Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten woonhuis slopen:

Houten woonhuis slopen

Ik wil het houten woonhuis slopen ten behoeve van een nieuwbouw woning. Er zijn asbest dakplaten (mij is verteld: geschroefde platen). Een groot deel van de houten balken van de buitenzijde wil ik graag hergebruiken. Het kleine schuurtje van hout moet ook gesloopt. Het woonhuis is 8 x 8 m.
Onze klant uit Groet (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten woonhuis slopen uit heel Nederland:

Ik zoek een prijsindicactie

Ik zoek een prijsindicatie voor het laten leggen van een laminaatvloer (3,45x3,75m) in een slaapkamer op de 1e verdieping van een woonhuis met houten tussenvloer. Thans ligt er vloerbedekking met een ondervloer. Gewenst is zoveel mogelijk geluidsreductie.

Houten vloer leggen

Het betreft de eerste verdieping van een woonhuis. Ondergrond beton. (er ligt nu laminaat met ondervloer

Renovatie van daken en dakgoten en isolatie van de daken

Wij wonen in een vrijstaande woning met daarbij een losse garage. Op het woonhuis met 2 dakkapellen liggen 103,5 m² shingles. Op de garage liggen 63,5 m² sneldekkers. Ik wil beide daken laten vernieuwen en isoleren. Ik wil er dakpannen op en ook het zinkwerk van de goten laten vervangen. Aan de garage kan een simpele bakgoot, aan de woning betreft het een houten goot met daarin zink. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

VVE onderhoudsplan trappenhuis

Voor de VVE zijn we opzoek naar een betrouwbaar bedrijf wie onderstaande klussen op zich kan nemen. Het gaat om een woonhuis met 6 lagen. Planning is begin 2018. Hopelijk kunnen jullie er iets mee?! - Trappenhuis is z’n geheel kan een opknapbeurt gebruiken houten trede incl. balustrade leuning schilderen, wanden/plafond verven, nieuwe vloerbedekking op hal en tredes. Het gaat om 5 trappen. 1 van deze trappen is momenteel bekleed met zeil. We zouden graag het hout weer zichtbaar laten zijn. - Terras dakrand. Op de topverdieping hebben we een loggia. De dagkant van de logia is gemaakt van hout en heeft z’n beste tijd gehad. De rest van het dakterras is nog in goede staat. - Metselwerk portiek is niet een goede staat. Door vocht zijn de vo

Dakisolatie plaatsen en leien aanbrengen

Op een kaal, houten dakbeschot isolatieplaten aanbrengen, en daarna kunststof leien plaatsen. Zowel woonhuis en garage. Woonhuis ongeveer 200 m² en garage ongeveer 50 m².

Lamelparket op de vloer laten leggen

Ik wil graag een houten lamelparket vloer laten leggen (zwevend) in twee kamers op de eerste verdieping van mijn woonhuis uit 1908. Totaal is het 29 m² met 1 vierkante kamer van ongeveer 4 X 4 en 1 kamer van ongeveer 3 X 4,5 met hoekje eruit i.v.m. de schoorsteen. Ik heb het lamelparket al gekocht (meer dan 29 m² i.v.m. zaagverlies). Lamelparket DecoMode houten vloer Flores met klik- verbinding (denk aan laminaat) gekocht bij de Praxis. Plinten zitten er al op. De vloer is afgetimmerd met vlakke platen. De ondervloer voor geluidsisolatie en opvangen van kleine oneffenheden moet ik nog aanschaffen. De deuren zijn zeer waarschijnlijk al op maat. In een van de kamers moet er ook nog een drempeltje in.

Houten lamelparket vloer leggen

Ik wil graag een houten lamelparket vloer laten leggen (zwevend) in twee kamers op de eerste verdieping van mijn woonhuis uit 1908. Totaal is het 29 m2 met 1 vierkante kamer van ongeveer 4X4 en 1 kamer van ongeveer 3X4,5 met hoekje eruit ivm de schoorsteen. Ik heb het lamelparket al gekocht (meer dan 29m2 ivm zaagverlies). Lamelparket DecoMode houten vloer Flores met klik- verbinding (denk aan laminaat) gekocht bij de Praxis. Plinten zitten er al op. De vloer is afgetimmerd met vlakke platen. De ondervloer voor geluidsisolatie en opvangen van kleine oneffenheden moet ik nog aanschaffen. De deuren zijn zeer waarschijnlijk al op maat. In een van de kamers moet er ook nog een drempeltje in. Graag wil ik een offerte wat het kost om in deze twee kamers het lamelparket te leggen waarbij ik zal zorgen voor het lamelparket en de ondervloer.

Houten lamelparket vloer laten leggen

Ik wil graag een houten lamelparket vloer laten leggen (zwevend) in twee kamers op de eerste verdieping van mijn woonhuis uit 1908. Totaal is het 29 m2 met 1 vierkante kamer van ongeveer 4 X 4 m en 1 kamer van ongeveer 3 X 4,5 m met hoekje eruit in verband met de schoorsteen. Ik heb het lamelparket al gekocht (meer dan 29 m2 in verband met zaagverlies). Lamelparket DecoMode houten vloer Flores met klik- verbinding (denk aan laminaat) gekocht bij de Praxis. Plinten zitten er al op. De vloer is afgetimmerd met vlakke platen. De ondervloer voor geluidsisolatie en opvangen van kleine oneffenheden moet ik nog aanschaffen. De deuren zijn zeer waarschijnlijk al op maat. In een van de kamers moet er ook nog een drempeltje in. Graag wil ik een offerte wat het kost om in deze twee kamers het lamelparket te leggen waarbij ik zal zorgen voor het lamelparket en de ondervloer.

Buitenschilderwerk bij een 2 onder 1 kap woning

Het betreft het buitenschilderwerk van een helft-van-een-dubbel woonhuis, 2 onder-één-kap. De woning heeft 3 verdiepingen met gevelbeslag aan de achterkant. Alle houtwerk schuren en lakken, rood 3011, wit 9010 en houten rabat delen 704.

Ventilatiekokers aanbrengen in de kruipruimte

Heer/ mevrouw, Met spoed vraag ik een offerte aan voor de ventilatie in de kuipruimte van ons huis. Ik zal een beetje uitleg geven over de situatie. Wij hebben een etagewoning met een houten trap. We maken deel uit van Vereniging van Eigenaren. Door vocht is die houtentrap fors aangetast door houtworm. Binnen een maand wordt de houten trap vervangen. Nu zoeken wij met spoed een erkend bedrijf die tijdens werkzaamheden voor het vervangen van trap tegelijkertijd de ventilatievoorzieningen kan aanbrengen. Onder ons trap vindt de aanbouw van badkamer plaats van ons buurman. De aanbouw is uitgevoerd met een betonnen vloer gestort op een zandbed. Er dienen dus deugdelijke ventilatievoorzieningen te worden aangebracht aan de voorgevel van het woonhuis waardoor er dus voldoende tocht in de kuipruimte moet ontstaan. Vanwege het feit dat de aanbouw voorzien is van een betonnen vloer gestort op zandbed dienen er ventilatieleidingen onder de betonnen vloer te worden aangebracht die uitkomen in de kuipruimte. Ook dient er een ventilatievoorziening te worden getroffen in het gemetselde muurtje onder het betonnen vloertje van de badkamer om de tocht in de kuipruimte te bevorderen. Het is dus belangrijk voor ons dat we zo snel mogelijk een erkend installateur vinden de werkzaamheden tegelijk of aansluitend op elkaar kan laten plaat vinden. Op dit moment ben ik Turkije daarom geef ik een Turkse nummer mee.

Partners

Partners van Casius