Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkon opknappen:

Balkon opknappen

Ik wil graag mijn balkon van 4,5 m bij 1,5 m laten bekijken en een offerte voor het opknappen. Hij is bevestigd aan een betonnen paal en zit aan de achterkant van mijn huis.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon opknappen uit heel Nederland:

Balkon controleren en opknappen

Het balkon ziet er op dit moment slecht uit. De klant heeft het gevoel dat er iets mis is met haar balkon. De klant maakt zich druk om eventuele lekkages want de verf valt er vanaf en er is een groene aanslag. De klant wil graag dat de vakman haar balkon weer opknapt.

Balkonrot verhelpen en balkon verdiepen

Ik zou mijn balkon graag laten opknappen en vergroten. Aan mijn balkon is balkonrot geconstateerd. Dit betekent dat het balkon moet worden hersteld (waaronder ook de hoofdbalk), gecoat (eventueel met afloop) en geschilderd. Ik zou het balkon tevens ongeveer 30 cm willen uitbreiden en heb daarvoor toestemming van de VvE. Mijn bovenbuurvrouw wil mogelijk dezelfde onderhoudsbeurt en uitbreiding van haar balkon dus de klus kan waarschijnlijk twee keer worden uitgevoerd. Afmetingen van balkon zijn: 570 cm x 100 cm. We zouden graag begin april willen starten met uitvoeren van de klus

Slaapkamer laten opknappen

Graag willen wij onze slaapkamer laten opknappen. Het gaat om een ruimte met een muur met deur van ongeveer 5 bij 2.20 meter, een gladde muur van ongeveer 4 meter, een muur met twee ramen en daaronder de verwarming van ongeveer 4 meter, een muur met kastenwand (kastenwand moet blijven) ongeveer 4 meter, een nis met balkon-deur. Werkzaamheden die moeten gebeuren: - Behang verwijderen - Stuken van alle muren - Verven van alle muren - Verven van het houtwerk bij raampartij, en deur. - Verven van plafond - Verwijderen van vloerbedekking - Eventueel leggen van nieuwe vloerbedekking

Renovatie van het balkon

Ik ben op zoek naar iemand die mijn balkon kan opknappen. Het gaat om een balkon van ongeveer 6 bij 1 meter met een lichte knik erin. Het gaat hierbij om: Het vervangen van betonnen muur door hekwerk. En controle op constructie balkon. Hoor graag of jullie hiervoor een offerte kunnen geven.

Houten deuren in een Frans balkon renoveren

Ik wil graag de houten deuren van mijn Frans balkon laten renoveren/opknappen. Het hout is deels kapot (en/of verrot) en de deuren zijn (eventueel in geheel) aan vervanging toe. Eventueel ook vervangen van balkonkozijnen, indien dit nodig is. In de bijlage een foto van het balkon toegevoegd. Balkon is bereikbaar via de slaapkamer. Deuren mogen geleverd worden.

Balkon opknappen en kolenkast aanpassen

Balkon cementen deklaag vernieuwen en coaten. Oppervlakte 1,30 x 3,20 meter = 4,16 m2. Kolenkast op balkon aanpassen: wegbreken onderste, voorste deel, bestaande uit bakstenen, en dit afwerken.

Balkonrenovatie: balkon opknappen

Ik wil graag mijn balkon laten opknappen. Het gaat om zaag- en timmerwerk en daarna schuur- en schilderwerk. Er is een getimmerde hoekbank met aan de korte kant een plantenbak erachter, eraan vast. De bak mag vervallen zodat de bank op kan schuiven naar de korte kant. De bank en vloer zijn van hout. Alles schuren en schilderen in ultra marijn blauw. Het balkon is 1.74 x 5.12 meter en het gaat om een adres in Amsterdam.

Balkon opknappen

Sinds een tijdje hebben wij last van duiven op ons balkon. Deze lijken een nest te hebben gebouwd achter onze balkonkast. Daarnaast willen wij ons balkon laten opknappen. Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden: 1. Huidige balkonkast verwijderen; 2. De ruimte achter de balkonkast schoonmaken/zorgen dat er geen sporen meer zijn van duiven; 3. Nieuwe balkonkast bouwen, die bovendien tot het dak gaat; 4. Net spannen (ons balkon is c.a. 6 meter breed en 3 meter hoog). Zodat de duiven niet meer op het balkon kunnen en onze katten niet ontsnappen; 5. Nieuwe balkonvloer (vlonders van IKEA) plaatsen; 6. Kattenluik inbouwen. In de offerte graag ook alle benodigde materialen opnemen.

Leidingen omleggen en CV-ketel verplaatsen

Mijn dochter heeft een sociale huurwoning toegewezen gekregen waar zij rond juli wil gaan wonen. Ik ben voor haar nu de woning aan het opknappen. We willen de Intergas cv-ketel graag laten verplaatsen naar het balkon en daar ook een goede kast voor laten maken. De leidingen lopen nu allemaal in het zicht en ik wil die laten wijzigen en wegwerken. Er moeten 5 bestaande radiatoren worden aangesloten. We overwegen om 1 grote radiator te laten vervangen door 2 kleine radiatoren. De leidingen voor het warme water in de badkamer en keuken willen we ook laten wegwerken. We maken graag op korte termijn een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen. Ik kan dan zelf e.e.a. afkoppelen, in overleg met de installateur, zodat ik het werk kan gaan voorbereiden. Ik ontvang graag uw offerte.

Balkon en terrasvloer renoveren

Ik woon in een oude bovenwoning waar ik een balkon/terras heb op het dak van de onderbuurman. Het loopt om de hoek, de maat daarvan is 230 x 200 cm en 280 x 250 cm. Op het zinken dak is bitumen geplaatst, daarop een zandachtige laag en daarop een laag cement. Op dat cement liggen kleine Mosa tegels waarvan de poreuze voegen kalk afscheiden en langzaam verdwijnen. De balkonvloer ligt goed op afschot. Ik wil dit graag laten opknappen door een vakman die hier verstand van heeft. Ik wil niet het hele dak laten vernieuwen maar een oplossing zonder complete sloop van de huidige situatie. Volgens mij is de cementlaag namelijk nog prima. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Partners

Partners van Casius