Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor camera inspectie in de kruipruimte:

Camera inspectie in de kruipruimte

Wij hebben een oud huis uit 1930 ongeveer. In de hoek van de keuken loopt het schuin af. Misschien is er sprake van houtrot onder de woning? We hebben geen kruipluik, wel zijn onder de trap wat planken los (de woning heeft een houten vloer). Het is vrij ondiep onder de woning. We willen een camera inspectie laten uitvoeren.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor camera inspectie in de kruipruimte uit heel Nederland:

Camera inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ik ben op zoek naar iemand die een camera inspectie op een collectie rookgasafvoerkanalen van een appartement kan uitvoeren. Het betreft zes kanalen van circa 15 meter en één kanaal van circa 5 meter.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een kruipruimte laten inspecteren door middel van een videoscoop. Er is geen kruipluik aanwezig. De ruimte is ongeveer 35 m2. Ik zou graag de staat van de houten ondervloer willen weten (verzakking, vocht, houtrot enzovoorts). Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Misschien kan de inspectie via de tochtgaten geschieden. Ik weet niet hoe hoog de kruipruimte is.

Open haard met rookkanaal plaatsen

Graag willen wij een open haard. Er is al een schoorsteenveger geweest voor een camera-inspectie. Het rookgasafvoerkanaal is wel goed, maar er moet een pijp in gemaakt worden. In de bijlage staat meer informatie. Ik heb een houten vloer.

Camera-inspectie en indien nodig herstel rioolpijp

Onze afvoerpijp van de woning naar de riolering is waarschijnlijk verstopt. De lengte van deze afvoerpijp is ongeveer 19 meter. De afvoerpijp loopt grotendeels onder het terras in de voortuin door. Dit terras bestaat uit tegels, die we na de controle en reparatie weer terug op de oude plek willen hebben. Dit terras is goed bereikbaar.

Kruipruimte inspectie met camera

In verband met de verkoop van onze woning willen we (mogelijk) de ruimte onder het huis laten inspecteren om te zien of de staat van de ondervloer nog in orde is. Echter, deze ruimte is niet bereikbaar via de woning. Mogelijk kan dit via een flexibele camera uitgevoerd worden. We ontvangen graag vrijblijvend een offerte voor een dergelijke inspectie. Het huis is rond de 40 m2 (weten niet zeker of de kruipruimte ook zo groot is). Wij zouden graag willen onderzoeken hoe de vochtigheid is daar onder.

Riolering vervangen

Graag willen wij ons riool vervangen. Na camera-inspectie is gebleken dat een van de gresbuizen is gebroken en verzakt. Hierdoor hebben we om de zoveel tijd verstopping. We willen het riool vernieuwen vanaf de hoofduitgang van de woning tot aan het straatriool (ca 25m). In de offerte ook graag het straatwerk meenemen. Oppakken en weer netjes terugleggen. Gedeelte tegels 30 x 30 cm en gebakken klinkers.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een inspectie van een kruipruimte. De vloeroppervlakte is 55m2. Het huis is uit het jaar 1974. Het luik naar de kruipruimte is niet toegankelijk waardoor een inspectie middels een camera wenselijk is. Mogelijk kan dit via de 2 ventilatieroosters of door bij het gat in de stopprnkast een gat te boren. Dit gaat om een check op zeer korte termijn, het gaat om een preventieve check ivm verkoop van ons huis. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Camera inspectie van de rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ik ben 1 van de bestuursleden van een VvE van een appartementencomplex in Amsterdam. Het complex bestaat uit 19 appartementen verdeeld over 7 woonlagen. Een aantal van onze bewoners wil de bestaande VR-ketels laten vervangen door HR-ketels. Wij hebben van een adviseur van Feenstra, die bij een aantal bewoners het onderhoud doet, begrepen dat zij pas overgaan tot het installeren van HR-ketels als de VVE een inspectierapport kan overleggen waaruit blijkt dat de rookgasafvoerkanalen geschikt zijn voor HR ketels. Hier zou in o.a. in moeten staan: 1. Of het een collectief CLV kanaal betreft, 2. Dat deze geschikt gemaakt is voor HR 3. Dat er periodieke controles plaats vinden en wanneer dat voor het laatst is gedaan 4. En of de binnenbuis gesloten is, overdruk of onderdruksysteem Wij zijn nu op zoek naar een partij die een dergelijk inspectie voor ons kan uitvoeren en vragen ons af of u/jullie zo’n partij zijn.

Camera-inspectie van rookgasafvoerkanalen in onze appartementen

Ons appartementsgebouw, nu ongveer 17 jaar oud, is toe aan een inspectie van de rookgasaafvoerkanalen (5 in totaal) dit door de aansluiting van de "nieuwe" HR - Cv ketels. De tegenwoordig geïnstalleerde CV-kachels zijn allemaal HR, dus de kanalen zijn er op ingericht, maar de veiligheid gaat voor. Ons gebouw heeft 4 verdiepingen, een opgang voor op het platte dak, de kanalen zijn dus achter elkaar bereikbaar.

Flexibele buis in bestaand kanaal plaatsen

In mijn pas gekochte woning zit een Dovre open haard plus rookkanaal. Na camera-inspectie is gebleken dat dit rookkanaal vol met scheuren zit. Er zou dus een flexibele buis van 150 mm in het rookkanaal geplaatst moeten worden. Ook ontbreekt de smoorklep. Hier zou iets voor gemaakt moeten worden.