Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haarlem of directe omgeving.

3197 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haarlem:

Dakopbouw realiseren op plat dak

Momenteel ligt er een plat dak met grind, waar de schoorsteen van weg moet. De maat van de opbouw is 15 breed bij 6.5 meter diep. Aan bijde kanten van de opbouw komen kunststof kozijnen er moeten uiteindelijk 3 ruimtes gecreëerd worden. Aan de voor en achter zijde komt rabat. Graag ook isolatie van de buitenwanden.Er komt een trapgat met wenteltrap in van de tweede naar de derde (opbouw) verdieping.De cv leidingen met radiatoren en electra dienen doorgetrokken te worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor een casco opbouw.

Balk vervangen onder de woonkamervloer

We willen de houten vloer van ongeveer 6 bij 8 meter in de woonkamer vervangen, maar minstens 1 balk is aan het rotten en moet vervangen worden. Wellicht zelfs twee of drie. Voor het vervangen van de balken zoeken we iemand, en wellicht ook voor het leggen van een nieuwe vloer (hout / of tegels), maar dat is nu niet noodzakelijk. De balken staan in de breedte.

Verlaagd plafond met spots plaatsen en stucen

Ik zoek iemand die een verlaagd plafond kan plaatsen van +- 4 x 4m. Afgewerkt met stucwerk en plek voor spotjes. Bevestiging aan betonnen plafond. Mag eventueel zweven. Ledverlichting voor indirect licht is een optie.

Uitbouw achter de woning realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning (keuken) van 2,49m bij 2,50m.

Fundering van kleine aanbouw herstellen

Wij hebben een tussenwoning uit 1900. Hier zijn 2 aanbouwen aan geplaatst van 2 bij 8 meter. Beide delen hebben een betonnen vloer, maar vertonen toch verzakking. Op de muren aan de binnenzijde zijn scheurtjes zichtbaar. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken en advies in deze te ontvangen.

Tuinhuis laten bouwen

Wij willen een schuur plaatsen aan de achterkant van onze tuin over de gehele breedte en met een toegangsdeur aan beide kanten (zodat ook via de achterom/overpad toegang mogelijk is tot de schuur). Graag zouden wij hiervoor een offerte aanvragen.

Casco opbouw op een plat dak bouwen

Het gaat om een casco opbouw van 5 bij 6 meter. Start met het project uiterlijk voor 1 mei (dan loopt het bouwdepot af) 2018. Graag een offerte voor een casco opbouw. Er zijn geen pannen nodig en geen metselwerk. Bijna alles recht. ( een kleine verspringing bij een van de ramen). Er moet aan de ene zijde een kozijn met 3 ramen komen En bij de andere zijde 2 of 3 ramen. Er dient wat leidingwerk doorgetrokken te worden. Wateraansluiting is niet nodig.

Balk vervangen in de kruipruimte

In een pand waarin ik bezig ben als timmer en onderhoudsbedrijf heb ik een stalen balk onder de buitengevel in de kruipruimte met een lengte van een meter of twee welke verrot (ijzer) is en vervangen dient te worden. Helaas heb ik door rugklachten geen mogelijkheid hiervoor en zoek ik een collega aannemer die dit voor mij kan doen op korte termijn.

Schuur bouwen in de achtertuin

Samen met de buren willen we een geschakelde schuur bouwen achterin onze tuinen. Een bestaande betonnen schutting moet worden weggehaald en daarvoor in de plaats komt een nieuwe betonnen wand (of ander onderhoudsvrij materiaal), als onderdeel van de nieuwe schuur. Aan de tuinzijde liefst een gemetselde onderzijde (trasraam), met daarboven hout. Lessenaarsdak met zwarte gebakken pannen. Indelingen nader te bepalen. Graag eerst langskomen in verband met inpassing in bestaande situatie! Oppervlakte schuur (5.80 x 2 meter) . Denk aan ruwbouw aan de achterkant en zijkant.

Garage bouwen

Wij overwegen onze schuur te vervangen voor een garage. Onze naaste buren hebben een garage (zie foto), en wij zouden deze dan in een zelfde formaat (circa 5,50 x 3,00 meter) in onze tuin door willen bouwen. Het is een stenen garage met zadeldak (pannen). Onze garage komt dan aan die van de buren vast/doorbouwen. Aan de tuinkant willen wij graag 2 ramen en een deur. Aan de steegkant overwegen wij een dubbele deur, zodat een motor vanuit de steeg naar binnen gemanoeuvreerd kan worden. De voorkeur gaat uit om het geheel te isoleren, maar het hangt er vanaf wat dat in de prijs doet. In de huidige schuur liggen stoeptegels, geen betonnen vloer. De betonnen vloer moet dus ook meegenomen worden in de werkzaamheden. Wij hebben zelf wel enig idee wat betreft de prijs, maar horen graag uw prijs.

Sloopwerk binnen in de woning

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het leeg slopen van een woning in Haarlem. De begane grond van het oude pand is al bijna leeg echter op de eerste en tweede verdieping dienen de vloeren, de keuken en de plafonds verwijderd te worden. Daarnaast zijn er nog een aantal niet dragende wanden dien weg gehaald moeten worden. Graag zou ik een afspraak op locatie maken om de werkzaamheden door te nemen. Zouden jullie contact met mij kunnen opnemen voor een afspraak?

Fundering op houten palen vervangen door staal

Vervangen huidige fundering houten palen met betonopzetter door fundering op staal 60 m2

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer

In ons jaren-30 huis in Haarlem willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 1,5 meter (hoogte 2,7 meter). De muur is mogelijk dragend/ondersteund, dit willen wij dan ook door een vakman laten beoordelen. Graag zien wij in de offerte opgenomen: Een beoordeling van de muur met indicatie van eventueel dragend karakter. Verwijderen van de oude muur. En indien van toepassing; plaatsing stalen balk. De afvoer van puin zal ik zelf verzorgen evenals de verdere afwerking. Daarnaast horen wij graag of de werkzaamheden binnen een maand plaats kunnen vinden.

Houten vloer vervangen door schuimbeton

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1905 en krijgen daarvan op 16 januari de sleutel. De houten vloer met balken is in slechte staat. We willen die laten verwijderen onder de woonkamer en entree en de kruipruimte laten opvullen met schuimbeton en een deklaag. Eventueel willen we daar dan vloerverwarming in. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m². We zoeken een bedrijf dat hiermee rond 18 januari kan starten. Er staan gegevens van de woning op Funda en wij kunnen u ook de brochure toesturen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Etage op dak bouwen

Mijn eengezinswoning heeft op dit moment 2 woonlagen met een plat dak. Graag zou ik hier een opbouw op willen plaatsen van 7 bij 4 meter. Er zal een vaste hard houten trap geplaatst moeten worden. De ruimte zal 2 slaapkamers gaan krijgen. Hiervoor zullen er wanden geplaatst moeten worden inclusief deurkozijnen en deuren. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Beide kamers dienen een raamkozijn te krijgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw op hoekwoning

Wij zijn momenteel op huizenjacht in Haarlem en kwamen de hoekwoning op de meegestuurde foto tegen. Wij vroegen ons af of er een indicatie van wat een extra verdieping op dit huis (niet op de aanbouw) zou kosten. Exacte maten weten we helaas niet maar 25 tot 30 m2 zou een richtlijn zijn.

Eternit tussenwanden verwijderen

Kunt u een offerte sturen voor het verwijderen en afvoeren van 50 m2 Eternit houdende tussenwanden op 1e verdieping van ons huis? Klus moet uitgevoerd worden op 19 februari 2018.

Vloerbalken vervangen door een PS renovatievloer

Wij willen de bestaande houten vloer met vloerbalken in onze tussenwoning laten vervangen door een PS-Renovatievloer. Het gaat om de woonkamer met open keuken van in totaal ongeveer 45 m². We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Trapgat in een betonnen dak zagen

Bij deze klus gaat het om het zagen van een trapgat in een betonnen dak van de klant zijn appartement. De gewenste afmetingen hiervan zijn; 160 bij 120 centimeter. In de offerte mag de prijs inclusief het afvoeren van het puin worden weergegeven. Het dak is goed bereikbaar via het balkon met een trap.

Camera inspectie in de kruipruimte

Wij hebben een oud huis uit 1930 ongeveer. In de hoek van de keuken loopt het schuin af. Misschien is er sprake van houtrot onder de woning? We hebben geen kruipluik, wel zijn onder de trap wat planken los (de woning heeft een houten vloer). Het is vrij ondiep onder de woning. We willen een camera inspectie laten uitvoeren.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Dakopbouw circa 31 m2. Graag casco indicatie. + indicatie met onderstaande afwerking: bijzonderheden/ wensen: - houten wenteltrap - CV ketel verplaatsen van 1e verdieping naar opbouw - Daklicht boven het trapgat, circa 100 x 100 cm - inclusief leidingwerk tbv van cv en wasmachine - inclusief installatie electra - inclusief plaatsen radiatoren - kunststof kozijnen

Woonkamer uitbouwen

Graag willen wij onze woonkamer verlengen met een uitbouw van 3 meter bij 5,5 meter. De huidige kozijnen met schuifpui kunnen worden overgezet. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn voor het stuken en het doortrekken van de elektra en vloerverwarming. Het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit de bouwperiode '45-'59 en krijgen daarvan op 30 april de sleutel. We willen in de woonkamer een deel van een draagmuur laten slopen en een steunbalk laten plaatsen. De muur is 3 meter breed en we willen ongeveer 220 cm laten wegslopen. Daarbij blijft een stuk muur achter een houtkachel gespaard. We willen deze klus direct na de sleuteloverdracht laten uitvoeren. Het puin moet ook worden afgevoerd. We willen door de aannemer de constructieberekening laten verzorgen en hulp bij het aanvragen van de omgevingsvergunning. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor een bezoek aan de woning moeten we contact opnemen met de huidige bewoners.

Opbouw op de woning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een dakbouw. Het gaat om een woning waar nu nog een klein stukje van een schuin dak op zit. Eerste verdieping heeft al een recht plat dak, maar daarboven steekt nog een stukje uit van het originele dak. Dit is een gezamenlijk dak met de buren. Het gaat om ongeveer 35 m2. (4,20 bij 8,20). Type: modern. Houten kozijnen.