Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haarlem of directe omgeving.

3301 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw Almere realiseren, tussenwoning bouwen, privé sauna laten bouwen, bouwen twee onder een kap woning, nieuw klein huis bouwen, huis laten bouwen, renovatie van appartementen, nieuw te bouwen woning laten bouwen, kantoor met garage, berging en carport bouwen, vrijstaande woning nieuw laten bouwen, huis op een kavel laten bouwen, prefab woning laten bouwen, gehele verbouwing van een boerderij, boerderij renoveren, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haarlem:

Prefab kelder plaatsen

Voor het parkeren van een hobby auto willen wij dat onder de grond doen. Daartoe is een parkeerput nodig van globaal 5 meter lang 3 meter breed en 2.5 meter hoog in zand. Wij zoeken een partij die deze put kan graven en vervolgens de prefab kelder kan plaatsen. Dit moet plaatsvinden in de voortuin welk goed bereikbaar is.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw realiseren van de woning. De maten zijn ongeveer 5 meter bij 2.50 meter, inclusief kozijn en openslaande deuren. De uitbouw moet aan de achterkant van de woning plaatsvinden en er is geen achterom.

Kruipluik herstellen

Mijn kruipluik moet hersteld worden de (ijzeren) randen zijn verroest en brokkelen af. Het luik zelf is nog in goede staat. De afmetingen zijn 73 x 39 CM, gemeten vanaf de buitenzijde van de ijzeren rand. Zie ook de foto's. Graag in zijn geheel herstellen.

Casco uitbouw achter de woning bouwen

Casco aanbouw plaatsen van ongeveer 11 m2 (5,4x2,0). Stijl is traditioneel met bakstenen aan de buitenkant in de kleur van het huis. Heiwerk 2 palen (Haarlem), 2 kanten metselen omdat buren geen uitbouw hebben, Nieuwe pui met openslaande deuren met zijlichten over de volledige hoogte en breedte. Aanbouw wordt aan het huis geplakt, sloopwerk van bestaande pui en maken staalconstructie voor draagmuur. Hardhouten kozijnen. Wij ontvangen graag een richtprijs/concept offerte per e-mail

Polycarbonaat platen en golfplaten vervangen

Het dak van mijn uitbouw bestaat nu uit poylcarbonaat platen en golfplaten. Deze platen moeten worden verwijderd en afgevoerd en nieuwe heldere polycarbonaat platen geleverd. De afmeting is 2 bij 2.50 meter en is goed te bereiken.

Erker aan de voorzijde van de woning maken

Wij willen graag een erker laten maken van 2,50 meter breed en ook 2,50 meter hoog. Diepte ongeveer 75 cm, met houten kozijnen. Zie voorbeeld foto

Vaste trap en dakkapel plaatsen

Onze vlizozolder willen wij bij het huis Betrekken en zoveel mogelijk m2. We willen graag 1,5 kamer creeeren.

Draagbalk in het dak verhogen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een huis waar nog veel aan moet gebeuren. Op de bovenverdieping is er een steunbalk die wij graag zouden willen laten verhogen (zie bijgevoegde foto's). We willen dit graag door een goed bouwbedrijf laten doen, daar het een dragende balk van de dakconstructie betreft, en wij waren benieuwd of u iets voor ons zou kunnen betekenen. De balk zal zo'n 60 cm hoger moeten komen dan hij nu is. Graag horen we van u of het mogelijk is om de balk te laten verhogen, op wat voor termijn dit ongeveer zou kunnen, hoe duur dit zou zijn en of er wel/niet een vergunning via de gemeente voor nodig is.

Opbouw op een plat dak realiseren

Ik wil een opbouw op een plat dak realiseren. De afmetingen zijn 3.8 meter x 7 meter.

Plaatsen van systeembeton

Ik wil graag 7 kuilen graven van 90 cm diep, 3 betonpalen uitgraven, 10 palen plaatsen, 20 platen van maximaal 175 bij 40 cm plaatsen en afsmeren. Er is een achterom.

Scheuren in binnenmuren repareren

Ik heb vochtschade en scheuren in de binnenmuur op de 1e etage van mijn woning, die ik graag wil laten repareren. Graag vrijblijvend offertebezoek om plan te bespreken. Stuken en schuren van de muur dus en graag ook kozijnen schilderen.

Uitbouw aan de achterzijde aan bouwen

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. Afmeting ongeveer 4 x 5 meter. Achtermuur doorbreken en opvangen en tussenmuur doorbreken en opvangen (draagmuren). Graag zouden wij 2 prijzen willen zien, casco opgeleverd en compleet afgewerkt opgeleverd. Startdatum vanaf half augustus / begin september. Materialen in overleg.

Betonrot aan balkon herstellen

Ik heb een woning uit 1963 met betonnen ondervloer. Aan de achterkant hebben wij een hangend balkon bij de slaapkamer en overhang bij de voordeur. Volgens mij heeft het balkon betonrot want er vallen brokjes af. Het balkon is ongeveer 1 bij 2,5 meter.

Vloerbalken repareren

Wij hebben een woning gekocht uit 1901. Graag willen wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het vervangen van 2 a 3 vloerbalken in onze woning. In de bijlage heb ik delen van het bouwkundig rapport toegevoegd, zodat jullie alle informatie bij de hand hebben. 11 juni 2018 vind de sleutel overdracht plaats en wij willen zsm de balken vervangen. Liefst voor 27 juni, wanneer wij onze huidige woning in Amsterdam moeten verlaten.

Woning laten optoppen

Het gaat om een woning in Haarlem uit 1906. We zoeken iemand die ons huis kan optoppen. In onze buurt wordt dit veel gedaan, er worden dus vergunningen verleend. Onze bestaande woning heeft op de eerste etage een voor en achter een dakkapel, deze moeten worden verwijderd en opgetrokken met een stenen muur met aan voor zijde 2 grote ramen en achter zijde 3 ramen. De tweede etage zal dus helemaal gesloopt moeten worden. We willen dan graag een nieuwe indeling + nieuwe badkamer + wc boven creëren. Daarnaast denken we aan een klein dak terras over (op keuken uitbouw). We willen de woning tevens uitbreiden met een tweede etage. Dus er moet ook een tweede trap naar zolder komen. Hier willen we een zolder met meerdere slaapkamers en een wasmachine aansluiting, wellicht kunnen de verwijderde dak kapellen op de bovenste etage worden bevestigd. Het gehele project willen we graag volledig af opgeleverd hebben (deuren- stuken- vloer- etc. ) De begane grond afmetingen zijn: 4.10 bij 8.60 meter, we willen zo veel mogelijk m2 dus recht optrekken. We zoeken een fijne betrouwbare aannemer die dit voor ons kan doen. We hebben geen haast en zijn flexibel wat betreft het termijn waarop het van start kan gaan. Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd wat dit project om en na bij zal kosten.

Serre aan nieuwbouwwoning zetten

Wij willen een serre realiseren bij een nieuwbouwwoning. De vloer moet gelegd worden voor ondersteuning. Deze moet 3 x 4 meter worden. Geen glazen ramen, maar alternatief, stevig, doorzichtig en makkelijk te onderhouden materiaal. De woning wordt in augustus opgeleverd. Ik wil graag twee opties in uw offerte ontvangen: een met afwerken en een zonder afwerken. Eventueel met platen van 15 cm in plaats van cement.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij hebben een tussenwoning van 5.30 meter breed. Aan de achterzijde is er al een uitbouw van 2.50 meter breed en 6 meter lang. Graag zouden wij een extra aanbouw laten plaatsen zodat de oude uitbouw en de nieuwe uitbouw gelijk getrokken zijn. De elektra en de verwarming dient te worden doorgetrokken en de wanden en het plafond gestuukt. De uitbouw dient schilderklaar opgeleverd te worden. De openslaande deuren die aanwezig zijn willen wij graag opnieuw gebruiken daar waar mogelijk is. Wij hoeven hier geen vergunning voor aan te vragen, echter zullen wij er wel een melding van moeten maken.

Funderingsherstel met of zonder kelder

Wij zijn starters en staan op het punt om een woning te kopen. Deze woning in Haarlem komt uit 1900 en heeft mogelijk funderingsherstel nodig, visueel onderzoek concludeert dat de fundering in redelijke staat is en geen direct herstel behoeft. Het oppervlakte is 4,38 bij 8,21 m en bevat ongeveer 22 palen, waarvan circa 6 palen worden opgevangen door een woningcorporatie omdat het een gemeenschappelijke muur betreft. De andere buren willen waarschijnlijk geen funderingsherstel realiseren waardoor er circa 10 houten palen overblijven. Onze vraag is hoeveel een funderingsherstel met en zonder kelderbouw grofweg zou kosten. Onze plannen voor de kelderbouw zou dan als leefruimte fungeren. Wij horen graag van u!

Kraken aan de vloer verhelpen

De vloer kraakt op een plek. De vloer veert ook een beetje mee. Het dient verstevigd te worden. Er ligt een gelijmde houten vloer op maar op de verdieping eronder kan er via de afzuigkap gekeken worden.

Opbouw met dakkapellen

Opbouw/ nokverhoging aan de achterzijde. Met dakkapellen (voor en achter). Zie foto voor een vergelijkbare situatie. Oppervlakte van de woningbreedte is 5 en de lengte 6.3 meter. Wat kost het, wat is de levertijd en wat zijn de opties.

Benedenverdieping uitbouwen en verbouwen

Het volgt willen wij graag realiseren: - Stenen uitbouw achterzijde jaren '30 woning, 5,5 meter breed en 2 meter diep. - Balkon op de uitbouw. - Huidige muur tussen keuken en woonkamer moet er uit. Dit is een draagmuur, er zal een stalen constructie moeten komen. Dit willen wij graag weggewerkt hebben in het plafond. - Toilet vergroten en vernieuwen. - Water en afvoer-leidingen van achterzijde naar voorzijde verleggen, keuken komt aan de voorkant. - Vervangen kunststof erker en kozijn boven voordeur door houten erker respectievelijk houten kozijn. Glas bovenin erker en boven voordeur vervangen met glas-in-lood ramen. - Vloerverwarming, bestaande draagvloer is van hout. - Diverse electrapunten, voor keuken, inductie e.d. - Verwijderen huidige open haard, muur loopt tot aan plafond. - Stuken muren en plafond woonkamer. Ter verduidelijking van alles, zie bijlage voor een impressie van de nieuwe situatie bovenaanzicht. In de tekening is nog uitgegaan van een uitbouw van 1,5 meter diep, we willen toch gaan voor 2 meter. Ik heb ook een tekening van de oude situatie en van de nieuwe achtergevel, ik kan alleen maar 1 plaatje uploaden. Graag zien we uw offerte tegemoet en horen graag wanneer een en ander gerealiseerd zou kunnen worden. Gezien de grootte van de verbouwing snap ik dat er allicht meer informatie nodig is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Gat zagen in buitenmuur

Er moet een gat gezaagd worden in een muur van 80 x 80 cm door de spouwmuur en kalksteenzand van 27 cm dik. Daarna moet er een latei geplaatst worden en een houten kozijn met een naar buiten toe opendraaiend raam.

Ps renovatievloer droog plaatsen

Ter oriëntatie ontvang ik graag een prijsindicatie. Het gaat om een benedenwoning/tussenwoning uit 1930 waar een PS renovatie vloer gelegd moet worden. Het gaat in totaal om de volgende ruimtes: Hal van ca 1,80 x 0,9 meter Gang van ca 3,20 x 0,9 meter Badkamer van ca 1,80 x 1,90 meter Keuken van ca 2,90 x 1,90 meter Slaapkamer van ca 3,40 x 3,40 meter Woonkamer van ca 8,50 x 3,40 meter De hal bevat een kruipruimte gat De woonkamer bevat tevens 1 convectorput en 1 uitsparing voor de open haard Totaal ongeveer 45 m2 De huidige houten vloer en balken verwijder ik zelf

Achterzijde woning uitbouwen

Wij denken erover om aan de achterzijde van onze woning 2,50 meter uit te bouwen over een breedte van 6 meter. De openslaande deuren die nu aanwezig zijn willen wij graag opnieuw gebruiken. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het doortrekken van de elektra en verwarming en het stuken van de wanden en plafond. Het is ons niet duidelijk of er een vergunning aangevraagd moet worden, er zijn wel al meerdere uitbouwen in de straat aanwezig. Er is een achterom aanwezig.

Opbouw realiseren

Wij zouden graag een dakopbouw van 4.70 breed en 8.90 lengte willen realiseren. Een vaste trap is niet nodig wel zal de ruimte ingedeeld moeten worden voor een slaapkamer en een badkamer. De elektra en de verwarming moet worden doorgetrokken en de badkamer voorbereidingen getroffen. Er komt een toilet, ligbad, wastafel en separate douche in de badkamer. Verder dienen er dakramen geplaatst te worden en de constructie aangepast. De 2 schoorstenen dienen te worden doorgetrokken en de CV verplaatst. De vergunningsaanvraag is bijna rond.