Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haarlem of directe omgeving.

3118 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haarlem:

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 2,2 meter tussen de keuken en de woonkamer. De muur is in totaal 3 meter, dus wij willen ongeveer 80 cm overhouden (i.v.m. houtkachel). Ook graag het puin opruimen.

Opbouw op de woning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een dakbouw. Het gaat om een woning waar nu nog een klein stukje van een schuin dak op zit. Eerste verdieping heeft al een recht plat dak, maar daarboven steekt nog een stukje uit van het originele dak. Dit is een gezamenlijk dak met de buren. Het gaat om ongeveer 35 m2. (4,20 bij 8,20). Type: modern. Houten kozijnen.

Lichte aanbouw plaatsen

Omschrijving van de werkzaamheden: Plaatsen van een aanbouw aan bestaande woning. Er is momenteel een kleine aanbouw aanwezig die gedeeltelijk gesloopt zal worden en verder moet worden opgebouwd. De buren hebben reeds een volledig aanbouw waar tegenaan gewerkt moet worden met houtenskelet. Sloopwerk en uitgraven van fundering zal (in overleg) in eigen beheer worden gedaan. Verder zullen de volgende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden: Openbreken oude achtergevel en ondersteunen van gevel met H-profiel Fundering nieuwe aanbouw 4 x 4,5 meter, inclusief heien Storten nieuwe vloer 4 x 4,5 meter (inclusief isolatie) Opmetselen bestaande muur aanbouw 80 cm hoog x 4 meter lang Houten skeletbouw tegen muur van buren 3 meter hoog x 4 meter lang Plaatsen kozijn achterzijde met twee openslaande deuren Plaatsen lichtstraat in nieuwe aanbouw 3 x 1,5 meter Casco opleveren van aanbouw. Een vergunningaanvraag is niet nodig. Er is een tekening op basis van de aanbouw van de buren. Zo licht en goedkoop mogelijk bouwen. Datum van uitvoering in overleg.

Sparing in muur groter zagen

Wij willen weten wat zou kosten om in een muur een kleine opening te laten uit zagen. Waar het dus eigenlijk om gaat is dat het gat van de keukendeur iets wordt vergroot.

Gat zagen in een betonvloer

Ik ben een verbouwing aan het voorbereiden en daarbij moet er een toegang worden gemaakt naar de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat voor mij een gat in de betonnen vloer kan zagen. Ik ben nu aan het vaststellen waar alle leidingen in de vloer lopen. Ik heb graag snel contact. Deze klus kan over 14 dagen worden uitgevoerd.

Dakopbouw en dakkapel bouwen

Graag een offerte voor het plaatsen van een dakopbouw recht opgetrokken aan de achterkant en voorzijde schuin. Het zal ongeveer 15 m2 worden. Wij willen hier ook een dakkapel in met 3 ramen. Wij zoeken iemand die ons hierin kan adviseren.

Verwijderen schoorsteen en dak dichten

Ik wil dat de schoorsteen (buiten) wordt gesloopt.Het puin hoeft niet afgevoerd te worden. Ook moet het gat dichtgemaakt worden. Er zijn dakpannen en nokvorsten aanwezig. Aan de onderkant is de schoorsteen al verwijderd.

Verdieping opbouwen

Wij willen graag een 2e verdieping/dakopbouw op ons huis laten maken van 4,13 bij 8,87 meter. Onze buren aan beide zijden hebben een dergelijke dakopbouw, ik heb begrepen dat het om een type 'Iris' dakopbouw gaat. Momenteel hebben wij aan de voorzijde van het huis nog een dak met dakpannen en een ouderwetse dakkapel, aan de achterzijde is het reeds recht opgetrokken met een kunststof gevel. We willen in de extra verdieping ook graag kunststof kozijnen. Er moet ook een extra trap worden geplaatst naar de nieuwe verdieping. Ik ben op zoek naar aannemers voor een eerste gesprek. Ik zal bij de buren hun bouwtekeningen opvragen, dat kan veel tijd en moeite besparen. Ik bespreek graag de mogelijkheden en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Het is onze wens om nog dit jaar te starten met de bouw, maar we weten niet of dit haalbaar is omdat de vergunning nog moet worden aangevraagd.

Schoorsteen ontdoen van asbest

Bij renovatie werkzaamheden aan mijn schoorsteen ivm nieuwe houtkachel is er geconstateerd dat er een 2 meterlange asbestbuis in mijn schoorsteen zit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze te late verwijderen.

Asbest in schoorsteen verwijderen

Bij renovatie schoorsteen ivm nieuwe houtkachel is geconstateerd dat er asbest buizen zijn gebruikt in de schoorsteen. Deze zitten vast en kunnen niet in geheel eruit gehaald worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten zouden zijn om deze buizen te verwijderen. Zou om ongeveer 2 meter lange buis gaan.

Asbest rookafvoerpijp verwijderen

Het inventarisatierapport en besmettingsrapport zijn aanwezig. De asbestpijp is vrijstaand en 3.5 meter lang en aan de voet gemetseld.

Sleuven frezen in een Gibowand

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij met een geschikte sleuvenzaag 2 sleuven kan frezen in een niet dragende binnenwand van Giboblokken. Ik wil er een doorgang in van ongeveer 2 meter breed. Ik zal zelf de Gibowand verder slopen en het puin afvoeren. Ik ontvang vooraf graag uw prijsindicatie.

Uitbouw aan achterzijde woning

Ik wil graag de achterzijde van de woning uitbouwen met 1.80 m2 (plat dak). De breedte van de woning is 5 meter. Het betreft een nieuwbouwhuis. Graag een vrijblijvende offerte.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Raamconstructie in de keuken vergroten

Het keukenraam willen wij laten aanpassen, zodat de opening groter wordt. In het bovenstuk van het raam zit een vast stuk glas, dat er uit zal moeten zodat er grotere klapramen/deurtjes in kunnen worden gezet. Het is een kwestie van bestaande raam eruit en een andere erin bouwen, enkel hout en glaswerk. Raam is nu 1.50 x 1.50 meter, graag advies in de mogelijkheden hiervan.

Betonnen rand afzagen en afwerken

We willen graag de rand die aan de open haard vast zit afzagen, zie foto op Funda. Van de telefoon links tot aan het rode lampje. Bij de open haard moet een randje rondom blijven. Het is beton met een dun laagje marmer. Stucadoor moet het vlak kunnen stucen zodat je er niks meer van ziet. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Raam in buitenmuur monteren

Wij willen graag een raam geplaatst hebben in een buitenmuur dat gaat grenzen aan de reeds bestaande schuifpui. De afmeting zal ongeveer 1.30 meter breed en 2.40 meter hoog zijn. De pui is van hout maar het raam mag van kunststof zijn met houtlook.

Opbouw op een zadeldak

Ik wil graag een opbouw met een breedte van 4.70 meter en een diepte van 6 meter. Op dit moment is er een zadeldak aanwezig. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Scheidingsmuurtje en fundament maken

Er komt een schridingswandje haaks op de achterwand waar uitbouw tegenaan komt. Daarbij muur van 3 x 5 voor verdiept terras en afscheiding buren. Tot slot deurpost opmetselen tot 1 m.

Prefab afzink kelder onder nieuw te bouwen uitbouw

Eventueel met uitbouw. bestaande wordt vervangen.... circa 6 meter bij 3 meter doel is slaapvertrek en natte ruimte

Deuropening in betonnen draagmuur verbreden

Gaarne een offerte voor het verbreden van circa 50 cm van een bestaande deur in betonnen muur begane grond. Weet niet of hij ondervangen moet worden met balk. Muur is circa 15 cm dik. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden.

Dakopbouw maken op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met op het zadeldak zowel voor als achter een dakkapel. Het is onze wens om de dakconstructie te wijzigen en er een dakopbouw te laten maken. Elders in de wijk is dit al op diverse huizen gedaan. Ik heb bij de gemeente de regelgeving opgevraagd. Er mag tot 3 meter boven de goothoogte worden opgebouwd met een schuinte van 70 graden. Aan de achterzijde mag er een dakkapel die de contouren van het huis volgt. Aan de voorkant mag de dakopbouw maximaal 50 % van het dakoppervlak beslaan. Ik wil een afspraak maken met een vakman die ervaring heeft in het maken van een dergelijke dakopbouw. Ik bespreek dan graag de mogelijkheden en ontvang uw gedetailleerde prijsopgave. Omdat tekeningen moeten worden gemaakt en een vergunning nog moet worden aangevraagd, verwacht ik dat deze klus in het voorjaar van 2018 kan worden uitgevoerd.

Schouwen verwijderen

Ik wil 3 schouwen verwijderen, daarna het plafond, dak en de vloer weer heel maken inclusief de muur stuken. Ik wil daarna ook dat de vakman het puin afvoert. De afmetingen: 1 Schouw in woonkamer rond (30 cm * 70 cm * 3 meter) 2 Schouwen in slaapkamers (30 cm * 80 cm * 2,5 meter)

Opvangen van gevel en constructiewerkzaamheden

Het gaat om het leveren en plaatsen van staalwerk. Dit moet 2 x een kolom HE140A 1 keer onderligger HE160A en bovenligger HE220A Instorten van een bewapende betonbalk om onderligger. Ook wil ik het brandwerend bekleden van staal met Promatac (15 mm). Betreft het doorbreken van de keukenmuur (draagmuur) en pui achter.

Onderzoek en indien nodig reparatie van een vloerbalk

Uit de bouwkundige keuring die wij hebben laten uitvoeren bij de koop van onze woning in juli 2016 is naar voren gekomen dat er sporen zijn gevonden van houtaantastende insecten in het vloerbeschot onder de vloer in de entree van de woning. Hier is tijdens deze keuring geen uitgebreider onderzoek naar gedaan omdat dit niet onder deze keuring viel. Wij zouden deze inspectie graag alsnog willen laten verrichten alsmede de herstelwerkzaamheden die daar wellicht uit voortkomen.