Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage tot praktijkruimte ombouwen:

Garage tot praktijkruimte ombouwen

Ik wil mijn garage laten ombouwen tot praktijkruimte voor counseling en therapie met toilet, wastafel en douche. Het is enkel steens, geen isolatie en het dak moet vervangen in verband met asbest en daar wil ik een plat dak op, waarschijnlijk samenwerking met de buren. Zie foto's, bijlages. De afmetingen zijn 5,10 meter bij 2,78 meter.
Onze klant uit Enkhuizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage tot praktijkruimte ombouwen uit heel Nederland:

Garage ombouwen tot praktijkruimte

De garage dient verbouwd te worden naar een praktijkruimte waarin het volgende aanwezig moet zijn: - Nieuwe pui - Wachtruimte met toilet - Klein keukenblokje met warm water De afmetingen zijn 2,75 bij 6,70 meter. Laan van Hildernissen Zuid 31 in Bergen op Zoom wordt het uitvoeradres.

Garage tot praktijkruimte verbouwen

Ik wil mijn garage ombouwen naar werkruimte, afmeting 3 x 7 meter. Mag eventueel een uitbouw naar 7 x 7 afhankelijk van de kosten worden. Mag prefab bouw gebruiken. Materiaal zo goedkoop mogelijk (ik denk hout), totale afwerking, inclusief infrarood verwarming.

Uitbouw achter over de gehele breedte aanbouwen

We willen onze woning over de gehele breedte (10 meter) laten uitbouwen met 3 meter. De uitbouw bevat 2 buitenmuren, en 2 tussenmuren. In de uitbouw komt een verlenging van de keuken, een verlenging van de slaapkamer en een nieuwe badkamer. Breedte van de badkamer is 2. 80 meter, van de slaapkamer ook. Van de keuken is de breedte 3. 90 meter. In alle kamers leidingen aanbrengen. Via de kruipruimte zijn meterkast et cetera goed bereikbaar. De keuken dient een pui te krijgen met schuifdeuren van onder tot boven. Verwachte hoogte 2. 70 meter. De badkamer en slaapkamer voorzien van een groot raam. Alle beglazing HR++ Dak en muren goed geïsoleerd. We wonen in de woning en dat moet mogelijk blijven. Doorbraak naar het bestaande deel van de woning dient zo min mogelijk verstoring met zich mee te brengen. De huidige badkamer verwijderen en onderdeel maken van de keuken. De deur van de slaapkamer verplaatsen naar het midden van de kopse kant van de slaapkamer. In de garage een extra toilet aanbrengen, een wasmachine en wasdroger aansluiten, een daklicht. Tevens de garage deur vervangen door een pui met deur. Een extra wand met deur zodat aan de voorzijde van de garage een praktijkruimte ontstaat.

Asbest inventariseren en verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor inventarisatie en asbestsanering. Het betreft een plafond in een garage met een afmeting van 6.5 bij 2.5 meter. Het is onbekend wat voor een soort asbest het is. Het is blauw en daaroverheen is het geschilderd, op een klein stukje na. Na het saneren ga ik van deze ruimte een praktijkruimte maken. Er is haast bij. Ik hoor graag zo snel mogelijk van u! Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Diverse elektra klussen

Bij voorkeur op korte termijn in ons nieuwe huis verlichting maken in praktijkruimte, garage (tl) en stroom in schuur aansluiten (bekabeling ligt er al). Er ligt wel al bekabeling. In de garage wil ik twee tl balken. De verlichting van de garage is doorgetrokken naar de praktijkruimte. Er is nu een schakelaar voor beide ruimtes, dat moet separaat geschakeld kunnen worden. Er zijn nog geen armaturen, die zou u eventueel kunnen leveren. Graag op korte termijn.

Bouwtekening maken voor een schuur/garage

De huidige schuur vergroten/uitbreiden door een verbreding en carport. In de nieuwe situatie moet een praktijkruimte. Elektra is aanwezig. Water zit vlakbij. Er moet geheid worden. De schuur is nu 3 x 8 meter. Ik weet nog niet precies hoe groot hij moet worden. Ik verwacht dat er geen vergunning bij de gemeente voor nodig is.

Garage tot praktijk verbouwen

Ik wil de garage verbouwen tot praktijktoegang met wachtkamer en toiletruimte. De voorgevel van de garage moet worden voorzien van een stenen muur met raam en toegangsdeur. De garagedeur moet eruit gehaald worden. De garage is verdeeld in een deel voor de praktijkruimte en werkplaats. Van de werkplaats moet voor een deel wachtruimte met toilet worden gemaakt. Vanuit de wachtkamer moet er een doorkijk zijn naar de werkplaats. Waar het toilet gaat komen, zit direct aan de buitenmuur het washok van de woning. Een sanibroyeur is voldoende. Tekeningen en vergunning is aanwezig.

Garage tot praktijkruimte ombouwen

Garage tot praktijkruimte ombouwen - de wanden van de garage van 8 x 3 meter isoleren. - een tussenwandje met loopdeur (achterste gedeelte eigen berging en voorste gedeelte praktijk) plaatsen om een scheiding aan te brengen. - de garagedeur vervangen voor pui met deur en raam - verlichting + stopcontacten aanbrengen - wastafel + leidingwerk leggen - verwarming aanbrengen. Graag uw reactie om een afspraak te maken om dit verder te bespreken.

Praktijkruimte afstucen

Wij maken van een gedeelte van onze garage een praktijkruimte voor een kapsalon. De wanden zijn nu van gipsplaat en moeten worden gestuukt met glad resultaat. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Daklichten plaatsen

We willen onze garage tot praktijkruimte verbouwen en overwegen 1 of 2 daklichten. Budget is beperkt Verzoek contact per mail, vandaar een niet bestaand nummer

Partners

Partners van Casius