat de coniferen geen 'natte voeten' meer krijgen en dood gaan. Er moet ventilatie in de schuur worden aangebracht. Verder moeten er enkele badkamertegels worden vernieuwd en er moet wat schilderwerk worden bijgewerkt. Er zijn enkele binnenmuren met scheuren die we willen laten dichten en afwerken. Dit kunnen krimpscheuren zijn, maar het kan ook door werking van de fundering zijn veroorzaakt. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten bekijken en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Wegwerken van scheuren in muren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten wegwerken van scheuren in de binnenmuren van de keuken en 2 scheuren in de slaapkamer. De scheuren zijn 1 mm tot een paar mm breed en zitten al langere tijd in de muur. Graag reactie per mail.