Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen:

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen uit heel Nederland:

Buitenmuur verhogen, herstellen en stuken

Wij hebben bij onze woning een gemetselde buitenmuur van 180 cm hoog die wij willen laten verhogen. Er moet in totaal maximaal 2 m² metselwerk op. Verder moet er op een hoek van de muur wat metselwerk en voegwerk worden hersteld. Een deel van die muur is al afgesmeerd met buitenstuc. Ik wil de overige delen op dezelfde wijze laten afsmeren, zodat ik de hele muur daarna kan gaan schilderen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Raamdorpelstenen vervangen en voegwerk renoveren

Ik wil aan de voorzijde van mijn huis de raamdorpelstenen laten vervangen. Het gaat om de raamdorpels onder het keukenraam op de begane grond, bestaande uit 2 delen met een totale lengte van ongeveer 3,30 meter. Verder gaat het om de raamdorpels onder een badkamerraam op de 1e verdieping, ongeveer 0,6 meter. Verder wil ik in totaal ongeveer 25 m² voegwerk van de gemetselde buitenmuur van mijn garage laten reinigen en renoveren. De voegen zijn slecht en moeten worden vernieuwd, ook naast de garagedeur. De muur is nu bedekt met klimplanten en die verwijder ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte. U bent welkom om de klus hier even te beoordelen.

Voegwerk met spoed laten uitvoeren

Voor onze schuur (ongeveer drie maal 3,5 meter x 3 meter) en schutting (11,5 meter lang x 2,80 meter hoog) zoeken wij met haast een voeger. Materiaal is aanwezig. Eén muur willen we zo snel mogelijk gedaan hebben. De schutting is het belangrijkst.

Voegwerk douchecabine herstellen

Uit bouwkundige inspectie van onze nieuwe woning is gebleken dat de voegen in de douchecabine aangetast zijn door kalkreiniger waardoor het vochtpercentage in de achterliggende muur te hoog is. Tegels zitten nog goed vast, klus betreft enkel het herstellen van de voegen (+/- 1 m2)

Voegwerk herstellen

Een muurtje van het dakterras van 923 cm breed en 240 cm hoog, een deur en een raam, voegwerk herstellen. De voeg is gelijk aan de muur. Ik kan er foto's van sturen.

Tuinmuur metselen en deur plaatsen

- Oude houten schutting slopen en afvoeren (incl. 2 spoorbielzen zie foto) - Halfsteens muur metselen 3,7 meter lang, ca. 2 meter hoog - Inclusief fundering en voegwerk - Deur en deurpost plaatsen met goed hang en sluitwerk - Inclusief bakstenen

Tuinmuur metselen en deur plaatsen

- Oude houten schutting slopen en afvoeren (inclusief 2 spoorbielzen zie foto) - Halfsteens muur metselen 3,7 meter lang, circa 2 meter hoog - Inclusief fundering en voegwerk - Deur en deurpost plaatsen met goed hang en sluitwerk - Inclusief bakstenen

Muur metselen en voegen

Het metselen en voegen van een steens metselwerk muur. Tot plint hoogte (circa 600 mm) als de bestaande woning inclusief terug liggende rollaag. (10 mm). Zie hiervoor bijgevoegde foto's. Een en ander uit te voeren in bakstenen WF met een wildverband. Voegwerk uit te voeren met toevoeging van zwartsel. Metselwerk onder maaiveld is zo goed als klaar. Profielen zijn gesteld. Voor informatie over maatvoering zie bijgevoegde foto's. Materiaal is allemaal aanwezig. Mijn metselaar heeft een hernia dus ik ben dringend op zoek naar een goede andere metselaar.

Voegwerk vernieuwen en impregneren

Van twee garages het voegwerk van een muur vernieuwen en het daarna impregneren. Het gaat om een muur van 6 x 3 meter. De garage van mij en de buurman samen. Graag per mail contact.

Voegwerk herstellen voor verkoop

Wij willen een huis kopen maar uit de geschilderde gevels vallen grote hoeveelheden voegen met verf en al uit de muur. Is het mogelijk om een richtprijs per m2 aan te geven wat het kost om dit te herstellen? Het betreft naar ruwe schtting ongeveer 20m2 Bij voorbaat dank, mvrgr