Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Haarlem of directe omgeving.

3362 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, kelder onder tuin en uitbouw woonkamer, aanbouw voorkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Haarlem:

Dakopbouw op een plat dak

We zijn op zoek naar een bedrijf om ons te helpen een nieuwe verdieping te bouwen (dakopbouw standaard, prefab of gebouwd op site wood). De afmetingen zijn ongeveer 4 meter x 9 meter. Er is een vergunning nodig, maar ik verwacht geen problemen met het verkrijgen ervan. Veel buren hebben er ook al een. Is het mogelijk om op de offerte een complete en een casco oplevering te vermelden? Stucwerk en elektra is niet nodig. Tekeningen zijn ook nog nodig. U bent van harte welkom om ons huis te bezoeken en over dit project te praten.

plaatsen dakkapel en onder andere zolderverbouwing

Wij willen graag onze zolder laten verbouwen. Te denken aan: - Plaatsen van een nieuw dakkapel, plaatsen van twee dakramen (nu een muur), dak isolatie, mogelijkheid tot een extra badkamer op zolder(nog geen leidingen aanwezig). Onze tweede verdieping voorzien van nieuwe ramen en kozijnen (betreft 4 kamers). Aanpak kleine onderhouds klussen in het gehele huis (bijv deuren voorzien van deurlijsten, erker onderhoud, klein schilderwerk). Hoor graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Dakopbouw en serre aanbouw

Ik wil graag een dakopbouw en een serre realiseren. De te realiseren dakopbouw wordt 6 x 9 meter (buitenmaat). Het diept als extra verdieping en moet worden opgebouwd op een plat dak. Ik neem aan dat het dak sterk genoeg is, in de hele straat zijn er meerder dakopbouwen. De vergunning regel ik zelf. Ik wil graag een complete oplevering, inclusief elektra. Tekeningen worden al gemaakt. Aan de voorkant komen 3 raamkozijnen met in het midden een dubbelen openslaande deur naar binnen toe. Aan de achterkant wil ik een gestucte gevel met 3 raamkozijnen. De constructie wil ik graag het goedkoopst. De serre wil ik 2,5 x 6 meter (buitenmaat). Van vloer tot plafond komen kozijnen en en dubbele deur. Vergunning is niet nodig. Elektra wil ik graag hebben. De constructie ook graag de goedkoopste optie. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies over. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw / uitbouw vanuit zadeldak

Opbouw / uitbouw vanuit zadeldak met dakkapel op plat dak 12 m2. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, en het moet een houten opbouw worden. Ik heb nog geen vergunning.

Raamkozijnen vervangen met glas en raamdorpels plaatsen

Wij willen graag nieuwe raamkozijnen laten vervangen. Het gaat om drie houten kozijnen, waarbij ook het glas moet worden vervangen en de raamdorpels. De raamdorpels aan de zijkant moet worden onderhouden. De nieuwe kozijnen moeten van kunststof zijn.

Vergroten van badkamer en slaapkamer

Wij willen graag zowel een slaapkamer als badkamer vergroten. Op dit moment zit er een vrij breed stuk loze ruimte tussen deze twee kamers. We willen dit stuk gang in tweeën delen en toevoegen aan de kamers. Dit zou betekenen dat zowel een muur in de slaapkamer als badkamer moet worden verwijderd en dat een nieuwe gedeelde muur geplaatst moet worden. Voor de slaapkamer zou ook een nieuwe deur geplaatst moeten worden. Wij vermoeden dat het hier niet om dragende muren gaat, maar dit moet uiteraard tijdens een bezoek aan de woning bekeken.

Een uitbouw realiseren een de begane grond renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn begane grond kan renoveren. Het gaat om het realiseren van een uitbouw van 5 m2 waar een nieuwe keuken in geplaatst moet worden. Daarnaast moet over de gehele begane grond vloerverwarming worden gerealiseerd. Ook wil ik een deur laten verplaatsen, de wanden laten stucen en het toilet laten renoveren. Het gaat om werkzaamheden in een tussenwoning.

Uitbouw achterzijde

Graag zou ik een uitbouw aan de achterzijde laten realiseren. Momenteel hebben wij een bestaande uitbouw van 80 cm, deze moet vervangen worden door 2,5 m x 5,22 m. Dus oude moet eerst gesloopt worden, voordat er gebouwd kan worden. Graag ook direct afvoeren. Er is geen vergunning nodig. De constructie ligt aan de prijs, deze graag apart benomen op de offerte. Prefab is voor ons een optie. De fundering is nu stalen palen, ik denk dat dit nodig is, of (heb ik gehoord) een soort spin/ paraplu constructie. Graag een casco oplevering. Met name geïnteresseerd in levertijd!

Request for costing of a serre

Dear all, we would like to get a proposal from a similar serre as the one attached with dubble glass, walls on the side and squared panels glass on the front. Our serre would be 4.80m broad x 3m deep. and we are checking now with few contractors the feasability, the cost and the timings. Thanks in advance.

Funderingsherstel en mogelijk kelderrealisering

Zie bijgevoegd bestand voor gedetailleerde informatie (zoals afmetingen, paallengte, oppervlakte herstel fundering en etc.). Wij zoeken een organisatie die een eerlijke prijs biedt en een goede samenwerking wil aangaan met ons. Het is helaas nog onduidelijk of andere partijen mee zullen doen aan het herstel. Voor ons komt het neer op de situatie zoals omschreven in de bijlage. Het liefst gebeurt het herstel zo trillingsvrij mogelijk. We horen graag van u. We zijn overigens al redelijk ver in het oriëntatieproces.

2 x kozijnen erker vervangen

Wij (VVE) willen kozijnen van onze erkers laten vervangen. Betreft kozijn appartement boven en kozijn appartement beneden (schatting circa 7 m2 per kozijn). Graag ontvangen wij van u een offerte - incl. Glas - incl. plaatsen in Haarlem - Plus optie in hout en kunststof.

Opbouw realiseren

Graag zouden wij willen weten wat de kosten ongeveer zijn voor een dakopbouw. De maten zijn: 4,30 m breed en 7,82 m lang. Casco of compleet is in overleg. Er moet wel elektra in komen, ik weet niet zeker of het gestuct moet worden. Het moet een kunststof opbouw worden. Er is ook een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.

Uitbouw maken

Ik wil graag een complete uitbouw van 2/2,5 meter. Slopen oude muren en pui. Uitbouw plaatsen 5 meter breed. Houten kozijnen, electra etc. Er hoeft geen fundering in en het moet van bakstenen gemaakt worden.

Achtergevel optrekken

Mijn woning heeft aan de achtergevel een schuin dak over 2 verdiepingen. De dakhelling bedraagt circa 55 graden. De vloeren van de woning zijn vermoedelijk kanaalplaatvloeren en hebben een overspanning van circa 5,1 meter. De verdiepingshoogte is ongeveer 2,8 meter. Graag wil ik de gevel van de 2e verdieping optrekken, dus niet de 1e. Het is de bedoeling dat de gevel een hsb-binnenblad heeft en een metselwerk buitenblad. Het dak van de uitbreiding mag een staalconstructie met hout zijn, of van beton. In de gevel moeten een drietal kunststof draai-kiepramen komen. Uitgangspunt is dat alle tekeningen en eventuele berekeningen door aannemer geleverd worden. De opdrachtgever verzorgd zelf de aanvraag van de bouwvergunning en de controle van de berekeningen. Graag ontvang ik uw offerte.

Opbouw platdak

Realiseren van opbouw op plat dak van ongeveer 4,5 m breed en 6,5 m lang. Voorkeur om voor- en achterkant omhoog te metselen en de zijkanten van ander (goedkoper) materiaal van goede kwaliteit. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar veel woningen naast de mijne hebben ook een opbouw, dus ik denk dat dit wel haalbaar moet zijn. De oplevering graag casco.

Doorbraak achtergevel en stalen portaal plaatsen

Ik zoek een aannemer die een doorbraak en stalen portaal kan verzorgen: Het betreft de volgende werkzaamheden conform rapport in bijlage: - Het maken van een doorbraak van ongeveer 5 m x 3 m. - Het plaatsen van een stalen portaal conform statische berekening. - Het vervangen van een ligger tussenmuur (reeds doorgebroken). De huidige ligger ligt onder de balklaag, deze dient deze dient in de balklaag te worden geïntegreerd. Afwerking is niet nodig, dat doe ik zelf. Graag de offerte inclusief afvoeren.

Het totaal renoveren van een woning

Ik zoek een aannemer die mijn gehele woning kan renoveren. Het gaat in hoofdlijnen om een jaren 30 woning te moderniseren, grove inschatting aan werkzaamheden die ik gemaakt heb: alle rieten plafonds van de begane grond en eerste verdieping verwijderen en van gips voorzien (175m2) stucwerk van plafonds en een aantal wanden electra vernieuwen oude CV leidingwerk, radiatoren en ketel verwijderen (de oude olie leidingen worden nog gebruikt). Nieuwe radiatoren, CV en leidingwerk aanbrengen badkamer vernieuwen eerste verdieping badkamer aanbrengen tweede verdieping wanden kamerindeling tweede verdieping vernieuwen dubbel glas aanbrengen in gehele huis oude serre verwijderen, keuken openbreken tussen kamer-keuken en aanbouw bouwen (oude serre doortrekken naar de zijkant van de woning) keuken vernieuwen toilet vernieuwen begane grond en eerste verdieping

Een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een kelder van 540 cm breed en 600 cm diep kan realiseren. Daarboven moet een uitbouw van 540 bij 340 cm gemaakt worden. Dit zou beide prefab mogen. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw. De kelder mag gaan aansluiten op de bestaande kelder onder de woning (8 m2). Zowel de kelder als uitbouw wil ik woon-klaar hebben opgeleverd.

Schuin dak rechttrekken, verdieping opnieuw indelen, badkamer plaatsen, Betonvloer leggen bgg

Ik wil het schuine dak op 1 hoog aan beide kanten van het huis recht laten trekken. De eerste verdieping dient opnieuw ingedeeld te worden en er dient een badkamer te worden geplaatst. Op de begane grond dienen de houten balken in de vloer vervangen te worden door betonnen broodjes.

Fundering aanbrengen

Ik zoek iemand voor het aanbrengen van een betonnen fundering, afmetingen staan in de bijlage. Er zal een deel nog moeten worden afgegraven, voor de rest is het klaar om te beginnen.

Uitbouw incl kelder

In december krijg ik een woning opgeleverd, hier wil ik een uitbouw van 4 meter met een overspanning in de gevel van 8m realiseren.. De woning is gefundeerd op staal. Bij deze uitbouw wil ik direct een maximale kelder +/- 4 x 8 m2. De begane grond is op dit moment 100m2 en zal met broodjespatroon vloerverwarming nodig hebben. Op dit moment zit er een houten vloer moet worden verwijdert, verder zijn er 2 vloeren van beton die ingevreesd moeten worden met afmetingen van 6m2 en. 20m2

Kelder in de tuin

Ik wil misschien een kelder in mijn tuin. Het moet compleet opgeleverd worden en er hoeft geen elektra in. Er is een vergunning voor nodig. Ongeveer 20 tot 30 m2 Grond is zand met tegels erboven die kan ik eventueel zelf weg halen.

Upgrade jaren 30 woning

De PDF met foto's stuur ik per e-mail. Beneden verdieping, voor en achterkamer - verlaagde plafonds eruit, originele rieten plafonds eruit, vervangen voor gips, stukadoor werk, en inbouwspotjes. Haard/Schouw met ombouw eruit slopen. Muur egaliseren en stuken. Doorgang naar keuken is nu een boog, dat veranderen in een rechte, strakke doorgang inclusief afwerking. Boven verdieping, achterslaap kamer: verlaagd plafond eruit, originele rieten plafonds eruit, vervangen voor gips, stukadoor werk, en inbouwspotjes. Muurtjes naast bed eruit, en koof / kast aan voeteneind van bed ook eruit. Muren egaal maken en stuken. voorslaapkamer (niet op foto's), voormalig 2 kamers. Plafond eruit (schrootjes), originele rieten plafonds eruit, vervangen voor gips, stukadoor werk, en inbouwspotjes. Tussen muur terugplaatsen, dus weer opdelen in 2 slaapkamers, deur maken naar gang (op originele plek). Schouw en Haard eruit slopen, muur egaliseren en stuken.

Aanbouw achterzijde huis

Wij willen een aanbouw voor deachterzijde van ons huis (niet bereikbaar via de tuin dus moet door het huis heen) van 4 x 4 meter zijnde een slaapkamer incl. douche en toilet Tekening aanwezig voor de winter realiseren

Aanbouw uitgraven

Volgende week begin ik voor een klant aan een aanbouw. Als eerste moet er een stroken fundering komen: uitgraven en zand afvoeren. 3,5 x 4,5 Meter strokenfundering, ongeveer 60 centimeter diep en de vloer ongeveer 25 centimeter. Er is geen achterom. De woning heeft houten vloeren.