Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Enkhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Enkhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Enkhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Enkhuizen of directe omgeving.

64 klanten uit Enkhuizen bevelen een bij Casius in Enkhuizen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Enkhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Enkhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Enkhuizen:

Op- en uitbouw achterzijde en nieuwe dakkapel voorzijde

Uitbouw +-/ 2 bij 5/6 meter, verplaatsing van bijkeuken en wc achterzijde. Boven achterzijde optrekken door dakkapel over de gehele breedte (5 a 6 meter). Voorzijde nieuw (groter) dakkapel plaatsen. Extra bergruimte creëren boven. Opbouw: - De afmetingen weet ik nog niet - Moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk - Materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is ook nog in overleg Uitbouw: - Ik weet niet of er een vergunning nodig is (geldt ook voor de opbouw) - Er hoeft geen fundering gemaakt te worden - Materiaal waar het van gemaakt moet worden is ook nog in overleg - Het kan zijn dat we de opbouw op de uitbouw willen plaatsen, maar ook dat is nog even in overleg Daarnaast wil ik een nieuw dakkapel aan de achterzijde laten plaatsen, en wil ik er een aan de voorzijde laten vervangen door een nieuw dakkapel. Beide dakkapellen moeten compleet afgewerkt worden aan de binnenkant. Er moeten ook nieuwe ramen en kunststof (met houtlook) kozijnen in komen. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ontvang graag een offerte.

Aanbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw van 5 bij 3 meter. Graag complete oplevering met een fundering, stuc/metselwerk en van steen gemaakt. Er hoeft geen elektra in. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Keuken vergroten met uitbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van 3 x 4,30 meter. Dit ten behoeve van het vergroten van de keuken.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan achterzijde zodat de achtergevel gelijk komt met de uitspringende garage, 6 x 2.5 meter. De palen zijn met de bouw al geslagen. Graag met hergebruik van bestaand kozijn en deur. In de garage dient een nieuwe loopdeur gemaakt te worden. Tevens het bestaande deurgat gebruiken om vanuit de aanbouw in de garage te komen. De uitbouw mag casco te worden opgeleverd.

Garage tot praktijkruimte ombouwen

Ik wil mijn garage laten ombouwen tot praktijkruimte voor counseling en therapie met toilet, wastafel en douche. Het is enkel steens, geen isolatie en het dak moet vervangen in verband met asbest en daar wil ik een plat dak op, waarschijnlijk samenwerking met de buren. Zie foto's, bijlages. De afmetingen zijn 5,10 meter bij 2,78 meter.

Stacaravan slopen en afvoeren

Ik wil een stacaravan laten slopen en het puin laten afvoeren. De caravan is ongeveer 8 meter bij 2 meter bij 2,30 meter. De caravan is gemaakt van aluminium.

Grote extra etage op dak bouwen

Wij zijn op zoek na een partij die een extra etage kan realiseren op een gebouw van ca 150-200m2 Ook vergunning aanvraag dient aannemer te verzorgen Opdracht zsm in overleg . Schuine kap en/of gedeelte plat Bestaand dakbeschot is hout Bedoeling is ruimte in 6 ruimtes te verdelen en 6 appartementen te realiseren Bedoeling is wind en waterdicht Graag richtprijs Gaat om kleingouw 49 - 48 Nr 49 is woning en 48 schuur er achter

Uitbouw aan de achterzijde van het huis bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten maken. Heien + fundatie plaat. Ik wil graag een HSB (casco) uitbouw van 5 x 3 meter (ongeveer) en een schuifpui van 3 meter (ongeveer). Plat dak met lichtkoepel. Buitenkant afgewerkt met rabat. Binnenkant geen elektra, verwarming, isolatie of gipsplaten. Afwerking zal zelfstandig gebeuren. Telefoon nummer soms niet bereikbaar in verband met werk.

Draagmuur slopen

Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen van de kosten als wij een open keuken willen. Daarbij willen we de oude deur vanuit de gang naar de keuken dicht maken. We gaan ervan uit dat het gaat om een dragende muur van de woonkamer naar de keuken. De opening zal ongeveer 2 meter breed zijn en 2.50 meter hoog zijn? Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de muur. Wij krijgen op 15 juni de sleutel en vanaf dan kunnen deze werkzaamheden worden uitgevoerd.

Stenen schuur vervangen

Ik ben van plan om mijn oude schuur te vervangen voor een nieuwe gemetselde schuur. (met plat dak). Afmetingen zijn ongeveer 3.50/4 bij 4 meter. Er zijn nog geen tekeningen/geen vergunning. Oude schuur is niet onderheid. Alles verder in overleg met de vakman.

Kelder met inrit maken

Heer Graag prijs opgave voor kelder van ca 200m2 met inrit is bouwgrond nu vrachtwagen makkelijk te komen Afwachtend verblijf ik

Aanbouw met openslaande deuren bouwen

Ik wil graag een aanbouw van 5.50 breed, lengte 2.50. Graag wil ik de aanbouw met een plat dak en stucwerk binnen , met openslaande deuren!

Houten vloer van het huis vervangen door beton

De houten vloer van het huis vervangen door beton.

Asbest inventarisatie van dakplaten

Ik wil graag de kosten weten om een asbest inventarisatie te laten uitvoeren van dakplaten op een schuin dak van ongeveer 60-80 m2.

Kelder onder de tuin bouwen

Mijn tuin is 14 x 5 meter en ik wil hem in het geheel onderkelderd hebben. Met 240 cm stahoogte binnen en minimaal 50 cm grond weer op de kelder. Aan 1 kant op het huis aangesloten en op de andere kant een schuur van 4 x 5 meter op de kelder zetten die vanuit de kelder te bereiken is. De tuin ligt aan een steeg/straat van 3,20 breed en is goed toegankelijk met zwaardere machinerie. De schuttingen aan twee zijde zijn eigendom en de huizen links en rechts huur. De huurders hebben er geen bezwaar als er eventueel ruimte ingenomen wordt tijdens de bouw dan wel de graafwerkzaamheden. Enkhuizen beschikt over een grondbank.

Zolder verbouwen en afwerken

Ik wil graag mijn zolder laten verbouwen en afwerken. Elektricien, netjes maken.

Prefab kelder onder het huis

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn van een kelder achter het huis. Dit zal onder de tuin moeten komen. De afmetingen ongeveer 4 meter bij 5 en de hoogte 2 meter. Er dient een lichtkoepel/plaat geplaatst te worden voor daglicht en de kelder dient te worden gestuukt, elektra aangelegd en een vloer. Wij wonen in een hoekhuis en zijn vanaf de straat bereikbaar.

Kwaaitaalvloer inspecteren

Het betreft het renoveren van een kwaaitaalvloer. Deze vertoont momenteel scheuren. De oppervlakte is onbekend.

Zolder afwerken

Afwerking zolder. Electra, verwarming, netjes maken.

Verlaagd plafond plaatsen en stucwerkzaamheden

Ik wil graag een verlaagd plafond van vochtwerende gipsplaten (10 m2) laten plaatsen inclusief isolatiewol, materialen en latex afspuiten laten uitvoeren in mijn bijkeuken. Tevens in dezelfde bijkeuken de muren (28,8 m2) latex laten afspuiten op een ondergrond van betonblokken. Er ligt momenteel niets op de grond dus er hoeft niet afgeplakt te worden. Graag per email een gedetailleerde offerte aangezien ik vanwege mijn werk moeilijk telefonisch bereikbaar kan zijn.

Kachelpijp verwijderen

Het betreft het verwijderen van en dubbelwandige kachelpijp van de 1e verdieping naar zolder. De 2 vloeren moeten daarna weer gedicht worden. De schoorsteenkap verwijderen en het dak weer dichten. Eventueel dakisolatie herstellen. Gesloopte materialen meenemen. Gaarne vrijblijvende offerte.

VBI PS renovatievloer aanbrengen

Onze oude houten balkenvloer verwijderen, VBI PS renovatievloer (metalen balken) terugplaatsen. Het gaat om 25m2 en soms moet er onder de bestaande voorzetwand gewerkt worden. Optioneel in offerte: - opbouwen met Lewisplaat en vloerverwarming; - verwijderen oude vloer. Alvast hartelijk

Vloer ophogen in huis

Wij hebben een woonkamer\gang die schuin afloopt. Wij zouden dit willen laten verhogen zodat het begin en eind van de kamer weer op gelijke hoogte is. De vloer is van hout, hierop ligt een reeds egale ondervloer. Wat er moet gebeuren is het opmeten van de vloer en het leggen van materiaal zoals bv vloerdelen om alles iets te verhogen. Het gaat om ongeveer 38 m² in totaal. Communicatie via e-mail aub

Winkel en bovenwoning renoveren

Als eigenaar van een winkelpand, incl. bovenwoning in oude stadscentrum wil ik meer weten over kosten van eventuele renovatie. Het winkeloppervlak bedraagt 120 m2; de bovenwoning bestaat uit 2 etages plus een dakterras. Ik ben me aan het oriënteren op de kosten en mogelijkheden. Winkelgedeelte is in de jaren 80 gerenoveerd. Woninggedeelte moet echt compleet gestript en gerenoveerd worden. Gevel/buitenzijde ook renoveren. Gaat dus om vele diverse werkzaamheden: wanden, plafonds, vloeren, installatiewerk, elektra, stucwerk, schilderwerk, bouwkundig, etc. etc. Gaat eerst om een grove indicatie, volgend jaar moet ik beslissen wat ik met dit pand doe en renovatie is een van de opties.

Serre aanbouwen

Van het aanbouwtje dat nu verrot is, een serre maken. Bestaande aanbouw zullen we verwijderen. Graag hebben we advies en mogelijkheden van de aannemer. Maten afhankelijk van de mogelijkheden, zal iets van 2,5 bij 2,5 meter. Ik weet niet of er geheid moet worden? Veel glas en plat dak. Binnenzijde afwerking in overleg. Aanbouw heeft nu ook maar een kleine oppervlakte van iets van 4 m2. We zitten nog met een hoop vragen dus graag een aannemer die ons kan adviseren.