Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor raamconstructie in de keuken vergroten:

Raamconstructie in de keuken vergroten

Het keukenraam willen wij laten aanpassen, zodat de opening groter wordt. In het bovenstuk van het raam zit een vast stuk glas, dat er uit zal moeten zodat er grotere klapramen/deurtjes in kunnen worden gezet. Het is een kwestie van bestaande raam eruit en een andere erin bouwen, enkel hout en glaswerk. Raam is nu 1.50 x 1.50 meter, graag advies in de mogelijkheden hiervan.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamconstructie in de keuken vergroten uit heel Nederland:

Opbouw voor extra ruimte

Op dit moment zijn wij op zoek naar een leuke woning. We hebben een mooi huis op het oog maar willen wel een extra slaapkamer hebben.Dit kunnen wij doen door op de aanbouw een opbouw van 9 bij 3 meter te maken. Beneden in de aanbouw zitten de keuken en badkamer. Een houten opbouwcontructie willen we laten bouwen. Buitenzijde wel opmetselen. Soort dak, afhankelijk van advies en moet aansluiten op bestaande dak. Grote raamconstructie. Binnenzijde afwerken. Eventueel verbouwen gehele bovenverdieping en herindelen. Graag zouden wij willen weten hoeveel dit zal gaan kosten ivm onderhandelingen met de makelaar.