Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor aanbouw realiseren:

Aanbouw realiseren

Gaat om een aanbouw van 3.00 x 2.30 meter. Tegen de bijkeuken aan. Wat wij weten is dat de bijkeuken niet is voorzien van palen! Het moet een houten aanbouw worden en het moet casco opgeleverd worden. Er moet wel elektra in en het moet stucklaar zijn. Er hoeft geen dak op, want dat kan ik zelf. Er is geen vergunning nodig.
Onze klant uit Grootebroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanbouw realiseren uit heel Nederland:

Serre aanbouw realiseren

Wij willen een serre aanbouw aan de woning. 6 meter breed en 3 meter diep. Aluminium kozijnen en tripel glas en vouwdeuren. Graag een offerte. Er moet geheid worden, de gevel moet uitgebroken en ondersteund worden over 6 meter breed. We denken aan spots in de aluminium plafond balken. De vloer leggen we zelf. Vergunning moet nog worden aangevraagd. Rond april - juni graag beginnen.

Aanbouw realiseren

Ik wil graag een aanbouw van ongeveer 2,5 bij 3,5 meter. Licht inval van boven en schuifdeuren. Graag een offerte met en zonder de "extra’s". En de goedkoopste versie en een iets luxere versie.

Uitbouw achtergevel bouwen

Wij willen een aanbouw realiseren. De afmetingen zijn 280 cm bij 500 cm. Schuifpui in de achtergevel met 40-50 cm metselwerk naast en verder de zijkanten metselen. Er moeten paaltjes worden geslagen. Er moet een metaalconstructie worden aangebracht in de achtergevel. We willen graag de aanbouw casco gebouwd hebben. Eventueel kunnen we ook voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om de prijs lager te laten uitvallen. Vergunning is niet nodig. We hebben een hoekwoning, met een poort aan de zijkant waar vrij makkelijk vervoer van materiaal mogelijk is.

Erker-aanbouw realiseren

Wij willen aan de voorzijde van het huis een erker-aanbouw plaatsen met 1 zijde keraliet en 2 zijden glas verdiepingshoog (van vloer tot dak). Afmetingen van de aanbouw zijn 3,60 m breed x 1,5 m diep. Voor deze aanbouw is een paalfundering nodig. Zie ontwerp in de bijlagen, indien overige tekeningen gewenst, kunnen wij deze per mail verstrekken. Er is een vergunning voor nodig, deze vragen wij zelf aan. Graag voor op de offerte de prijs voor een casco aanbouw. Wij weten dat iedere aannemer het heel druk heeft momenteel. Voor ons heeft de aanbouw geen haast, maar zouden het dit jaar graag gerealiseerd hebben.

Uitbouw woonkamer realiseren

Uitbouw woonkamer: 2.5m diep, 5.0m breed. Prijs kwaliteitsverhouding moet goed zijn. Vergunning is niet nodig. Ik zou graag een prijs willen hebben voor een casco- en complete oplevering. Een fundering moet gelegd worden. De aanbouw moet van bakstenen gemaakt worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Aanbouw achtergevel

Ik wil een aanbouw naar mijn tuin realiseren, deze is vergunningsvrij tot 4 meter diep. Breedte pand tussen de 3.30 m en 3,5 m. Ik wil de lijn van de aanbouw van de buren aanhouden voor de diepte. Voor mij is het voornamelijk belangrijk dat het redelijk voordelig is, ook qua materiaal. Heel erg heb ik mij nog niet verdiept in wat het beste is. Ik vraag mij af of er funderingsstroken geplaatst kunnen worden, of dat er palen moeten komen. Casco oplevering, wind en waterdicht. Aan de binnenkant hoeft de afwerking niet. Indien nodig heb ik een plattegrond. In april wil ik het liefste beginnen, later mag ook.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw achter realiseren van 2 meter bij 5,15 m. Er is geen vergunning nodig. Graag de aanbouw van steen, het moet een verlenging van het huis worden, inclusief afwerking binnen in. We weten niet of er een fundering nodig is. Wij zijn al langs geweest bij de bank om de financiering te regelen.

Uitbouw en woning realiseren of renoveren

Ik zou het huis en de aanbouw of willen renoveren, of opnieuw willen laten bouwen. Als deze opnieuw gebouwd worden, dan worden deze gesloopt en worden er schroefpalen als fundering geplaatst. De aanbouw wordt van een afmeting van 6 meter bij 4 meter en +/- 2.30 hoog. Graag kunststof gevelbekleding. Ik zou een licht glooiend dak willen hebben, dat het water eraf gaat. De woning: 9 m lang bij 6 m breed bij 5 m hoog (nokhoogte, goothoogte is 3 m ). Graag met rietendak, er zit dan een verdieping op. Vergunning, zo ja door wie: Geen vergunning nodig. Constructie: Hout. Hoofdgebouw mag een stenen borstwering van 0,5 m krijgen, het hoeft niet. Casco of compleet: Casco, wind en waterdicht. Wil je op de offerte de prijs van onderdelen van compleet benoemen, zoals: isolatie, ramen, openslaande deuren etc. Het plaatsen van een keuken en dergelijke hoeft er niet op. Er kan geen groot materieel komen op de locatie. Wanden en kozijnen voor gemonteerd kunnen wel worden verplaatst, maar geen heel huis.

Aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw van metselwerk aan onze woning van 5,47 m bij 2,5 m met kunststof schuifpui. Spotjes binnenzijde. Spagtelputz binnenzijde. Doorbreken pui en 2 heipalen (wellicht 1). Er staat al een van de muren van de uitbouw van de buren. Er is geen vergunning nodig. Het ligt aan de kosten welke oplevering wij willen, maar het liefst compleet. Het liefst willen wij half april beginnen.

Prefab aan- en opbouw realiseren

Wij willen aan de achterzijde een prefab aanbouw van 6 x 2,5 mtr en een prefab opbouw op een platdak van 8,6 mtr x 6 mtr breed. Er is een vergunning voor de opbouw nodig, voor de aanbouw niet. Voor de fundering zouden er waarschijnlijk 2 of 3 palen nodig. Casco oplevering, graag inclusief dak. Kozijnen doen wij eventueel zelf. Bij de 2 buren staat al een opbouw, we weten niet of de opbouw er hetzelfde uit moet komen te zien als de opbouw van hen, dit bespreken wij graag met jou.

Partners

Partners van Casius