Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Duivendrecht of directe omgeving.

195 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Duivendrecht:

Winkelpand verbouwen en inrichten

Beste lezer, momenteel zijn mijn businesspartner en ik in onderhandeling voor een winkelpand in Duivendrecht. Het pand is 130 vierkante meter en wordt casco opgeleverd. Wij hebben een gedeelte eigen vermogen, en de rest van de verbouwingskosten worden gefinancierd middels een lening van de bank. We willen graag een indicatie van de TOTALE kosten, dit is wat er gedaan moet worden: - Muren (zijn nu tegels en deel rode-stenen-muur) egaal maken/stucken - Plafond dichten, is nu open - Elektra, voor verlichting, en enkele extra stopcontacten - WC, is aanwezig maar moet vernieuwd worden. Wij zien uw reactie en offerte graag tegemoet, eventueel met een indicatie van de verwachte levertijd.

Schoorsteen slopen en keuken renoveren

Het betreft een dubbele opdracht. 1) slopen schoorsteen van oude keuken, welke loopt van vliering, via tweede verdieping naar eerste verdieping. De schoorsteen op het dak dient te worden verwijderd en gedicht. Hierna zal de begane grond en de eerste verdieping afgewerkt moeten worden. 2) renoveren keuken. Het keukenblad van de oude keuken is nog goed, maar de keukenkastjes en de deurtjes zijn oud en in slechte staat. De opdracht bestaat uit op maat vernieuwen van de kastjes en de kastdeuren, alsmede vervangen afzuigkap. Het gaat alleen om onderkasten.

Balkon uit laten breiden

Wij wonen in een maisonnette woning op de eerste en tweede etage. Het balkon op de eerste verdieping is nu 6 meter breed en 1 meter diep. Wij willen het balkon graag uitbreiden tot maximaal 3 meter diep. Het zal een betonnen balkon gaan worden met een ijzeren balustrade en glas aan de zijkanten. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Stukje asbest bij CV-installatie verwijderen

Stukje asbest bij CV-installatie verwijderen. "I think it's 1 square meter."

Serre aanbouwen

Ik wil een serre aanbouwen van 512 x 240 cm met een schuin glazen dak vanaf de gevel van ongeveer 260 naar 220 cm. Dit is een schatting, de woning is gekocht maar nog niet opgeleverd. Sleutel 1 augustus. We willen een serre waarbij gebruik wordt gemaakt van een bestaande zijmuur. Deze muur komt vrij wanneer de aangebouwde schuur is afgebroken. Deze muur moet blijven staan omdat de schuur van de buren blijft staan. Na het afbreken van de schuur moet het dak en muur van de schuur bij de buren weer waterdicht worden gemaakt. Aan de andere kant van de serre staat nog geen muur, deze moet nog geplaatst worden. We denken aan kunststof kozijnen en HR++ of +++ glas voor de isolatie. Op dit moment denken we aan twee openslaande deuren geplaatst aan de linker of rechter zijmuur. De rest van de serre willen we het liefst uit één groot raam laten bestaan. Als twee praktischer dan wel goedkoper is, is dat geen probleem. De vloer moet nog geplaatst worden en op gelijke hoogte aansluitend bij de vloer van de woonkamer. We zijn ook benieuwd naar de mogelijkheden om zonwering te integreren aan de buitenzijde van de serre. En als laatste zijn we opzoek naar een mogelijkheid om een kattenluik te plaatsen. Wellicht hebben jullie daar een idee bij. Ik hoop zoveel als mogelijk info te hebben gegeven, zonet dan hoor ik het graag.

Funderingsbalk met betonrot herstellen

Een funderingsbalk (5.20 meter lang) heeft betonrot er ligt hier en daar staaldraad bloot dat gerepareerd moet worden.

Dichtgebouwd balkon deels open maken

De vorige eigenaar heeft het balkon van 6 meter breed dichtgemaakt en bij de woonkamer getrokken. Graag zou ik een deel hiervan (ongeveer) 2.50 meter breed, 1.15 meter lang weer balkon maken. Dit alles van fatsoenlijke kwaliteit. Ook een schuifraam tussen het te creëren balkon en de open keuken. Verder het balkon stuk wat nu woonkamer is en blijft goed isoleren, vloer en wand.

Oude keukenruimte ombouwen tot slaapkamer

Vanwege een veranderde indeling in ons huis willen wij de ruimte waar de oude open keuken zat (1e verdieping) ombouwen tot slaapkamer. De keukenkasten en apparatuur zijn reeds verwijderd, maar het leidingwerk is nog aanwezig. Wij zoeken hulp bij een aantal klussen: • Plaatsen van een scheidingswand en deur. Voor de scheidingswand willen we een deurkozijn met bovenlichten zijlichten rechts en links, waardoor we zo min mogelijk licht verliezen.En een smal muurtje van ongeveer 40 cm breed en 260 cm hoog. Het kozijn is 2.10 breed en 2.60 cm hoog. • Leidingwerk van de oude keuken (waterleidingen, gasleiding en afvoer) afsluiten en verwijderen. • Vloer egaliseren, circa 7,5 m2 • Enkele aanpassingen aan elektra. (verplaatsen van wandcontactdozen, in de muur infrezen en verplaatsen van een lichtschakelaar) • Stucen 2 muren van ongeveer 7 m2 en ongeveer 6 m2.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde van circa 5 meter bij 3 meter. Graag een schuifpui en een deur aan de rechter kant. Misschien een lichtstraat of koepel en eventueel vloerverwarming. Ik zou graag goed advies willen na bezichtiging.

Keuken uitbouwen en isoleren van spouw en vloer

De werkzaamheden zijn als volgt: Opdracht 1: Mijn keuken uitbouwen met 2 m2. Vanuit de keuken kom je op het balkon. Het balkon is verdeeld over de gehele breedte van het appartement. Situatie vanuit de keuken gezien naar het balkon toe: rechts spouw muur ander appartement, 2 meter, rechtdoor, dus 2 meter verder het balkon op, betonnen reling van balkon, 1,20 meter hoog, en links het balkon met nog 1 meter stuk muur. Hier zou ik graag de keuken willen uitbreiden inclusief kunststof kozijnen. Opdracht 2: Isoleren spouwmuren en vloer: Ik zou graag ook direct de spouwmuren willen laten isoleren alsmede de vloer.

Asbesthoudend rookkanaal verwijderen

Asbesthoudend rookkanaal verwijderen waarin reeds een dubbelwandige flexibel rookkanaal is geplaatst. Tussen de 2 rookkanalen zitten korrels De lengte is ongeveer 5. 20m in een koof die weer gemetseld moet worden

Lood vervangen rond de schoorsteen

Lood vervangen en tevens voegwerk en bitumen rondom schoorsteen controleren.

Raam in buitenmuur deur naar garage maken

1: Er is weinig licht in de woonkamer. Een vast verticaal raam van 50 breed en 150 lang is gewenst; afmetingen op basis van de opname van de situatie. 2: Van de aangrenzende garage is er geen doorgang naar de gang van- en naar de woning. Hiervoor is gewenst een deur met standaard afmeting. In beide situaties dient er een gat in de muur gezaagd te worden.

Woning vergroten met een aanbouw

Ik wil een uitbouw van 4 bij 6 meter realiseren. Deze uitbouw moet zo snel en goedkoop mogelijk geleverd worden. Deze uitbouw moet casco geleverd worden en prefab. Op 20 november moet het af zijn.

Betonreparatie meerdere balkons

Het betreft een reparatie van 4 betonnen balkons die op meerdere plekken slecht beton heeft. Er zijn 2 balkons op 1e verdieping van 5 meter lang en 1.50 meter diep, de overige balkons op de 2e verdieping zijn 2,5 meter lang en 1.50 meter diep.

Schoorsteen slopen

Schoorsteen slopen op dak en verwijderen vanaf zolder

Schoorsteen slopen

Het slopen en afdichten van een schoorsteen op het dak en verwijderen gedeelte schoorsteen op de zolder.

Extra slaapkamer maken

We willen een extra slaapkamer op de zolder. . Afwerking zolder

Zolder verbouwen

Op 23 augustus wordt een dakkapel op onze woning geplaatst. Daarna willen wij de indeling van de zolderverdieping laten veranderen, zodat er een extra slaapkamer ontstaat. Er is nu een overloop met 1 grote slaapkamer. Die slaapkamer willen wij door middel van een wand in twee kamers laten verdelen. Er moet ook een kozijn met een deur worden geplaatst. Verder moet de verwarming en het elektra worden gewijzigd. Er is aan de achterkant van de zolder nog een kleine bergruimte, waar de betonnen vloer wat lager ligt. Deze vloer willen we gelijk laten trekken met de rest van de zoldervloer. Er moet ook een wastafel worden gemonteerd en er moeten alvast aansluitingen worden voorbereid voor het maken van een douche in de toekomst. De zolder moet netjes worden afgewerkt. We maken graag een afspraak om de zolder even te laten opmeten en om onze wensen te bespreken. We ontvangen daarna graag een gespecificeerde offerte.

Doorgang in de draagmuur verplaatsen

Het betreft een gedeelte van de dragende muur slopen om de doorgang te verplaatsen. Geheel stucklaar opleveren. Het gaat om een stuk van 1.20 meter. Hier worden schuifdeuren geplaatst. Er is nu al een doorgang van 1 meter. Deze wil ik graag weer dicht laten maken.

Betonfundering voor houten schuur maken

Ik wil zelf aan de waterkant in mijn achtertuin een houten schuur bouwen van ongeveer 25 m². Ik wil daar eerst een fundering met een betonplaat laten maken. Langs mijn woning loopt een pad van 130 cm breed. De tuin ligt een meter lager dan dit pad. Daar moet bij de aanvoer van materialen even rekening mee worden gehouden.

Tuinkamer aanbouwen

Een aanbouw maken. De maat van de uitbouw bedraagt: breedte 5 meter en diepte 2,5 meter. De muur loopt 40 cm af vanaf 3 meter hoogte. Tussen de 2 muren een glazen dak in 4 delen. Er hoeft niet uitgebroken te worden, aangezien er in de gevel een schuifdeur aanwezig is. De voorkant van de tuinkamer blijft open. Voorts behoeft er op de ondergrond geen beton gestort te worden. Hierbij alvast een opsomming van wat er zou moeten gebeuren; - de voorkant van de uitbouw blijft open; - diepte aanbouw 2,5 meter; - breedte aanbouw 5,8 meter + 2x10cm (dikte muur: 10cm) - glazen dak in 4 delen 40cm aflopend tussen de muren, eventueel in overleg; - hoogte muur 3 meter aan de voorzijde en 2,6 meter achterzijde dus 40 cm aflopend; - de muur behoeft niet gestukadoord te worden; - geen aanleg van electra en verwarming; - rekening dient te worden gehouden met de reeds aangelegde regenpijp links van de gevel; - twee heipalen met fundament waarop de muren rusten, zijn schroefpalen niet veel gemakkelijker en goedkoper aan te brengen? - geen betonnen vloer; - de gevel behoeft niet uitgebroken te worden aangezien er al een schuifdeur is geplaatst; Graag prijsindicatie. Bij voorbaat dank voor de afhandeling.

Garage en tuinkamer van drive-in woning verbouwen tot woonkeuken

In mijn nieuwe woning bestaat de begane grond nu uit een tuinkamer met garage, maar wij willen er een woonkeuken maken. Wij voorzien de onderstaande werkzaamheden: - de garagedeur verwijderen - een kunststof kozijn met ramen aan de voorkant plaatsen - de muur tussen de tuinkamer en garage doorbreken om één ruimte te maken. Een klein deel van de muur bestaat uit een afvoer kanaal van bovenliggende verdiepingen en moet blijven staan. - de deur van de entree verplaatsen - elektra, water en riolering aanpassen voor de keuken - cv leidingen aanpassen - Van een klein muurtje bij de garagedeur een binnenklimaatmuur maken - de vloer egaliseren - het plafond stuken - de groepenkast vervangen Er is een bouwtekening beschikbaar.

Fundering aanleggen voor een schuur

Ik wil in mijn zijtuin een houten tuinhuis laten neerzetten. Ik heb nog geen specifiek tuinhuis op het oog, maar wel de maten. Breed maximaal 3. 5 meter en diep 2,5 meter. Mijn tuin is goed bereikbaar vanaf de openbare weg en machines kunnen makkelijk door het hek.

Uitbouw maken en balkon realiseren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de werkzaamheden betreffende de uitbouw van ons nieuwe huis in Duivendrecht. Het gaat hier om het uitbouwen van 6 m2 aan de achterzijde van het huis. Ik kan u tekeningen van de huidige situatie en de gewenste situatie toesturen zo u dat wilt. In overleg met de aannemer bepalen we graag of de uitvoering in metselwerk of anders uitgevoerd zal worden. Het voegwerk van de achtergevel ziet er niet fraai uit. Daarom overwegen we de hele achtergevel na het plaatsen van de uitbouw in z'n geheel van een pleisterlaag te voorzien. We willen op het dak van de uitbouw tzt een balkon kunnen realiseren (zadeldak). Vermoedelijk moet er ook geheid worden. De woning dateert uit 1928.