Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Grootebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Grootebroek heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Grootebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Grootebroek of directe omgeving.

62 klanten uit Grootebroek bevelen een bij Casius in Grootebroek aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Grootebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen, gastenverblijf en garage aanbouwen, grondonderzoek en bouwtekeningen kelder onder woning en tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Grootebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Grootebroek:

Garage/schuur aanbouw

Garage aanbouw. Zou 6.30 lang en aan voorzijde 2 meter breed en uitlopend naar de achterzijde 3 m breed. Het is het omcirkelde gedeelte op de tekening, hier moet een houtenskelet aanbouw tussen komen. Er staat al een garage wij moeten hier van de gemeente ipv houten aanbouw een stenen aanbouw realiseren. Aan voorzijde dicht en achterzijde een gewone deur met glas. Wij hebben al een vergunning geregeld hiervoor. Het mag gewoon casco opgeleverd worden.

Aanbouw realiseren

Gaat om een aanbouw van 3.00 x 2.30 meter. Tegen de bijkeuken aan. Wat wij weten is dat de bijkeuken niet is voorzien van palen! Het moet een houten aanbouw worden en het moet casco opgeleverd worden. Er moet wel elektra in en het moet stucklaar zijn. Er hoeft geen dak op, want dat kan ik zelf. Er is geen vergunning nodig.

Herstellen verzakte bijkeuken

Mijn bijkeuken is verzakt, boven zon 2/3 cm van de gevel af. De aanbouw is 3 bij 2 meter en staat waarschijnlijk op een betonnen plaat zonder palen. Hij lijkt echter wel op de originele fundering van het huis/keuken gezet te zijn. Graag een prijsindicatie van de kosten.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een uitbouw willen realiseren van 6 meter breed en 2 of 3 meter diep. De ruimte dient te worden voorzien van stucwerk, elektra en verwarming. In de achtergevel komt een schuifpui Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Van een mogelijk toekomstig huis moet het dak met 30 m2 asbest golfplaten verwijderd worden op 250cm hoog , platen zijn van onder ook zichtbaar.

Terrasoverkapping laten plaatsen bij 2 woningen

Wij zijn buren en willen allebei een overkapping dus 2x 500x300 met heldere dakplaten.

Huis slopen

Geheel slopen en afvoeren huis in Grootebroek

Herstel van betonrot

De onderkant van het balkon bladert af en is de wapening in zicht. Het balkon is 1 meter lang en 4 meter breed. Er is op 1 plek de wapening zichtbaar echter durf ik niet aan te geven hoe slecht de overige stukken zijn. Dit laat ik graag door de vakman beoordelen.

Toog in een draagmuur laten maken

Op 1 december krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. We willen daar graag een opening laten maken in een draagmuur tussen de woonkamer en keuken en daar een toog laten maken. We ontvangen graag uw offerte voor deze klus inclusief de totale afwerking.

Betonvloer storten in de tuin

In mijn tuin wil ik een buitenverblijf en garage/schuur bouwen en daarvoor wil ik betonvloer laten aanleggen en storten van 9 meter breed en 6 meter lang, 54 m2. De betonvloer moet het gewicht van een personenauto kunnen dragen inclusief de houten schuur. Er is nog geen berekening. De tuin moet uitgegraven worden voor het storten. Er staan wat oude schuurtjes die ik zelf weghaal en de bomen zal ik omzagen. Het betreft voor u: uitgraven, egaliseren, bekisting maken, isolatie, wapening, storten en afwerken, all in. Er is een tekening. De tuin is goed bereikbaar.

Serre aanbouwen

Volgende jaar willen wij graag een serre over de gehele achterzijde van onze woning laten bouwen. De afmeting betreft 10 x 2 meter. Geheel glas, inclusief openslaande deuren. Het frame zal van hout moeten worden.

Muur openbreken en stutten

Onze uitbouw is in 2 delen opgebouwd. Nu willen wij graag de muur tussen deze 2 delen, ongeveer 8 m2, laten opbreken en indien nodig een draagbalk plaatsen. Het is door de afwerking aan beide zijde niet bekend wat voor muur het precies is, maar ik verwacht een enkele laag bakstenen muur, zonder spouw, welke hoogstwaarschijnlijk de balken van het dak van de uitbouw draagt.

Nokverhoging opbouwen

Wij willen graag een nokverhoging van 4 meter breed laten plaatsen. Er zal dan een vaste trap naar de zolder geplaatst moeten worden. De vlizotrap dient te worden verwijderd en het trapgat in de houtenvloer verplaatst. De nokverhoging wil ik laten plaatsen inclusief een dakkapel met kiep draairamen. Daarnaast de ruimte geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met een stuclaag en een vloer. Er is nog geen vergunning aangevraagd, dit zullen wij zelf gaan aanvragen.

Betonrot in de vloerbalken verhelpen

Ik wil graag betonrot in de vloerbalken laten verhelpen. Het gaat om de vloer op de begane grond. Het gaat om 1 balk aan de voorkant van het huis en 1 aan de achterkant van het huis.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag informatie over het verwijderen van mijn draagmuur. De muur is 5 meter breed. Aan wat voor kosten zou ik moet denken ?

Niet dragende muren verwijderen

We hebben nu een toog in de keuken die we in zijn geheel verwijderen. Tevens willen we de hal verkleinen, dat wil zeggen +-20 cm opschuiven. Graag offerte voor verwijderen van een toog van 219 cm breed en muur in de hal van 112 cm + een stuk van 20 cm breed. Beide muren zijn niet dragend.

Asbestpijp verwijderen uit de schoorsteen

Een asbest pijp uit de gemetselde schoorsteen verwijderen, de woning heeft 4 woonlagen.

Asbest dak en binnenplaten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor: 1. Het verwijderen van ca 30 m2 asbest golfplaten op het dak van een oude schuur. 2. het verwijderen van ca. 70 m2 platen asbest aan de binnenzijde van een oude koelcel welke omgebouwd is tot een schuur. Als u in eerste instantie een richtprijs kunt geven is het daarna wellicht goed om een opname te komen doen.

Diverse werkzaamheden kinderkamers

Mijn kinderkamers moeten verbouwd worden. Zo moet er op zolder een wand glad gemaakt worden (zitten gaten in), ongeveer 15 a 20 m2 stucwerk, dit daarna verven. En de kamers moeten behangen, 2 wanden van 20 m2 en 2 wanden van 10 a 15 m2. Ook ben ik zelf niet in staat om de nieuwe meubelen in elkaar te zetten: bedden, bureau en kasten. Vloerbedekking leggen.

Aanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw tussen achterdeur en schuur laten plaatsten. Deze bestaand uit twee muren haaks op elkaar met in een muur de deur en in de andere een raam. De aan te bouwen ruimte is 1.90 meter diep en 2.10 meter breed. Het geheel dient geïsoleerd te worden en er moet elektra worden geplaatst. Verder mag deze casco opgeleverd worden.

2 lichtschakelaars vervangen, keukendeurtjes afstellen

Dubbele lichtschakelaar vervangen en dimschakelaar vervangen. Deurtjes van de keuken hangen scheef, deze graag recht stellen.

Schoorsteen/dak repareren

Soms lekkage naast de schoorsteen. De schoorsteen zal daar gebreken vertonen of de dakbedekking of wat anders nog. Graag nakijken en herstellen. Schuin dak. Het geheel is van 1950.

Afdak komt naast bestaande schuur 3 bij ...

Afdak komt naast bestaande schuur 3 bij 3. dak van de schuur 3 bij 3 doorzichtige golfplaaten en ophanging moeten vervangen worden. gedeelte achter afdak moet met planken afgetimmerd worden. dus: schuur + afdak moet 1 geheel worden.

Zolder boven de bergruimte bij het huis ...

Zolder boven de bergruimte bij het huis trekken doormiddel van het doorbreken van een dragende muur daar in geplaatst een dubbele deur de zolder in tweeen splitsen door scheidings wand van +/- 3.5 m hoog 3m lang en de plaatsing van een velux raam van +/- 77 bij 115

Aan de hand van mijn globaal ontwerp ...

Aan de hand van mijn globaal ontwerp zoek ik een architect die gewend is met een sober budget te werken. Het budget dat ik ter beschikking heb is € 165/175.000 euro voor het bouwen van een vrijstaand huis met een bouwenveloppe van 8-11 meter hoogte 6.5/7.5m met dakterras of zolderkap tussen 7.5/8.00m(schuin).