Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkon uit laten breiden:

Balkon uit laten breiden

Wij wonen in een maisonnette woning op de eerste en tweede etage. Het balkon op de eerste verdieping is nu 6 meter breed en 1 meter diep. Wij willen het balkon graag uitbreiden tot maximaal 3 meter diep. Het zal een betonnen balkon gaan worden met een ijzeren balustrade en glas aan de zijkanten. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.
Onze klant uit Duivendrecht (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon uit laten breiden uit heel Nederland:

Geïsoleerde balkonkast voor wasmachine maken

Wij hebben op dit moment een geïsoleerde kast voor de wasmachine op het balkon en willen deze graag uit laten breiden. Boven op de wasmachine komt een droger te staan waardoor de planken die er nu zitten weg moeten. Aan de rechterzijde van de kast hebben wij nog ruimte op het balkon over waar wij graag de kast zouden uitbreiden en planken zouden willen plaatsen zodat we geen opbergruimte verliezen. Op dit moment zit er een waterafvoer voor de wasmachine en een stopcontact.

Balkon uit laten breiden

Ik wil mijn balkon laten uitbreiden. De huidige afmetingen zijn circa 3 meter breed en 2 meter diep (iets minder). Ik wil het balkon met 2 meter aan beide kanten uitgebreid worden. Er zijn nog geen vergunningen opgevraagd. Dit balkon is omstreeks 2005 aangelegd, onze woning is gebouw in. We zouden het balkon graag willen laten verbreden. Er bestaat geen mogelijkheid voor afsteunpunten op de begane grond. Er zullen dus extra draagbalken de wand (en dieper denk ik) van de woning in moeten. Ik heb de bouwtekening en berekeningen van het ingenieursbedrijf ten tijde van de aanleg van het balkon voor jullie beschikbaar.

Balkon groter maken

We hebben op de eerste verdieping een appartement, de onderburen hebben uitgebouwd en nu hebben wij de mogelijkheid om aan ons vijf meter brede balkon een meter diepte toe te voegen. Het balkon is nu 1 meter diep en is al op de eerste meter uitbouw gemonteerd. Het betreft een houten constructie en boven ons zitten nog twee verdiepingen balkon. Ik wil graag de weten wat het kost om de vloer constructie uit te breiden vanuit het bestaande gedeelte.

Balkon laten uitbreiden

Ik wil graag balkon laten uitbreiden naar 4 bij 5 meter. We hebben een jaar geleden een bovenwoning gekocht in Arnhem. Hier zit een klein balkon aan. Er is toestemming vanuit de VvE om het balkon uit te breiden. De buurman heeft achterbouw, wellicht kunnen er palen in de achterbouw van de buurman geplaatst worden, waarop het balkon kan rusten. Graag zou ik een ijzeren/staal balkon willen, graag met een houten vloerbedekking. Er is nog geen vergunning aangevraagd bij de gemeente.

Badkamer uitbreiden en vernieuwen

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om de bestaande badkamer uit te breiden door het balkon er bij te betrekken. Het balkon is ongeveer 1.80 breed en 1 meter diep en de badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter. De gevel zal dan naar achter geplaatst moeten worden en het kozijn kan hergebruik worden. Er zal een ligbad, een inloopdouche, een wastafel en een toilet geplaatst moeten worden. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Uitbreiden\plaatsen hekwerk dakterras

Voor het balkon\dakterras willen wij graag de loze ruimte, waar nu steentjes liggen, benutten door het hekwerk uit te breiden. Het gaat om ongeveer 2.5 x 2.5 meter aan hekwerk. Dakterras is op de 2e verdieping en misschien kan de haakse hoek van het originele hekwerk herbruikt worden, dat is dus ongeveer 2.5 meter. Benodigd hekwerk kan ook geleverd worden.

We hebben ideeen om de achterkamer uit ...

We hebben ideeen om de achterkamer uit te breiden naar achter met ong. 1 m (=onder het balkon van bovenburen) met een schuifpui en deze samentrekken met de keuken. De naastliggende keuken willen we halfopen maken, dus (steun) muur moet deels worden gesloopt. Huidige binnenkeukendeur moet muur worden. Plaatsen nieuwe keuken en apparatuur, omleggen gas-en waterleidingen, afvoer, nieuwe keukenvloer, verplaatsen convectorput woonkamer, bijleggen en opnieuw opschuren houten vloer etc..

Er moet een nieuw balkon geplaatst ...

Er moet een nieuw balkon geplaatst worden op een etage in Amsterdam. Stevig maar niet te duur. Het voormalige balkon (inmiddels rot hout) was ongeveer 1 meter diep. De vraag is wat de kosten zijn om dit uit te breiden naar 2 meter diep. De breedte is +/- 4 meter.

Op dit moment hebben wij bij onze ...

Op dit moment hebben wij bij onze bovenwoning een klein balkon met houten omheining en tegels van ongeveer 2m bij 2,5m. Graag breiden wij het balkon uit over het dak van de benedenwoning. Omheining slopen, ondervloer van bestaand balkon bekijken (is nu scheef, blijft water in staan). Mogelijkheid van aanleggen nieuw balkon op bestaande plek en uitbreiding op het dak van benedenwoning. Ook inschatting van evt mogelijkheid op schade aan dak, draagkracht enz. Aanleg in overleg met eigenaren.

Garage uitbreiden met 1,8m. Boven op de ...

Garage uitbreiden met 1,8m. Boven op de bestaande garage (zonder die 1,8m) een slaapkamer realiseren met 3 raamkozijnen (waarvan 1 raamkozijn met deur zodat er op de uitbreiding van de garage een dakteras/balkon gerealiseerd kan worden), boven op deze slaapkamer de zolder uit te breiden met schuin dak /dakpannen en een kantelraan te plaatsen. Tekeningen zijn aanwezig met maten op schaal van Dura Vermeer.