Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haarlem of directe omgeving.

3268 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw aan de achterzijde aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haarlem:

Opbouw met dakkapellen

Opbouw/ nokverhoging aan de achterzijde. Met dakkapellen (voor en achter). Zie foto voor een vergelijkbare situatie. Oppervlakte van de woningbreedte is 5 en de lengte 6.3 meter. Wat kost het, wat is de levertijd en wat zijn de opties.

Benedenverdieping uitbouwen en verbouwen

Het volgt willen wij graag realiseren: - Stenen uitbouw achterzijde jaren '30 woning, 5,5 meter breed en 2 meter diep. - Balkon op de uitbouw. - Huidige muur tussen keuken en woonkamer moet er uit. Dit is een draagmuur, er zal een stalen constructie moeten komen. Dit willen wij graag weggewerkt hebben in het plafond. - Toilet vergroten en vernieuwen. - Water en afvoer-leidingen van achterzijde naar voorzijde verleggen, keuken komt aan de voorkant. - Vervangen kunststof erker en kozijn boven voordeur door houten erker respectievelijk houten kozijn. Glas bovenin erker en boven voordeur vervangen met glas-in-lood ramen. - Vloerverwarming, bestaande draagvloer is van hout. - Diverse electrapunten, voor keuken, inductie e.d. - Verwijderen huidige open haard, muur loopt tot aan plafond. - Stuken muren en plafond woonkamer. Ter verduidelijking van alles, zie bijlage voor een impressie van de nieuwe situatie bovenaanzicht. In de tekening is nog uitgegaan van een uitbouw van 1,5 meter diep, we willen toch gaan voor 2 meter. Ik heb ook een tekening van de oude situatie en van de nieuwe achtergevel, ik kan alleen maar 1 plaatje uploaden. Graag zien we uw offerte tegemoet en horen graag wanneer een en ander gerealiseerd zou kunnen worden. Gezien de grootte van de verbouwing snap ik dat er allicht meer informatie nodig is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Gat zagen in buitenmuur

Er moet een gat gezaagd worden in een muur van 80 x 80 cm door de spouwmuur en kalksteenzand van 27 cm dik. Daarna moet er een latei geplaatst worden en een houten kozijn met een naar buiten toe opendraaiend raam.

Ps renovatievloer droog plaatsen

Ter oriëntatie ontvang ik graag een prijsindicatie. Het gaat om een benedenwoning/tussenwoning uit 1930 waar een PS renovatie vloer gelegd moet worden. Het gaat in totaal om de volgende ruimtes: Hal van ca 1,80 x 0,9 meter Gang van ca 3,20 x 0,9 meter Badkamer van ca 1,80 x 1,90 meter Keuken van ca 2,90 x 1,90 meter Slaapkamer van ca 3,40 x 3,40 meter Woonkamer van ca 8,50 x 3,40 meter De hal bevat een kruipruimte gat De woonkamer bevat tevens 1 convectorput en 1 uitsparing voor de open haard Totaal ongeveer 45 m2 De huidige houten vloer en balken verwijder ik zelf

Achterzijde woning uitbouwen

Wij denken erover om aan de achterzijde van onze woning 2,50 meter uit te bouwen over een breedte van 6 meter. De openslaande deuren die nu aanwezig zijn willen wij graag opnieuw gebruiken. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het doortrekken van de elektra en verwarming en het stuken van de wanden en plafond. Het is ons niet duidelijk of er een vergunning aangevraagd moet worden, er zijn wel al meerdere uitbouwen in de straat aanwezig. Er is een achterom aanwezig.

Opbouw realiseren

Wij zouden graag een dakopbouw van 4.70 breed en 8.90 lengte willen realiseren. Een vaste trap is niet nodig wel zal de ruimte ingedeeld moeten worden voor een slaapkamer en een badkamer. De elektra en de verwarming moet worden doorgetrokken en de badkamer voorbereidingen getroffen. Er komt een toilet, ligbad, wastafel en separate douche in de badkamer. Verder dienen er dakramen geplaatst te worden en de constructie aangepast. De 2 schoorstenen dienen te worden doorgetrokken en de CV verplaatst. De vergunningsaanvraag is bijna rond.

Dakopbouw offerte

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een dakopbouw en wil daarvoor een afspraak maken om het werk op te laten nemen.

Winkelpand naar horecapand ombouwen

Mijn winkelpand in Haarlem wil ik verbouwen naar een horeca pand. Het winkelpand is 150m2. Ik wil graag weten hoeveel dat gaat kosten.

Uitbouw met lichtstraat

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 5.50 meter breed en 4 meter diep laten plaatsten. De uitbouw zal een lichtstraat moeten krijgen, houten kozijnen en 2 openslaande deuren. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een casco uitbouw en voor ene uitbouw inclusief stuukwerk, elektra, verwarming en keukenvoorbereidingen. De uitbouw mag vergunningsvrij worden geplaatst.

Gehele woningrenovatie en serre aanbouwen

Ter indicatie zijn wij opzoek naar een grove prijsbepaling voor het renoveren en verbouwen van onderstaand huis op Funda. We zouden dit huis op de begane grond graag anders indelen en voorzien van een serre. Verder moet alles geïsoleerd worden, lekkages hersteld en voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing. Ook leiding en elektriciteit en de badkamer moeten aangepakt worden.

Oude schuur afbreken en opnieuw opbouwen

Momenteel staat er een oude schuur (betonnen vloer) met afmeting van 4-5 meter bij 2 meter. Deze willen wij afbreken en opnieuw opbouwen in de afmeting van ongeveer 2 bij 2 meter. Er zit elektra en wateraansluiting in de schuur. Deze moeten wederom terugkomen in nieuwe schuur. Is een bakstenen schuur met (verouderd) raamkozijn en deur.

Schuin dak recht optrekken

Wij willen een dakopbouw realiseren waarbij eerst ons schuine dak aan de achterkant recht opgetrokken wordt en daar bovenop de dakopbouw wordt gebouwd. Constructieberekeningen en dergelijke heb ik al, maar ik kan maar ik kan geen pdf's toevoegen aan deze aanvraag.

Plat dak verhogen met opbouw

Ik wil een opbouw met plat dak. Maten zijn ongeveer 470 breed en 800 cm diep. De buren hebben de voorkant recht opgetrokken met hout (weliswaar 50 cm dieper dan de gevel dus dan wordt de opbouw 750 cm diep) en de achterzijde hebben zij met 70 graden hoek en dakpannen (en ramen over de hele breedte). Graag zou ik de zijkant met onderhoudsarm materiaal afgewerkt willen hebben (een metalen variant?)

Casco dakopbouw op plat dak

Ik wil graag een dakopbouw op mijn woning laten plaatsen. Het gaat om een casco dakopbouw met plat dak. De voorkant zal van hout worden voorzien van 3 ramen. De achterkant 70 graden met dakpannen en meerdere ramen. In de bijlage zijn een aantal tekeningen te zien die de buren gebruikt hebben voor hun dakopbouw. Ik wil hier dezelfde aspecten aanhouden. De zijkanten van de opbouw wil ik laten afwerken met onderhoudsarm materiaal (denk aan golfplaten van een metaalsoort/aluminium). Zie bijlages voor meer maatvoeringen. De foto's zijn van de opbouw van de buren, dan hebben jullie wellicht een beter idee. Wat ik wel anders wil is de zijkanten afwerken met onderhoudsarm materiaal.

Renovatie van een woning

Hi, I live in Haarlem and I would like to renovate my house. Do you have time to view the house? Thanks,

Dak uit laten bouwen met een nokverhoging

Wij willen graag een dakaanbod en nokverhoging aan 1 kant laten plaatsen, ook dmv prefab. zou fijn zijn als iemand langs kan komen voor een offerte.

Dakopbouw op de woning bouwen

Het gaat om een huis uit 1906. De woning is 420 cm breed en 860 cm diep. De beneden verdieping is 300 cm hoog. Bij een dergelijke opbouw zouden we het mooi vinden dat de eerste verdieping een soort gelijke hoogte krijgt. Compleet opgeleverd: houten geschilderde kozijnen, dubbel glas, van binnen gestuukt, deuren, trap, wasmachine aansluiting, CV verplaatsen naar zolder en centrale verwarming Zowel aan de voorkant als aan de achterkant grote ramen voor veel lichtinval. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Serre laten renoveren

Wij hebben een serre van ong 12 m2. Het is gemaakt van aluminium en glas. Het glas (3 banen op dak... raampje in middelste strook hoeft niet terug) moet vervangen. We denken dat ook de rubbers niet meer goed zijn. De deuren schuiven in harmonica open. Ook hier zijn de rubbers niet meer goed. In de hoek (enkelsteense buitenmuur)van het dak en deur serre lekt het. We zijn op zoek naar iemand die ons goed advies kan geven, glas, rubbers en lekkage kan vervangen en oplossen.

Renovatie volledige tweekapper

Wat kost een volledige renovatie van een 2 onder 1 kap woning 100 m2, 5 kamers, 1 badkamer, 1 toilet inclusief samenvoegen woonkamer/keuken.

Dakopbouw op eengezinswoning

Ik zou graag een dakopbouw op een eengezinswoning, jaren '30, willen laten plaatsen. De afmetingen zijn 5.90 meter breed en 9.20 meter lang. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en het houten frame voor de wanden geplaatst. Verder zal ik de ruimte zelf gaan afwerken. De vergunning is aangevraagd en de toestemming is binnen.

Waterschade herstellen aan plafond en muur

Na lekkage badkamer hal beneden plafond net geworden. Gedeelte is gesloopt om de schade te herstellen, dit moet hersteld worden. Tevens moet hierna plafond gestuct worden en tevens geschilderd. Koof om afvoer moet gemaakt en geschilderd worden.

Uitbouw achterhuis voor extra kamers

Willen graag in de achtertuin vanuit de keuken 2 x 3 meter aanbouwen om 2 extra kamers te realiseren. De tuin heeft geen achterom. De bouw is ook nog niet gemeld, dus eventueel meldings- en vergunningstraject opnemen in de offerte. De uitbouw wordt 1 bouwlaag hoog en bestaat uit 1 slaapkamer en 1 hobbykamer. Materiaal nader te bepalen in overleg met vakman.

Achterzijde uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw van 6 meter breed en 3 meter diep. De buren links hebben al een uitbouw en de heipalen zitten er al in. De rechter buren hebben niets. We willen onze huidge kozijnen houden.

Gehele schoorsteen slopen

Ik wil de schoorsteen in mijn huis laten verwijderen. De schoorsteen op het dak is al verwijderd toe er nieuwe dakbedekking op kwam. Gaat om begane grond, 1e en 2e verdieping. Is een tussenwoning uit 1907.

Renoveren van de complete badkamer

Onze badkamer 1.75 bij ongeveer 2.40 meter moet betegeld worden als het kan met vloerverwarming. Momenteel ligt er een kale vloer. Wij willen de douche voorzien van een nieuwe douchebak met douchecabine, we hebben een regendouche van Grohe aangeschaft, gekeken moet worden of de leidingen en de CV dit aan kan. Verder hebben we een nieuw badkamermeubel met 2 wasbakken die geplaatst moet worden, een spiegelkast, waar ook een stopcontact in gemaakt moet worden. Als vloerverwarming geen optie is, dan moet er verwarming geplaatst worden.