Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haarlem of directe omgeving.

3443 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haarlem:

Aanbouw bij opbouw

Aanbouw van de opbouw op het dak. De helft van de tweede verdieping is al een tijd geleden gebouwd. Echter moet ongeveer de helft nog aangebouwd worden, om de hele tweede verdieping bewoonbaar te maken. Het gaat om een op/aanbouw van circa 25 m2 met een plat dak van hout(bakstenen zijn te zwaar i.v.m. fundering op hout). We willen geen schuine wanden.

Renovatie dak, enkel glas vervangen, schilderwerk

In verband met de aanschaf huis hebben we een drietal vragen. 1) renoveren dak om het dak aan de buitenzijde te isoleren en te voorzien van bitumen? om het dak aan de buitenzijde te isoleren en te voorzien van dakpannen? De oppervlakte van de benedenverdieping is 6.80m x 9.95m = +- 68m2. 2) vervangen enkel glas + raamwerk door dubbelglas + raamwerk VOORKANT: Het gaat om 5 (grotere) schuiframen (+-2.5 m2/stuk, 2.28mx1.17m) aan de voorkant, 1x openslaand raam (+- 0.7 m2 in totaal, 1mx0,7m) aan de voorkant. ACHTERKANT: En 2 schuiframen op 1e verdieping (+- 2.17 m2/stuk, 2.17mx1m) en 2 openslaande ramen op de 2e verdieping (+- 1.4 m2, 1.3mx1.1m) aan de achterkant. 3) schilderwerk Aan de voorkant: *) Al het houtwerk behalve de voordeur (na plaatsing dubbelglas?) Aan de achterkant: *) alle kozijnen + ramen op 1e en 2e verdieping (na plaatsing dubbel glas) *) of het houtwerk onder de dakrand ook moet weet ik nog niet omdat het dak mogelijk ook moet worden vervangen Zou u voor alle drie een aparte offerte kunnen maken? En een combi-offerte als we alles bij jullie afnemen? Ik hoor graag terug wanneer jullie denken een offerte gereed te hebben.

Funderingsherstel met kelder realiseren - casco oplevering

Wij willen starten met het renoveren van onze woning (tussenwoning, 1875). Het gaat om een woning die 8,21 bij 4,36 is (met een aanbouw 6,19 bij 2,12 meter uit +- 1974). De buren aan de linkerzijde willen ook een funderingsherstel laten uitvoeren (kan wellicht gezamenlijk). De buren aan de rechterzijde is nog besluiteloos in het meedoen met het herfunderen van de mandelige muur. Mogelijk treft het dus een groot project voor u (twee woningen wellicht minimaal). De schatting is dat het gaat om het volledig trillingvrij drukken van zo'n 12 stalen buispalen met een lengte van ± 8 meter (wanneer het alleen onze originele woning van 8,21 bij 4,36 betreft - zonder kelderbouw en zelfstandig herfunderen zonder de buren van beide zijden). Tijdens deze renovatie is het van belang om de leidingwerk, mechanische ventilatie en het elektra mee te nemen. Eveneens het bespreken van bijvoorbeeld een warmtepomp is onze wens. We willen graag de woning verbouwen naar een 4,36 bij max. 12 meter met een kelder van dezelfde afmetingen. De kelder daarbij graag voorzien van en koekoek oid voor lichtinval. De kelder graag een doorloophoogte van (minimaal) 2 meter. Dit betekent een uitbouw van 3,79 bij 2,20 +- erbij. Slopen van de oude uitbouw kunnen we zelf doen. We willen graag letten op een goede isolatie en vloerverwarming. Het afwerken/casco opleveren van een badkamer. Het leggen van keramisch parket of pvc vloer (schaffen we zelf aan). Uiteraard een trap van de kelder naar de begane grond (kunnen wij ook aanschaffen). In de uitbouw graag twee openslaande deuren met twee zijlichten (of schuifpui bij aantrekkelijke prijs/mogelijkheid van zelf zoeken naar schuifpui ter installatie). Graag uw offerte. Afh. vd hoogte vd offerte, willen we misschien direct meer laten uitvoeren.

Uitbouw achtergevel bouwen

Wij willen een aanbouw realiseren. De afmetingen zijn 280 cm bij 500 cm. Schuifpui in de achtergevel met 40-50 cm metselwerk naast en verder de zijkanten metselen. Er moeten paaltjes worden geslagen. Er moet een metaalconstructie worden aangebracht in de achtergevel. We willen graag de aanbouw casco gebouwd hebben. Eventueel kunnen we ook voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om de prijs lager te laten uitvallen. Vergunning is niet nodig. We hebben een hoekwoning, met een poort aan de zijkant waar vrij makkelijk vervoer van materiaal mogelijk is.

Lambrisering in woonkamer en slaapkamer plaatsen

Ik wil graag lambrisering laten plaatsen in 2 kamers. Het gaat om de woonkamer: Totale afmeting 17,82 m lang x 93,5 cm hoog en slaapkamer: Totale afmeting 13,30 m x 160 cm hoog Ik zou dit graag willen in de kleuren: lichtgrijs woonkamer, donkergroen slaapkamer.

Woonkamer verbouwen

Net probeerde ik u bedrijf te bellen, maar niet gelukt, dus via deze weg wil ik mijn verzoek indienen. We willen onze woonkamer gaan renoveren, en bij voorkeur begin juni 2020 en hoop dat het mogelijk is via jullie bedrijf. Alvast bedankt en ik wacht op jullie reactie. Ik wil graag een natte vloerverwarming van 10 a 15 m2 en daarna tegels. Vervolgens kozijnen vervangen, voor en achter kunststof met een schuifpui. Ook graag de voordeur vervangen, de open haard slopen en de muren stucen. oppervlakte is niet bekend

Nieuw balkon plaatsen

Graag offerte voor balkon vernieuwen van 2 bovenwoningen, te Haarlem. Afmetingen zijn 9 meter bij 1,45. Kan een balkon worden geplaatst met een tussenschot.

Dak en vloer van aanbouw vernieuwen inclusief isolatie

Hallo, de aanbouw van mijn woning (begane grond appartement) is aan een opknapbeurt toe. Afmeting: 5.8 meter x 2.5 meter. - Platte dak vernieuwen (+ isolatie en gipsplaten binnen) met bitumen - Vloer vernieuwen (deel is nu zandcement met tegels, ander deel betonen kuip en hout. - Draaiende deel houten kozijn vernieuwen Kunnen jullie iets voor mij betekenen?

Eenzijdige nokverhoging aan de tuinkant

Wij willen een nokverhoging met sta hoogte 215 cm binnenmaat de ruimte is nu 170 cm hoog in de nok de verhoging moet 500 cm breed worden het huis is 600 cm breed. Met kunststof kozijnen en onderhoudsvrij Wij mogen er 6 april in. Ik hoor graag van u.

Opbouw op schuindak

Wij willen graag ons lage schuine dak vervangen voor een opbouw, en vragen ons af wat er mogelijk is. De opbouw zou over het hele dak komen, dit zal ongeveer 6 bij 6 m zijn. Er is waarschijnlijk en een vergunning nodig, dit zijn wij aan het controleren. Graag een offerte inclusief aanvraag van de vergunning en een zonder. De kozijnen graag van kunststof. Houtskelet en bekleding kunststof. Casco oplevering, graag wel wind- en waterdicht.

Opbouw maken

Ik overweeg dit huis te kopen. Morgen middag breng ik het bod uit. Ik zoek een schatting voor een dakopbouw van max 4,56 x 8,30. De buren hebben er al een met kapel (ook te zien op de foto) maar wat kost me een vergelijkbare opbouw met simpele “velux” ramen? Het zou via een prefab optie worden gerealiseerd en casco opgeleverd.

Complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc.

Ik ben bezig met de koop van een woning die volledig verbouwd moet worden: - Uitbouw: ongeveer 2 m diep bij 7/ 8 m, - Opbouw, - Keuken renoveren, - Badkamer renoveren, - Vloeren leggen, - Ect. Graag zou ik iemand langs willen hebben, zodat wij de verbouwing kunnen door bespreken. Het huis is in totaal 82 m2. ZIk heb een bod gedaan.

Bijkeuken/aanbouw keuken

Wij willen de keuken vergroten door een kleine aanbouw van ± 2 m2 aan het huis te laten maken. Het dak moet voorzien zijn van een lichtdoorlatend deel (bijv. lichtkoepel). Houtskeletbouw. De vloer moet bij voorkeur van hout zijn. Leidingwerk: alleen elektra. Kozijnen drievoudig glas en optimale isolatie + kierdichting. Zonder doorbraak van de gevel. Graag meerprijs offreren voor doorbraak gevel. Het huis staat op palen, We nemen aan dat de bijkeuken ook ondersteuning moet hebben. Wij geloven dat er geen vergunning nodig is, maar dit gaan wij nog checken.

Dakopbouw realiseren

Wij willen graag een extra verdieping (prefab) plaatsen op ons nieuwe huis. Er zit nu één extra verdieping op en we zouden graag een tweede hierop laten plaatsen. De oplevering moet casco zijn, dus zonder elektra en stucwerk. Zie afmetingen in bijlage

Kozijnen plaatsen, stucwerk, metselwerk, dakgoot herstel, muurbalk vervangen

Wij hebben een klus n.a.v. waterschade aan onze muur. We hebben besloten het herstel van de schade aan te pakken om gelijk ook 2 kozijnen in de gevel aan te brengen. Wij beseffen dat we vanwege de drukte in de bouw voorlopig niet aan de beurt zijn. Toch horen we graag van jullie zodat we kunnen overwegen of wij het het wachten waard vinden. Het betreft (in grote lijnen): - Het nieuw plaatsen van 2 reeds aangeschafte kozijnen in een buitenmuur. - Het afwerken van zowel de binnenkant als de buitenkant van de nieuw aan te brengen muuropeningen (voor de kozijnen), dus stucwerk aan de binnenzijde. - - Eventueel metselwerk en aanbrengen raamdorpel stenen. - Herstel van een stuk dakgoot (bovenop een van de aan te brengen kozijnen). - Vervangen van een muurbalk te ondersteuning van het dakbeschot (bovenop een van de aan te brengen kozijnen).

Dakopbouw realiseren

Huis is 10 m breed, 4 m diep. Voorkant dak is schuin, achter deels plat, bitumen. Wens i.v.m. kind om extra ruimte te creëren door dak door te trekken. Het moet een complete opbouw worden met elektra en stucwerk (materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg). Hier is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden

Dakopbouw

Wij willen een opbouw van rond de 35 m2 op ons huis laten zetten. Onze buren hebben er allemaal al een dus de vergunning zal geen probleem zijn. Prefab er is ruimte voor een kraanbouw. 5.16 x 6.45 diep. Compleet opgeleverd, exclusief vloer. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk twee slaapkamers terug komen.

Dak opbouw plat dak

Ik wil graag een opbouw van 40 m2 laten plaatsen inclusief elektra en stucwerk. Ik heb interesse in een prefab constructie. Hier is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen een dakopbouw, van 5,85 bij 8,40 m. Hierbij elektra vernieuwen (meer groepen en CV naar boven en vernieuwen. Oplevering buiten klaar en binnen elektra en leidingen gereed, rest casco. Hier is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.

Vervangen huidige serre

Onze serre is door stormschade behoorlijk gehavend. Tevens is de voorpui aan vervaging toe. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om deze te vervangen. De afmeting is ongeveer 3 meter breed x 1 meter diep. Het dak is beschadigt en het hout is rot. Alles zou afgevoerd moeten worden. De fundering is wel goed, we willen ook dezelfde maat aanhouden. We zouden nu kunststof willen hebben. De schuifpui is bijna 3 meter breed. Elektra hoeft niet extra, wij hebben het in een vaste wand. Graag ontvangen we een offerte.

Opbouw plat dak

Wij bekijken de mogelijkheid tot opbouw met plat dak op ons huis. De afmetingen zijn nog niet bekend. We willen wel dat het casco opgeleverd word, met elektra, en misschien stucwerk. Het materiaal waar de opbouw van gemaakt moet gaan worden moet duurzaam zijn. Er is een vergunning nodig, en de aanvraag hiervan willen wij graag door de aannemer laten doen. We moeten nog kijken hoe groot ons budget hiervoor kan zijn (bij de bank). Maar we willen graag bij meerdere aannemers vrijblijvende offertes aanvragen. Zo ook bij jullie.

Schuurdak en deur vervangen

Het dak en deur van de schuur zijn rot. Deze zou ik graag beide laten vervangen. Het dak is 2 bij 3 meter en er ligt dakleer op. Dit moet verwijderd worden, en daarna wil ik er nieuw dakleer op laten leggen. De deur is 1 meter breed en 1,5 meter hoog, dit moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moet er een nieuwe deur in komen. Graag ontvang ik een offerte.

Houten balk laten vervangen

Wij hebben in april een huis gekocht en tijdens de inspectie werd er ons verteld dat 1 houten (vloer)balk te vervangen was omdat hij verrot was. Wij weten alleen niet wat wij moeten verwachten qua kosten....Alvast bedankt!

Serre bouwen

Vergunning en tekening aanwezig Bouw houten serre met openslaande deuren Vloerverwarming Ongeveer 2.40 breed 3.70 lang tussen twee muren in Elektra en stucwerk is in overleg Graag afspraak op adres